Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
30.11.07 20:38

Ahojky holky!

Tak jsem nezaspala :? :roll: . Chtěla jsem být vzorná skoromatka tak jsem tam stepovala už v 6:30. Ta tramvaj jela jako blázen (ta ledovka samozřejmě byla, tak jsem nechtěla riskovat auto :? ) a ještě měla všude zelenou. ostatní těhule na ten test si přišly klíďo až na sedmou :? . Pak vypít tekutinu, ze které jsem min. 2× skoro vrhla a čekat a ekat a čekat. Některý holky to zvládaly v poho, řekla bych, že nebyly ani tak unavený. Ani jsem se s nima nedávala do řeči, páč mi bylo fakt mizerně :roll: . Neskutečně protivná, unavená, dvě hodiny a dřevěný lavičce, ze který jsem se nemohla hnout (co kdyby jí někdo zasedl a pak už bych si nesedla - znám to), nic jíst ani pít. Teda Vám povím, že to bych šla radši na odběr žilou. A to je co říct. Nakonec jsem se odplazila k mámě, kde jsem jí vyjedla ledničku a spala až do odpoledne. Jet tram zpátky bych nedala :roll: . Tak to je můj zážitek na testech OGTT. (a kamarádka mi řikala, že měla těhotenskou cukrovku a že byla na těch testech 3×) A jiná kamarádka, když jí měla, tak nemohla kojit, páč měla špatný mlýko. tak doufám, že při svý váze to bude v poho. - Ježiš, já jsem ukecaná - pardon :oops: .

Werčo - hlavně žádný stresy - žádná blbá tchýně za to nestojí. Já s tchýněma nemám problém (mám jí daleko :lol: ), ale sestra přítele mi stačí. to vydá taky za slušnou tchýni. Když je tu. Jinak jsme od nich daleko - ještě že tak.

Gissele - že se na ty okna nevykašleš. Jsi těhule? Jsi. Takže je nemej a jestli se to někomu nebude líbit, tak ať je umeje sám. venku je zima a na štafle přece nesmíííííš :roll: . Co kdyby se ti něco stalo? Okna za to nestojí! Mě naštěstí byla taky zakázána. A tak by to mělo být. Na židli, na štafle a do zimi Nééé http://www.sirmi.ic.cz/smajl/46.gif.

Pa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.12.07 13:04

dnes nejak nestiham, robili sme poriadok, dokonca igor poumyval okna, ja som ich uz len doladila clinom :wink: a poumyvala som konecne zas raz podlahy :wink: ale na kupelnu sa mi uz nechcelo, tak som si ju nechala na vecer ako bonbonik :wink: , som sa okupala a ideme k babke na obed a odtial este do maxu s babkou ( sa tesim na tie jej hlasne komentare :twisted: :twisted: :twisted: )

nikol a kedy budes mat z toho vysledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
1.12.07 13:36

ahojda,
nevim jestli si budu pamatovat reagovat na vsechno

werco- nezavidim, ale asi to bylo nejlepsi reseni. ja jsem pro matku myho prvniho kluka nebyla dost dobra. nastesti ted to je v pohode. bydli dost daleko, mozna je to lepsi, ze se tak nic nevyhroti

gissele-musim si to napsat a taky nekdy zkusit. zni to bajecne

nikoll-ja ted byla na kontrole a na ty testy asi nepujdu, protoze se o nich nemluvi a ja se zapomenu vzdycky zeptat. ted jsem hlavne resila buseni srdce a otekly kotniky. byla jsem na ekg a je ok - huraaa a ty kotniky jsou udajne od toho, jak jsem vysoka, tak srdce nestiha. nemam moc stat. to taky nedelam, protoze se mi hned udela soufl. tak doufam, ze uz si v pohode a vysledky budou ok. nekdy navstevy a kontroly jsou fakt jen pro silnejsi natury :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
1.12.07 14:38

Cauves holky,

Niki tak to ti gratuluju ja bych urcite zaspala :D , ja jsem na tehle testech nebyla ted ani pri minulem tehu takze nepredpokladam ze bych na ne sla, nastesti, po ranu pit nejakej blivajs to by me asi zabilo 8O
s tema staflema ja nevim, minule to bylo tak ze jsem povesila zaclony a za dve hodiny jela rodit :lol: (on se totiz manza boji vysek a sme se zrovna stehovali :? ), ale asi se na to fakt tak trochu vyprdnu a trochu to osidim (nebo pozvu Igora :lol: :lol: od Misurdy )

Werco na tu tchyni se vyprdni, ono to za to nestoji, mozna jak prijde nejaky ten vek a neco se jim uz tolik nevede tak zahorknou (no nevim jaka budu ja za 25let :lol: treba budu taky zla baba)

Btw. dneska me ceka jeste loupani orechu, mam jich asi deset kilo takze pouziju louskacek pac jinak bych mohla taky zkoncit bez zubu :lol: jenom doufam ze me to moc brzy neprestane bavit, me to bavi dokud mi ty orechy chutnaji, jenze jak je porad ujidam tak jich zas tolik nepribyva… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.12.07 14:56

Ahojky holky, tak jsem po moc moc příjemný návštěvě. Měla jsem tu kamarádku, kterou jsem dva roky neviděla a bylo to moc super, řešily jsme halvně mímo a chlapy :lol: - což mi vyhovuje, páč taky neřeším nic jinýho než Terezku… No jo, je to prostě velký zvrat v životě.

misurdo - kdy ty testy budou nevím, řikali, že až budou hotový tak je pošlou doktorce, takže se to ozvím na kontrole (6.12.) - to je už příští týden.

jituš - ty kotníky musí být pěkný opruz. Já jsem cítila, že mi otýkají nohy jen jednou a to když byl venku fakt mráz a já musela chodit. Úplně to svědilo a nedej bože, když jsem se podrbala. Jinak jsem OK, i když se mi docela blbě spí. Mám jen dvě polohy a ta jedna se Terce zrovna včera v noci moc nelíbila. Tak kopala a kopala a kopala… :? .

Gissele - Víš jaká jsem byla protiva :lol: :lol: :lol: ? Nevim, jesli bys usnula na tý bbý lavičce :? . Nemohla jsem se ani hnout. Všechny polohy sedu mi připadaly stejný :roll: . Taky tam byla těhule, která má třetí mímo a nechápala, co tam dělá, že s předchozíma dětma nebyla. Nekterý Dr. posílají, když vidí, že by mohly být předpoklady a některý Dr., prostě všechny maminy. S tou Těhulkou máme Dr. společnou, tak asi posíla všechny maminy + u mě asi bude trochu předpoklad. Nevím. Když to mám od narození (úplně hubená nikdy nebudu), tak to třeba bude v poho… nikdy jsem cukrovku neměla, tak snad to nezačne. Zatím to neřeším, na plašení bude ještě dost času :) .

A já jsem dneska s úklidem málka (už bylo na čase - jak po výbuchu :roll: ) a už mi zbývá jen kuchyň a tu si nechám napotom. Mám ze sebe radost. Včera mě od nádobí přímo vyháněli, ať už si jdu sednout, tak jsem ze sebe měla dobrý pocit :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
2.12.07 10:10

Ahoj holky,
přeji pěknou neděli. Mám dotaz..... tvrdne mi břicho, ale není to bolestivé ? Tak nevím ???? Nemáte někdo zkušenosti ???
Mějte se krásně. Pohlaďte bříška. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
2.12.07 10:19

Ahojky, Petas, taky jsem se na to ptala a pro jistotu šla k doktorce, páč jsem se bála a předepsala mi na to magnesium. Holky řikaly, že jde o to, jak je to často. Prý do 10-ti tvrdnutí za den je to dobrý, ale trvá to prý jen minutku a dobrý. I když si řikám, že jednou za den - k večeru, mi to stačí. Je to takový tlak, který za chvilinku povolí.Doktorka se mě mě na to ptá každou prohlídku. Už se to řešilo, zkus prolistovat minulý příspěvky :-) a nebo počkej, on ti to někdo zopakuje :wink: . Pa pa a hezký den

PS: další problém :roll: achich. Mykóza v těhu. Nechci chodit zase mimo objednání. Neznáte někdo, co by mi zajistilo přežití do čtvrtka, kdy jdu k Dr.? Zase se mi nechce zbytečně trpět… je to pěkný opruz :roll: :roll: :roll:. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
2.12.07 10:48

jj,mykoza,to je na zbláznění.Mě zaručeně pomohlo Candibene (vaginální tablety).Berou se jednou denně na noc.Ale bohužel nevím jestli nejsou jenom na předpis..Jinak nemám osvědčené nic a čím dýl to nechávám,tím víc je to nepříjemný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
2.12.07 11:40

ahote defcta!!!!

proboha gissele tolko okien to by igor asi nezvladol :roll: :lol: , tusim si pisala nieco okolo 20 8O a to bolo len prizemie 8O 8O 8O to vy byvate aj teraz na zamku? :lol:
a co orechy? zostali nejake aj na vianocny stol? my sme minule dostali orechy na lupanie od babky, ale sme ich museli vyhodit, lebo sa nedali lupat, normalne boli este v jednom obale a neslo to vobec z toho vybrat :roll: :roll: :roll:

petas tak ako pisala nikol, neplas sa a bud v klude, nohy hore a odpocivaj, pokial to nie je viac ako 10 krat a neni to bolestive, tak je to celkom v pohode, ale radsej zavolaj svojej mudr a opytaj sa co ona na to :wink:

a na tu mikozu som este pocula ze je dobry biely jogurt , ale ako sa to aplikuje netusim :roll: , ja som brala tie candibene asi pred mesiacom, ale zacalo ma stipat az som si to tam zavadzala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
2.12.07 14:07

Nikoll-docela je fajn Femigel od firmy Tea Tree OIl, mozna to dela uz i jina firma, ale nevim, jestli se da pouzit v tehotenstvi. ten neni na predpis. trochu smrdi a muze i palit, ale docela zabira. bily jogurt jo, ale jako prevence. to mi rikal muj mudr, zavest lzicku jogurtu po mesickach. ale jako lecba myslim ne.

petas-s tim tvrdnutim to je jak psala devcata. taky mam jako prevenci magnesium. mam ho spis do foroty, kdyby to prislo. jednou mi ztvrdlo, kdyz jsem se rozcilila a byla jsem cerstve po plodovce, tak mi to radsi napsal. deloha se pry tim trenuje na porod ci co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
2.12.07 15:57

Candibene trochu pálí když se ty prášky ve vnitř rozpouštějí,chce to mít i vložku nebo intimku,ale když člověk v klidu leží celkem se to dá.A hlavně opravdu mi to pomohlo během dne od toho nejhoršího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
2.12.07 16:00

Ale co jsem tak koukala po internetu nejspíš to bude na předpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
2.12.07 16:48

Ahojky holky, čekám, že mi přijde mailík, že se tu něco děje a ono to stávkuje http://www.sirmi.ic.cz/smajl/32.gif?

Když je to lepčí, řikám si, že to vydržim a když je to horší, tak nevydržim http://www.sirmi.ic.cz/smajl/44.gif. Tak to asi zase vyřeším tak, že zítra zavolám Dr. Sestřička je máma mojí bývalý spolužačky, tak snad si nebude myslet, že pořád volám a otravuju.:roll: . Vím, že jsou tam od toho, ale je mi to blbý. Já jsem vždycky použila clotrimazol mastičku a bylo po problému. Jen teď zase nevím co v těhu jo a ne. Tak radši trpím a zeptám se na to. Jogurt http://www.sirmi.ic.cz/smajl/8.gif http://www.sirmi.ic.cz/smajl/29.gif. To by mě nenapadlo, ale na prevenci už je pozdě :) .

Já jsem dnešek totálně proflákala. Ani projít jsem se nebyla, ale zase jsem si zatancovala pohupováním se na míči :lol: :lol: :lol: . Pa zatíííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
2.12.07 21:28

he he,tak jsem dala fotky břichouna do galerie :)

Nikolaa: tak ať ta mykoška dopadne dobře,nebo spíš ať rychle skončí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
2.12.07 22:10

tééééda Werčo 8O ! Ty máš ale pupíííík! No nádhera! Holky, s těma břichama vypadáte jako byste šly rodit! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí