Poradna duly
Jana Čurdová
Nikol tenhle rok jsem pekla taky popvé a povedlo se. Tak jim to ukaž, nech jim ovysne čelist.
Misurdo ted jsem tě předběhla, ale ještě jestli to Werča pochopí.
Kolik toho cukroví budeš mít?
ja neviem, ale to su take tie suche sladkosti co vydrzia aj 2 mesiace
, este urcite budem robit makovnik, lebo to ma rad moj muzicek a bobalky, ci ako sa to vola , to sa je na vianoce s medom a makom
a mozno este nieco ked ma nieco pochyti, alebo sa budem strasne nudit ![]()
To já budu ještě dělat burizonové s karamelem a plněné oplátky. A to bude asi všechno.
WErčo musíš před to vložit a myslím, že to byl ten druhý vzoreček.
werco musis to par krat poskusat, lebo ono je to moc dlhe, tak to poskusaj nejak natlacit,
jaaaaaaaaj sak ty tam mas tu stranku kde je zoznam, tak to je moc dlhe
asi to budes musiet dat prec, potom to tam vlezie ![]()
Misurdo to máš pravdu, já jsem musela taky něco vymazat.
Werčo nejsi blbá, mne to taky chvíli trvalo.
Děvčata kdy máte další KO a UTZ? Já jdu příští pondělí ale nevím jestli mi bude dělat i ten UTZ ve 30 tt. To budu ve 29 tt. Ale nikdy mě neobjednává zvlášt na UTZ, tak asi jo. To konečně uvidím Verunku po dlouhé době.
Tak si představte Petr začal špekulovat nad jménem. Ale já jsem si už nějak zvykla na Verunku, ale když bude moc naléhat a bude se mi to jiné jméno líbit, tak možná to ještě do porodu změním. Jaký je váš názor? Prosím.
vzdávám to,zkoušela jsem všechno možný…jsem opravdu antitalent
stejfa: u nás se teď taky začalo přemýšlat o něčem jiném.vybraného máme robina ale teď jsme přemýšleli nad kubíkem.U mě je problém v tom,že už jsem si strašně zvykla na robina a bylo by pro mě nepřirozený to měnit (i když ten kuba by se mi možná líbil víc).Myslí že to záleží jen na tobě jak to cítíš ![]()
Werčo ještě koukni jestli tam ten vzoreček dáváš celý, on je totiž dost dlouhý. Asi na tři řádky. Já jsem to tam vkládala zezačátku jenom polovičku a taky jsem se divila, že to nejde.
dávala jsem to tam celý to jsem si jistá..možná zkusím o víkendu ještě přítele
werco, uvidis ze nabuduce sa to uz podari ![]()
a s tyma menama si devcata nerobte hlavu, hlavne je aby sa vam meno pacilo,
zmenit ho mozete este 100 krat
ja neviem co by sa u nas muselo stat aby som ho zmenila, asi len v tom pripade ze by to bol nakoniec chlapec
uz som si na katusku tak zvykla ![]()