Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
12.11.07 17:55

nie vazne nemam, ja som sa bala kupovat nieco skor, toto je moj prvy ulovok, ja to vyfotim a dam to sem ale az neskor a este mam nejake veci od sestry ale moc toho nie je , teda hlavne toho prtateho, su tam skor vecicky na take starsie deti :wink: ale urcite este kupim nieco aj nove, ale nechcem kupovat moc, ved ked vidim ake je to malicke, tak myslim ze to babo z toho hned vyrastie, takze sa neoplati do toho nejak strasne investovat, tot moj nazor :lol: 8) zacala som trosku nakupovat uz teraz, lebo by toho potom naraz bolo moc :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.11.07 21:04

Ahoj holky :-)). Tak jsem se k psaní dokopala až teď :-(. A měla jsem zase co dělat, abych to všechno přečetla. To je fakt paráda.
já mám kočárek už taky vybraný, nevim jestlil jsem to už psala nebo ne - to jsem si fakt užila :-)). Je to x.-ander verze xa. Moc se mi líbí, myslím že to není žádný kompromis, jen mě fakt drtí ty ceny. Nechápu to. Vím, že je kočík na pár let, kor když je to kombinace, ale dát za do 20.000,– mi přijde fakt škoda. Věděla bych líp využít penízky. I když samozřejmě nic proti těm, co do toho investujou - je to prostě závist, no :wink: :lol: 8) :lol: :wink: .
No a nemocnice - fuj. Pravda, pravda - ještě si jí užijeme až až. A zánět močáku… na to jsem vždycky trpěla, ale v těhu naštěstí nic. Držim palce ať se to už neopakuje!

Mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
13.11.07 07:54

Dobré ráno,

Werčo vítám tě spátky, já si říkala kde jsi. To je dobře že jsi už zdravá.
Nikol co se týče cen máš úplnou pravdu. Taky se mi líbil x-lander,ale když jedu do města,tak nic jiného nevidím. Jsou všude a to mně teda otrávilo.

Anel taky bych si klidně svadbu zopakovala. Až na pár detajlů. V ten den bylo asi 40 stupnů ve stínu a v obradní síni jsme byli už 8 pár, takže žádný vzduch, člověk se potil jak prasátko ve vlastní šťávě. Ale jinak zábava super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.11.07 09:33

ahoooooooooooj!!!!

anel a vy to kde byvate, ze vam tam tak lavoruju s tou elektrikou? na snezke? :lol: :lol: :lol:
no s tyma cenama za kociky je to hrozne, tiez to bude tazke, ale ja furt dufam, ze po novom roku budu nejake tie akcie , no som naivka :lol: , ale este mame kopec casu tak myslim ze nieco vyberieme :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
13.11.07 09:34

Dobré ránko,
Tak jsem snad do seznámku vše doplnila.
Jinak z nemocnice mám celkem zážitky.Jestli jsem někdy neměla ráda odběry krve,tak teď už mi to přijde normální.Krev mi odebírali prakticky každý den (taky mám těch modřin po rukách).Dost mi dávali různé injekce do zadku,takže mám pěkně bolavý zadek.Ležela jsem přímo v porodnici,takže jsem to tam aspoň předem vomrkla.Bylo ůžasný tam vidět ta malá miminka…Taky dost odebírali moč.Jednou i cévkovali,brrrr…Na pokoji se mi střídali dost lidi,většinou ženský,které šli na interupci a ty pouštěli ještě ten den dom.Ale na poslední 4 dny mě dali k těhulkám,tak to už bylo fajn a ne tak depresivní..Když člověk nebyl dýlna záchodě už mu chtěli cpát projímadlo nebo čípek.Protože jsem hrozný srab,potom co mi sestra řekla ať si pro jedno dojdu,radši jsem do sebe cpala hroznový víno a úplně jsem to tělo donutila spolupracovat…Celou dobu jsem měla antibiotika.Bylo mi dobře celkem brzy,ale pustit mě nechtěli-prý kvůli prckovi.Tak to už jsem se trochu začala bát.Takový zánět močáku není v těhotenství vůbec sranda,ptala jsem se na to sestry a může to ohrozit těhotenství.Takže dávejte na sebe pozor a pokud vám něco i trošičku bude,rozhodně hned k doktorovi.I kdyby to nakonec nic nebylo…

Tak to byl můj zážitek z nemocnice (ve zkratce).Jo a sestřičky tam byly báječný.

Přeji hezký den a optarujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.11.07 10:04

no teda werco :wink: ja som bola chora s mocovymi cestami ked som bola male decko az do puberty, potom sa to dalo v podstate samo do poriadku :wink: , ale nechcela by som to zasa zazit :wink:
ty budes aj v tej porodnici rodit? aspon budes poznat lekarov aj sestricky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
13.11.07 10:27

Werčo super zážitky.

Misurdo taky jsem myslela, že budou slevy. Ale paní říkala, že se právě vyprodávejí letošní kolekce (starší modely) a pak právě budou nové, které budou dražší. A ještě ted si můžeš vybrat barvy a pak už nebude výběr. No možná, že to tak nebude. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
13.11.07 10:33

ahojky, no strašný. To je teda zážitek - psychika nic moc, co? Ale hlavně, že je malý/á v pořádku…

stejfa - jj, vím, že je těch kočárků dost, ale to mě aspoň utvrzuje v tom, že to nebude špatný výběr. Jinak kočárků Jané je taky mraky a když jsem koukala, kolik stojí, tak jsem šla do kolen.Neobracím každou korunu v ruce, to ne, jen ty penízky chci nějak využít co nejlíp…
A co se týče třeba x-landerů, tak výrodeje kolekce nic moc, protože je kočík pořád žádaný… taky jsme se na to ptali…

Mějte se krásně a žádný nemoci v tomhle brrr počasí.

Paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.11.07 11:53

ja si furt hovorim, ze v tej viedni bude urcite velky vyber a viem ze po novom roku tam mavaju aj dobre zlavy, tak uvidime :lol: a ked tam nic zaujimavejsie nenajdem tak zoberieme ten bolder z hodonina a je to :wink: , tak som si to vymyslela :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
13.11.07 12:11

Děvčata uřitě vybereme dobře a ve Vídni toho bude.

Tak už vám můžu poslat aspon trochu aktuálné foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
13.11.07 12:59

file://nt6/data/stejfova.k/Dokumenty/IMG_3546m.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
13.11.07 13:04

holky a co ve Vídni? Kočárky?

stejfa - :cry: - nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.11.07 13:05

stejfo myslim ze by ta adresa mala zacinat http:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
13.11.07 13:07

jj, já už jsem taky chytrá! :P Měla by být umístěná někde na netu, řikám to sprvně misurdo? :wink:

jééé, tady jsou samý kočky… Verunka, Katuska a Terezka… juiíííí 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.11.07 13:07

no ja tam chcem mrknut aj detske izbicky, teda hlavne postielku, komodu a asi regal, skrinu nechcem a viem ze vo vsetkych tych velkych nabytkovych obchodakoch maju aj velke kutiky s detskym zbozim, od nas to je nejaka hodina cesty tak to mam jedno ci pojdem do brna, bratislavy alebo viedne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí