Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj kocky!!!! ![]()
tak ako dnes? ja som sa vyspala do ruzova
, navarene mam, tak zas nemam co na robote a dokonca nam svieti slniecko
![]()
Ahoj Misurdo tak to je super, u nás pořád padá. Všude jsou čepice sněhu tak 40-50 cm. Z okna to vypadá pěkně,ale když musíš někam jet, tak katastrofa. No děvčata lednva jsem vás dočetla. 3 mové těhulky tak to tady konečně pofrčí. Dneska jsem přinesla ukázat moje první věcičky kolegyním. Rozplívám se tady. Škoda, že vám je nemůžu jsem vložit. A v sobotu jsem si vybrala kočárek http://www.bebecar.cz/…icon_at.html
Barvička je taková krémovo černá a s autosedačkou za necelých 13000,– co jde. V sobotu jsi pro něj jedem.
a preco to nemozes vlozit?
![]()
ten kocarek vyzera vazne pekne, ja som o takom ani nevedela
a maju ho tam niekde u vas?
To jak jsem psala, že jdeme kousek od Liberce. A bude normálně z krámu, má nan slevu, že jeto starší kolekce ale mně se moc líbil a Petrovi taky. Udělala jsem kompromis co se týče podvozku. Chtěla jsem víc klasiku ale ty už byli moc těžké. Tak jsem hrozně ráda, že mám vybráno.
Ahoj, zdravím při pondělku. My tu máme úplné závěje a každou chvíli nejde proud, tak jsem zvědavá, jak tu dlouho vydržím.
Malého jsem dopoledne utahala na bobech, a tak mám teď chvíli klidu. Těšil se na sníh už od června.
Stejfo, závidím ti, jak rychle máš vyřešený kočárek. Já mám pocit, že si asi nikdy nevyberu.
Anel taky jsem měla ten pocit, ale už takovou dobu na ně koukám, že myslím, že mi v krámě nemůžou říct nic co bych už nevěděla.
Ale když jsem ho viděla na vlastní oči a to jsem jich viděla už dost, tak jsem se rozhodla celkem rychle. No jestli dobře ukáže až čas.
Anel koukám, že bydlíš kousek od Liberce,tak to budete mít podobné počasí jako mi. Ted padá tak hustě, že není vidět na druhou stranu silnice.
Tak zítra vám pošlu fotečky bříška a i hadříku. Kolega mně vyfotil, ale už mi je nestihl poslat. Takže zítra. No co kde jste? Ted když mám čas, tak tady zase nikdo není.
Tak už to zase vypli, tak ještě rchle než dojde baterka.
Stejfa - Mě se tahle značka taky líbí, ale potřebovala bych tu variantu s nafukovacími koly a ta je zase těžká a hlavně ten sporťák se mi z toho moc nelíbí - je takový moc vysoký. Mám teď favorita Implast Bolder a Micrus Alu Sprint, ale v reálu jsem je ještě neviděla.
Tak se tu mějte a my jdeme zase na sníh, Jéňa už se nemůže dočkat.
Zdrawím všechny ![]()
Byla jsem teď deset dní v nemocnici,takže seznámek postupně doplním.Misurda mi poslala nějaký údaje (děkuji) jako soukromou zprávu,tak to aspoň nemusím hledat.Jinak doufám,že se dobře daří maminy ![]()
proboha werco
a inak vsetko v poriadku? preco si bola v nemocnici?
ja som bola v hodonine zaplatit zase nejake vecicky z MMB a bola si aj vyzdvihnut tie co mi uz prisli a musim povedat ze som nadmieru spokojna, lebo len ta bundicka ma cenu toho vsetkeho, tak sa vytesujem, je to take mrnave
a este jak sme zaparkovali a ja bola v osiali ze idem pre vecicky sme zabudli zaplatit parkovne, tak ked sme sa vratili auto malo papucu, ale dopadlo to na paradu lebo sme zaplatili len 100kc a dostali napomenutie
![]()
No nejprve jsem měla hrozný bolesti zad,pak se přidali horečky,častý čůrání a tak mě přítel odvez rychle do nemocnice.Měla jsem zánět ledvin a močových cest.Teď už je to v poho.Ale nechtěla bych to už zažít
tak to som rada ze uz si zase doma a mas pohodu , teda dufam. nemocnice teda nic moc, staci ze tam budeme, az budeme rodit ![]()
Zdravím Werču a věřím, že už budeš v pohodě. Ty záněty jsou potvora, já k tomu mám normálně sklon, natož v těhotenství. Chodím pořád v teplých ponožkách a jak venku cítím, že začínám promrzat, okamžitě domů.
Ještě se vrátím k těm svatbám. Já na naši svatbu hrozně ráda vzpomínám a vždycky je mi líto, že už to nezažiju (aspoň doufám). Byl to fakt krásný den.
Misurdo, ty už máš celou výbavičku, viď . Já tam taky vždycky koukám, hlavně na to růžovoučké, to mi z minula chybí, ale pak si říkám, ještě je čas a nic neobjednám. Musím s tím něco udělat.