Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky!
Tak jsem nezaspala
. Chtěla jsem být vzorná skoromatka tak jsem tam stepovala už v 6:30. Ta tramvaj jela jako blázen (ta ledovka samozřejmě byla, tak jsem nechtěla riskovat auto
) a ještě měla všude zelenou. ostatní těhule na ten test si přišly klíďo až na sedmou
. Pak vypít tekutinu, ze které jsem min. 2× skoro vrhla a čekat a ekat a čekat. Některý holky to zvládaly v poho, řekla bych, že nebyly ani tak unavený. Ani jsem se s nima nedávala do řeči, páč mi bylo fakt mizerně
. Neskutečně protivná, unavená, dvě hodiny a dřevěný lavičce, ze který jsem se nemohla hnout (co kdyby jí někdo zasedl a pak už bych si nesedla - znám to), nic jíst ani pít. Teda Vám povím, že to bych šla radši na odběr žilou. A to je co říct. Nakonec jsem se odplazila k mámě, kde jsem jí vyjedla ledničku a spala až do odpoledne. Jet tram zpátky bych nedala
. Tak to je můj zážitek na testech OGTT. (a kamarádka mi řikala, že měla těhotenskou cukrovku a že byla na těch testech 3×) A jiná kamarádka, když jí měla, tak nemohla kojit, páč měla špatný mlýko. tak doufám, že při svý váze to bude v poho. - Ježiš, já jsem ukecaná - pardon
.
Werčo - hlavně žádný stresy - žádná blbá tchýně za to nestojí. Já s tchýněma nemám problém (mám jí daleko
), ale sestra přítele mi stačí. to vydá taky za slušnou tchýni. Když je tu. Jinak jsme od nich daleko - ještě že tak.
Gissele - že se na ty okna nevykašleš. Jsi těhule? Jsi. Takže je nemej a jestli se to někomu nebude líbit, tak ať je umeje sám. venku je zima a na štafle přece nesmíííííš
. Co kdyby se ti něco stalo? Okna za to nestojí! Mě naštěstí byla taky zakázána. A tak by to mělo být. Na židli, na štafle a do zimi Nééé http://www.sirmi.ic.cz/smajl/46.gif.
Pa a dobrou
dnes nejak nestiham, robili sme poriadok, dokonca igor poumyval okna, ja som ich uz len doladila clinom
a poumyvala som konecne zas raz podlahy
ale na kupelnu sa mi uz nechcelo, tak som si ju nechala na vecer ako bonbonik
, som sa okupala a ideme k babke na obed a odtial este do maxu s babkou ( sa tesim na tie jej hlasne komentare
)
nikol a kedy budes mat z toho vysledky?
ahojda,
nevim jestli si budu pamatovat reagovat na vsechno
werco- nezavidim, ale asi to bylo nejlepsi reseni. ja jsem pro matku myho prvniho kluka nebyla dost dobra. nastesti ted to je v pohode. bydli dost daleko, mozna je to lepsi, ze se tak nic nevyhroti
gissele-musim si to napsat a taky nekdy zkusit. zni to bajecne
nikoll-ja ted byla na kontrole a na ty testy asi nepujdu, protoze se o nich nemluvi a ja se zapomenu vzdycky zeptat. ted jsem hlavne resila buseni srdce a otekly kotniky. byla jsem na ekg a je ok - huraaa a ty kotniky jsou udajne od toho, jak jsem vysoka, tak srdce nestiha. nemam moc stat. to taky nedelam, protoze se mi hned udela soufl. tak doufam, ze uz si v pohode a vysledky budou ok. nekdy navstevy a kontroly jsou fakt jen pro silnejsi natury ![]()
Cauves holky,
Niki tak to ti gratuluju ja bych urcite zaspala
, ja jsem na tehle testech nebyla ted ani pri minulem tehu takze nepredpokladam ze bych na ne sla, nastesti, po ranu pit nejakej blivajs to by me asi zabilo ![]()
s tema staflema ja nevim, minule to bylo tak ze jsem povesila zaclony a za dve hodiny jela rodit
(on se totiz manza boji vysek a sme se zrovna stehovali
), ale asi se na to fakt tak trochu vyprdnu a trochu to osidim (nebo pozvu Igora
od Misurdy )
Werco na tu tchyni se vyprdni, ono to za to nestoji, mozna jak prijde nejaky ten vek a neco se jim uz tolik nevede tak zahorknou (no nevim jaka budu ja za 25let
treba budu taky zla baba)
Btw. dneska me ceka jeste loupani orechu, mam jich asi deset kilo takze pouziju louskacek pac jinak bych mohla taky zkoncit bez zubu
jenom doufam ze me to moc brzy neprestane bavit, me to bavi dokud mi ty orechy chutnaji, jenze jak je porad ujidam tak jich zas tolik nepribyva… ![]()
Ahojky holky, tak jsem po moc moc příjemný návštěvě. Měla jsem tu kamarádku, kterou jsem dva roky neviděla a bylo to moc super, řešily jsme halvně mímo a chlapy
- což mi vyhovuje, páč taky neřeším nic jinýho než Terezku… No jo, je to prostě velký zvrat v životě.
misurdo - kdy ty testy budou nevím, řikali, že až budou hotový tak je pošlou doktorce, takže se to ozvím na kontrole (6.12.) - to je už příští týden.
jituš - ty kotníky musí být pěkný opruz. Já jsem cítila, že mi otýkají nohy jen jednou a to když byl venku fakt mráz a já musela chodit. Úplně to svědilo a nedej bože, když jsem se podrbala. Jinak jsem OK, i když se mi docela blbě spí. Mám jen dvě polohy a ta jedna se Terce zrovna včera v noci moc nelíbila. Tak kopala a kopala a kopala…
.
Gissele - Víš jaká jsem byla protiva
? Nevim, jesli bys usnula na tý bbý lavičce
. Nemohla jsem se ani hnout. Všechny polohy sedu mi připadaly stejný
. Taky tam byla těhule, která má třetí mímo a nechápala, co tam dělá, že s předchozíma dětma nebyla. Nekterý Dr. posílají, když vidí, že by mohly být předpoklady a některý Dr., prostě všechny maminy. S tou Těhulkou máme Dr. společnou, tak asi posíla všechny maminy + u mě asi bude trochu předpoklad. Nevím. Když to mám od narození (úplně hubená nikdy nebudu), tak to třeba bude v poho… nikdy jsem cukrovku neměla, tak snad to nezačne. Zatím to neřeším, na plašení bude ještě dost času
.
A já jsem dneska s úklidem málka (už bylo na čase - jak po výbuchu
) a už mi zbývá jen kuchyň a tu si nechám napotom. Mám ze sebe radost. Včera mě od nádobí přímo vyháněli, ať už si jdu sednout, tak jsem ze sebe měla dobrý pocit
.
Ahoj holky,
přeji pěknou neděli. Mám dotaz..... tvrdne mi břicho, ale není to bolestivé ? Tak nevím ???? Nemáte někdo zkušenosti ???
Mějte se krásně. Pohlaďte bříška. ![]()
Ahojky, Petas, taky jsem se na to ptala a pro jistotu šla k doktorce, páč jsem se bála a předepsala mi na to magnesium. Holky řikaly, že jde o to, jak je to často. Prý do 10-ti tvrdnutí za den je to dobrý, ale trvá to prý jen minutku a dobrý. I když si řikám, že jednou za den - k večeru, mi to stačí. Je to takový tlak, který za chvilinku povolí.Doktorka se mě mě na to ptá každou prohlídku. Už se to řešilo, zkus prolistovat minulý příspěvky
a nebo počkej, on ti to někdo zopakuje
. Pa pa a hezký den
PS: další problém
achich. Mykóza v těhu. Nechci chodit zase mimo objednání. Neznáte někdo, co by mi zajistilo přežití do čtvrtka, kdy jdu k Dr.? Zase se mi nechce zbytečně trpět… je to pěkný opruz
. Pa pa
jj,mykoza,to je na zbláznění.Mě zaručeně pomohlo Candibene (vaginální tablety).Berou se jednou denně na noc.Ale bohužel nevím jestli nejsou jenom na předpis..Jinak nemám osvědčené nic a čím dýl to nechávám,tím víc je to nepříjemný ![]()
ahote defcta!!!!
proboha gissele tolko okien to by igor asi nezvladol
, tusim si pisala nieco okolo 20
a to bolo len prizemie
to vy byvate aj teraz na zamku? ![]()
a co orechy? zostali nejake aj na vianocny stol? my sme minule dostali orechy na lupanie od babky, ale sme ich museli vyhodit, lebo sa nedali lupat, normalne boli este v jednom obale a neslo to vobec z toho vybrat
![]()
petas tak ako pisala nikol, neplas sa a bud v klude, nohy hore a odpocivaj, pokial to nie je viac ako 10 krat a neni to bolestive, tak je to celkom v pohode, ale radsej zavolaj svojej mudr a opytaj sa co ona na to ![]()
a na tu mikozu som este pocula ze je dobry biely jogurt , ale ako sa to aplikuje netusim
, ja som brala tie candibene asi pred mesiacom, ale zacalo ma stipat az som si to tam zavadzala ![]()
Nikoll-docela je fajn Femigel od firmy Tea Tree OIl, mozna to dela uz i jina firma, ale nevim, jestli se da pouzit v tehotenstvi. ten neni na predpis. trochu smrdi a muze i palit, ale docela zabira. bily jogurt jo, ale jako prevence. to mi rikal muj mudr, zavest lzicku jogurtu po mesickach. ale jako lecba myslim ne.
petas-s tim tvrdnutim to je jak psala devcata. taky mam jako prevenci magnesium. mam ho spis do foroty, kdyby to prislo. jednou mi ztvrdlo, kdyz jsem se rozcilila a byla jsem cerstve po plodovce, tak mi to radsi napsal. deloha se pry tim trenuje na porod ci co
Candibene trochu pálí když se ty prášky ve vnitř rozpouštějí,chce to mít i vložku nebo intimku,ale když člověk v klidu leží celkem se to dá.A hlavně opravdu mi to pomohlo během dne od toho nejhoršího.
Ale co jsem tak koukala po internetu nejspíš to bude na předpis
Ahojky holky, čekám, že mi přijde mailík, že se tu něco děje a ono to stávkuje http://www.sirmi.ic.cz/smajl/32.gif?
Když je to lepčí, řikám si, že to vydržim a když je to horší, tak nevydržim http://www.sirmi.ic.cz/smajl/44.gif. Tak to asi zase vyřeším tak, že zítra zavolám Dr. Sestřička je máma mojí bývalý spolužačky, tak snad si nebude myslet, že pořád volám a otravuju.:roll: . Vím, že jsou tam od toho, ale je mi to blbý. Já jsem vždycky použila clotrimazol mastičku a bylo po problému. Jen teď zase nevím co v těhu jo a ne. Tak radši trpím a zeptám se na to. Jogurt http://www.sirmi.ic.cz/smajl/8.gif http://www.sirmi.ic.cz/smajl/29.gif. To by mě nenapadlo, ale na prevenci už je pozdě
.
Já jsem dnešek totálně proflákala. Ani projít jsem se nebyla, ale zase jsem si zatancovala pohupováním se na míči
. Pa zatíííím
he he,tak jsem dala fotky břichouna do galerie ![]()
Nikolaa: tak ať ta mykoška dopadne dobře,nebo spíš ať rychle skončí ![]()
tééééda Werčo
! Ty máš ale pupíííík! No nádhera! Holky, s těma břichama vypadáte jako byste šly rodit!
![]()