Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
9.12.07 10:38

dobre rano :lol: :lol:
nikoll-tak hlavne, ze uz mas pokoj. to je vzdycky desna otrava s mykozou. mas sexualni klid a porad nosis neco mezi nohama :lol: :lol: :lol: jinak vosi hnizda je moje nejoblibenejsi cukrovi. ja letos nepecu nic. mozna budu delat rohlicky. me nejak nedela dobre,kdyz dlouho stojim. pry srdce nestiha pumpovat na tu moji vysku. ale vcera jsem ja hrdinka konecne byla na zahradce zlikvidovat zmrzle kytky. do jara by z toho bylo blato a plisne-fuuuuj. ja se na to uz chystala nekolikrat-jak ze to udelam zitra- no a zitra nasnezilo.

anel-antibiotika jsou previti. zkus na ty krece magnesium. at ti ho mudr napise. me to fakt pomaha

misurdo-ty si taky holka pilna. koukam, ze vsechny budete peci. ja vcera alespon udelala trochu vyzdobu doma, koupila jsem vanocni hvezdu na stul a tak. jeste by to chtelo ten snih, ale letos mame asi smolika 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.12.07 10:50

ahojky :D .

Vánoce na blátě :roll: .
Jituš a čím to naplním, když nemůžu dát dovnitř vaječňák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.12.07 10:56

jinak jsem do galerky vrzla fotokocaru,ale omylem dvakrat. to je ta tehotenska demence :lol: :lol:

jinak reaguji dodatecne na navrh poslat si kontakty a souhlasim s tim, ze pres soukrome zpravy to bude lepsi. davat to na web se mi taky nechce. napadlo me, ze by se to posilalo jedne znas(nejake sikovne), ktera az to bude mit vse, preposle ostatnim, co vy na to :?: :?: me osobne by to nevadilo, akorat nemam moc cas a nez bych se k tomu dostala, tak by to chvili trvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.12.07 11:00

podle receptu moji babicky patri do naplne maslo, mouckovy cukr a eventuelne rum nebo rumova trest. vajecnakem jsem to nikdy neplnila. ono tech receptu je asi vicero

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.12.07 11:18

já teda mrknu na net, rumovou tresť nevím kde bych sháněla a tem rum… mno nevím,ale je pravda, že se mrknu na net a bude :D .

Holky až to s těma kontaktama budete mít vyřešený vysvětlete mi to některá. S tím, že se to pošle sms nějaké a ta to potom dá na stránky, chápu, ale proč to psát jako soukromé zprávy? To se to tam hodí rovnou, ne? Nebo myslíte jen ty kontakty jako SZ a ta dotyčná to pak na net hodí? Já jsem fakt úplně pitomá - sirry - těhule,no :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.12.07 11:24

ja samozrejme myslela bez toho rumu. ten ja nemusim, tak ho tam nedavam

myslim, ze to je mysleny poslat jedny osobe, ktere by se to poslalo pres emimino jako soukroma zprava a pak kompletni seznamek poslala vsem zpet jako soukromou zpravu. myslim, ze osobni cisla nechavat takhle verejne asi vsechny nebudeme chtit a pres ty soukrome zpravy to je anonymni, jenom pro nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.12.07 11:33

jasně, a pak by se třeba z porodnice poslala zpráva jedný osobě ze seznámku, která by to dala na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.12.07 11:34

presne tak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.12.07 11:38

takže šlo jen o ten seznámek, jak ho sem dát. No a teď mi řekni, kdo má horší těhotenskou demenci :lol: :lol: :lol: ? Myslím, že to budu já. Někdy ze mě moji blízcí opravdu nemůžou… jsem krásně natvrdlá.

Na ten recept teda zkusím máslo a curk… když na tím tak přemýšlím - kdybych tam dala rozemletý ořechy, bylo by to taky super (to je ta poleva, kterou jsem slepovala…). Tak jo - díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
9.12.07 19:28

Tak koukám, že jste tu všechny takové pilné. Já letos zatím nic nestíhám. Moc jsem se těšila na advent a teď s tou nemocí a tak najednou nemám na nic náladu.
Udělala jsem jen těsto na perníčky - medovníčky a odpoledne jsme konečně vyrazili do lesa na smetývky na přikrytí keřů na zahradě - zatím jsme to letos kvůli sněhu nestihli. Ale byla to docela hrůza - všude bláto, dokonce i Jendovi to vadilo.
S tou mykózou si taky pěkně užívám, Nikol dík za povzbuzení - hned zítra volám k doktorovi. Zatím si dávám jen jogurtové obklady, ale to pomáhá jen na chvíli na zklidnění.
Teď jdu mrknout na fotečky, ještě jsem se tam nedostala.
Jituš - zkusím to magnezko, ale trochu se bojím, abych si nezadělala na přenášení - prý se po tom, tak uklidní ta děloha, že zapomene rodit . . .
Měla bych se dát na ten pitný režim - to je můj velký hřích - skoro vůbec nepiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.12.07 19:58

anel-s tim magnesiem to neznam, ze by to mohlo vadit. to ja beru jen, kdyz citim, ze to na me jde-myslim tim krece. tak ho treba pak ke konci prestanu brat uplne, treba to pomuze. k tomu mudr s mykozou urcite bez, je to uzasna uleva, kdyz ti na to da neco co zabira. hlavne musis ted byt v pohode :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.12.07 20:28

Anel - abych řekla pravdu jogurtový zábal si nedovedu představit. Holky mito už radily, ale neměla jsem na to dost odvahy. Teď si troufnu říct, že jsem nad mykózou zvítězila. Myslím, že už je to dobrý, jen mě manža nutí to dobrat, aby se to nevrátilo. No jo, má na tom osobní zájem :lol: . Ale zašla bych tam. Zbytečný si kupovat ěnco jen na přechodnou dobu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.12.07 09:09

dobre pondelnajsie rano!!!!

nikol, takze anel uz vysvetlila co su to medovnicky :lol: su to pernicky a vcera som ich zdobila do druhej v noci :lol: :lol: :lol: , ale mam ich hotovson . jupi :lol:
vcera som zas vstavala o pol siestej, lebo som v sobotu spala 3 krat cez den 8O :evil: :lol:

jitus ten tvoj kocik je tiez krasny, taka klasika :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.12.07 09:22

Dobré ráno, Misurdo. To ti závidím to pospávání, i když vstávání v půl šesté tedy nic moc. My se právě s Jendou chystáme na ty perníky, snad se povedou - zdobení moc neprožívám - nejsem zrovna výtvarný talent, tak to asi nechám malému, ať se vyřádí.

Nikolaa - ten jogurťák jsem si taky moc představit nedovedla, ale nic jiného nezbývalo - o víkendu se u nás s lékárnou nechytám. Teď jsem volala na gyndu a doporučili mi Canesten nebo přijít odpoledne a vyčekat si tam frontu, ale to je pro mě dost komplikovaný. Tak snad zabere lékárna.

Jituš - krásný kočárek - ideální pro mimčo, protože určitě krásně houpe. Jde z něho i sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
10.12.07 09:53

dobre rano tehulky :lol: :lol:
jste teda pilna s temi pernicky, to mi fakt nehrozi :lol: :lol:
Anel- jako sporatk to je taky,je na nej extra sportovni bouda. houpe teda uzasne, ja jsem proste pro klasiku. houpani byla jedna za:,–(ni vec, co musi mit a pak velikou korbicku pro prtouse. tenhle je jeden z nejvetsich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí