Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
10.12.07 10:24

Dobré ráno, nebo spíž dopoledne. Konečně se tady ukázali naše stracené, zaneprázdněné těhulky.
Jitko kočárek je pěknéj, taky jsem nad ním přemýšlela.

Takže cukrové se celkem povedlo, jenom budeme muset počkat až trochu změkne. No uvidíme, jestli si na něm nepolámeme zuby.
Dneska ještě perníčky a zbytek až před vánocema.

Mykozu už dostáváte pod kontrolu, to je dobře. Proč se nechat týrat, že jo.

Manžílek v pátek odpadl, skolila ho nějaká chřipka. Tak jsem měla doma malé miminko. Miláček čajíček, přineseš mi prosím tě sušenku a tak. Možná to znáte.
Tak jdu pracovat a odpoledne se zase ukážu, tak doufám, že tady někdo bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.12.07 10:49

Dobré dopolodně, dámy! :lol:

misurdo - jo, už vím. Zase jsem chytřejší. Perníčky nemusím, tak to ani neznám :lol: .

Jituš - krásný kočárek, prostě klasika, je pěkný, jsi z města nebo vesnice? Nebude moc drncat? Já mám pocit, že o nemá nafukovací kola, je jak drncadlo… ale určitě to tak není. V každým případě si tam bude moct pozvat kamaráda. bude tam mít dost místa i na pokojíček :lol: . To já bych nezajela ani do baráku natož se s ním nějak otočit :? .

anel - snad pomůže. Je to fakt příšerný vopruz :? :roll: . Já už jsem v pohodě, beru čípky preventivně na doléčení.

Steja - jj, znám. Ale spíš si tohle děláme navzájem. Každý využívá toho, že je nemocný, tak si to chce užít. Ale znáš to: „Mužská nemoc na 7.“ - Rýmička :lol: . Platí to. Zpravidla :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
10.12.07 11:28

NIkoll-tak s tema chlapama to je svata pravda :lol: :lol: ale musim pruznat, ze kdyz jsem marod, tak je o me taky postarano. jinak jsem z maleho mesta. kola ma nafukovaci, takze by to melo byt v pohode. ja chtela schvalne odpruzeny, protoze kdyz jsem videla ty drncadla bez odpruzeni, jak to skace…a taky, mimi se musi prece houpat a jak to udelat, kdyz nemas houpani?? hodne kocaru jsou bez houpani a to jsem nechtela

dneska se chystam do mesta na nejaky darky, tak jsem zvedava co zase nevyberu a nesezenu. ted jsem si vzala do hlavy, ze bych na sebe chtela ponco-idealni pro tehotne a kde nic tu nic…u nas je takovy raj vietnamskych obchodniku,ale ponco neee. na to nenarazim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
10.12.07 11:34

Cauves holky,

tak je po vikendu a uz to zase zacina :lol: uz taky asi budu muset neco zacit pect, ale moc se mi do toho nechce, kazdopadne budu muset nejdriv zajet nakoupit. Vcera jsme byli s manzu v Palladiu a dost hruza, teda jako obchodu dost to jo, ale prislo nam to az moc megalomansky, ani kafe jsme nevedeli kde si dat kolik tam je kavaren. Ale jinak dobry.

Holky drzim vam pesti aby jste se ty mykozky zbavili je to teda pekna mrska.

Ten kocarek je moc hezkej :D tam se bude spinkat, hned bych se tam sla natahnout a kdyby me i nekdo chvilku povozil, tak by mi to vubec nevadilo.

Koukam ze se tu rozjizdi zase debata chlapy a rymicka :lol: jsou to simulanti :! :lol: u nas je to stejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.12.07 11:37

Jituš - máma je taky na počo úchylka. Sice ho nemá,ale pořád skuhrá když ho vidí, že by ho chtěla. Máme moc rády CaA. Tam vím, že ho mají, jen nevím, jestli je u vás na malým městě. Máš pravdu, ani jsem nepřemýšlela nad tím, že nemám houpací kočár. Absolutně bez přemýšlení jsem houpání nahradila popojížděním sem a tam. houpání je klasika. A když nad tím tak přemýšlím, na to se úplně zapomíná. i doma. Kdo by si koupil kolýbku za 3.500 jen proto, že kolýbá. Pak se stejn musí koupit ještě postýlka.

Gissele - přítel na Palladiu pracoval a řikal, že je to mazec. Před dvouma týdnama tam byla máma pracovně a volala mi, brečela, že nemůže najít východ a že musí ven, že chodí už 20 minut a že to vždycky přejede - vidí východ, ale neví jak se tam má dostat. No byla jsem z toho hotová. Normálně se nad tím rozbrečela. Místo toho, aby vlezla do nějakýho krámu a zeptala se, jak se sakra dostanu z týhle hrůzy :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
10.12.07 11:40

Niky ja si tu kolibku koupim, protoze co si pamatuju tak s Milisem jsem se uplne uhoupala az mam z toho krivy zada :lol: takze ted do toho jdu at to stoji co to stoji :lol: ale postylku pak stejne musis koupit to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.12.07 11:47

Gissele - napsala jsem ti odpověď do předchozího příspěvku :lol: . je to čirá závist, protože já kdybych na to měla a měla doma víc místa, tak bych jí koupila spoustu zbytečností, který ani nepotřebuje. Zase aspoŃ ty věci mám promyšlený. i když v oblečení jsem jak utržená ze řetězu, ale ještě nemám zdaleka všechno. Co se týče oblečení, sem v tý výbavičce taková zmatená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.12.07 11:53

Taky jsem pro houpání - dokonce jsem přesvědčila manžela, aby z toho starého kočáru po Honzovi (měli jsme ho z druhé ruky-takže potah je opravdu mimo) udělal takovou houpací postýlku na první měsíce. Je typově podobný tomu, co má Jituš - velká korba, ale je jen hluboký. Sundal kola a boudu, na korbu koupím látku a bude jako košatina.
Perníčky mám hotové, docela se povedly, ale musela jsem je rychle uložit - Jenda se do nich okamžitě pustil. Hned to tu krásně voní vánocemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.12.07 11:56

vy ste sa dnes nejak rozjeli :lol: , ja som bola doteraz u susedky, podnikatelky , same stresy co sa nestiha a telefonaty kazde 2 minuty, tak som sa bavila :lol: :lol: :lol:

inak ja co chcem asi ten kocik bolder tak ten tiez hojda, a ta koliska je super vec, ale tiez na to nemame, budem rada ked kupim aspon nejake nedrahe lehatko :wink: mala to moja kamoska aj by mi to mozno pozicala, ale ona byva vo svajciarsku a poziciavala vsetko svojmu bratovi, ale ked im umrelo to babetko, tak z tej strany neocakavam nic na pozicanie. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.12.07 12:20

ahoj misurdo. Teď jsem zkoukla ten bolder kočík a jsem unešená. Ani by mi nevadilo, že to není čtyřkolka. Stačilo by mi, že tom předku má ty kolečka dvě a u sebe. A moc moc se mi líbí ten potah. Kočár najednou vypadá úplně jinak. Brala bych ten kytičkovaný černo-bílý. Ten je nejkrásnější. Ne - ještě hezčí jsem našla - žlutý s kytičkama - modrýma. Za ten bych se teda nestyděla 8) . Můj vysněný je Jane slalom, ale na ten taky nemáme. I když ho má každý druhý :cry: . No ale to co jsme koupili není náhražka, x-lander se mi taky moc líbí.
taky bych nic nečekala, radši bych jim nechodila s bříškem na oči. Nedovedeme si představit, co to pro ně musí být.

Já jsem chtěla lehátko chipolino, to když jsem myslela, že budeme mít x-lander bez korbičky, ale když jsme zjistili, že to mímo by to fakt chělo, pak už je chipolino zbytečný… a houpat teda nebudu, no. Budu jezdit dopředu a dozadu :lol: .

anel - super, že máš doma kutila, já jsem na tom stejně a nemůžu si ho vynachválit :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.12.07 12:21

Jitko to já se rada postarám, on se taky stará. Ale je to takové divné, chlap a potřebuje pomoc. Najednou sám nic nezmůže. :D

Ten můj kočárek je odpružený ale nehoupe. Myslím, že když to miminko nenaučíš, tak mu to houpání ani nebude chybět.
Kolébka se mi líbí taky, ale myslím, že jsou to zbytečně peníze navíc.
A ještě toho musím dokoupit. Nejhorší je, že nevím ani co mi chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
10.12.07 12:27

Niky to samozdrejme chapu, obcas je prodavaji i v bazarcich nebo v mamince a betynce, ale ted jsem je tam myslim nevidela. Ja se priznam, ze jsem jeste nekoupila vubec nic 8) tak snad po novem roce zbyde bude jeste nejaky cas :? .

Chudak maminka, ja ji naprosto chapu, ja jsem taky byla zoufala, ale pak jsem si dala to kafe a uz bylo lepe. Ono stejne dohromady maji to samy co jinde, tahaji te od jednoho konce ke druhymu, hlava na hlave :lol: , jsme tam jeli v sobotu dopoledne ale to bylo bez sance pac tam bylo 14 volnych mist z nejkych 900a neco, a najdi v garazi jedno z tech volnych na nevim kolika patrech (ja nesnasim podzemni garaze fuj fuj panika, obvykle uviznu nekde u vyjezdu pac tam delaj silene uzky ulicky :lol: ) . Kazdopadne koupila jsem si aspon teplaky :lol: tehotensky a padaji mi to nechapu, bud je mi tehotensky obleceni maly nebo velky :lol: to je snad naschval, ale nevadi treba dorostu, to je pravdepodobnejsi nez ze zhubnu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
10.12.07 12:39

Gissele já jsem měla problém s těhu kalhotama. Normální mi už nebyly a těhu mi byly velký. Tak musela zasáhnout maminka, která mi našila nahoru gumu, kterou si podle potřeby povoluju. Jinak bych je nemohla nosit. Končily mi většinou u kolen. Blbý, když máš plný ruce a nemůžeš si je na ulici natáhnout zpátky :lol: :lol: :lol: . Teď by mi byly bez máminy gumy akorát, ale sama víš, jaký už je v tomhle měsíci břicho… Já jsem řikala že tam nepůjdu, ale manža se chce jít podívat, jak to nakonec vypadá. Ten se tam neztratí, když tam chodil deně :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.12.07 12:40

Jak jste na tom vlastně s dárkama? Já to mám sice jednoduché, protože jsme v rodině dárky zrušili a dáváme je jen dětem. A pak si dáváme dárek jen manžel a já mezi sebou, abysme pod stromkem něco měli. A stejně nestíhám - pro manžela zatím nemám nic. Jen pro Honzu už máme vše.
Nákupní centra to fakt něco, hlavně nesnáším to horko, co tam je. Měli by tam aspoň mít nějaké šatny, teď v zimě je to hrůza. Jediné, kde mi to moc nevadí je Metropole Zličín, tam je to takové pohodové.

To lehátko je taky dobrý, měli jsme obyčejné od Taka za 900 a užila jsem ho dost - když pak chce mimčo pozorovat okolí, dokonce jsem ho mohla i nohou houpat a ještě jsem umyla nádobí nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
10.12.07 12:53

:lol: nj tomu rozumim porad si natahovat kalhoty to je fakt vopruz, ale ty jak mi prislo s Promi tak jsou uplne v pohode, proste jsou sity jakonormalni kalhoty jenom proste tam jak ti uz zacina rust bricho tak je takova ta pletenina nebo co a je to skoro pod prsa a drzej krasne. Holt kazda firma to sije jinak a nektery asi neumej nic jinyho nez pytle.

S darkama teda ja ani nevim, asi si budu muset udelat nejakou inventuru abych vedela co mam a co jeste ne, vetsinu jsme objednavali pres net, neco jsme koupili a neco jeste nemame. Pro manzu vim co, ale jeste to nemam :lol: . Na Zlicin jezdim dost, mam to kousek :D tam je to fakt takovy v klidu, mozna i jak je clovek zvyklej. Nejvic me bavi ta pokladna v Intersparu pro tehotny a do 5polozek, jak se ti duchodci rozcilujou proc tam oni nemuzou stat a ja (jako ja ) s takovym nakupem ano :lol: . I kdyz o vikendu se tam moc jezdit neda to je zacpa silena a parkoviste narvany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí