Poradna duly
Jana Čurdová
Kajdo vítáme stratěnou duši. A gratuluji k zdravému klukovi.
Přávě jsem se nabaštila, měla jsem plněnou papriku s rajskou. Moc dobré.
Mňam mňam…
Janno nějak se nám tady vyhýbáte, copak, hodně práce?
Včera mi kolega nainstalovat ten nový počitač, ale nevím, nějak se v něm nevyznám. Má nové Windowsi a je to úplně něčo jiného. No budu si muset zvyknout.
Werčo,Verčo,Enko,Jitko a zbytek ozvěte se. Podejte hlášení.
Ahoj holky, děkuju za přivítání jsem moc ráda že mě berete mezi sebe. Já jsem dělala buřtguláš, taky jsem se nadlábla. A co jinak jak těhotenství zvládáte?? A co budete mít vy??? Tak zatím
ahoj tehulky
![]()
ja vam ted vubec nestiham sem nakukovat. to je bud do prace nebo do skoly ze skoly. taky jsem dostala hromadu domacich ukolu a mraky knizek na cteni. asi se picnu
kajdo. vitej, myslim, ze se delal seznamek kdo co bude mit a je na strane 76
jinak tady u nas sviti slunicko a je to hned veselejsi
![]()
Kajdo ted to už jde. Až na bolest pánve, asi se mi začíná roztahovat, nebo co. Ale jinak to je dobré. Jestli chceš tak vlož nějakou fotečku s bříškem. Taky bych měla,ale nejde to.
tak ked uz sme u jedla, tak ja zrovna robim zapecene cestoviny s mletym masom a brokolicou, dnes moj muzik ranajkoval az o jedenastej, tak budeme dnes mat ten obed jak olovrant ![]()
ja to zvladam tiez dobre, lebo mam stale naordinovany kludovy rezim, inac uplne v pohode. vcera vecer ma mala tak kopala a dnes je zatial klud.
![]()
kajdo a preco si tu tak dlho nebola?
jitus tak to uz aby si bola na meterskej
![]()
no mne to teda chutilo, najradsej mam ten zapeceny syr
, teraz si dam este nejaku mlsku, asi margotku, to mam strasne rada
, alebo si objednam latte macchiatto
ked chcem kavu tak to poviem igorovi, mne sa s tym nechce babrat a v nedelu poobede mi dokonca aj napiekol
to sa ale mam ![]()
Tak to se máš. No chlap šikulka. To Petr udělá všechno, ale péct neumí. Už se pomalu rozloučím, jdu se podivat za koníčkama. Papa
no mam sa, ale nakoniec sa mu nic nechcelo tak ma vytiahol von na kavu
, ale raz za cas mi taka prechadzka urcite neuskodi
a potom zavolal este mojho fotra ze na JEDNO
pivo, ked si objednavali stvrte tak som isla domov ![]()
posielam nejake aktualne fotky: 

dobré ránko
Misurdo no ty si sa ale pěkně zakulatila. Moc ti to sluší.
To naše malé se včera pořád stěhovalo, jednou bylo napravo pak nalevo i Petr se divil když to cítil. Zítra se jdeme společně podívat na kočárky, až se dívím, protože to navrhnul on sám. Už se těším, zase se budu moct kochat.
stejfo dik za pochvalu!!! ![]()
mna ta nasa mala z rana moc nekope, ale vecer si to vynahradzuje
aj ked dnes sa tiez uz snazi ![]()
a kam sa chystate na tie kociky?
Cauves holky,
teda Misurdo tobe to slusi ![]()
u nas nic noveho, vse pri hektickym starym
jenom se mi chce porad spat ale nikdo mi nechce klidu dat
tak litam jak hadr o holi, jeste ze me kolena neboli, dite porad chce neco jist v lednici za chvilku nezbude nic ![]()
gissele ty poetko
![]()
tiez dakujem
, ja som teda pre zmenu toho moc nenaspala, isla som spat nejak pred jednou v noci a o piatej som sa zobudila na curanie a potom som uz nemohla zaspat, ale tesim sa na dnesnu noc, to si to urcite vynahradim ![]()
Nj taky nejak nemuzu spat, uz ani nevim jak dlouho, ale vzdycky kdyz se vzbudim tak musim jit curat a to je peklo protoze musim o patro niz, to me nici
dneska bych i spala, ale zase Milis se nacpal ke me do postele a vzdy jsem se probudil myslim ze kopem do hlavy pac jsem videla nohy (jeho), no prerazenou celist nemam, monokl taky ne tak dobry
, ale priznam se ze vcera jsem normalne usla po obede vsede na sedacce ![]()