Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
17.12.07 10:35

Ahoj Katko výtám tě tady. O výbavičce jsme se bavili minulý týden, podivej se tam o 2-3 strany spátky na kterých najdeš odkazi a snád ti to trochu pomůže. Já taky podle toho zjištuji kolik mi toho chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.12.07 10:44

nazdarek tehulky :lol:
stejfo-ty si teda pilna vcelka. ja o vikendu psala seminarku a malem jsem pripalila bublaninu.

jak jste psaly o tom kralikovi, tak jsem se toho taky bala, ale mamka mi poradila=delat na cesneku a pridat k tomu bucek, aby nebyl suchy a polevat a podlevat a polevat…a nemam s tim problem. to same kachna. ta zase za:,–(ne na kmine a zadny tuk, je sama o sobe hrozne tucna.tj k vareni

akaca-myslim, ze par stranek zpatky jsem davala odkaz, kde je co potrebujes, ale je tam toho az moc. spousta veci neni potreba. me hodne holek rika, ze si mam poridit zakladni vybavicku-vecicky a pak to muzu vzdycky dokoupit. hlavne , aby si ji mela do ceho obleknout v porodnici. a urcite taky neco dostanes od Jeziska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.12.07 10:46

ahoj kocky a kotata !!!!

jeeeeee vidim novu marcovku. vitaj v klube!!! :lol: :lol: :lol:

my sme mali cez vikend navstevu a v piatok vecer som bola pozriet igora, hrali v skalici v jednom bare, bola sranda, ale zaver bol uz strasny, vsetci narvati, tak uz sa to nedalo pocuvat, a dufam ze katka z toho neohluchla, lebo ja skoro ano :lol:

a este som zabudla pochvalit brusenka, devcata mate ich krasne :wink: ja pridavam teda svoje: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.12.07 11:06

misurdo-to je teda moooc pekna fotka
a taky jsem zapomela pochvalit ostatni :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.12.07 12:16

Díky za milé přivítání :D Seznámek jsem si vytiskla a žasnu nad 17 stranami textu. To mi toho doma ještě hodně schází. Jinak koukám, že se tady rozrůstá galerie bříšek (moc pěkné misurdo :) ).
Musím doma něco vyfotit a vložit také naši Rózu. Tím prozrazuji jméno Rosalie a pohlaví - bábovka :lol: . Moje zklamaná mamina má 2 dcery, dvě vnučky a ta třetí bude ta naše malá. Třeba časem budeme mít bratříka Maxmiliána.
Pa jdu odškrtávat co mám a psát seznam co musím ještě koupit. K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
17.12.07 12:50

Misurdo moc ti to sluší, takže jste holky flámovali. :D
Dneska jdeme na KO, tak jsem zvědavá co nám řekne pan doktor. Děvčata dneska ráno jsem se vážila a už mám 8kg nahoře. Katastrofa a to máme Vánoce ještě před sebou. Nechci to vidět po Vánocích. 8O

katko takže malá bude Rozárka, hezké jméno.

Jitko takže seminárku, já myslela, že učíš a ty se učíš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.12.07 12:56

Stejfo, 8 kg? Gratuluji, já mám 12 a nechce se to zastavit.
Můžu se Vás zeptat, kolik jste už přibraly? Všechny jsme tak stejně těhotné…snad nejsem jediná maxi mamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
17.12.07 12:56

stejfo-ja delam oboji, diky nasim uzasnym zakonum. jinak si z toho nic nedelej, ja jsem taky pribrala asi 7kg a presne jak rikas, Vanoce pred nami.

ted resim, ze jsem se nejak pretahla a mam trochu teplotu. jediny co muzem je paralen, ze jo? tak snad se mi to nerozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.12.07 13:13

baby ja uz mam tiez nejakych 11-12kg navysse a tiez idem dnes k lekarovi, ale to preto ze mam vytok sice len po velkej potrebe, uz 2 dni bol taky zeleno-zlty jak sopel a dnes tam boli este aj akesi cerveno hnede kusy, mam z toho strach :roll: :? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
17.12.07 13:23

Misurdo tak to vypadá jako zátka, ale ta to snád není. Ta odchází před porodem. Dej vědět jak jsi dopadla. Budu na tebe myslet.

Katko taky mám pocit, že se to nějak rozjelo. Slyšela jsem, že ten posledný měsíc se už moc nepřibírá. Tak já jenom doufám. I když asi to není nejhorší, švagrová přibrala 35, kámoška taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.12.07 14:06

35 kg uváááá to by mě můj milý asi honil s bičem kolem baráku… :-)
Misurdo dej potom vědět, co to bylo. Taky se s tím zlehka peru, ale všechny výsledky jsou OK a prý je to v těhu normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
17.12.07 15:12

Vítok mám taky ale nemá žádné barevné variace. Nejhorší je to když vstanu ráno, to se mi tam nějak udělá zásoba z noci, nebo co.
Misurdo jj dej vědět. Já jdu 15.45 už se pomalu chystám.
Tak zítra pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.12.07 15:37

Ahojky holky, tak jsem zpě ze školení. Mám hlavu jako balóóón :wink: .

Misurdo taky chci hned vědět jak to dopadlo. Taky mě napalo, jak píše Stejfa, že takovou barvu píší že má zátka, ale to snad ještě néééé.

Jinak se s výtokem hlásím ho klubu. Mám ho taky, ale bez ničeho okolo. Teď jsem volala Dr (zapoměla jsem si z minula zavolat o výsledky) a mám nějakej nález, tak si tam proto musím zajet. Ale co se týče mykózy, tak je to dobrý, jen Dr. řekla, ať přijedu, tak nevím.

Akaca - vítej do klubu :wink: . Jo a rozhodně nejsi jediná maxi mamina :lol: . Určitě ti pořádně konkuruju :roll: :lol: .

Tak zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.12.07 18:14

ahojte tak som spat!!!! :lol:

nastastie je vsetko OKI , lekar povedal ze to mohlo byt tym ze sa mala otocila, takze uz je hlavickou dole a placenta je prej tiez v poriadku :lol: 8) predpisal mi dalsie magnezium a asscorutin a katka nam na UTZ vyplazovala jazyk :lol: :lol: :lol: , hrozitansky mi odlahlo, mala som hrozny strach :roll: :wink:

no ja si davam do konca tehu max. vahovy prirastok 20kg, ale nebudem sa hnevat ked to bude aj menej :lol: ale co ked to bude viac :roll: :roll: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
17.12.07 19:17

misurdo, tak to je dobrá zpráva :wink: . Tak jestli je hlavičkou dolů, tak je to ideální. Aby jí to tak vydrželo :lol: třeba až do porodu :lol: . Mám radost, že to dobře dopadlo.

Mě ačkoliv je už dobře, tak jsem dostala další čípky, už jsem skučela, že se jich nezbavim. A hlavně řikala, že dobrat, že to jsou antibiotika :cry: :roll: . A já je přitom tak nechtěla. Nějaká bakterie, no. Ale nevěšim hlavu, tak se to prostě vyléčí a bude.

Pa holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital