Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
21.11.07 13:18

Misurdo tak musíš trochu poslouchat a co jsi to prosím tě provedla, že jsi dostala vynadáno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.11.07 13:26

Když mi přijde chlap domů, tak musím taky pouštět, ale zatím to jde, až bude pc používat častěji, bude to horší…
Nemáš zlobit, no. Budeš žehlit? http://www.sirmi.ic.cz/smajl/17.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
21.11.07 13:34

:lol: mno tak jsem se na to vrhla, uz to mam asi 25 minut a ty korinky josu takovy do zluta 8O mno doufam ze se to jeste stahne :lol: . Ja jsem prosla snad vsema barvama, mela jsem cernou, cervenou,hnedou, ruzny zrzavy, pak svetlejsi a svetlejsi a ted mam uplne platinovou :lol: :lol: uz asi tri roky sem barvila jenom Redkenem a uplna spokojenost, ale trochu se desim co provede tohle :lol:

CO KDYZ BUDU VYPADAT JAKO KURE ????

mno jeste chvilku pockam a pak jdu hledat vhodnu cepici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.11.07 13:39

víš jak krásně vypadá těhotný kuře? Nezoufej, mamino http://www.sirmi.ic.cz/smajl/22.gif /> nevím, jak jsi to měla předtím tmavý…

já jdu teď vyrazit do města, koupit větší prstýnek (už mi je malý) a objednat dorty…
Tak pa pa pa

A Gissele - pak napiš jak to kuře vypadá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
21.11.07 13:40

Misurdo, to je mi tedy líto, že jsi dnes v trestu :wink: Ale už jsem se lekla, že je to něco vážného, když tady nejsi.

Stejfo, to tedy bylo docela drastické, i když asi lepší, než kdybys věděla, co tě čeká, takhle ses ani nestihla bát. Kočárek je pěkný, vypadá prostorně, mimču bude určitě slušet.

Včera mi přišly věcičky z MMB a úplně jsem se nad nimi rozplývala. Jen mám pocit, že jsou příliš maličké, nějak jsem z toho vyšla.
Zkusím své technické schopnosti a možná vložím fotku. Tak mi držte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.11.07 13:58

Anel díky, to byl taky můj požadavek u koočárku. Dostatečně velká korbyčka.
Určitě jsi šikovná holka a fotečky se ti povedou vložit.

Gissel tak pak vyfot to těhotěnské kuře, nech tě můžeme taky pochválit.

Nikol takže dortíky jdeš objednat, to je příjemná činnost. Taky se ti to krátí a za pár dnů už budeš vdaná žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.11.07 14:29

no devcata, tak som prezliekla periny , dala prat a navarila, aby sa nepovedalo a mozem sem nachvilu mrknut :wink:

ja som neurobila vobec nic :roll: , len som vcera bola asi od siedmej vecer non stop na nete az asi do jednej a uz sa mu to nepacilo, ze som tu cely den, tak si musim davat bacha, lebo uz sa mi vyhrazal a to som sa mu pre istotu dnes rano este povenovala a prd mi to pomohlo :evil:

toto som vcera vydrazila za 200kc:
http://88.86.105.83/…/b772276.jpg

gissele aj keby si vyzerala akokurca, tak to bude trvat len par dni , by si sa zamkla proste na par dni doma :lol:

a ste zlate ze sa o mna bojite :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.11.07 14:38

Misurdo ta kombinézka je čarovná.
Dneska mi to vůbec ale vůbec neutíká. Musím ještě do města, ale ještě hodinu musím být v práci. Já chci prič!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.11.07 15:16

stejfo uz len 45 minut :lol: :wink:

jitus mas pekne bruuuuuusenko :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.11.07 15:21

posledných 45 min. mi příde jak věčnost. Bolí mě zadek, už ani natáhnujtí mi nestačí. Právě jsem četla listopadky a už se to tam pomalu rozbíhá. Už jim začínají bolesti a odchází zátky. Nám se to taky krátí, do vánoc to uteče jako voda. Takže si to musíme pořádně užít. Ta moje kostrč pořád bolí, vůbec nevím jak to vydržím 8 hodin v autobusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.11.07 15:23

Jitko jo taky jsem koukala, moc pěkné bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
21.11.07 15:25

Misurdo, aspoň to stálo zato. Manžel taky nemá rád, když jsem tu moc často, ale není moc doma, tak nemá přehled :)

Gissele, to není dům, to je zámek!!! Je to moc hezké, vnitřek prakticky řešený, ale vůbec to nevypadá jako dřevostavba. Ale že bude co uklízet, viď.
A to kuře, ať je do zlatova :D

Fotky se mi nedaří, už jsem z toho vysílená. Jdu se nadýchat čerstvého vzduchu, třeba to pomůže.

Zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.11.07 15:32

inak ano gissele som sa zabudla vyjadrit k tomu DOMECKU :wink: vyzera vazne skoro ako zamok a miesta je taaaaaaaaaaaam , no a tie 3 kupelne hore :lol: :lol: :lol: urcite by sa mi tam pacilo, ale musela by som mat aj nejaku sluzku :lol: :lol: :lol:
ale pekne ste si vybrali, a bolo by super keby ste to tak rychlo stihli postavit :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
21.11.07 15:47

Cuvas :)

hlasim se zpet, tak vlasy dopadly tak nejak dobry, neni to nejhorsi, nema to sice studeny podton spis trochu do zluta, ale neni to nijak priserny, mozna ze se to fakt jeste vymyje. Dala jsem masku, takze ani nejsou nejak sestrotovany. Takze dobry :lol:

Domecek je trochu vetsi ale zadnej extrem, nas je vsude plno a az bude jeste holcina (stale nema jmeno :lol: ) tak to bude teprv rambajs, a az decka budou v puberte tak budou radi ze maj svoje soukromi, ty koupelny nahore to byla nase podminka, protoze se porad vecer hadame kdo se bude prvni myt nebo si cistit zuby a tak :lol: , takze decka by meli kazdej jakoby svoji a my taky. Me se nejvic libi ty satny, na ty se tesim nejvic jak tam uklidim vsechne ten bordel pred navstevama :lol: .

Taky bych se sla nadychnout vzdousku, jenze musim jeste cekat na manzovu segru pac mela vcera taky svatek takze si prijde pro darek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
21.11.07 17:50

Hlásím, že čerstvý vzduch trochu zabral a podařilo se mi dostat fotku aspoň do galerie. Ale sem už nemám sílu, fakt už nevím jak.

Gissel, s těmi šatnami máš pravdu, to je výborný vynález. My jsme to podcenili - máme jen vestavěné skříně a není to ono. Ale nahoře máme jednu komoru a ta mě zachraňuje - manžel se tam někdy až bojí vejít.
A ty koupelny jsou dobrá věc, ale fakt hrozná záležitost na údržbu - už aby děti byly velké a uklízely si tam samy, jinak je to očistec.

Jituš, zapomněla jsem ti pochválit bříško, krásně se kulatíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí