Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
10.11.07 18:58

Ahojky, moc děkuju za přivítání :-)). Ihned jsem musela okopírovat jméno, to je jasný :wink: . A úplně zírám, že to tady frčí jako o závod. Prý to bývá mrtvo. Trvalo mi aspoň 5 minut, než jsem se dočetla nakonec, ale to je dobře. Na jiných stránkách by měly maminy co dohánět :cry: .
No a těhotenský kalhoty? Ty nosím už aspoň dva měsíce… nejsem žádná houžvička, tudíž, když jsem se nevešla do svých kalhot, bylo to jasný :-)).

Misurda - ty jsi na slovensku nebo žiješ v ČR? A odkud jsi? Mám chlapa z Oravy… :D … tak jestli to není tajný…

Anel - test na cukrovku mě čeká za dva týdny. Hned v pondělí tam volám a objednávám se. Injekce je prý jen do prstu, tak doufám, že to tak taky dopadne. Jinak jsem dostala instrukce od sestřičky, že si mám vzít 0,5 l vody a nebo neslazený čaj. Do toho mi nalijou takovou sladkou hmotu. Před pitím a dvě hod. po pytí mi vezmou krev. A sebou čtení! Nikam tě nepustí !!! Tak snad jsem ti s tím trochu pomohla a bude to u tebe probíhat stejně jako u mě.

Tý jo - to jsem se rozepsala :oops: . Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.11.07 19:26

no tehulky s vami sa tusim rozrhol pytel :lol: :lol: :lol: tak to je parada a tymto vitam aj dajmu :-)

petas gratulacie k super ultrazvuku :lol: :lol: :lol: uz som si hovorila, ze si sa tu dlho neukazala :wink:

anel aspon si nepotrbovala uz v tretom mesiaci tehunohavice :lol:
ja sa mam objednat na ten cukr.test medzi 24-28tt, tiez mi hovorili ze si tam vypijem nejaku „mnamku“ :poblion: a ze si tam mam zobrat aj 2 suche rozky , inak postup ako pisala nikolaa :wink: tiez som zvedava jak to dopadne 8)

dajmo gratulujem k druhemu chlapcovi :lol: , preco ze ti nevedia urcit termin ? 8O

nikolaa ja byvam v holici, je to nejakych 5 km od hodonina, takze zahoracka moravacka :lol: , ale moj muz je z vychodu . oravu mame radi, znami byvaju v dolnom kubine, tak sa tam obcas zasavime na navstevu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
10.11.07 20:04

:wink: Misur. to bych si s Tebou mohla psát v naší mateřčině-jsem čistá Slovenka. Jenže mi byl rok, když jsme začali bydlet v ČR a školu jsem tedy vychodila tady. A slovenský pravopis je jiný. Ten termín-lékařka s tím problém nemá podle MS i velikosti to je ten 18.3., ale nevěřila mi pohyby v 15.tt. Navíc já netuším, kdy jsem zapadla(mám za sebou potrat v 8.tt a proběhly jen jedny měsíčky). No a jeden lékař, co mi dělal šíjové projasnění se zmínil, že to měsíčky nemusely být, ale krvácení v časném stádiu. Každopádně, kdyby se to mělo brát dle pohybů-jak se standartně počítají, bych mohla rodit v 2.pol února. 8O Takže tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.11.07 20:19

dajmo to neva, ja si myslim ze keby si rodila aj skor ze aj tak nebudes jedina z nas , co porodi vo februari :lol: :lol: :lol:
ja si myslim ze ked si druhorodicka tak by si tie pohyby mohla citit aj skor, ved uvidime, nechame sa prekvapit :wink:

inak mna este napadlo ze vy tehulky co ste sa pridali nakoniec by ste mohli udat svoje udaje do tabulky ktrora je na str. 76

SEZNÁMEK JE NA STRANĚ 76- www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
10.11.07 20:58

No jo jenže já nevím, jak se tam zapsat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.11.07 21:07

to napis sem , alebo posli na ss werci , ona to spracovava :wink:
a tvoja rodina je cela uz v cechach, alebo mas aj ty este niehoho v SR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
10.11.07 21:30

Právě všichni žijou v SR, jenže kvůli máminým špatným vztahům jsem se s nikým nevídala, až teď v září jsem se vdala a tedy o prázdninách hledala příbuzné-hotová pošta pro tebe. No a jelikož mám málo času, tak ani nevím, jak to bude v budoucnu(myslím setkávání s rodinou). Nejvíc jezdíme k manželovým rodičům(a další jeho rodina též žije tam poblíž-třeba sourozenci u Zlína). Tak do tabulky teda-Dajma, Ostrava, 1984, TP 18.3.2008, 1dítě v lednu 4roky-Bohdánek. Stačí to tak :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.11.07 21:44

jasne ze staci :lol: ja mam sestrenicu ktora zije tiez v ostrave :lol:
to ma celkom pobavilo , ze posta pre teba, lebo pred par mesiacmi tam bola aj jitus co sem pise a zhodou okolnosti tiez kvoli rodine ktora zije na slovensku :lol:
takze ty si sa teraz druhy krat vydala, alebo na to nebol pred tym cas? :wink: dufam, ze sa nepytam nejak moc do hlbky, ked nechces neodpisuj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.11.07 21:52

Doufám, že ještě nespíte. Nějak se mi ztratil signál :( , ale už jsem ho lapla.
Díky za info k tomu testu. Misurdo - rozky - to jsou rohlíky, já už tu slovenštinu tak nechytám.
Dajmo, já mám taky asi tři termíny (podle MS, podle doktora a UZ a podle mě), ale všechny v březnu, tak uvidíme.

Jinak do tabulky:
Anel, Mladá Boleslav, 1975, TP 8.3.2006, 1.dítě Honzík 7.7.2004

Hezký večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.11.07 21:58

ja teda este nespim, chodievam spavat az okolo polnoci a budievam sa vacsinou o osmej . :wink: no s tyma rohlikama mas samozrejme pravdu, niekedy sa zabudnem :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.11.07 22:12

Já se snažím o večerku do jedenácti, malej je totiž přesnej jako hodinky a přes sedmou hodinu se teď po změně času nemůžeme dostat. Je neuvěřitelný, jak rychle dokáže vstát - ještě snad ani neotevře oči, ale už vyskakuje z postele. Zato já potřebuji teda hodně pomalý rozjezd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.11.07 22:18

no ja odkedy som doma tak tiez vstavam celkom rychlo :lol: zobudim sa na to ze mi treba ist na zachod, nalejem si pomarancovy dzus, zapnem telku a notebook a zalehnem na gauc a z neho ma nikdo nedostane az pokial nezacnem byt hladna a treba navarit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.11.07 22:44

No, tuhle pohodu si teda užívej. To je asi ta největší životní změna, že už nemáš čas jen tak pro sebe. S dítětem si o tom můžeš nechat jen zdát, i když ten první skoro rok ještě jde, pokud nemáš nějaké totálně nespavé mimčo.
Já už se opravdu nemůžu dočkat, až půjde malý do školky, ale to je ve hvězdách. Takhle ho mám fakt na plný úvazek celý den, po obědě už skoro od dvou let nespí, manžel chodí domů kolem sedmé :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.11.07 22:57

s tym pocitam, sak som tych 31 rokov zatial venovala len sebe samej, takze prisiel cas na zmenu :lol:
a kedy chcete dat maleho do skolky? preco ze to je vo hviezdach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.11.07 22:59

Tak už se mi vrátil vyvenčený pejsek a můžeme do hajan.

Dobrou noc a hezkou neděli.

Venku je úplně bílo :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí