Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
14.11.07 10:01

dobre rano devcata,
tak jsem se teda taky zmerila a mam 98, 97, 107.pres ten zadek to je teda sila. ted mi zavodi prsa s pupkem kdo bude vetsi, ale myslim, ze to pupek vyhraje :lol: :lol: jeste, ze jsem vysoka, tak se to zatim ztrati, ale jestli ot pujde dal, tak me pak ani neuzvednou az pujdu rodit. uz mam 70 kilo. jeste, ze chodim do skoly a do prace, jinak by to bylo urcite horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.11.07 10:05

:lol: ne vubec, ja licim normalni zensky ktery z toho pak maj radost :D , ted jenom tak pro zabavu kdyz vyjde cas pac jsem zamestnana vsim ostatnim tak snad az bude postaveno tak zase zacnu na plno (doufam :D )

Sem myslela ze by mi treba tolik neduverovali :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
14.11.07 10:25

Ahoj holky,
tak už mám zase konečně spojení se světem.Minulý týden v pondělí nám překopli kabelovku - máme přes ní internet a šlo to asi až v sobotu a pondělí nanovo… přejel to bagr a urval to… NO BEZVA !!! :evil: Dnes už to jde tak uvidíme jak dlouho!!! :twisted: Kolem domu je bahno, ještě že se to dělá teď …neumím si představit, že se denně bořím do bahna s kočárem!!

Holky co jste nové … moc Vás vítám…SUPER!! :dance:
Stejfko - máš překrásný pupík a nádherné věcičky… je to přesně moje gusto … tak závidím a slintám… NÁDHERA !!!

Janno - gratujuji k chlapčkovi. :srdce: :-)

Jituš - já chci taky od tebe předpovědět co budeme mít…jestli se trefíš ..prosím. :lol:

Werčo - tak Tě vítám zpět doma, vím co je to mít problémy s močákem ---- FUJ,FUJ,FUJ !! :( ALE hlavně už jsi OK :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.11.07 10:27

Dobré dopoledne, holky!

Gissele - teda, Gissele, takhle jsem se dlouho nenasmála - holčička ti bude vděčná, protože smích od srdce je to nejlepší, co může mít :D . Tak je to díky tobě :wink: .

Jinak já jsem se radši neměřila :oops: páč bych nad vámi všemi naprosto s převahou zvítězila. Teď to ještě nechám ladem a kdyby to bylo jo hodně důležitý, tak se změřím, ale já a moje postava jsme jeda velká depka, takže já se normálně ani nevážim - to u doktorky - mám potom depku a stresy a tak a to nechci, jenže to jde samo. Celý život se jakž takž hlídám a stejně nejsem a nikdy nebudu hubená, takže teď se snažím na to nemyslet, kolik už vážím - to byste neřeřily, kollik až to jde :lol: ., protože s tím nic nenadlám - mímo je mímo a až přestan kojit - můžu se do toho zase pustit…

Jinak jsem jak tažnej vagon s cisternou dohromady… už vám tečou prsa? Mě už asi přes 2 týdny - velikost mám D - to je hrůůůůůza!!! Teď už to řeší koj.prnda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 10:39

jitus pri tvojej vyske je tych 70kg MUSKA JENOM ZLATA :wink: , to ja vazim uz cez 71 a pri mojej vyske 163 nic moc, ale ono je to vsetko jedno, hlavne nech sa malickej paci v brusku a nech je zdravucka :wink: :wink: :wink:

petas tak ta teda zdravim, dufam, ze uz vam to bude fungovat, sak tym blbcom pohroz :pocitac: :pocitac: :pocitac:

a nikoloo ty bud v klide, nevis ze kazdej zenskej sa na sebe nieco nepaci, aj tie co su suche by chceli este zhazovat. :roll: proste sme zenske nespokojene :evil: mne teda este nic netece z prs . a jake to je? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.11.07 10:49

Vím - vše pro mimi, tak se nebudu deptat tím jak vydadám! Ale 90, žádná váha :oops: :oops: :oops:

ale ty prsa: ze začátku nekontrovatelně na tričku průhledný flíček. No a já histerka, páč to studí jako blázen. Na citlivý bradavky! Teď už to poznám - kdy to bude. A teď jsem si všimla (hrozně to zkoumám - je to divný :lol: ), že z pá direk je to bílý… takže by mlezivo? Nevím, ale každý to má jinak - kamarádka „tekla“ až v osmým měsíci a já v půlce šestýho… :roll:. Prý budu mít hodně mlýka… co bych si myslela i bez toho… jsem jak dojná :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.11.07 10:50

Petas - to nezastavis to jsou delnici :lol: mozna bys tam mohla vztycit nejaky vlajecky s napisem bacha kabelovka :lol: nam v lete hledali tyden plynove potrubi :lol:

Nikolaa - tak to jsem rada ze jsem pobavila, jenom doufam ze si z toho tvoje holcicka neveme priklad aby pak neprisli stiznosti :lol:
jo a s tou vahou nebo objemem to proste se musi brat s humorem, jsem mela v lete tu cest a pracovat s modelkami ( :? ) a vis co, ty holky kdyz nejsou naliceny tak se za nima ani neotocis a kdyz naliceny jsou tak leda tak na fotku a papa. Podle me je krasna zenska s plnymi tvary, hezky upravena daleko pritazlivejsi a krasnejsi nez 15ti lety vesacek na hadriky. Tak jaky depky :D jsme dospely zensky.

Btw. z prsou mi jeste nic netece (minule mi zacalo asi az kolem 7.mesice) spis mam problem ze se mi delaji jako supinky na bradavkach tak mazu ale nic nepomaha, jeste zkusim Bepanthen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.11.07 10:54

no, tak šupinkama mi to taky začínalo… jestlito je teda ono - já a vyjadřování :oops: .

Mám hrozně ráda takový humor - na to člověk musí být stavěný, a tak když mi do tý mojí Terezky něco nahustíš, budu jenom ráda :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.11.07 11:02

Hm tak mozna ze uz to taky prijde

Ja ti rozumim :lol: vubec nevim co myslis, ja jsem svuj posledni prispevek musela 3× preeditovat protoze pokazdy kdyz jsem odeslala tak jsem videla nejaky preklep :lol: o hrubkach ani nemluvim ty ani nevim jestli vidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364

Ahoj holky,
zase jsem baba zvědavá. Máte pohyby nějak pravidelně anebo je to různé, jak který den. Já minulý týden v noci kolem 1:3O až 3:OO to byly ale pořádný buchance další noc taky … potom se to zmírnilo, ale OK.
Ale dnes nikde nikdo… od rána asi jen 5× žduch? Tak nevím.
Jestli má dnes volno…nebo jak ??? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666

no, tak šupinkama mi to taky začínalo… jestlito je teda ono - já a vyjadřování :oops: .

Mám hrozně ráda takový humor - na to člověk musí být stavěný, a tak když mi do tý mojí Terezky něco nahustíš, budu jenom ráda :wink: .

No a misurdo - můžeš mi vysvětlit zase ty moje počty? Já fakt neumím počítat. TP máme stejný, ale ty jsi 23+5 a já 24+1… není tomoc veliký rozdíl? Koukala jsi na to?… nehledě na to, že mě to vychází 23+6, páč 24.týden mám vždy ve čtvrtek… se zase nudím, tak přemýšlím nad blbostmi… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.11.07 11:12

Mno ja pohyby pravidelne nemam, jediny co dodrzuje je pravidelne ruseni nocniho klidu, takze vecer zacne busit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 11:16

nikoloo , ja som si tam zadavala TP 4.3., ale potom ma lekar podla utz posunul o nejakych par dni dozadu, tak som si to upravila, ale ono to je aj tak nepodstatne, lebo rodit budeme jedna 2 tyzdne pred a dalsia 2 po TP :lol: z toho si nic nerob :lol:

petas a stymi pohybami :teda u mna tak vselijak, ona si kope kedy sa jej zachce a jak silno sa jej zachce, teda musim si poklepat, ze v noci nechava maminu spinkat, moje dobfe dievcatko :lol: :lol: 8) ale niekedy ju cez den ani poriadne necitim a inokedy sa az zlaknem jak ma kopne. staci mi ked si uvedomim par krat za den ze kope, aj ked niekedy ked ju dlhsie necitim, tiez som z toho trosku nesvoja :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.11.07 11:22

janě, já jen, že jsem na to koukala a nespočítala jsem to…

Já to mám s kopáním taky nepravidelný. Jak kdy. Určitě ráno a večer a přez den jak se jí zachce. A zase já to cítím podle toho, jak jsem v klidu i když někdy bych mohla pracovat na stavbě a Terku bych cítila… Ale to je přesně tím, že má ještě místo. Pak bude spíš tlačit a deformovat souměrná a hladká bříška :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.11.07 12:23

Tak konečně jsem se přebojovala na konec. Ted ani nevím na co mám reagovat.
Gissel taky jsem se hezky zasmála. Mi v noci naštěstí spíme.
Nikol z váhy ani z rozměrů si nic nedělej. Hlavně že je doma spokojenost.
Petas vítám tě spátky, říkala jsem si kde jsi.
A co se váhy týče taky mám už 71 a něco při výšce 172cm. No pořádná ženská. :D
Misurdo a na UTZ jedu asi sama, manžel je mimo Liberec a přijede pozdě. Asi to nestihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí