Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
9.11.07 20:40

konecne je tu s kym kecat po nociach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
9.11.07 20:59

Já jsem úplně slepá. Všimla jsem si toho, jak jsem to odeslala.
A s těmi doktory máš pravdu. Já se zase 2.října dozvěděla, že nám vyšly špatně krevní testy a že mám jít 16.10. na genetiku. Vyšlo mi vysoké riziko rozštěpu páteře 1:10, těch 14 dní bylo snad nejhorší, co jsem zažila. Začala jsem akorát cítit pohyby miminka a zároveň měla hrůzu, že o něj třeba přijdu. No, a na genetice mi řekli, že ty výsledky jsou ovlivněné právě tou nízkou placentou, že se to může stát. Udělali nám podrobný UZ a vše naprosto v pořádku, ani na odběr plodovky jsem nemusela. A jako třešnička bylo to oznámení, že to bude holčička, ve kterou jsme vůbec nedoufali. V manželově rodině se totiž rodí jen kluci, tak vždycky říkal, že nic jiného neumějí :D
Já se na internet dostanu díky malému právě hlavně večer a teď, když je manža pryč tak se fakt dost nudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.11.07 21:11

tak to je super , igorovej rodine sa zasa rodia len baby, ma dvoch bratov ktory maju dokopy uz 5 dievcat :wink: ale ja som chcela radsej babu, aj ked chlapcom by som tiez nepohrdla :wink:
aj jitus vysli zle vysledky tych testov a musela ist na amnio, ale dopadlo to tak ako sme si vsetci mysleli, na paradu :lol:
ale ja budem musiet pre dnesok koncit a nechat aj manzela trosku surfovat, nech mi nezavidi :lol:

takze sa maj a tebe aj vsetkym ostatnym zelam krasny vikend :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.11.07 23:42

ahoj holky, jsem taky březnovka 08. Můžu se k vám přidat :) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.11.07 08:19

nikolaa len sa kludne pridaj, sme radi ze sa rozrastame :lol: :lol: :lol:

ale cez vikend to tu byva mrtve, tak uvidime ci sa nieco zmeni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
10.11.07 10:00

Ahoj holky už jsem vám sem znovu vlezla doufám, že to nevadí, nějaká nostalgie nebo co. hezky si to užívejte fakt to hrozně uteče. Vždyt Kajdule se nedávno narodila a už je z ní jak já říkám kus žensý a můj malý otesánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.11.07 11:26

ahoj, díky. Trávím u pc hodně času, takže ani víkend pro mě nebývá problém :D :wink: .
Jinak s těhu u mě ještě žádný problém nebyl, ale vím jaký to je, když ti doktor zkazí okamžik, na který se těšíš celý měsíce… když jsme s přítelem chtěli vědět pohlaví, řikal že by to musel hledat 20 minut a vůbe, takoá krásná chvíle byla v čudu.
No a jsou to dva dny, co jsem přemluvila doktorku, aby to zkontrolovala a řekla, že by to mohla být holčička. Je jedno co by to bylo, ale už je to takový, že víš co by to mohlo být - jinak to člověk cítí a hlavně, je to hrozně praktický, i když to nakonec tak být nemusí… Takže TEREZKA :-))

Mějte se krásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.11.07 12:18

no baby , takze nakoniec baby su v prevahe :lol: :lol: :lol:
my ideme este na ten 3D tak dufam ze tam nam to tam potvrdia(teda dufam ze nebude vytrcena chrbtom) , lebo uz som nakupila nejake ruzove vecicky, ked vidim nejake detske veci hned mi idu oci po ruzovej :oops: :roll:

pavluso jasne ze nam nevadi ze sem lezes, my sa uz nevieme dockat toho mrnusa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.11.07 13:16

Tak jsem taky na chvíli tady, malej má polední klid u pohádky, tak mám taky volno.
Je fakt, že to s dětmi hrozně letí. Právě proto si chci teď to druhé mimi opravdu vychutnat. S Jéňou jsem se pořád těšila, jak začne lézt, chodit, povídat a ta přítomnost mi nějak unikala.
Nikolaa - ahoj, já jsem se přidala teprve včera, tak se rozkoukávám
Misurdo, prohlédla jsem fotečky a musím říct, že máš výstavní bříško :P
Našla jsem i váš seznámek na straně 76, tak snad se v tom už trochu vyznám.
U nás právě začalo sněžit, vypadá to, že Martin na tom bílém koni přijede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
10.11.07 13:26

Cauves holky,

krasnou sobotu vam preju, i kdyz tady v Praze je pekne hnusne prsi a vubec je nejak sedivo :D .
Je to teda divny, ale mam pocit, ze mi od vcera nejak silene vyrostlo bricho 8O , ze uz se skoro nemuzu vejit brichem do gati poslednich, pak uz zbyvaji jenom ty tehotensky :lol: smarja uz aby mi prisly ty novy z eshopu, me strasne nebavi chodit po obchodech 8) .
Btw. dneska mam volno, Milis jel k dedovi, ze se jdou podivat na nejakou formuli nebo co, takze lazo plazo, jenom ted odpoledne se jedem podivat na nejakej dum od firmy co s ni chceme stavet tak sem na to zvedava co to bude za pastusku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.11.07 13:44

no ja cumim jak blazen , jak to tady dnes frci :lol: :lol: :lol: sa tesim!!! :wink:
dakujem za pochvalu bruska :oops: :oops: :oops: zacalo mi rast nejak skoro, ale ja sa z toho strasne tesim ze uz ho nemusim stahovat jak predtym :lol: 8)
u nas je teda tiez hnusne a to mame dnes v meste jarmok, tak neviem ci tam pojdem. moj muzik ma nechal doma samu, isiel hrat do banskej bystrice a vrati sa az zajtra :(
gissele tak uz by si sa mohla aj nam pochvalit s tvojim bruchom :lol: a nech sa vam ten baracek paci, aj ked pokazit sa da vsetko aj dodatocne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
10.11.07 15:51

Ahoj holky,
konečně se hlásím..... v po 5.11. jsme byli na ultrazvuku ve 20-tém tt…A VŠE JE OK :D :lol: :wink: HURÁ! :)

Nemohla jsem se ozvat dřív, protože mám překopli kabelovou televizi a my máme přes kabelovku i internet… a nikoho netrápila oprava…super!!! :twisted: :evil:

Misurdo..... super pupík..... šel se podívat i manžílek. :wink:
Jinak jsem ráda, že máme nováčky…holky vítejte … :srdce:

Miminko naše kope…někdy je to menší, někdy větší a ve st a čt v noci to dělalo asi kotouly. :P To jsem se divila… jakou má mrňous sílu.

Jsem ráda, že už budu mít spojení se světem… měla jsem pěknej absťák… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.11.07 18:42

Misurdo, ono je lepší, když je to bříško takhle pěkné, to je každému jasné, že jsi těhulka, já mám pořád pocit, že vypadám jen jako „pěkně při těle“. I když teď už je to trochu lepší. Při prvním mě doktor pořád říkal, že mám malé břicho. A je fakt, že když jsem byla asi tři týdny před porodem v nemocnici, nechápali, že už mám skoro termín. Jéňa měl nakonec 2,90 kg, tak byl aspoň docela dobrý porod :wink:

Petas - gratuluji k dobrému UZ. Já se teď taky na gyndu vždycky těším, že zase uvidím mimčo.

Teď mě čeká nějaký ten test na cukrovku, máte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
10.11.07 18:53

:lol: Ahoj holky, tak se chci též přidat TP 18.3. i když kdo ví, u nás to teď určit nedovedu. Trochu zvláštní začátek. Vůbec jsem netušila, že tu je toto(do teď jsem se vždy zadrhla jinde a navíc mám málo času). :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
10.11.07 18:56

Jo a my čekáme prý chlapečka-už můj 2. tak uvidíme.. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie