Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
12.11.07 10:13

ahoj kocky!!!! :lol:

tak ako dnes? ja som sa vyspala do ruzova :lol: , navarene mam, tak zas nemam co na robote a dokonca nam svieti slniecko :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.11.07 13:13

Ahoj Misurdo tak to je super, u nás pořád padá. Všude jsou čepice sněhu tak 40-50 cm. Z okna to vypadá pěkně,ale když musíš někam jet, tak katastrofa. No děvčata lednva jsem vás dočetla. 3 mové těhulky tak to tady konečně pofrčí. Dneska jsem přinesla ukázat moje první věcičky kolegyním. Rozplívám se tady. Škoda, že vám je nemůžu jsem vložit. A v sobotu jsem si vybrala kočárek http://www.bebecar.cz/…icon_at.html

Barvička je taková krémovo černá a s autosedačkou za necelých 13000,– co jde. V sobotu jsi pro něj jedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.11.07 13:28

a preco to nemozes vlozit? :( :( :(
ten kocarek vyzera vazne pekne, ja som o takom ani nevedela :wink: a maju ho tam niekde u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.11.07 13:55

To jak jsem psala, že jdeme kousek od Liberce. A bude normálně z krámu, má nan slevu, že jeto starší kolekce ale mně se moc líbil a Petrovi taky. Udělala jsem kompromis co se týče podvozku. Chtěla jsem víc klasiku ale ty už byli moc těžké. Tak jsem hrozně ráda, že mám vybráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.11.07 14:00

Ahoj, zdravím při pondělku. My tu máme úplné závěje a každou chvíli nejde proud, tak jsem zvědavá, jak tu dlouho vydržím.
Malého jsem dopoledne utahala na bobech, a tak mám teď chvíli klidu. Těšil se na sníh už od června.
Stejfo, závidím ti, jak rychle máš vyřešený kočárek. Já mám pocit, že si asi nikdy nevyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.11.07 14:11

Anel taky jsem měla ten pocit, ale už takovou dobu na ně koukám, že myslím, že mi v krámě nemůžou říct nic co bych už nevěděla.

Ale když jsem ho viděla na vlastní oči a to jsem jich viděla už dost, tak jsem se rozhodla celkem rychle. No jestli dobře ukáže až čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.11.07 14:14

Anel koukám, že bydlíš kousek od Liberce,tak to budete mít podobné počasí jako mi. Ted padá tak hustě, že není vidět na druhou stranu silnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.11.07 14:58

Tak zítra vám pošlu fotečky bříška a i hadříku. Kolega mně vyfotil, ale už mi je nestihl poslat. Takže zítra. No co kde jste? Ted když mám čas, tak tady zase nikdo není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.11.07 15:16

Tak už to zase vypli, tak ještě rchle než dojde baterka.
Stejfa - Mě se tahle značka taky líbí, ale potřebovala bych tu variantu s nafukovacími koly a ta je zase těžká a hlavně ten sporťák se mi z toho moc nelíbí - je takový moc vysoký. Mám teď favorita Implast Bolder a Micrus Alu Sprint, ale v reálu jsem je ještě neviděla.

Tak se tu mějte a my jdeme zase na sníh, Jéňa už se nemůže dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
12.11.07 15:37

Zdrawím všechny :wink:
Byla jsem teď deset dní v nemocnici,takže seznámek postupně doplním.Misurda mi poslala nějaký údaje (děkuji) jako soukromou zprávu,tak to aspoň nemusím hledat.Jinak doufám,že se dobře daří maminy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.11.07 16:28

proboha werco 8O 8O 8O 8O a inak vsetko v poriadku? preco si bola v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.11.07 16:42

ja som bola v hodonine zaplatit zase nejake vecicky z MMB a bola si aj vyzdvihnut tie co mi uz prisli a musim povedat ze som nadmieru spokojna, lebo len ta bundicka ma cenu toho vsetkeho, tak sa vytesujem, je to take mrnave :lol: :lol: :lol: a este jak sme zaparkovali a ja bola v osiali ze idem pre vecicky sme zabudli zaplatit parkovne, tak ked sme sa vratili auto malo papucu, ale dopadlo to na paradu lebo sme zaplatili len 100kc a dostali napomenutie :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
12.11.07 16:51

No nejprve jsem měla hrozný bolesti zad,pak se přidali horečky,častý čůrání a tak mě přítel odvez rychle do nemocnice.Měla jsem zánět ledvin a močových cest.Teď už je to v poho.Ale nechtěla bych to už zažít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.11.07 17:02

tak to som rada ze uz si zase doma a mas pohodu , teda dufam. nemocnice teda nic moc, staci ze tam budeme, az budeme rodit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.11.07 17:30

Zdravím Werču a věřím, že už budeš v pohodě. Ty záněty jsou potvora, já k tomu mám normálně sklon, natož v těhotenství. Chodím pořád v teplých ponožkách a jak venku cítím, že začínám promrzat, okamžitě domů.
Ještě se vrátím k těm svatbám. Já na naši svatbu hrozně ráda vzpomínám a vždycky je mi líto, že už to nezažiju (aspoň doufám). Byl to fakt krásný den.
Misurdo, ty už máš celou výbavičku, viď . Já tam taky vždycky koukám, hlavně na to růžovoučké, to mi z minula chybí, ale pak si říkám, ještě je čas a nic neobjednám. Musím s tím něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí