Poradna duly
Jana Čurdová
janno som sa nasmiala jak vul a prepac ale musela som to precitat aj svojmu muzikovi, tak sme sa rechtali obidvaja
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/470.gif
Dobre rano a krasny listopad preju ![]()
Janno
tak tehle humor mam rada
u nas jsou zase zeny vetsinou mensi a takovy oplacanejsi, proste takovy maly soudky
, tak nejak si ted aspon pripadam
Dneska to vypada na krasny den, hezky sviti slunicko, ja to vidim na nejakou hezkou prochazku
.
Ahoj holky,
přeji dobré ráno a krásný listopad. Hlásím, že pozoruji od 30.10. večera pohyby
tak jsme rádi. Nějaké jsou maličké - skoro nenápadné a nějaké větší, ale těch je málo. ![]()
Jinak děkuji za příspěvky OP z těhotenských průkazek … já věděla, že je na vás spolehnutí
![]()
dobré ránko,
tak už týden trpím ukrutnými bolestmi zad.Vystřeluje mi to až do břicha.Dneska už to nemůžu vydržet tak hledám pomoc na internetu a v knížkách,protože doktor mi řekl cvičit (to dělám,ale nepomáhá to) a prášky do sebe porád cpát nechci.Bolesti mám ve dne v noci.Když si nevezmu prášek tak se nevyspím.Nemáte s tím někdo zkušenost?Nebo spíš nějakou radu.Samou bolestí už brečím ![]()
Cauves verco,
no ja sem mela sileny bolesti krize ze jsem se nemohla ani postavit (no musela jsem, ale bolest silena), taky jsem nevedela co s tim, u Milise jsem to mela taky ale az nekdy v sedmem mesici nebo tak nejak. No u Milise to odeznelo asi po dvou mesicich, ted jsem se s tim nechtela znova smirit protoze musim nejak fungovat takze jsem zacala doma cvicit jogu a celkem a ted bez problemu, preslo to asi po tydnu ani ne.
ahojte!!!! ![]()
petas tak to je super!!!
mna uz tiez zacalo celkom okopavat, raz slabsie, raz silnejsie
![]()
werco a to s tymi bolestami ma mrzi
, ja take trable teda nemam, nevim jak pomoct.
obcas ma len pali zaha a vcera pred spanim mi bolo strasne zle od zaludku, ale nastastie som dobre zaspala a dnes je to OK. ![]()
u nas mame dnes sviatok, poobede ideme cela banda na cintorin
dufam ze sa to pocasi nejak rapidne nezhorsi http://www.sirmi.ic.cz/smajl/498.gif
Ahoj těhulky
Werčo to mi je líto, že tě to až tak trápí. Když tak skus i gimnastický míč. Na cvičení ho taky používáme. Pod:,–(it zadeček a zatáhnout bříško. Můžeš ho používat místo židle. Možná ti pomůže. Já mám křížové bolesti taky občas, když mě to chytne, tak si ulevuji na míči.
A na spaní jsem četla, že používají ten kojící polštář. Že je moc pohodlný. Doufám, že jsem ti aspon trochu pomohla.
Petas gratuluji k pohybům, já jsem po obědě a taky jsme začali kopat. Po jídle to pozoruji často.
Misurdo svátek je až zítra, teda jestli myslíš památku zesnulých.
Listopad nám teda ale krásně začíná, sluníčko i když zima. Škoda, že musím být v práci, hned bych šla ven.
No tehulky co pak je s váma. Kde jste? Je hezky tak jste vyrazili ven?
V Liberci se už zatáhlo, to asi aby mi nebylo líto, že musím trčet v práci.
taaaaaaaak a sme doma!!! ![]()
nakoniec sme este isli k babke , sme sa tam stretli s nasou tetou a ujom, lebo sa dnes v noci okolo jednej narodila mojej sestrenici mala alicia, tak sme to trochu oslavovali, aj ked ja s touto castou rodiny nemam nejake uzasne vztahy
, ale ona teraz zije vo francuzku, takze to je jedno
a mala ma pekny datum narodenia 1.11. ![]()
u nas bol sviatok dnes : vsetkych svatych a zajtra su dusicky ci ako sa tomu nadava, ja sa v tom moc nevyznam
![]()
Dobré ráno, zdravím těhulky.
V Liberci je to správné dušičkové počasí, mrholí a hrozně pochmůrno.
Ale zato se oteplilo 8 stupňů.
Misurdo tak to má fakt krásný datum narození. Moje segra je 1.10.
Petas koukala jsem na tvoje bříško v galerce. Taky ti už pěkně vyrostlo.
ahoj decata,
gratuluji vsem co mate pohyby
![]()
ja jsem zacala chodit do prace a jezdit do skoly, takze vubec nestiham se sem podivat.
pocasicko nic moc, ale hlavne at jsou mimisci v pohode.
ahojte spolubojovnicky!!! ![]()
petas , ano, je to tam
moc pekne ![]()
jitus len pomaly s tou pracou!!! ![]()
ja si pocitam dni do poradne ako keby som sa po dvoch rokoch mala vratit z vojny
![]()
Ahoj holky,
přeji krásné ráno. My máme v Chebu zataženo, ale asi se vyčasí. ![]()
Odpoledne půjdu na vycházku. ![]()
Jsem pěkně líná… musím se trošku zmobilizovat…ještě jsem v županu
OSTUDA !!!
petas klidecek!!! ![]()
moj kazdodenny ritual je asi taky: zobudim sa, idem na wecko a hned palim do obyvacky, zapnem telku a comp a lezim az dovtedy kym nie je cas na varenie obedu
![]()