Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
19.12.07 12:31

Tak my měli dnes takový letní oběd - kuřecí steaky se zeleninovým salátem, bylo to moc dobré, ale z grilu je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.12.07 13:27

Ahoj holky,

taky čekám březňátko. V pondělí jsem byla na kontrole a miminko je hlavou nahoru. Dr. na to povídá no uvidíme co příště. Chci se zeptat jak to máte s miminkama vy.

Já si pamatuju, že u první dcery jsem měla mimi už dávno otočené.

Děkuji za odpovědi.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.12.07 13:31

Šárko nevěš hlavu, miminko má ještě nějaký týden čas. Tak zatím nezoufej a počkej na další kontrolu. Já ještě nevím jak je náš drobec otočený a budu to vědět až ve 33tt to mám UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
19.12.07 14:06

Ahojky,
všechny mooooooooooc zdrawím.Koukám,že nám tady přibyli nováčci :wink: Dyžtak koukněte na seznámek a přidejte o sobě info pokud chcete :wink:

Jinam vánoční přípravy v plném proudu koukám,naštěstí se to unás moc neřeší.Letos už mám konečně všechny dárky,tak mám radost…já si taky myslím,že je ještě na ustálení polohy dost brzy.Mimča mají ještě dost místa a tak se polohy mění každou chvíli.U mě v bříšku prcek neustále pěkně vyvádí,je docela sranda pozorovat ty boule na břiše :)
jeee ajaký mám bolesti žeber,to se nedá vydržet.Už na to trpím ty dva měsíce,ale je to čím dál horší.Připadám si nějakej hypochondr,ale opravdu je to zlo.Máte s tím někdo taky problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
19.12.07 14:07

Ahoj Sarko, taky netusim jak je to ted, ale minule byla tak nejak napric :? , urcite ma jeste cas se otocit, tak se tim nestrestuj.

Anel / hezky brisko, kocarek taky :)

Stejfo / ty ale delas chute

Ja uz asi dve hodiny macim vosi hnizda v cokolade, uz jich mam plny zuby :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
19.12.07 14:11

Cauves Werco, me zas boli stydka kost (jestli to rikam dobre, proste tam dole :? ) a hlavne na pravo, ono je to asi kam te vic kope. Nekdy to po radnu chvilku trva nez to rozchodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
19.12.07 15:01
Werča píše:
SEZNÁMEK: Stejfa .........Liberec..........1980.......TP 8.3. 08 - H (Verunka)

Misurda .......Holic (sk)......1976.......TP 4.3. 08 -H (Katuška)

Janno .........Anglie............1975.......TP 28.3. 08 - ,1.dítko Elliot 26.9. 06

Gissele ........Praha...........1981.......TP 24.3 08 -H , 1.dítko Milan 18.7. 04

Werča ........Prachatice.......1988.......TP 14.3. 08 - CH (Robin)

Verča ..........Šumperk.......1982........TP 9.3. 08 - CH (David)

EnkaL ...........................1986.......TP 22.2 08 - , 1.dítko Standík 08/06

Petas ...........Cheb............1977.......TP 25.3. 08 - překvápko

Jituš ........Dvůr Králové.......1975.......TP 8.3. 08 - CH (Jeník)

Dajma ...... Ostrava...........1984.........TP 18.3.08 - , 1dítko Bohdánek 04/01

Anel ....... Mladá Boleslav..... 1975........TP 8.3.08 - , 1.dítko Honzík 7.7.04

Nikolaa ..... Praha............. 1984....... TP 4.3.08 - H (Terezka)

Ahoj, dnes opět nestíhám, tak sem nakukuji trochu pozdě. Doplnit se do seznámku technicky nezvládám, tak alespoň pod seznámek:

Akaca - Liberec - 1980 - TP 7. 3. 08 - H - Rosalie

Jinak zjistila jsem u nás na mzdovce, jak je to s mateřskou. Od nového roku zůstává stejná volba nástupu na mateřskou 6-8 týdnů. Tak se mi ulevilo.

K obídku jsem měla smažený hermelín, brambory a tatarku - miluju to, ale asi to budu trávit až do večera a klobásky taky zbožňuji, já jsem vůbec milovník jídla. Je to na mě celkem poznat. :( Musím se nějak poprat s fotografiema a uvidíte :)

Také jsem chtěla mrknout na foto, ale nevím, kde hledat, tak prosím poraďte.

Jinak Vánoce nezvládám, nemám uklizeno, protože přestavujeme, nemám dopečeno protože opět přestavujeme a dárky taky nemám všechny protože jsem workoholik a nemám na to čas. :? Tak to je asi ve zkratce. Hlavně z toho všeho nemám depku a je mi to už jedno. Příští rok si to s miminkem doma vychutnám lépe.

Tak jdu zase něco popracovat. Zdravím Vás a miminka taky :D
 K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.12.07 15:12

Katko do seznámku může vkládat jenom Werča. Neboj vloží tě tam.
A máš recht, žádné depky a stresy. A co děláš, že jsi pracovně tak vytížená. Tak nevím kde jsem to četla, nebo slyšela s tím nástupem. to je dobře, že to zůstalo.

Gissel tak to chválím, do hnízd se mi nechtělo. Příde mi s tím moc práce. Ale určitě jsi je udělala dobré. :-)
Mne bolí kostrč, hlavně když vstávám a roztahuji nohy. Aua

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
19.12.07 15:14

do seznámku to dopisuju já..info už jsem doplnila :wink:

a koukám holčičky jsou v převaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
19.12.07 15:37

Werco, my cekame podle utz kluka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
19.12.07 15:39

pracuji v kanclíku, někdy jenom úředničina, většinou připravuji PR akce, a třeba kalendáře a nějaké tiskoviny…takže je toho mnoho, ale miluju to. Nevím co budu dělat doma. Už teď jsem si sehnala práci od známého alespoň doma od PC a na léto mám na Máchači brigošku-připravit jeden sportovní víkend. Jinak se bojím, že zakrním a po 3 letech se vrátím s prázdnou hlavou mezi lidi.
Jak to vnímáte vy? Stejně? nebo jsem já tak prdlá?

A děkuji za dopsání do seznámku :D To už jsem asi řádný klubový člen, ne? To by chtělo zápisný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
19.12.07 18:08

Ahoj holky,
trošku jsem si předělala metřík. Asi jsem ho předtím měla zadaný podle PM a když jsem zjistila, že máme s Gissel stejný termín porodu… tak to musí štymovat. :lol:
No, jsem magor … puntíčkář! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
19.12.07 18:12

Ahoj Akaco,
foto najdeš..... fotogalerie, diskuse, březen 2008 a už jsi tam. Tak se pokochej a taky něco přidej do sbírky. pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.12.07 18:19

Katko, myslím, že je dobré, když máš možnost věnovat se občas něčemu jinému než jen mimču. Člověk z toho pak blbne a já z toho měla docela depku - nedělat nic jiného než běhat kolem dítěte a domácnosti.
Teď asi rok pracuju pro manžela - jednou týdně chodím do kanceláře dělat lehkou administrativu a občas něco po večerech doma a jsem ráda aspoň za to. Člověk si hned připadá trochu normální.
Ale představa každodenního chození do práce od-do, to mě neláká. Chci si děti trochu užít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
19.12.07 18:19

Anel, kráááásnééé fotečky v galerce. Gratuluji k bříšku a kočárku. Krááásaaa :dance: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí