Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
11.12.07 14:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
11.12.07 14:03

Vždy může být húř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.12.07 14:16

jeeeeee, ja som si dnes pomohla, tak ako chcem byt vzorna manzelka, tak som isla varit, ale igor nema rad granadir, a ja ho zboznujem tak som si robila len pre seba a jemu paprikas, no a teraz som zas zrobena jak kobyla :roll: :roll: :roll: a samozrejme boli domace rezance :roll:

nikol ta vaha, to je jasne ze to potom pojde aj samo od seba, ked ta bude ta vysavka vycucavat :lol: , mne tiez vsetci hovoria jak mi to svedci :lol: , sak by sa opovazili povedat nieco ine :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
11.12.07 14:24

Misurdo kloubouk dolů, pravá manželka. To když já dělám nějaké jídlo které on nemusí, tak vědšinou k tomu dodělám jenom nějaké maso a zbaští to. Je pravda, že není nijak preberčivý.

A mne taky říkají lidi, že mi to sluší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.12.07 15:20

Misurdo, ty jsi ale kuchařinka. To by se mi asi nechtělo vařit nadvakrát, mě stačí, že musím vždycky udělat ještě nějakou dětskou verzi.

Nikolaa - taky myslím, že Terezka se má alespoň na co těšit, ty ji určitě hlady trápit nebudeš. Ta nebude pít mlíko, ale smetanu, jak vždycky říkala moje kamarádka.

Petas - s tím, aby se to nezakřiklo, to jsem si při prvním těhu říkala také, ale pak jsem zjistila, že jsem si to těšení skoro neužila. Tak jsem se rozhodla, že teď si to prostě budu užívat - ono kdyby se něco stalo, tak je člověk smutný a zklamaný pořád stejně. Ale ten seznam - to bylo fakt moc, myslím, že spoustu věcí je lepší pořizovat až pak, když člověk zjistí, co vlastně potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.12.07 17:32

anel - no já se po.eru! Teď jsem si kvůli tobě učurla (mimochodem nic novýho :oops: ). Fakt jsi mě pobavila http://www.moje-rodina.cz/…/G423669.gif. Hlady jí teda opravdu trápit nebudu, páč už teď nosím kojo (kdo to řekl? To mě taky rozsekalo) podprdu, protože teču. Takhle od srdce se zasmát… to ti nezapomenu… muselo se to Terezce líbit. Je to zdraví…

Já si taky myslím, že čím víc jsem teď líná, tím víc pak budu makat. Je to až moc, ale asi to je k těhu. Počítám s tím a připravuju se na to, že se potom nezastavim. Už aby to bylo - mám usezený zadek :lol: .

misurdo - on Igor věděl, proč si tě bere http://www.moje-rodina.cz/…/G423652.gif… protože tě miluje přeci… http://www.moje-rodina.cz/…/G423654.gif /> Já s jídlem co Mára nejí buď čekám na kamarádku, vždycky nějakou pozvu na oběd a udělám na co mám chuť nebo si uvařím sama… dneska např. špagety… to by se opupínkoval, kdyby to měl sníst http://www.nactileti.net/…ajlik143.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.12.07 18:54

Dneska byl špagetový den - taky jsme je měli - s tuňákem, to je teď moje oblíbené jídlo, mohla bych je mít obden.
A proč manžílek nejí? To je nějaký protest, nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.12.07 19:36

anel - můj manžílek nejí? Větší kyselinu jsi neviděla. Když nemůže, tak chvilku počká a pak to do sebe naháže. A když jídlo je, tak se sní, ne? Teď už je to lepší, ale dřív to byla hrozná spotřeba. A jediný co pan gurmán nepapá jsou špagety. Já nevím. Jestli se stydí, že je pak jako prase… nevím. Ale ty fakt nemusí. Já si ráda dám sýrovou omáčku s těstovinama, ale on nejradši maso. Taky jakej chlap ne, že? Jednou za čas to neva, ale bacha, abych si na to nezvykla… no slovák, co na to říct :lol: . Já se snažím papat uzenýho lososa… ale nějak mi nejede a když mi něco nechutá, nedostanu to do sebe jinak http://www.nactileti.net/…ajlik187.gif.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.12.07 19:45

Já to špatně pochopila, už je mi to jasné. Ale s tím uzeným lososem pozor, já ho más strašně ráda jen tak na opečený toust, ale v těhotenství se to nesmí, kvůli listerioze - je to uzené za studena a to nemusí zlikvidovat všechny ty potvory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.12.07 20:17

anel - to je losos v konzervě a stojí přes stovku… myslela jsem že když je to dražší, bude to v poho… dostala jsem to od mámy, že je tam naopak hodně vitamínů pro Terku - že je to ryba… tak nevím… ale stejně mi moc nejede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.12.07 21:54

Tak to bude asi dobré, já znám jen toho ve folii, ale tenhle bude asi nějak víc konzervovaný. Tak promiň, že tě zbytečně straším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.12.07 22:58

baby ale igor tiez nie je nejaky vyberavy, ale granadir to proste ne :roll: uz od mala, inak zje vsetko a som rada ze nie je az taky masozravec a sa uspokoji so vselijakymi cestovinami len s omackou bez masa ,a ma rad aj zeleninove salaty a vecer nikdy nevarim, mavame len suchu veceru, chlieb bud s cesnakom alebo cibulou, alebo dokopy :wink: ja to milujem :oops:
ryby mam tiez rada, ale som zistila ze mi to teraz nerobi dobre, ked ich musim pripravit strasne mi to smrdi a potom mi to uz nechuti :roll: , takze sa napchavam len tuniakmi a sardinkami z konzervy, udenacom a treskou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.12.07 09:56

Ahoj těhulky tak ráno mi začalo hekticky. Pes mi zase zdrhnul a už zase byl v útulku. Ráno jsem ho hledala ale neměla jsem štěstí. On se asi rozběhl za Petrovím autem a našli ho až 3km od domova na benzince. Rošťák jeden, takto nás psychicky zdeptal hned z rána. Verunka ted kope jak o život.
A to jdu dneska ještě cvičit, takže klid mít nebude ani odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
12.12.07 10:54

Ahoj holky,
hlásím se do klubu špaget..... my je včera taky měli. To je teda náhodička. :lol: Včera jsem byla u naši bábinky a dělaly jsme spolu cukroví..... jde jí to od ruky, mám se co učit.
Koukám, že ste tady všichni KUCHAŘINKY… ty brďo. Já taky vařím … každý den.
Jinak vyhlašuji soutěž o největšího lenocha..... asi to vyhraju. Jsem líná jako vandrák v červenci. :oops: Asi je to těhot. Jindy funguju bez problémů. :wink:

Mějte se krásně a pohlaďte pupíky. Dnes večer asi uděmáme nějaké foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
12.12.07 11:46

no neviem, neviem ci by som ta stou lenivostou nepredstihla :lol: 8)
ja idem zajtra zase raz konecne ku kadernicke, tak sa potom odfotim, ked to dopadne dobre :lol:

stejfo ten vas havo je teda lotor, uz ho v tom utulku asi poznaju co? :lol: este ze viete kam mate ist ked vam zdrhne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí