Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
hlásím, že nachlazení je už OK! Hurá.
Měla jsem co dělat … všechno dočíst.Koukám, že už jedete těžkou předvánoční přípravu a taky seznam na děcko… ty brďo !!! Ten je teda dlouhý ![]()
Mám asi divnej dotaz… dnes ráno jsem vstala a skočila do sprchy..... a zjistila jsem, že mám zvětšený ( výrazně) intim. partie . Je to normoš ???
Asi hormony ???? Máte někdo zkušenosti ??? ![]()
Cauves Petas to je dobre ze uz ti je dobre ![]()
Btw. je to normalni, je to prokrvenim, po porodu to zase casem splaskne ![]()
Čau Petas, gratuluju k vítězství nad nemocí - v těhu je to hrozná otrava.
Jinak osobní zkušenost s tím nemám (i když teď s tou mykózou trochu jo, ale to je něco jiného). Ale myslím, že jsem o tom někde četla, že se to stává - hormony a tak způsobují překrvení sliznic. Pokud nemáš jiný problém, tak to asi nic nebude.
Dobré ranko holky!
Teď mě málem porazilo stejfko! To jako máš všechno tohle? Holky, prosím můžete mi někdo napsat, že ještě nemáte ani čtvrtku z toho, co má stejfa? Nebo mě klepne http://www.nactileti.net/…ajlik128.gif. Nemám ani čtvrku. Moje výbava je asi tahle:
Je na tom někdo hůř? Prosím prosím
.
Néé, to se ještě dokoupí… po Vánocích…
Gissele -
. Mě to taky bolí na zádech. Klidně si na ně lehnu, ale pak se už nehnu
. Ale baí mě to pozorovat. je to jako bych měla v břiše vetřelce
. Vlastně taky že jo, až na to, že nebude vypadat jako ve filmu, ale bude to Terezka.
Anel - vypadá to, že to máš dobře, nevím co je špatně… v každým případě si tak dva balíky koupím. Řikala jsi v Makru? Pampers?
baby neblaznite, ja nemam este vobec nic az na tych par veciciek, ale ani to nejak neprezivam
mozno zacnem tento tyzden nieco kupovat, ale ty velke nakupy necham az na novy rok ![]()
ten bolder by sme brali trojkolku, ono na nete vyzera ten kocik dost maly, ale na zivo je prave dost velky, prej ma korbicku taku velku ako ten co ma jitus a ze to je jedna z najvacsich na trhu a vyhovuje mi aj to ze nie je nizky ![]()
anel, neviem kde moze byt chyba, sak daj sem aspon adresu, tak si to pozrieme a podla toho zistim kde je chyba ![]()
musim ist rchlo varit, lebo o druhej zas kdesi ideme
, tak sa zatim majte ![]()
děkuju misurdo, přesně to jsem potřebovala slyšet
.
Taky to nějak nehrotim, jen jsem se bála těch nejdražších položek a ty už máme za sebou, tak už jen ten zbytek… a sice jsem v Praze, ale holky povim vám to, ale nikomu to neřikejte… vážim skoro 100, takže na celodenní výlety to semnou není. I když jezdíme, 2-3 hoďky pochodíme a to je konečná
. Pak se nehnu… začínala jsem na vysoký váze, no. Tak teď mám smolíka, musím to vydržet… ale hlavně, že je v poho ta cukrovka. Až přestanu kojit, tak se na to vrhnu a budu zase kočka (i když mi známí řikají, že takhle hezká jsem nikdy nebyla
- vtipné). No nic, tak to já jen tak… proto bych to nejradši měla všechno připraveno, abych pak nemusela lítat.
Ahoj,
děkuji opět za podporu a radu… člověk alelspoň není na to sám. Moc děkuji … jste moji držáci ![]()
Jinak Vás děvčata můžu uklidnit … my nemáme na mimčo ještě vůbec nic… pořád se bojíme, aby jsme to nezakřikli, ale v lednu už pomalu začneme.Jinak to obhlížíme a říkáme si co a jak, ale nakoupeno… zatím ani ŤUK. ![]()
Já myslím, že máme ještě čas… konkrétně my rodíme až 24.3. pak jsem asi poslední. ![]()
ja taky nemam vlasne nic
nakupovat budu az nekdy asi v lednu, unoru (aspon se nebudu nudit
) , jeste jsem ani nekoukla co jde pouzit po milisovi ![]()
Petas ja mam taky termin 24.3. tak uvidime, ale minule jsem rodila o dva tydny driv takze se na to zase tak moc nespolehej ![]()
Niki to pak vybehas ani nebudes vedet jak
Petas - já skoro vždycky zamáčknu slzu, když sem napíšu nějakou pitomost, která mě trápí a holky se snaží poradit… zase na druhou stranu jsme ve stejný situaci… s kým jiným řešit, že bradavka má víc direk než jednu? http://www.nactileti.net/…ajlik183.gif - jj, je to tak.
http://www.moje-rodina.cz/…/G423657.gif
Gissele - počítám s tím. Ani si nepřipouštím, že by to tak nebylo. Budu chodit hodně na procházky s Terezkou, tak to by bylo… i když mě to někdy zlobí - nedám se. Je to v poho…
Nikol žádný strach, to není můj seznam. To jsem zkopírovala z BC. Taky nemám ani třetinu a právě, že mne to zarazilo.
A co se váhy týče, určitě to všechno po porodu pude dolů.
Petas můj miláček se zase diví, že mi nějak stmavla. No pigmenty a hormony se nás neptají a dělají co chtějí. Taky i chlupů na pupíku mám víc než obvikle a to jsem normálně skoro bez chlupů a světlá. Takže to bude asi normální, no prostě jsi krev a mlíko. ![]()
tý jo - to byl stres
. Stejfo, to už mi nedělej
.
.
Tak to jo. Mám trošku natvrdlé období, tak semnou mějte slitování
. určitě to půjde dolů trochu a s tím zbytkem se poperu. Neřeším to teď.
Máš recht ted to neřeš. nejak bylo, nejak bude. Ne?
A mi to s tebou nějak vydržíme, žádný strach. Taky ne vždy, mi to myslí zrovna jak bych potřebovala. ![]()