Poradna duly
Jana Čurdová
ted jsem si zmerila pupek, a dohledala u nas v diskuzi, LIDI ja mam 110cm pres pupek, a to jsem s Elliotem mela v zari 2006!!!!!
no nazdar
med jde do kose spolu s nutelou!!!! ZIJU ZDRAVE!!!!!! Do haje, proc jsou za tri tydne vanoce????? To NENI FERRRRRRRRR!!!!!!!!
Petas: ja mam TP 28.3., a jestli zase budu prenaset, tak do duben jisti!!
ahoj babizne!!!!
tak vcera sme to uz nestihli, boli sme unaveni
, tak sme sa na to vrhli dnes, ale samozrejme sme boli vyruseni
, to sa dalo cakat, ze? zakon schvalnosti proste funguje
, takze mi to potom uz az tak neslo, ale hlavne ze si to aspon igor uzil, dufam ze teraz bude na mna ako med ![]()
no janno a ty sa stazujes, ze mas male brucho?
myslim ze vedes!!!
a urcite to nie je len nutelou
![]()
Misurdo tak příště se bude věnovat on tobě. Abys si to taky užila co to dá.
Dneska jsem se dozvěděla, že budu mít 2 týdny dovolený mezi svátkami. Musím si vybrat starou. Tak se asi neuvidíme, už ted mi je smutno.
Janno tak 110 tomu se už říká pupík. ![]()
Já jsem to dneska ráno taky měřila a zjistila jsem, že nemám 102 ale jenom 97. Tak nevím kterí metr špatně měří. Ale 5 centáků to je hodně.
Moje váha doma je taky solidární ke mně, váží o 2 kila méně než tak u ženského.
petas tak to máš za sebou a testy dobře dopadnou.
ahoj marcovky!!!
stejfo, sak uz si ten internet nechaj zaviest domov
sak ty si nasa
co tu budeme robit bez teba? ![]()
no ja som si brusko merala vcera pred obedom som mala len 102 a potom som si merala vecer a to som mala uz 105
, som netusila ze to tak kulminuje
![]()
Ahoj těhulky, Misurdo do vánoc to určitě nestihneme. Na internet mi přídou až 3.1. musí mi změřit signál, protože nemám pevnou linku. Tak to musíme udělat bezdrátově. No doufám, že signál tak v tom našem zapadákově bude. ![]()
včera jsem byla cvičit, tak jsem se zase ponatahovala. Ale nějak mne pak rozbolel pupek, nijak extrémně, ale Verunka se hrozně ozývala.
tady zase nikdo není, no děvčata co je s váma? nemám s kým klábosit. ŠUP, ŠUP.
![]()
jsem začala plést tak teď sem moc nekoukám
Poněvadž jsem úplnej antitalent,musela mi s tím mamka trochu pomoct.Upozorňuji pletu jenom pitomou šálu
Jinak tchýně 100 km ode mě a je to taková pohoda.Přítel přijede zítra tak se mooooc těším.S našima dobrý,ale bez drahé polovičky to není ono.
S těma kontaktama,napadlo mě,že bychom je mohli napsat do seznámku ![]()
Ahoj Werčo tak pleteš? To jsem naposled skoušela před několika lety, nijak úspěšně to nedopadlo, tak jsem v tom ani nepokračovala.
Ono bude možná stačit když ty kontakty pošleme na SZ. Aby to nebylo všem na očích.
no ja neviem kde su vsetky pletkosky
![]()
u nas 3 hodiny netiekla studena voda, teda musim povedat, ze to je o moc horsi nez keby netiekla tepla
ani zachod sa nedal splachnut
ale nastastie uz ju pustili ![]()
ja teda pliest neviem, asi som pietla len ked som mala nejakych 10 rokov, ale na ukludnenie asi super ![]()
werco takze on za tebou bude chodit na vikend? aspon to
, som rada ze sa tam mas dobre ![]()
baby ja idem dnes na mikulasa aj s deckama od sestry, tak sa tu majte pekne a este pekneho mikulasa vam prajem
![]()
Misurdo nějak jdeš do sebe. Ty jsi slíbila Igorovi, že tady nebudeš tak často a vypadá to, že to i dodržíš. A já jsem tady sama.
Dneska se chystám zadělat těsto na cukrové. Tak doufám, že se mi to povede a nebudu to muset vyhodit. Bude to moje první.
Tak jsi toho Mikuláše užíjte. A byla jsi hodná? Nebojíš se čerta?
Ahoj holky, tak se zase hlásím zde! Akorát jsem se vrátila od doktorky a mám nové zprávy. Ta nejdůležitější je,že je Terezka v pořádku, jen je na můj týden trošku menší (což dělá podle mě ten rozdíl, páč doktor na velkým UTZ mi TP posunul přesně o ten týden co jí se to liší). A je to stoprocentní Terezka!!! Viděla jsem dokonce pohlavní ústrojí, tak máme moc velkou radost. Mára se choval, jak kdyby se to čerstvě dozvěděl
. no a ta moje mykóza. Já mám fakt pech
. Koukala a řikala, že to mám ještě docela podrážděný, do toho nějaký věci okolo, výtok
a tak a tak udělala stěr. No a přitom se mi tam něčeho dotkla. Jak kdybych měla zánět močáku a nemůžu čůrat. Ach jo… i když je to asi jen přechodný, páč už se mi chodí trošku líp - jen ten záchod je hroznej. Tak mám nový čípky a další magnézko. Jo a ta mykóza byla nejspíš ze sladkýho, tak holky pozor! Nestojí to za to
. Vopruz jeden. A já se jdu teď odvalit do bazárku kousek od baráku a koupit něco tý naší Terezce, abych si udělala radost a koupila si bolestný
. Zatím pa pa pa
Werčo - radost!!! Tak aspoň na chvilku to vyřeší situaci a svýho milovanýho uvidíš aspoň tak, než nejdete něco společnýho. A hlavně žádný stresy. Mamka bude určitě stát za tebou
. Pa
Krásné páteční ráno, i když u nás prší a fouká vítr.
Nikol tak to je super, že je Terezka v pořádku. A že se vám tak krásně ukázala. není divu že je tatínek pišný. A to počkej až se narodí.
Mykoza ze sladkého? tak to jsem v rizikové skupině. ![]()
Cauves holky,
koukam ze se mate vsichni dobre v ramci moznosti
to jsem rada.
S tou mykozou, zkusenosti nemam, ale vzhledem k tomu ze sladkyho sporadam peknou horu
tak jsem taky asi rizikova skupina.
Holky ja mam pres pupek furt 89 to uz je nejaky divne ne? Ale mala kope pekne teda, furt trenuje nejaky tanecni kreace asi bude baletka.
Btw. 27.prosince(to jako presne po svatkach) jdu taky na ty testy na cukr, coz o to ja mam ordinaci 200metru od domu takze si v poho mezitim zajdu domu, ale prej nemam jist nic sladkyho den predtim
no to snad ne
. Kazdopadne me napadlo jestli to neni tim horcikem, pac jsem ho ted dostala protoze uz jsem mela priserny krece.
Werco / to je dobre ze si u mamci, aspon se o tebe hezky stara
, drz se