Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
17.11.07 09:35

no vidis paraaaaaaaada !!!! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/474.gif a neni zac!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.11.07 12:47

ahojda,
ja prosvihla 100 stranku :-( :-( ja se vcera dostala domu az pozde vecer, tak jsem mela co docitat. byla uz pekna kosa a asi to jiny nebude

nikoll-ty vecicky to je teda bomba. me vcera kamoska pujcila kraaasnou zavinovacku, mamka mi koupila fusak a segra se chysta nakoupit nejaky vecicky. tak jsem moc zvedava. ono se to sejde ani to mimus neunosi.

ted jsem si odskocila od ukolu do skoly, jde mi z toho hlava kolem a taky bych se mela uvarit obed, aby mimous pekne rostl. dneska to vyhraje asi rajska-tu miluju a je uvarena hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.11.07 14:46

jitus som sa nechala inspirovat a tiez som spravila rajcinovu omacku, varila som aj hovadziu polievku, takze masko bude, uz len zemiaky a ideme to sprasit :lol:

no ja vobec netusim ci mi niekto z rodiny pomoze s nejakymi vecami pre malicku, skor si myslim ze nie, bude to teraz 3 vnuca s nasej strany, tak uz to nie je take vzacne :roll: , nevadi aspon budem kupovat len to co sa mi paci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.11.07 16:19

ahojky!

Kamarádky sice slibovaly, ale spolýhat se na to taky nemůžu… až mimčo bude na světě - teta řikala, že po ní něco sdědíš… nemyslím to zle, jen se budu spolýhat sama na sebe a když toho bude víc, nebude to na škodu :-)).

Příspěvek upraven 17.03.10 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.11.07 09:46

tak jak nedela, defcata? :wink:

ja dnes musim zacat skoro varit , lebo poobede ideme na oslavu k sestre a som slubila ze napeciem buchty , tak mam toho dnes trosku viac a este tam chcem ist trosku skorej aby som jej pomohla s nejakyma chlebickama, uzsa tesim na to prezieranie :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
18.11.07 10:17

Ahojky,

tak to ti držím palce s tím přežráním. Já si tohle vybírám na tiskovskách - tam mívají různé speciality a to je mňamka… Já jsem se přejedla včera, udělala jsem super baštu a pak mi tak ztvrdlo břicho, že jsem byla zralá na infarkt… Vůbec se mi tohle nelíbí a řeknu vám, že bych teda šla radši rodit. To bych vydržela chvíli (dobře i kdyby den) a bylo by, ale jestli má tohle být až do 9m, tak budu na psychouše…asi jsem fakt cíťa - uznávám, z injekcí mám taky panickou hrůzu, ale tohle je na mě moc- takový šutr
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/44.gif /> No a dneska jdu na zkoušku těch svateb.šatů, jestli se do nich ještě vejdu, tak držte palce…
Misurdo - hezky si to užij - určitě to bude super http://www.sirmi.ic.cz/smajl/26.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
18.11.07 10:32

Nikoll- to bych si snad radsi zavolala zitra do ordinace, jestli mas prijit nebo ne, pokud to mas takhle. at ti radsi treba vrznou magnesium, at mas klid a mimous taky. jestli mas pred svatbou(gratulujiii), tak to je taky docela stres

misurdo. jsi pekna kucharinka. ten muj se vraci az zitra, tak mam navarenou tu rajskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.11.07 10:36

nikoloo necakaj a urcite zajtra zajdi k lekarovi, :wink: ja som nieco citila len predvcera aj to bolo len raz a len na jednej strane a asi po pol minute to bolo v pohode :wink: , ale keby sa mi nieco nezdalo urcite zajdem k lekarovi :wink:

neboj saty ti spravia ako bude treba :lol: a a po jakych tiskovkach sa ty to tulavas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
18.11.07 10:54

holky, bylo to úplně celý břicho. Asi hodinu jsem jenom ležela a skuhrala. Ani na dýchání se mi břicho nezvedalo. Jen špeky byly měkký :D , jinak jako kámen, fakt… zítra ráno tam hned zavolám, jestli můžu přijít, ať jsem v klidu… dneska mám haloucinace už od rána, že to není tak měký jak by mělo, ale někde tam to mímo být musí… ne, teď je to v poho, jen ten včerejšek byl fakt fuj…
minulý týden byla v Katce jako těhule, byla tam redaktorka, který jsem se akorát hodila :lol: … chtěla na foto bříško a nakonec tam stejně dala jen hlavu :( .

Příspěvek upraven 17.03.10 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.11.07 07:47

Hezké pondělí těhulky.

Nikol tak jaká byla svatba? Gratuluji a s tím tvrdnutím břicha zajdi k doktorovi, dá ti magnézko a bude to dobré.

Tak v sobotu jsme dovezli kočárek, celou neděli jsem se chodila dívát. Tchánovci nám přispěli 10000 na něj, tak nám to trochu finančně ulehčili.
V sobotu jsme byli ještě v bazénu plavat a Verunke se to líbilo. Ale je lenoch celý den se ani nehne, začne až večer. Nekdy už mám i strach, ale ono to určitě nic není. Doktorka říkala, že mám hodně plodové vody, tak možná proto ji tolik necítím. A obvod břicha mám 94cm a zadek rovná 100 brutus matka představená, prsa 98cm.
Verunku pomlouvám a začala hned kopat. Máma jedna, ty,ty,ty!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.11.07 08:53

ahoj stejfo!!!

ja som myslela ze uz si na dovolenke :lol: , takze az buduci tyzden? :wink: a kocarek nam niekedy nafot :wink: to je super ze vam rodicia financne prispeli :lol:
inak moja mala je tiez rano leniva, no nedivim sa, asi bude po mne :roll: :lol:

a myslim ze nikola ma tu svadbu az dalsi vikend :wink:

my dnes o jednej ideme na to 3D, tak som zvedava ako dopadneme, dufam ze sa nam pekne ukaze , vratime sa urcite az vecer :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
19.11.07 09:12

Ahoj těhulky,
tak jak je ???? My celkem OK. Holky děláte mi s rajskou omáčkou chutě.Ještě jsem jí nikdy nedělala, ale asi to brzy risknu. Na svíčkovou si troufnu- tak co.
Jituš - jakou dělaš školu ??? Jestli to není tájo.
Stejfko - gratuluji ke kočárku … prosím,prosím vyfoť ho.
Misurdo - držím palce na 3D ultrazvuk a těším se na hlášení.
Nikolko- s tím tvrdnutím zajdi k Dr. a prosím dej vědět …ať mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
19.11.07 09:13

Holky,
přemýšlíte o odběru pupečníkové krve ???? Jaký máte na to názor ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.11.07 10:19

Misurdo tak budu držet palce nech se Katuška ukáže v clé svojí kráse. A nezlobí jak naše Verunka.

Petas kočárek vyfocený mám ale zase budu muset někoho otravovat aby mi ho vložil do PC. Chudák kolega, když bude mít čas, tak vám ho sem vložím. Tchánovci jsou super, když můžou tak pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.11.07 13:50

Kde jste kdo?
Zítra jdu do poradny,ale asi nic moc se nebude dít.
V Libercije krásné sluníčko už od rána. Škoda, že takto nebylo v sobotu.

Holky taky vás něco bolí? Já hrozně trpím bolestí kostrče. Vocas jeden, nevím jak mám sednout, chodit nic nepomáhá. Doufám, že mi něco doktor poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí