Poradna duly
Jana Čurdová
gissele a ten tvoj sen - to je teda nocna mora
, ale mne sa tiez zdavaju vselijake divne sny
niekde som citala ze je to v tehu normalne ![]()
petas a to az budes rodit chces ist tak daleko?
to vam drzim palce aby ste to stihli
![]()
Děvčata ale to byl její skutečný porod,i právě narozený syn. Žádná montáž.
Já se snažím Petra přemluvit,aby šel k porodu. Moc se mu nechce, ale myslím, že si to nakonec rozmyslí a nenechá mě v tom samotnou.
Jsem zvědavá která z nás to nakonec odstartuje.
Ahoj,
právě jsem se nabaštila. Těstoviny s hořčičnou omáčkou a lolos - Mňam ![]()
Nikol - držím palce … to to teda uteklo.
Uvidíš, že to bude krásné !!! ![]()
Ráda bych rodila v Domažlicích … je to teda flák cesty, ale snad to nějak pořešíme. Tady v Chebu je taky porodnice, ale je to děs!!! ![]()
Jára má babičku s dědou ve Kdyni ( 6km od Domažlic) tak se tam možná potom nasáčkuju…uvidíme .
Taky jsem strašně zvědavá…kdo bude první???
Já budu asi poslední … mám termín 25.3.08 … tak jsem tu zobák.
Peto to nikdy nevíš, co když si to miminko rozmyslí a pude dřív.
jj, tak ještě uvidíme … zatím zjištuji a sháním info.. ![]()
Jinak přeju pěkný den. ![]()
Těhulky hezký zbytek dne přeji, já jdu dneska cvičit. Tak doufám, že dneska to dopadne lépe než minulý týden.
Opatrujte sebe i bříšká. Pa zítra.
decka zajtra sa o mna nebojte, idem hned rano ( budik na pol siedmu ) na ten GTT test, sa nehorazne tesim
bohvie kedy dorazime domov ![]()
Tak jsem vás dneska alespoň přečetla, měla jsem toho nějak moc. Ale teď jsem se musela aspoň podívat, co je tu nového.
S tou růžovou jsem na tom asi stejně, vždycky jsem to považovala za moc kýčovité a teď mě jiná barva skoro nebere.
Misurdo s tím partnerem u porodu máš pravdu, je to hlavně o psychice a říká se, že i personál se chová jinak, než když je tam ženská sama. Mně to tedy pomohlo strašně moc a manžel, kterej z toho měl docela strach nakonec přestřihnul i pupeční šňůru a byl úplně v pohodě.
Jo a k té Pojišťovně - četla jsem o tom a porod byl hraný, ale to narozené dítě je fakt to její, protože ho porodila vzápětí po natáčení toho seriálového porodu.
Misurdo díky za návod na fotky, snad se odhodlám to vyzkoušet. A prosím zítra poreferuj o tom testu - čeká mě to v pondělí a mám z toho docela strach. Bojím se že omdlím, když nebudu moc ráno nic jíst - bez snídaně jsem nemožná.
Dobrou noc!
Přeji hezké pátečné rána.
Misurdo tak nech ti to dobře dopadne a hlavně to vydrž. Ještě že já to mít nebudu. Taky si to neumím představit bez snídaně.
Konečně mám jasno s tou pojištovnou. Já o tom nic nečetla, takové informace jsem dostala od kolegyně. Ale i tak mě to dostalo.
Dneska v 9 vyrážím z Prahy. To zase bude peklo metrem. Prahu moc neznám a docela se tam bojím sama. Už abych seděla v autobuse. Až budu mít chvilku tak se na vás kouknu i na Slovensku. Ale tam to je těžké, pořád nějaká návštěva. Není tam moc času a ten týden to vždycky tak rychle uteče.
Anel a tobě taky budu držet palce abys to zvládla v pondělí. A určitě vám to všem dobře dopadne.
ahojte!!!!
prave sme dorazili, vysledky zatial nemam lebo sa mi tam uz nechcelo cakat a ja som dnes pozvala babku na parene buchty ![]()
no nepila som ziadnu sladenu ani nesladenu vodu . hurrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
![]()
len mna rano pichla do prsta, potom som zjedla tie 2 rohliky, a potom ma pichla po hodine a potom este po dalsej hodine a potom este brala krv zo zily takze pohoda,
len si ku mne
la ciganka
ale nastastie nesmrdela az tak hrozne, tak sa to dalo vydrzat.
ja neviem ako to je s tou sladenou vodou, lebo ta ciganka ju pila. mozno to davaju len druhorodickam???? no neviem, ale som rada ze som to nemusela absolvovat
![]()
misurdo vítám tě spátky. Tady dneska nikdo není, všichni se chystají asi na víkend, nebo co.
Prené buchty, mnam to bych si dala. Tiše závidím babičce.
Co se toho testu týče, bude to asi fakt individuálné. Ty nemusíš nic pít, mně pro jistotu nedělali vůbec nic. Hlavně že jsme v pořádku. Ne?
Přeji krásný víkend, opatrujte se, dávejte na sebe pozor. A snad se v týdnu na vás budu moct mrknout. Pište, pište nech mám co číst, až se vrátím.
Pohlatte bříšká. Papa
neboj mamka ti bude teraz urcite cely tyzden vyvarat , dufam ze budes pekne priberat
![]()
ja som myslela ze ten test je povinny pre vsetky
ani ti to lekar nespominal?
Já se na to ptala sestry a ta řekla, že když nemáme v rodine problém s cukrovkou tak to dělat nebudou. Ale já se cítím dobře, tak doufám, že to bude všechno v pořádku. Babičce chutnalo?
no jasne, babka zjedla 3 a pol buchty a uz rozpravala jak je naduta
, igor ich zjedol asi 7
a to mi este povedal ze by este jednu zjedol, ale zasa keby som ich urobila viac, tak ich budem zajtra vyhadzovat, to uz poznam
![]()
inac stastnu cestu a krasnu dovolenku ti prajem. uzi si to u rodiny!!!!
![]()