Poradna duly
Jana Čurdová
zdravim,
tak dneska jste vsichni zamestnani, no ja taky. sedela jsem tri hodiny u mudr, konecne mam natocenyho prtouse-ukazal pindoura v cely krase. no kluk jako buk. oblicej si trochu schovaval - daval si pred ne ruce a nohy
petas-studuju ucitelku anglictiny na stary kolena
misurdo-tak pak hod foto, uz se tesiim
![]()
stejfo-uz se tesim na foto, a jaky jste koupili??
Ahoj, tak se zase hlásím.
Dnes jsem byla na kontrole, vše v pohodě, dokonce i moje placenta překvapila a začíná se zvedat. Tak mám radost, už jsem se smiřovala s císařem, jak mě minule doktor vyděsil.
Jinak jsem konzultovala ten rotoped a prý je to v pohodě, pokud se nebudu moc zadýchávat. Kolo je nebezpečné kvůli otřesům a možnosti pádu, což u rotopedu nehrozí. Tak jsem zvědavá, jestli se odhodlám. Ona zase trochu fyzička se u porodu hodí.
Misurda - tak se brzy pochlub, jak se Katuška předvedla
Nikolaa - určitě běž k doktorovi, myslím, že tohle už je opravdu moc
Jituš - to studuješ při zaměstnání a jak dlouho, kdy to budeš mít hotové
mě to pořád láká něco zkusit - nedodělala jsem peďák, ale nevím, jestli se to dá zvládnout - se dvěma dětma
Stejfa - ani neviš, jak ti závidím, že už máš kočárek doma. My jsme byli o víkendu, ale všude mají to samé - hrozně drahé a nějaké „normální“ kočárky vůbec, tak jsem byla pěkně zklamaná
anel-zacala jsem studovat kvuli debilnimu titulu pred jmenem. ucim uz spoustu let. paradoxne, co jsem na vejsce-mimichodem denni,protoze dalkove neexistuje pro tenhle obor-tak ucim zemepis, protoze mam mini uvazek, abych tam mohla jezdit. sice se mi ted povedl individual,ale stejne tam jezdim. ted pujdu na materskou a asi na pul roku,rok prerusim. mam za sebou skoro pulku. je to na pet let. kamoska si delala vejsku pri matersky a zvladla to. myslim, ze nebudu ani prvni ani posledni. asi by si to zvladla. taky tam mame o rok niz jednu maminu se dvema detma. ale urcite to neni prochazka ruzovou zahradou. taky dost zalezi jakou mas podporu doma. moje spoluzacka-kamoska zacala s miminkem a ted ceka druhy a taky to hodla dodelat. nase heslo-odsud nas dostanou jen nohama napred
![]()
to jsem se rozjela,co?
![]()
Ahojky!!!
Holky moje zlatý, mám moc moc velkou radost! Poctivě jsem hned ráno volala doktorce, která řikala ať přijdu. Nic nenormálního nenašla, prohlídla mě - čípek v poho - zavřený
a pro jistotu udělala i ultrazvuk. A Terezka je úúúplně v pořádku. Tak jsem dostala magnesium a mělo by to být dobrý. Už mám v sobě dvě tabletky a čekm
. Udělaly jste mi hroznou radost. Děkuju moc za zájem.
Stejfo - misurda má pravdu, je to v pátek
. Papíry jsou už OK a přítel už má nervy!!! Pak mi volala asi 150× máma, že neví kam dřív skočit - ono vybrat dědovi oblek není jenom tak http://www.sirmi.ic.cz/smajl/35.gif. No - a já jsem si to zařizovala postupně - ve středu jdu pro dort a hotovo. Jsem šikulka. Hlavně žádný nervy.
No a na pověry nevěříš? My si necháme kočárek buď v obchodě nebo u mámy - domů radši ne
… a taky se těším na fotečku!!
Příspěvek upraven 17.03.10 v 22:34
NIkoll-tak to je super zprava.
mam radost, ze je Terezka v pohode. tak pevny nervy do priprav ![]()
ahojky !!!! tak sme doma , ale spekulovala som dlho jak mam tie fotky dostat do PC, nakoniec som ich len odfotila fotakom, takze kvalita zhorsena. inac bolo super, pan doktor sa nam venoval skoro 45 min a pekne vsetko pomeral a povysvetloval a este si robil aj srandicky strasne mily clovek , katku nam potvrdil na 100% a vazi nejakych 727g + / - 100g, takze uz je celkom cvalik TP podla UTZ je 5.3. , takze ticker ani neopravujem a tu su slubene fotky v horsej kvalite :

ty bláho misurdo! To jsou ale fotky!!! Je to prostě kočka, no. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/371.gif. Co dodat. Vypadá to skvěle a neuvěřitelně! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/471.gif /> Je dobře, že se ti věnovali a že ti to nezkazili. Takhle by to mělo vypadat… A mě jí ještě ani jednou nezvážili http://www.sirmi.ic.cz/smajl/27.gif … A co na to tatínek? Radost? http://www.sirmi.ic.cz/smajl/48.gif
Jituš - děkuju!!! Terezka bude pěkná raubířka http://www.sirmi.ic.cz/smajl/560.gif - už jen kvůli tomu kopání. By mě zajímalo, kde bere tu sílu… i když kdybych celý dny nic nedělala, taky bych jí měla na rozdávání http://www.sirmi.ic.cz/smajl/147.gif
sorry ze som neodpisovala na to co ste pisali pred tym, ale musela som tie fotky poposielat vsetkym znamym ![]()
dekuju za pochvalu, sme strasne spokojny aj s tatinkem
![]()
mne ju vazil naposledy pred 6 tyzdnami a to vtedy mala 250g , dobre podrastla
![]()
super, ze to mas v poriadku, covek je hned kludnejsi, ked mu lekar povie ze je to vsetko v poriadku, co?
a uz netvrdne vobec?
ahoj!!!
dnes nejak neviem spat,asi som bola nejaka rozrusena ![]()
petas: ja tu pupocnikovu krv neriesim, ale urcite je to dobra vec
niekde pisu, ze je to len komercna zalezitost
, ja neviem, ale pravda je ze je to hrzne drahe, mali by to odoberat kazdemu
zadarmo
![]()
stejfo tebe drzim dnes palce, nech je vsetko jak ma byt!!!!
ja teda ziadne take prblemy nemam, len zacinam kazdy vecer citit zahu . fuuuuuuuuuuj
![]()
jitus, takze maly je bejk uz teraz?
![]()
a anel tebe gratulujem k super prehliadke , len tak dalej s tou placentou!!!! vidis ja som sa vcera zasa zabudla opytat ako ta placenta vyzera u mna
blbec zapomenuty
![]()
No Misurdo ranné ptáčatko, zase jsi mě předběhla.
V devět jdu do poradny a pak hned kožné.Mám nějaký výrustek na bradavce a doktor mi doporučil odstranění kvůli kojení. Tak uvidím co mi řekně kožní.
Jinak fotečky jsou moc pěkné, ne jak naše Verunka měla pořád nějakou končetinu před obličejem.
Jdu vás dočíst a pak budu reagovat.
No koukám, že jsou tady samé dobré správičky.
Jituš takže pindour potvrzený, blahopřeji. A co se školy týče, sestřenka taky dokončovala školu a ted se pustila i do vysoké a má taky 2 děti. Ted začala i pracovat, tak sama tvrdí, že to je pořádný záhul. Ale asi když hodně chceš tak se to dá. Určitě to není nic jednoduchého.
Anel taky gratuluji, možná to nakonec i dobře dopadne s tou placentou. a císař nebude zapotřebí.
Nikol tak to je dobře, že jsi šla k té doktorce. Aspon máš klid a jistotu. A viděla si Terezku. ![]()
A k té tvojí svatbě i tak gratuluji. Tak si jí užiješ tenhle pátek. Hned bych šla na nějakou.
Co jste zařizovali na cizinecké policii. Já jsem Slovenka a Petr Čech brali jsme se na slovensku, ale nic jsem nezařizovala. Jenom jsme zaplatili 2000 Sk a oddávající všechno zařídil. A tady jsem pak jenom zažádala o trvalý pobyt.
Ahoj holky, tak jsem tentokrát taky skoro ranní ptáče
. Dneska jsem šla orodovat a žehlit bratrovy průšvihy do školy, tak jsem si trochu přivstala.
No, misurdo, první dva prášky jsem si vzala včera večer, další dneska ráno a mám pocit, že je to lepší. Určitě bez tlaku, ale taky nevim, co bych chtěla. To Terezka být někde musí, ne? A to že pořád kope mě dost uklidňuje, tak jsem moc ráda, že jsem tam zašla. A nic nebudu brát tak poctivě jako magnesium
.
stejfa - prosim te ja nevim, jak je to v tvym pripade, protoze ja mam slovaka, ale zijeme a budeme se brat tady. No a on potřeboval asi 4 papíry. O tom, že je Slovák (páč tu nemá pas, kde by to bylo napsaný a v OP to nemáte) - to bylo ze Žiliny, protože je to prasátko a chlap, tak měl rodný list v takovým stavu, že si musel nechat udělat nový, to je v místě kde se narodil (přes 20 km od vesnice, kde bydlel) a tam kde bydlel potřeboval doklad o trvalým bydlišti. No a problém byl, že nechtěli potvrdit stav (svobodný / ženatý / rozvedený), že to nevydávají. Ale ČR to požaduje. No mazec. Nakonec nám to uznali, přítel cestoval po slovensku
a poslední papír nesmí být starší 7 dnů z ciziny. je to DOKLAD O OPRÁVNĚNOSTI POBYTU CIZINCE NA ÚZEMÍ ČR. On už to měl, ale matrika chce ještě potvrzení… Toť konkrétně slovák ženící se v ČR. No mazec. pryý se to dělá kvůli plánovaným sňatkům… aby tomu zamezili… ale spíš to ztížej těm ostatním
. A trvalý pobyt pak už bude brnkačka
.
A jak jsi zvladla čecha na Slovensku? Nebyl problém, když žijete tady?
Příspěvek upraven 17.03.10 v 22:37
Ahoj, vy jste ale ranní ptáčata ![]()
Nikolaa - mám radost, že je vše v pohodě, večer jsem koukala po dlouhé době na Pojišťovnu a těhotnou Kostkovou vezli kvůli tvrdému břichu do nemocnice, tak jsem se na tebe hned vzpomněla - ty seriály člověka úplně zblbnou
A držím palce, ať se svatba povede. Vzpomněla jsem si jaké jsem měla nervy den předem, až jsem z toho brečela - všichni byli nervózní a mně najednou připadalo, že jim skoro vadí, že nějaká svatba bude.
Jo a s tím kočárkem jsem to myslela tak, že bych už chtěla mít jasno. Doma ho taky nechci, i když vlastně máme jeden ve sklepě (takovej poděděnej na balkón) - mám ho vystěhovat ![]()
Misurda - krásné fotečky - stejně ten 3D to je prostě něco jiného. A jaká už je to velká slečna ![]()
Petas - o té pupečníkové krvi si taky myslím, že je to hlavně komerce. Při prvním těhu jsem to docela studovala a četla jsem, že to následné využití vůbec není tak jednoduché. A na druhou stranu existuje možnost, kdy se to odebírá bezplatně, ale s tím, že tu krev vlastně daruješ pro případné použití kýmkoli, ale to se dělá jen v některých porodnicích.
Jituš - díky za „vyčerpávající“ odpověď a máš můj obdiv
jééé - já už jsem stálice http://www.sirmi.ic.cz/smajl/332.gif!
anel -
já myslím, že ho nemusíš vystěhovat
- třeba to na tenhle neplatí
. Včera jsem na pojišťovnu taky koukala, aspoň, že to bylo něco pravděpodobnýho, někdy jsou tam úplný bludy.
Já jsem byla úplně v klidu až do včerejška, kdy začal přítel opakovat desetkrát do minuty týýý jo, já se budu ženit! (což řeší víc, než to, že bude mít na krku ženu s dítětem
). Tak jsem z toho dostala takový opar v kombinaci s aftama, jako už nikdy. Ráno jsem vlítla do Lékarny a zakřičela jsem zachraňte mě, já se v pátek vdávám… nic jsem nechtěla… šaty neřešila, perly na nich vzala na milost, jen ten obličej jsem chtěla mít „normální“. Ach,jo.
. No, ale nebudeme řešit maličkosti… to už je jen má horečka
.
Jdu na návštěvu, tak se na chvíli odmlčíííím. Pa pa