Poradna duly
Jana Čurdová
Na kočárky se jdeme kouknout kousek od Liberce. Když se mi bude něco líbit, tak nám ho Petrova šéfová objedná za velkoobchodku. Ale vůbec netuším co tam mají za značky.
Gissel včera jsem musela taky na nákup, byli jsme vybílený. Lednice jenom svítila. Normálně děláme velký nákup o víkendu a vydrží nám to. Asi jsem se nějak rozjedla, nebo co. ![]()
A ráno taky nemůžu dospat, čúrání mě vzbudí tak 20 min. před budíkem. to je na palici. ![]()
gissele sak si zober k posteli nocnik a mas vybavene
, len sa treba trefit v tom polospanku, ja to mam sice iba par krokov ale tiez ma to furt prebere ![]()
ja som hladna jak vlk
, my tiez chodime nakupovat len raz za tyzden, ale ten posledny den uz je to hrozna drsnotka
, ale to ja nie, ja muzikant
![]()
tak to nevim jestli mam zkouset
coz o to nocniku mame dost, ale jaksi nahore jsou vsude parkety a asi to bude dost slyset
abych vsechny nevzbudila
s tim jidlem ja teda taky dost jim ale strasne se mi stridaji chute, jeden den mi neco uplne strasne chutna a druhy to nemuzu ani citit ![]()
Gissel ty chutě patří asi k tomu našemu stavu. Mně ted hrozně chutí sladké pečivo-makové, ořechové. Nikdy jsem to nějak extra nejedla a ted. Musím mat každý den neco. A na WC musím taky o patro níže, jsem solidární s tebou.
a zítra odpoledne se jdeme koupat do bazénu, už se těším.
Doufám, že mi to nezruší
.
Ahoj holky, vlastně patřím k vám, protože mám termín 8.3.2008. Ale je to teprve pár dní, co mám možnost dostat se běžně na internet. Tak bych se k vám ráda přidala. Jsem na mateřské s tříletým synem a teď máme od pana doktora (dle UZ) slíbenou holčičku. Už se na miminko moc těším, i když se i docela bojím, jak to zvládnu. Manžel se vrací většinou až večer, takže většina bude na mně. Ale zase máme hodně blízko babičku, tak snad pomůže.
Chtěla jsem se zeptat, jestli už máte vybraný kočárek. Já jsem při prvním měla nejprve jen poděděný hluboký a pak sporťák a ještě golfky. Vše jsem prodala a teď bych ráda měla nějaký univerzálnější kočárek, ale musí obstát v terénu - bydlíme na vesnici. Tak jsem zvědavá na vaše typy, tohle téma mě totiž bere snad od chvíle, co jsem zjistila, že jsem těhotná.
A jinak hezký den přeju.
ahoj anel!!!! ![]()
tak my sa tu nakoniec do toho marca aj rozrastieme
gratulujem k dievcatku
no ja nad kocikami este stale len rozmyslam
keby sme do toho chceli vrazit dost, tak by som brala jane nomad http://www.babyland.sk/…119-475s.jpg(videla som ho nazivo a velmi sa mi pacil)
alebo sa mi paci i coo, http://www.malvik.sk/…mal/2850.jpg alebo concord http://www.eshopbaby.cz/imagegen.php?…
no a ked by to muselo byt lacnejsie tak asi ten bolder http://www.kocarky.cz/…07-black.jpg
Tak já mám právě teď na prvním místě Bolder, jen se bojím té sportovní varianty - jestli nebude moc vysoká. A pořád jsem chtěla přehazovací rukojeť, ale té se budu muset asi vzdát. Ještě se mi líbí X-lander XA, ale ten nejde otočit proti směru jízdy a to nepřekousnu. Minule jsme měli sporťák od Hoco a tam to taky nešlo. Vozila jsem tam malého od 7 měsíců a hrozně mi vadilo, že na něj nevidím - naštěstí jemu ne.
Já do toho právě zase tak moc investovat nechci, přece jen je to už druhé dítě, ale zase je to naposledy. Tak si to chci užít.
Jané se mi taky líbí, ale právě tam taky nejde otočit dítě k sobě, takže to už vypadlo.
no tak to ti ja asi moc neporadim, ja to ako prvorodicka este stale beriem viac menej z toho optickeho hladiska,
ale nakupovat budeme az po novom roku, dufam ze budu nejake akcie ![]()
Misurdo, tak nemáš aspoň nějaký recept na přílišnou chuť k jídlu. Já mám pocit, že bych mohla jíst snad pořád a hlavně samá nezdravá jídla. Naštěstí jsem zatím přibrala 4 kila, což ještě jde. Ale děsím se, aby to pak nenaskočilo najednou. Manžel už takhle těžce nese, že zase chodím s větším břichem, on je na postavu hrozně háklivý. Teď je ke všemu na deset dní pryč a moje sebeovládání taky ![]()
no mne ked odide igor z domu, tiez neviem co by som od radosti skor zjedla
tak ja uz mam na sebe 7-8kg viac, tak myslim ze si daleko podpriemerom
ale asi sa viac hybes ked mas este jedno dietko, to ja som na gauci prikovana dnom a nocou
vstavam akurat navarit a na zachod
![]()
a co je manzel kulturista ? http://www.sirmi.ic.cz/smajl/506.gif /> mne ten moj asi tak okolo 12tt furt brblal na brucho, ale uz si zvykol, asi pochopil
konecne
![]()
Cauves Anel
,
tak rekni manzovi, ze jestli chce tak si muze dat taky
, muj muz pri prvnim tehotenstvi pribral 15kg
a tak jsme chodili tehotny oba a bylo nam fajn
. Ted tolik nemuze pac mu zjistili vredy a zuzeny jicen, takze ma prisnou dietu, trochu mu zavidim ze je pod kontrolou, ale ono zase kdyz by snedl neco nezdraveho tak by mu bylo hodne zle.
Misurdo, ty jsi na rizikovém? Je fakt, že pohybu mám trochu víc(Honzík je totiž poměrně živé dítě), ale zas tak moc ne, protože mám moc nízko placentu, tak mám klidový režim. Teď mám asi 80%, že budu rodit císařem - jsem zvědavá na kontrolu 19.11., jestli se placenta náhodou nezvedla.
Manžel není kulturista, ale je fakt, že na chlapa se dost udržuje a hlavně má fakt neuvěřitelně pevnou vůli - každé ráno cvičí a večer jíme převážně zeleninové saláty.
Gissele - to u nás tedy nehrozí, manžel jak přibere dvě kila, drží dietu - fakt je horší než ženská … ale jinak je úplně normální ![]()
no takovi normali nenormalni
![]()
my sa tiez celkom zdravo stravujeme, ale aj si radi zahresime
![]()
uz nie som na rizikovom, ale mam tiez este nizko placentu, tak mam kludovy rezim, ale ja to zas az tak neprehanam , takze chodim aj raz za 2-3 dni na prechadzky
![]()
neboj ona sa nam este posunie hore , ta potvora
uz sa stalo aj take ze sa posunula len par tyzdnov pred porodom ![]()
no tak nam hod nejaku tvoju fotku sem alebo do galerky a prihod aj fotku manzela nech sa mozeme pokochat ( hore bez)
prosim ![]()
To my hřešíme taky - čokoláda se u nás dlouho neohřeje a taková kávička s něčím sladkým - to je nejhezčí část dne. Jinak je fakt, že třeba smažená jídla skoro nedělám.
S tou placentou si mě potěšila, ale doktor je dost skeptik a to u něj není zvykem.
A co se týká fotek, tak to je problém, máme počítač doma chvíli a ještě tu nemám nic uloženého. A foťák má teď manžel s sebou, tak sem ani nic nedostanu. Hlavně mi pak musíte poradit, jak se sem fotky vkládají, to nemám zvládnuté.
Misurko, co ty čekáš, nechali jste si to říct nebo bude překvápko? My už máme jasno i se jménem, holka nám zůstala od minula - Lucie, ale kdyby to byl kluk, tak vůbec nevím - všechna jména už jsou v rodině vybraná.
a ja som myslela ze tie pismenka nad metrikom su az moc velke , ale asi nie su
![]()
cakame katusku takze katku a viem to od utorka, bola som taka stastna ze som cely den plakala od stastia
ale nie kvoli tomu ze to bude slecna, ale uz to je take ine ked vieme co cakame
![]()
nepocuvaj skeptikov, ja som bola dva tyzdne v nemocnici medzi 12-14tt kvoli krvacaniu a primar mi po tyzdni diagnostikoval nizku plcentu a povedal mi ze mi budu musiet zobrat babo, blbec jeden, neviem preco tak stresuju ludi
![]()
hlavne ze tehulky maju mat klud ![]()
a k tym fotkam: v hlavnom menu je tu fotogaleria a pod diskusiami si najdes brezen 2008, tam si vkladame fotky, mozes hodit mrk
a ked budes chciet dat svoju je tam niekde upload obrazku, potom najdes tu nasu kategoriu a je to , ale fotky musia byt asi trochu zmensene ![]()