Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
8.11.07 11:32

kajdo tak to vam gratulujeme !!! parecek to je parada :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
8.11.07 12:23

Kajdo vítáme stratěnou duši. A gratuluji k zdravému klukovi.

Přávě jsem se nabaštila, měla jsem plněnou papriku s rajskou. Moc dobré.
Mňam mňam…

Janno nějak se nám tady vyhýbáte, copak, hodně práce?

Včera mi kolega nainstalovat ten nový počitač, ale nevím, nějak se v něm nevyznám. Má nové Windowsi a je to úplně něčo jiného. No budu si muset zvyknout.
Werčo,Verčo,Enko,Jitko a zbytek ozvěte se. Podejte hlášení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.11.07 12:36

březen

Ahoj holky, děkuju za přivítání jsem moc ráda že mě berete mezi sebe. Já jsem dělala buřtguláš, taky jsem se nadlábla. A co jinak jak těhotenství zvládáte?? A co budete mít vy??? Tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
8.11.07 12:46

ahoj tehulky :lol: :lol:
ja vam ted vubec nestiham sem nakukovat. to je bud do prace nebo do skoly ze skoly. taky jsem dostala hromadu domacich ukolu a mraky knizek na cteni. asi se picnu

kajdo. vitej, myslim, ze se delal seznamek kdo co bude mit a je na strane 76

jinak tady u nas sviti slunicko a je to hned veselejsi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
8.11.07 14:03

Kajdo ted to už jde. Až na bolest pánve, asi se mi začíná roztahovat, nebo co. Ale jinak to je dobré. Jestli chceš tak vlož nějakou fotečku s bříškem. Taky bych měla,ale nejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.11.07 14:13

tak ked uz sme u jedla, tak ja zrovna robim zapecene cestoviny s mletym masom a brokolicou, dnes moj muzik ranajkoval az o jedenastej, tak budeme dnes mat ten obed jak olovrant 8)

ja to zvladam tiez dobre, lebo mam stale naordinovany kludovy rezim, inac uplne v pohode. vcera vecer ma mala tak kopala a dnes je zatial klud. :lol: 8)

kajdo a preco si tu tak dlho nebola?

jitus tak to uz aby si bola na meterskej :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
8.11.07 14:42

Misurdo tak chutnalo? Manžílek se zalizoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.11.07 14:58

no mne to teda chutilo, najradsej mam ten zapeceny syr :lol: , teraz si dam este nejaku mlsku, asi margotku, to mam strasne rada :lol: , alebo si objednam latte macchiatto :wink: ked chcem kavu tak to poviem igorovi, mne sa s tym nechce babrat a v nedelu poobede mi dokonca aj napiekol :lol: to sa ale mam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
8.11.07 15:15

Tak to se máš. No chlap šikulka. To Petr udělá všechno, ale péct neumí. Už se pomalu rozloučím, jdu se podivat za koníčkama. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.11.07 23:06

no mam sa, ale nakoniec sa mu nic nechcelo tak ma vytiahol von na kavu :lol: , ale raz za cas mi taka prechadzka urcite neuskodi :wink: a potom zavolal este mojho fotra ze na JEDNO :lol: :lol: :lol: pivo, ked si objednavali stvrte tak som isla domov :wink:

posielam nejake aktualne fotky:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
9.11.07 07:53

dobré ránko
Misurdo no ty si sa ale pěkně zakulatila. Moc ti to sluší.
To naše malé se včera pořád stěhovalo, jednou bylo napravo pak nalevo i Petr se divil když to cítil. Zítra se jdeme společně podívat na kočárky, až se dívím, protože to navrhnul on sám. Už se těším, zase se budu moct kochat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.11.07 10:07

stejfo dik za pochvalu!!! :lol:

mna ta nasa mala z rana moc nekope, ale vecer si to vynahradzuje :lol: :lol: :lol: aj ked dnes sa tiez uz snazi :lol:

a kam sa chystate na tie kociky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
9.11.07 10:30

Cauves holky,

teda Misurdo tobe to slusi :D

u nas nic noveho, vse pri hektickym starym :? jenom se mi chce porad spat ale nikdo mi nechce klidu dat :D tak litam jak hadr o holi, jeste ze me kolena neboli, dite porad chce neco jist v lednici za chvilku nezbude nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.11.07 10:45

gissele ty poetko :lol: :lol: :lol: :lol:

tiez dakujem :oops: :oops: :oops: , ja som teda pre zmenu toho moc nenaspala, isla som spat nejak pred jednou v noci a o piatej som sa zobudila na curanie a potom som uz nemohla zaspat, ale tesim sa na dnesnu noc, to si to urcite vynahradim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
9.11.07 11:53

Nj taky nejak nemuzu spat, uz ani nevim jak dlouho, ale vzdycky kdyz se vzbudim tak musim jit curat a to je peklo protoze musim o patro niz, to me nici :lol: dneska bych i spala, ale zase Milis se nacpal ke me do postele a vzdy jsem se probudil myslim ze kopem do hlavy pac jsem videla nohy (jeho), no prerazenou celist nemam, monokl taky ne tak dobry :lol: , ale priznam se ze vcera jsem normalne usla po obede vsede na sedacce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí