Poradna duly
Jana Čurdová
Přeji krásné ráno, v Liberci ma privítala bílá přikrívka. A pořád padá. Musela jsem pěšky do práce, bohužel jsme nemohli vyměnit na zimáky. Na kolách máme pojistné šrouby a když jsem Petrovi říkala nech mi je vymění, tak zjistil, že nám mechanik někde stratil ten pojistný klíč. Tak jsem ho musela objednat a dneska proň jedem.
A včera jsem nakoupila první věcičky pro miminko. Jsou moc roztomilé. Úplně jsem se nad nima rozplívala. 2×overálky, 2× kabátek,1 rukavičky, 1 čapičku,1zavinovačku a komplet do postílky polštářek s dekou. A to vše za necelou tisícovku. A je to úplně nové. Mám to od té ženské která to šije. Petr pro ní jezdí. Kdyby jste to viděli plná místnost dětských věciček, no prostě úžas. ![]()
ahoj!!!
prave som sa zobudilal na to ze ma mal cmelak bodnut do hlavy
.
takze stejfo vy uz mozete lyzovat? http://www.sirmi.ic.cz/smajl/310.gif no parada
stejfo a ja sa chcem rozplivat, odfot tie vecicky!
a teda to vsecko za 1000, tak to je bomba
![]()
Misurdo vzhledem k tomu že nelyžuji, tak nevím, nevím.
to víš já jsem děvče z roviny.
tak to je skoda, ale to sa da furt naucit, ja som zacala pred 5 rokmi, ale bohuzial tuto sezonu uz nestihneme
![]()
Cauves holky ![]()
Stejfo z toho si nic nedelej, ja jeste nemam ani koupeny zimni gumy a az je manza koupi (doufam ze tento tyden) tak zas bude urco narvano v servisu
njn co se da delat, ale s tim klicem to se mi stala v lete supr vec, jedu od zubare huba natekla, a pichnu kolo
ok nic se nedeje tak sezenu nekoho kdo mi ho vymeni
(si moc neverim, ne ze bych no nevymenila ale ze pak tak bude drzet ze jo
) , nastesti byl kousek autoservis pan ochotne prisel i s heverem, nj ale kdepak mate klic od tech bezpecnostnich sroubu?
no asi doma
. pan byl teda hrozne ochotnej dokonce me odvezl domu, vymenil kolo a jeste ho dofoukl pac na rezervu si clovek jen tak nevzpomene ze
a nic za to nechtel tak jsem mu tam pak privezla aspon lahev dobreho moku. Btw. jsem pak zjistila ze to auto furt nejak tahne doprava
a ono aby ne kdyz kola ma 16 a rezerva byla 14 ze
![]()
uz zase kecam
kazdopadne potrebuje jeste dneska zajet pro nejaky zradylko tak doufam ze v Praze snezit nebude
A lyzovat neumim, sem lyzovala naposledy nekdy v paty tride zakladky a to mi rikali snezny muz, pac vzdy na konci kopce jsem zapadla primo po cumaku do snehu ![]()
Smarja ona uz asi bude zima co, na to nejsem vubec pripravena ![]()
Gissel tak to jsi jak já. Já naštěstí ještě defekt nechytila. Kola máme taky 17 a mám tušení, že rezerva asi 17 nebude. Zimáky máme 15 tak asi bude 15. No co za krásu se trpí. I když se týče auta.
Naštěstí po sněhu ani památka.
Misurdo já se učím už taky nějaký pátek asi 3 rok. V loni nebyl sníh, tak jsem nemusela a ted to jaksi nepude. Jupíííí.
I když Petrovi se to líbí když mě může učit. A já jenom pěním.
ahojky!!!!
tak ja pisem po poradni, vsetko je v poriadku a cakame KATUSKU
, pribrala som zatial nejakych 7-8kg, co je celkom v pohode na to ze som len doma a furt sa len nacpavam
, a lekarovi sa zdal moj krcek nejaky zmeknuty, ale mi ho zmeral a povedal ze je to OK, ale predpisal mi magnezium a este nejake lieky na kvasinky ![]()
ja som sa po prehliadke normalne rozrevala ked som hovorila igorovi ze co cakame
, ale to bolo od stastia a aj keby to mal bych chlapec tak by som revala, je to take ine ked uz viem co to bude a uz sa na nasu malicku neskutocne tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
![]()
ahooj
![]()
misurdo, gratuluji k holcicce
uplne si me dojala
![]()
ja ted vubec nestiham se sem podivat. dneska jsem byla v Pardubicich. U nas snezilo, tam padaly kroupy a dest. no hruuuza.
jinak mi utesene roste brisko, za chvili to bude pupek jak hrom. ted jsem se nevazila tak nevim. ostatni maji asi taky napilno.
stejfo-to s tema vecickama je super. naarazit na takovou sikovnou pani je dobry.
my jsme o vikendu byli na navsteve u mesicniho miminka a dostala jsem par vecicek co mu uz nejsou, to je taky fajn. me to mrne upne rozneznilo. takovej malej prtousek
dobre rano!!!! ![]()
tak dnes som sa predbehla, stejfo
![]()
igor mal budik, tak som vstala s nim. a viete co sa mu snivalo? ze sa nam narodili trojicky
dve dievcata a jeden chlapec ........... no mozno nabuduce
![]()
jitus dakujem!!!
![]()
dobré ráno
Misurdo no dneska si mě fakt předběhla, obrovská gratulace ke Katušce. Moje jmenovkyně.
Naše mrně bude but Kristýnka nebo Veronika. Nemůžu se rozhodnout.
Včera jsme si koupili nový PC a už se musím poobhlídnout jenom po internete. Potřebuji poradit, co je výhodné a dobré? Pomozte prosím. Pevnou linku ale v baráku nemáme, ale myslím, že by se to mělo dát zařídit. Musím se zeptat.
stejfo diky!!!
urcite nie je treba pevna linka, vidis ako fungujem ja.
my platime mescne 350sk cez t-mobile, mozeme surfovat kolko chceme , ale je tam limit stahovania nejake 2 giga byty, ci ako sa to vola a my stahujeme 3 krat tolko tak uz sme 2 krat platili skoro 2000
, ale uz sme si to zmenili na 10 gigabytov a budeme platit 800 sk.
teraz je dokonca akcia pol roka zadarmo, tak sa bijeme po hlave
ale u vas je urcite este viac ponuk nez u nas. isla by som si to na tvojom mieste pozistovat, co a kde je vyhodnejsie
![]()
No budu muset se poptat a zjistit. Ale už abych mohla i doma surfovat. A samozřejmě s váma klábosit i večer.
dobre rano
![]()
stejfo-zjisti si jake mate provozovatele v Liberci. ja mam bezdratovy i-net. nabidky se dost lisi, vsimej si kolik muzes treba za den stahnout. nam se vyplati pausal, kde je sice denni omezeni na stahovani. pak dalsi nabidky jsou, ze muzes platit jen za data stazena. zalezi na co budete internet pouzivat. cenove vyhodne jsou sdilene linky, ale nekdy to nejede, hlavne vecer, kdyz tam sedi vic lidi. ale taky zalezi jak moderni vybaveni ta firma ma. no, uvidis