Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Tak já s tím metrem zase nic. Nemám ho doma, ale ten zadek si u mámy změřím, abyste dámy věděly, jak vypadá valach nebo vrata od stodoly http://www.sirmi.ic.cz/smajl/35.gif. Zítra jdu na OGTT test, tak se přitom stavím u mámy. A doufám, že nebude namrzlo, nechce se mi ráno ject sockou http://www.sirmi.ic.cz/smajl/44.gif. Mám tam být už v 6:55. Bléé.
Jinak mě se taky zrovna nespí jako v bavlnce, ale myslím, že daleko horší je žáha. To je fakt hnus. A křeč jsem už taky jednou dostala do lýtka. A pak jsem dva dny nemohla chodit. Dřív jsem dostala křeč do lýtka, když jsem pařila, pila alkohol a nepila nic nealko. Teď jsem dostala velký vykřičník, že mimi má žízeň a že bych měla pít jako duha - mám s tím trochu problém, ale snažííím se na to myslet!
Jinak misurdo - to s tím slovákem v ČR ještě nebude tak jednoduchý. Dneska jsem se ptala na úřadě, když jsem si měnila OP a on se tý ciziny jenom tak nezbaví. jen kdyby měl český občanství… no - jdu si to trošku nastudovat, abych byla v obraze… Pa zatííííím
Ahoj holky,
konečně mám zase spojení se světem. Holky, zase nám překopli kabel - tak jsem nemohla na PC.
NEUVĚŘITELNÉ !!! ![]()
Nikol - krásné fotky ze svatby a kočárek tutinuti.Jste krásný pár a jsem opravdu moc ráda, že vše klaplo na 1!!!
Neboj, zítra budeme s tebou na testu - alelspoň duševně. ![]()
Misurdo - to je teda pupík… ty brďo
Krásně nám rosteš- výborně. ![]()
Gissel - pěkný kočárek…super…kde jsi na něj přišla…pro mě neznámá firma - ani nevím, že existuje. ![]()
Ahoj tehulky, jak se máte? Já se mám super, maminka se stará, všichni jsou hodný, každý me chce videt, jak jsem tlustá. Prej mám velké bricho.
Nikol fotečky jsou moc pekné, gratuluji že to dopadlo podle tvých predstav.
Misurdo brisko nádherné, jen tak dál.
Peto ten kabel by jste meli dát nahoru, když vám ho v zemi porád vykopou. Tomu se hovorí pešek.
Nevím na co víc reagovat, prečetla jsem vás jenom tak z letu, ale od pondelí budu zase v pohotovosti.
Dostala jsem hromadu veciček, dve velké krabice. Neco mám už i vyprané a vyžehlené (maminka pomohla). Ješte postílku a to nevím jak ji dostaneme do auta,ale neco vymyslíme. Miláček dorazí až v sobotu večer, takže to budeme muset skusit naostro. Zatím se mejte krásne a pište básne.
Opatrujte bríška, včera jsem si merila obvod pasu 101cm a zadek 103cm. A to pred 10 dnema jsem mela bricho 94. Už i bundu nemužu zapnout.
Zapomela jsem se prihlásit takže Stejfa.
Ahoj Stejfko,
pěkně vítej… jak vidíš… už se mám po Tobě stýskalo. ![]()
Pěkně u maminky relaxuj a užívej… budeš to v březnu potřebovat.
Tak se opatruj a odpočívej. ![]()
Peto taky se snažím. Nic nemusím delat, jenom občas umeju nádobí, aby se nereklo.
Koukám, že dneska mám rovnou 100 do konce. I když se to asi zmení, ale na metríku je 100. Jupííííí.
Nekteré už máte i kočárky koupené, gratuluji. Jsou moc pekné.
gissele to mas asi malicke brusko, ale mozno nas uz buduci mesiac dobehnes, ked ti nahodou narastie takou rychlostou ako stejfe ![]()
a to kto vam tam zvonil rano? a hlavne preco?
![]()
a nikol ty kedy bues vstavat aby si tam bola na cas? o pietej rano???? ![]()
no vybrala si si slovaka, tak teraz pykaj!!!!
nejak sa to da urcite zariadit ![]()
petas , to vam tam robia asi nejaky inzinieri, ci co?
![]()
stejfo parada, ze sa ozves
hned sa to tu rozbehne, aj ked sme sa vcera uz polepsili, ze defcata? ![]()
uz sa tesime az nam hodis zopar fotiek tych veciciek ![]()
ja som merala brusko vcera a mam vystavnych 103
![]()
a gratuluju ke 100-vke
![]()
Ahojky holky,
Petas - to bych řvala, fakt, jsem takový obranář za svoje práva, kor když to trvá víc jak den a ty si platíš za net paušál, ne?
Ježiš
- teď koukám na zprávy a já blbec jsem vlezla na občanky v době, kdy končí platnosti OP! No bodejď bych tam nečekala přes dvě hodiny (předemnou 40 lidí). jsem trubka, no. Ale aspoň to mám zasebou.
Děkuju za pochvalu foteček - hlásím, že jsme stále hrdličky
.
No a misurdo - jj, ale co bych pro toho mojeho slováka neudělala, že? Už jsem si o tom něco zjistila, tak jsem v klidu. Na občanství si prostě bude muset počkat a trvalý pobyt mít bude hned jak zažádá.
No - počítám, že když tam budu muset být v 6:55, tak autínem mi bude stačit vyrazit v 6:35. Nebude to ucpaný a vlastně je to kousek. No a tramvají? To se budu muset podívat na net, jak to jede, páč ráno to jezdí pěkně na prd a dlouho se čeká… moc se mi nechce. Ale tak v 6:15 bych už měla být u tramvaje. A vstávat budu těsně před tím, když se nemůžu najíst, bylo by mi zbytečně špatně. Pokud nebude úplně namrzlo, pojedu autem… nalačno a ještě tramvají
…
nikolo tak ten zajtrajsok ti nezavidim, tak nad bude pekne aby si nemusela ist tou elektrickou ci co to je ![]()
a budem na vas zajtra mysliet ![]()
Cauves holky,
tak doufam ze Nikca dneska nezaspala
protoze me se dneska spalo obzvlast dobre a to az do krasnych 8 ![]()
Vcera jsme meli pekne akcni den, same zarizovani a vyrizovani, dneska potrebuju zajet jeste nakoupit, ale moc se mi nechce nekam jezdit, ale to se neda nic delat
, taky budu muset uklizet, pac uz bude 1.adventni nedele tak aby ten venec nezapad nekam mezi vsechny ty veci mezi kteryma zijem ![]()
jo ten chlap jak zvonil to vubec nevim proc, mozna to byl nejaky bezdomovec nebo opilec nebo vazne nevim
Ahojky,
všechny moc zdrawím.
Máte tady moooc pěkné fotečky,sleduji to tady tak nějak průběžně,ale stále není čas na odepisování.
Máme teď totiž dost práce.Přítelova matka mě vyhodila,protože jsem jí konečně řekla svůj názor na ní (nějak to nemohla překousnout).No zhádali jsme se jak psi.Nakonec mi řekla že nejsem schopná vychovávat dítě.Tak jsme narychlo s přítelem našli bydlení a půjdem pryč.Tudíž balím všechny věci a je to trochu hektický..Fakt jsem ráda že už vypadnem.A další neuvěřitelná věc.Chtěla volat mým rodičům.To jsem se opravdu začala smát.Řekla jsem ať samozřejmě zavolá,že jí naši řeknou stejně jako já co si o ní myslí.Nakonec nevolala,ale volala jsem to já našim.Koukali jestli je ta ženská normální…Dohodli jsme se s přítelem,že na svatbu jí nepozvem a malýho neuvidí.Už jsou s ní problémy dlouho a pravda je,že ještě když jsem byla ve škole tak mě na ní upozorňovali profesoři.A ne jenom profesoři..No divadlo…
Musím pochválit bříška,to snad ani není možný
kde k tomu chodíte?Mě už teda taky pěkně vylejzá,ale vzhledem k mé trpasličí postavě mi přijde takový malý ![]()
Já si teda dost přispávám,i když je tolik práce.Většinou vstávám tak v deset v jedenáct.
No,nevím jak na tom budem s internetem nějakou chvíli,ale snad nebudu odřízlá úplně.Už to máme celkem za pár-no utíká to jako voda (a to jsem si říkala jak to bude dlouhý)
Opatrujte se,především v tomhle počasí a papa
werco ahoooooooooooooj!!! no co sa to tam u vas deje
, ale dufam ze ty si v pohode a ze preto nestresujes
a kedy chystate svadbu? az sa male narodi?
gissele ja som si tiez povedala , ze dnes urobim trosku poriadok aby toho nebolo zajtra vela, ale taky ten predvianocny velky poriadok tento rok vynecham, linka sa mi nechce cela drhnut a na umyvanie okien je moc zima, ale tie by som tiez neumyvala, igor sa dobrovolne prihlasil ![]()
Ahoj Werčo,
je je je … to je mi moc líto.
Je to škoda, že se takhle nervuješ.Ale naprosto chápu. Já mám naštěstí tchány super… zatím žádný problém…ale snažíme se obě strany. ![]()
Asi je to i tím, že bydlíme extra. HURÁ!!! Asi bych měla nervy…muset s někým bydlet. ![]()
Jinak přeji všem těhulkám … KRÁSNÝ DEN.
![]()
Ahoj Werco, to vypada temer jako moje tchyne
jestli nemame stejnou. Hlavne se holka drz, je dobre ze jsi ji rekla co si myslis, lepsi ted nez se nechat trapit. Aspon budete mit ted klidek.
Misurdo - si predstav ze jsem se jeste k tomu uklidu nedostala, byla jsem jenom nakoupit a jeste ke vsemu jsem zapomela koupit adventni venec
driv jsem si ho delala sama, ale zjistila jsem ze tam dam takovych kravinek ze me to vyjde draz nez kdyz si v zahradnictvi koupim hotovy
a ty okna, no ty jsem umyla jenom pulku (mame jich asi 24 jsem napocitala dvojitych drevenych
) a to jeste jenom ty dole, se mi nechtelo tahat se staflema
bohuzel nikdo mimo Milise mi nenabidl ze by mi pohl
skoda
Ted jdu upect kolac s pudinkem a pak se uvidi na co jeste vlitnu. Nam nam uz se na nej tesim je, je strasne jednoduchej a dobrej, kdyby jste mel nekdo chut tak tady je recept:
5vajec, 25dkg cukru, 1dc oleje, 25dkg hladky mouky, prasek do peciva
5vajec naslehat s 25dkg cukru, postupne pridat 1dc oleje, 25dkg hladky mouky smichany s praskem do peciva, 1dc vlazne vody
pulku nechat zlutou, do druhy pulky pridam kakao, naleju do vymazanyho, vysypanyho pekace a pecu asi 30 min, nejdriv na max po chvilce na 180
az je kolac upeceny, pripravim si cokoladovy pudink, necham ho trochu vychladnout aby nebyl uplne varici (musi obcas trochu michat) dam ho pak na ten kolac, az to uplne vychladne natru zakysanou smetanou (tak 3 kelimky smichany s cukrem mouckou) a nakonce to posypu mletou skorici, ale hodne aby to bylo nahore uplne hnedy, dam do lednice a za 2, 3 hodky se uz muze dlabat ![]()
úplně miluju všechno s pudinkem (zvláštní ale že samotný pudink nemusím).Příští víkend to hned zkusím ![]()
Gissele: no ony ty tchýně asi v některých případech jsou pěkný megery.Už jsem slyšela dost podobných příběhů.Ono je nejlepší si jich nevšímat.Já konkrétně jsem ji absolutně vymazala ze svého života.
Jinak všem hezký víkend
![]()