Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
450
14.11.07 17:15

No to si pis ze jo, hned jak prijedu. Uz jsem napnuta jak struna co to je. Se snad zcvoknu, a ten malej to citi a drzej ze to snad neni mozny :? . Me normalne terorizuje :D mu to na stari oplatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.11.07 17:20

Gissele 8O a takhle pozdě?
radši bych běhala po venku, pěkně navlečená, ale mám příšernou rýmu - už to řeší toaleťák a kašel, jak kdybych vykouřila krabku! Ale už dva dny řikám, že to bude ten příští dobrý… Nic jinýho než Sinupret si vzít nemůžu… :cry: - no ale nějak bude.

Přesně misurdo - chtěly jsme míma, tak jsme museli počítat s tím, že prostě nebudeme modelky… a co ti chlapi… já si myslím, že když už to nenosí ani nerodí, tak to aspoň chápou - a nebo nechápou a nic na to neříkají… a ti co říkají na to podle mě ještě nejsou připravení… prostě o tom vzhedu to v těhu fakt není… - já to vím - fakt věřte mi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.11.07 18:45

Cauves holky, takze je to holka, tudiz se hlasim k ruzove a jdu trenovat vazani maslicek, pac za ty leta co ziju jenom s muzi jsem to asi uz trochu pozapomela :D

JUPIII
(rozumej: ma radost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 18:57

gissele tak parada http://www.sirmi.ic.cz/smajl/254.gif

vitaj v klube!!!! :lol: :lol: :lol: a fotecky by nebyli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.11.07 19:18

Jéééé!

Já taky gratuluju - tohle bude za chvíli samá dámská jízda!!! To je nezapomenutelný, když ti to poví, viď? Najednou má mímo tvář… ona… a už jedou představy…

našla jsem zajímavý čteníčko…
vývoj dítěte od 24. týdne: …
Pouštějte svému miminku hudbu, je možné, že si ji bude pamatovat i po opuštění dělohy.
Tatínkové mluvte na miminka v bříšku! Od tohoto měsíce dítě bude rozpoznávat hlas svého otce. Pokud budete mluvit na své děťátko, když je ještě v děloze, bude schopno odlišit váš hlas v místnosti plné lidí bezprostředně po narození a bude na něj reagovat velmi emocionálně.
Matka - Pohyby dítěte již jasně rozpoznáváte a měla byste je cítit každý den, například když dítě škytá, cítíte škubání. Pokud pohyby přestanete cítit, obraťte se okamžitě na svého lékaře!
Na váze byste měla přibývat tempem asi 0,5 kg za týden.
Společně s dítětem roste i vaše děloha a tlačí vzhůru na hrudní koš, takže se nadzdvihne asi o 5 cm spodní žebra se tak vychýlí ven. To pravděpodobně způsobí bolest žeber a vzhledem k tomu, že dítě začíná tlačit i na žaludek, budete možná trpět náhlými zažívacími potížemi a pálením žáhy. Nejspíš budete cítit po stranách břicha směrem dolů píchání, je to napínáním děložních svalů.
Nyní se u dítěte vyvíjejí modely spaní a probuzení. …
jen takový výňatek - aby to nebylo příliž dlouhý :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.11.07 19:59

Dik holky se priznam ze mam fakt radost :D jsme tam byli vsichni a Milis na to jenom rek „tak to je konecna“ :lol:

Nikolaa - zajimavy ctenicko, ja se zadychavam uz ted a zaha me pali taky tak nevim, spis by me ale zajimalo jak ji uz ted naucit na to nocni spani, protoze s Milisem to bylo peklo :? ten nespal co se narodil :D , ani ted nespi a vypada to ze jeste spat dlouho nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
14.11.07 20:10

Tak dobrý večer, vy jste tedy dnes perlily. Málem jsem to ani nedočetla. S tou postavou je to asi u všech stejné, nemá smysl být sama sobě nepřítelem. Ale nedávno jsem četla, že těhotenství může radikálně změnit metabolismus a díky tomu můžou i ty, které měly vždy problémy s váhou najednou hubnout v pohodě, že ani nevědí jak.
Je pravda, že takovou postavu, jakou jsem měla po roce kojení, jsem asi nikdy neměla. Bohužel se mi to pak nějak nepodařilo udržet, tak třeba teď to vyjde. :wink:
Manžel se vrátil po dvou týdnech, tak nám ještě věnoval celý dnešek. Byli jsme se podívat na kočárky, pak nějaké nákupy a nakonec dobrý oběd. Prostě bezva den. :D

Stejfo - držím palečky, ať je vše, jak má být.

Gissele - tobě gratuluji ke slečně, taky si budeš zvykat na růžovou, viď.
Koukala jsem, že máme kluky skoro nastejno. Jak se těší malej na sestřičku?

Jo a ještě k těm striím - mně poprvé popraskala kůže až po porodu, ale docela se to srovnalo. I když já mám břicho nicmoc díky jizvě po slepáku, takže je to skoro jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 21:25
Gissele píše:
Dik holky se priznam ze mam fakt radost :D jsme tam byli vsichni a Milis na to jenom rek „tak to je konecna“ :lol:
Nikolaa - zajimavy ctenicko, ja se zadychavam uz ted a zaha me pali taky tak nevim, spis by me ale zajimalo jak ji uz ted naucit na to nocni spani, protoze s Milisem to bylo peklo :? ten nespal co se narodil :D , ani ted nespi a vypada to ze jeste spat dlouho nebude :?

sa mi zda ze ten vas milis je asi vtipalek po tebe :lol: :lol: :lol:

inak ja mam doma az 3 mudre knihy tak kazdy den nieco studujem, niektore odseky uz poznam naspamat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.11.07 21:45
Gissele píše:
Dik holky se priznam ze mam fakt radost :D jsme tam byli vsichni a Milis na to jenom rek „tak to je konecna“ :lol:Nikolaa - zajimavy ctenicko, ja se zadychavam uz ted a zaha me pali taky tak nevim, spis by me ale zajimalo jak ji uz ted naucit na to nocni spani, protoze s Milisem to bylo peklo :? ten nespal co se narodil :D , ani ted nespi a vypada to ze jeste spat dlouho nebude :?

Já jsem na tom taky podobně, zadýchávám se jako blázen, ale to bude taky kvůli postavě a žáda je pro mě největší problém. Ani tak neřeším ty záda… Koupila jsem si Gaviscon, je to prý lepší než rennie, dýl to působí, ale chuť to má jako pleťový mlýko s mentholem - pro těhotnou jako dělaný. A dej si toho 3 lžičky, aniž by ses z toho (nemám blijícího smajlu :( )…
Jinak jsem si taky řikala, že na 3 roky slušný humor! Musíte mít doma veselo! :lol: :lol: :lol:

misurda - já mám takových knížek… hlavně otázky a odpovědi jsou zajímavý a pak baštím ty věci, kde se dozvím, co všechno novýho už Terezka umí a co se s ní děje a jak to všechno vnímá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.11.07 23:07

Holky, já už jdu teda spinkat, ale dlouho se chci zeptat… bylo tu na to téma, ale nikdo mi neodpověděl.

Řešilo se TVRDNUTÍ BŘICHA - nevím, jak je to důležitý a jestli je to vážný nebo normální, ale doktorka se mě na to pokaždý ptá a v tý diskuzi to řešili, že se do děje hodně holkám… máma mi řikala, že je to pocit a že bych to poznala, protože jsem na to odpovídala Dr. že asi netvrdne… No a teď mě tak tlačí bříško, jako nafouklý a mám pocit, že je tvrdý… je to ono a je to v poho? Je mi to docela nepříjemný… a Terezka pořád kope… poraďte mi někdo ať se zbytečně netrápim. K doktorce jdu až za dlouho a kvůli tomu tam nepůjdu…

Tak se zatím mějte krásně a dobrou noc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 23:21

sorry ze som skor neodpovedala, asi som zabudla :oops: :lol:

ja ti s tym tvrdnutim bruska tiez moc neporadim, tiez neviem ako to ma vyzerat, teda ako to clovek spozna, ale myslim ze pokial ti to netvrdne viac nez 10× za den tak je to v pohode :wink: inak na to predpisuju magnezium, ja som ho tiez dostala( asi kvoli tomu zmaknutemu krcku ? :roll: ) a beriem 3×denne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.11.07 08:12

ahoooj!!!!

no stejfo kde si? nenapinaj!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
15.11.07 08:54

Holky, odmitam jakekoliv teorie, ze chlapecci nejsou na sladky! Ten nas malej nenarozenej mne vcera „donutil“ vecer jit a koupit nutelu(uznejte, ja bych ji v zivote nekoupila :twisted: :twisted: :twisted: ) a hned ji nacit, a ted mne od rana ponouka ji dorazit :twisted: :twisted: :twisted: :poblion: des. JEste ze to byla jen 400g :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.11.07 09:41

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: janno, mas pravdu, ja som na sladke nikdy nejak moc nebola a ani ma to teraz nejak nezlomilo, sice si kazdy den dam trosku, ale to som robila aj pred tehu :lol: ja inak vobec nemam nejake chute, akurat bych furt jedla :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.11.07 09:45

Dobré ranko.

Tak já z tím bříškem vydržím, budu to sledovat a kdyby něco, tak pro jistotu naklušu k doktorce… od toho tam je,ne? Radši se ujistit, že zbytečně plaším než aby byl nějaký problém.

:lol: :lol: :lol: janno - další srandista - já naštěstí návaly na jídlo nemám, to jsem nikdy neměla. A za dva týdny jdu na testy na dětskou cukrovku, tak se snažím cukr omezovat… i když aspoň jednou denně si čoko BeBe neodpustim - ale to je vláknina, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí