Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to máte pěkný harmonogram. Já přídu domů, vyvenčím psa a už je tma. Takže už nic nestíhám. A když koukám na to počasí, tak mám pocit, že ani o víkendu nic neudělám.
Dobré ráno těhulky, tak jaky byl víkend. U nás bylo hnusně, tak jak jsem předpokládala. takže nic moc jsem nedělala. Doma jsem jenom uklidila, byli jsme na nákupe a nahlídla jsem i do dětského obchůdku. Ale nic jsem nekoupila.
A co vy? Co jste dělaly?
ahoooooooooooooooj!!!
tak my sme nerobili nic velke, v sobotu sme poupratovali a ja som bola este s 2 byvalymi spoluziackami (tu jednu som nevidela od gympla ) na obede a sme poklabosili
a vcera sme mali mat navstevu, ale nakoniec im to nevyslo, tak sme zasa skysli doma. ja som navarila obed a muzicek potom prisiel s tym ze on nam nieco upecie
a tak aj bolo ![]()
Dobre rano,
my jsme taky nic moc nedelali, byli u nas jenom dvoje lidi na prohlidku domu
(uz mi trochu lezou krkem) takze se porad uklizelo, mezitim varilo a hralo na schovku, stavelo se z lega a pod.
holt venku bylo fakt hnusne tak co delat ze jo.
Btw. dneska (normalne jsem nezapomela) jdu na kontrolu, tak jsem zvedava jestli ten prdik co ho mam v brise uz konecne ukaze co je zac
. Jenom je blby ze mi asi zase budou brat krev, to nesnasim, ja u treti banky vzdycky omdlevam
. Prcek jde se mnou, uz nebyl ve skolce tri tydny ale neva
uz je skoro uplne zdravej i kdyz ta ryma ho porad trapi. Tak aspon bude nejaka sranda.
Jo jeste jsem si stihla obednat kalhoty z e-shou tak jsem zvedava co prijde
jeeeeej gissele tak drzim palce nech sa vam drobec pekne otrci
ja idem zajtra tiez dufam, ze uz nam povedia co nas caka a neminie ![]()
nejak som zle spala, lebo sa mi hlavou vyrili vsetky mozne veci pre babo, od kociku az po cepicky
![]()
mne brali krv zatial len 2 x, na vsupnej prehliadke a potom na tie AFP testy, tak som zvedava co bude, ale tato sestricka je strasne sikovna a berie to tak ze ani o tom neviem, proste profik
tak sa tam drz!!!! ![]()
Ahoj holky,
přeji pěkné pondělí.Dnes jdeme na velký ultrazvuk ve 20 - tém tt. Doufám, že to bude vše OK. Jsem plašan..... jako vždy plaším. ![]()
Závidím, že máte doma všichny uklizeno… tady je to jako po bombě! ![]()
Dnes chce jít na ulz i tatínek. Máme jít do nemocnice od 13:00 do 14:30 hod. potom se nahlásím co a jak.Doufám, že tam nebudeme dlouho čekat.
My byli v sobotu v Praze na výletě…hrad, Karlův most atd… potom jsme zajeli do NC Letňany …je tam obchůdek Mothercare … super zboží a velký výběr, ale ceny mi vyrazily dech. My bydlíme cca. 6km od Německa … jsou tam věcičky pro drobečky … ve stejné kvalitě mnohem levnější. Tak to asi potom nakoupím tam. Ještě jsme nic nekoupili… jen se rozhlížíme… nechci to zakřiknout. ![]()
petas drzim palce aj vam
![]()
no znackove obchody su znackove, ale mne budu tiez stacit veci z h&m alebo c&a ,alebo max tie znackove ale potom z MMB
, myslim ze to cele okolo bude aj tak stat viac nez dost ![]()
a mam jednu hroznu spravu, ani neviem ci to mam pisat, jednej kamoske bratovi zomrela 7 mesacna dcera
tak revem, ale snazim sa na to nemysliet ![]()
Děvčata tak to vám budu držet palečky a miminka nech nezlobí a ukážou se.
Misurdo tak to je hrozné, to by se nemělo stávat. Ják to má ten člověk přežít?
V Liberci bykuklo sluníčko, člověk má hned lepší náladu. Škoda, že nesvítilo o víkendu. Ve čtvrtek chci jít na gravidjogu, dufám že budou mít ještě volno.
Petas, Gissel pak dejte hned vědět, těším se.
Cauves holky,
tak to moje zlato zustava stale jeste tajemny
teda dr. rika ze pravdepodobne holcicka, ale krk by za to prej nedal, pac jak tam dneska lezi tak ma stehynka uplne u sebe, pylik zadnej videt nebyl podle toho se domnivame ze holka, ale mohl ho treba nejak schovat
. Celkem me prekvapil ze ma uz 25cm a chodidlo ma normalne 3,5cm velky
smarja aby na ni meli boticky jestli to bude holcicka. Jo a krev mi normalne nebrali takze dobry, ja mam totiz 0 rh- takze sem myslela ze uz ted a jeste ne. Oni to pak nejak kontrolujou …
Petas / dej vedet jak si dopadla
, ono s tim uklidem u nas to neni nijak slavny, protoze to co dokaze trilety dite a tatinek to je proste neskutecny a to jakou rychlosti to dokazou jeste neskutecnejsi ![]()
ja mam obleceni jeste kdyz jsem cekala Milise, ted jsem si objednala z
tak uvidim jestli to jenom nevypada dobre na obrazku, ale ty ceny jsou fakt sileny, se mi vubec nic kupovat nechtelo ale nic jinyho asi nezbude. Milcu sem cekala hlavne na jare a v lete takze to bylo v pohode, ale takhle v zime je to o necem jinym.
Misurdo/ ona ta sestricka je taky sikovna, citit to neni, ale proste jak mi da treti zkumavku tak uz se mi delaj kolecka a ctvrta to uz mam cerno
, ale mam to doreseny priste si proste na to lehnu, postel tam
maj pohodlnou takze to bude v poho ![]()
K te holcicce, to je moc smutny, nedokazu si to vubec predstavit a doufam ze to nikoho nepotka, hlavne na to opravdu nemysli protoze to jsou veci ktere clovek nemuze ovlivnit a je zbytecne se tim trapit dopredu
Gissel tak to je super. Ale jsi na tom stejně jak já. Taky mi řekl, že to není jisté. Příští týden jdu na ten 3D tak jsem zvědavá jestli mi tam řeknou něco víc. A krev mi brali jenom jednou.
Taky jdu nekdy 14tyho na screening tak snad si lehne zase jinak
nebo fakt pujdu na tu trampolinu (no mozna by stacil i skakaci hrad
)
Gissele: uz jsem tady nekam psala, ledove studena voda, sice drasticke, ale zabira. Nam taky minule v 20tt rekli holcicku, jako ze teda nejspis, a pak „ji“ tam kolem 28tt prirostl pytlik
my jdeme na utz od zitrka za tyden. Jest eporad encitim pohyby, bricho taky zadne, jen doufam, ze vsechno bude ok
jeeeeeeeeej gissele, hlavne je , ze je vsetko v poriadku, ja si tiez myslim ze sa to zajtra este neukaze, ale najneskor za dva tyzdne dufam ze to bude na 100%
a male teda rastie jak z vody
to je parada
sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ![]()
som pozerala tu stranku,veci su tam pekne ![]()
janno urcite je to vsetko v poriadku!!!! ti zelam aby ta uz zacalo okopavat min jak backham ![]()