Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
19.10.07 10:46

stejfo-tak ty kroupy uz dorazili k nam, ted padaj ostosest

jinak v kocarkach mam uz jasno, tak se mi o nich uz nezda :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.10.07 10:51

mne sa o kocikoch snivalo vcera :roll: :lol: :lol: :lol: , to som spala dost zle lebo sa vcera jednej tehulke skoncilo teho, ale to tu nebudem rozmazavat, treba byt optimisticky :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.10.07 13:50

Jitko tak to ti závidím, taky bych už chtěla mít tuto otázku vyřešenou. Ale vidím to až tak na vánoce.

Dneska budu dělat palačinky a pak se budu jenom válet. Naštěstí nemusím nic zařizovat. Doufám, že dnes v noci mě nebudou otravovat žádné sny. A trochu se vyspím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.10.07 14:01

ja som robila kapustnicu a uz mam aj vykysnute cesto na lekvarove buchty, tak sa idem este babrat a vecer zase budem robit cesto , lebo igor si zazelal pizzu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.10.07 14:04

Tak to se ten tvůj Igor má. Každý chlap by mu záviděl. To mně se nechce každy den vařit. a péct to moc neumím. :( Kapustnicu mám v plánu o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.10.07 14:32

sak prave, musim nacvicovat pecenie a varenie kym mam na to este cas, myslim ze s babetkom sa potom ukludnim :lol: , neboj sa keby som chodila do roboty urcite by som tolko nevyvarala ale ked som doma co si zacnem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.10.07 14:48

Tak nech buchty poriadne nakynou a nech se ti povedou. Škoda, že po internetu nejde poslat vůně, určitě ti to tam hezky voní.

U nás zase svítí sluníčko, tak to je mazec. Hotový apríl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.10.07 15:07

pomalu se rozloučím, konečně víkend, doufám, že střídání dorazí brzo.

Tak těhulky opatrujte bříšká, přeji hezký víkend, možná, že ho strávíme zalezlí doma,ale i tak hezky si to užíjte. Pozdravujte drahé polovičky, nech vás nezlobí. Papa v pondělí. A v úterý UTZ hurá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.10.07 17:33

ahojda,
tak kontrola ok, dokonce jsme se domluvili, ze pujdu na ulz uz ted v utery, tak se moc teeesiime :potlesk: :potlesk: nahraje nam ho. tatinek pujde se mnou, tak to bude parada. jinak mi rikal, ze jsem to riziko mela dost velky, tak jsem mu povidala, ze jsem se na to radsi ani neptala, to bych mela jeste vetsi nervy. vysledky z genetiky mi pry prijdou domu.

misurdo-ja ted taky trochu vic varim, co jsem doma. na vikend mame navstevu, tak udelam hovezi polivku a asi prirodni maso. taky jsme se dohodli, ze spolu upeceme pernik, mam vyborny, jednoduchy recept.
jo a to taky znamena,ze o vikendu tu nebudu, az v pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.10.07 20:33

jitus tak to je uuuplne super, ze mate vsetko v poriadku!!!! :lol: :lol: :lol: len tak dalej :wink:

a uzite si vsetky pekny vikend!!!

my sa chystame zajtra do senice, mistni kapela tam bude mat koncert a igor ide hrat s nima, tak sa idem prvy krat na neho pozerat ako divak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
22.10.07 07:35

Dobré ráno děvčata.

Jitko tak to je super, moc gratuluji a víš už co to budete mít?
To ti závidím, že jde manžel s tebou, ten můj nebude doma, musí pracovat.

Misurdo tak co, jaký byl koncert?

Já jsem se celý víkend válela a skoro nic nedělala. Měla jsem toho víc v plánu. Ale dneska jdu zase cvičit, tak se trošku rozpohybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
22.10.07 07:59

ahojky!!!!!!

tak nakoniec som bola doma, bolelo ma celu sobotu brusko , ale myslim ze to bolo z kapustnice :lol: a som sa zlakla, lebo som pozerala tel. noviny a ukazovali tam same havarky a my uz sme jeden smyk na dialnici zazili a este nemame zimne pneumatiky, tak som bola sama doma :evil:
a okrem toho som tiez nic nerobila, ja zijem aktivnejsie cez tyzden nez cez vikend, tak sa tesim ze je pondelok :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.10.07 10:41

ahojda,
tak vikend uspesne za nami.
misurdo-a uz je ti lepe? a mimochodem-tobe bych rekla, ze budes mit holku. tak schvalne, jestli se taky trefim

stejfo-bude to kluk. ja jsem taky rada,ze jde a on se taky tesi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
22.10.07 10:50

JEEEEEEEEEEJ jitus to budu rada ked ti vyjde tip!!! :lol: :lol: :lol:

obcas mna pichne v boku, ale uz ma to neboli jak v sobotu, to boli asi len vetry :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.10.07 11:21

to me obcas pekne loupne vpravo, treba kdyz se v noci otacim.ale nekde jsem cetla, ze tohle vsechno muze byt od toho, jak se deloha rozpina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí