Poradna duly
Jana Čurdová
Určitě bych to řešila s nějakým správcem, nebo dokonce s poldama. Též nekouříme a zvlášť v těh. je mi to strašně napříjemné-na udušení ![]()
Ahoj holky! Tak jsem si musela dělat výpisky, abych zvládla na všechno odpovědět - těch témat je mraky, ale jenom dobře - já jsem se dneska rekrealovala a prskala na kamarádku, abych vyčistila bacily.
ANEL - všude jsem četla, že ježdění na kole se v těhu nedoporučuje, tak bych se s někým poradila…
JITUŠ - jo,jo to jsem byla já. Na smajlíky jsem úchyl - hrozně mě baví a misurda je fakt profík - slintám když je vidím - zajímalo by mě, kde je bere a jak na to. Zkoušela jsem to, ale dokud mi někdo neporadí, budu ztracená… nejde mi to okoukat
![]()
GISSELE - epidural - rozhodně bych byla pro, ale prý se to píchá vedle míchy, tak mám z toho trochu strach - při odběru krve se taky dělají modřiny
. A pak se bojim toho, jak bych ovládala spodek - jako tlačení, když mě to nebude bolet… netlačí se potom hůř - nevím, jsem prvorodička, tak to mám pozbíraný z doslechu
…
DAJMA - moc moc moc děkuju za vysvětlení a vlastně i za uklidnění. No, když je to dneska dobrý - kope zase jako vzteklá (mimochodem dneska pěkně stávkovala. Chtěla jsem se pochlubit kamardce, jaká je to fotbalista a normálně mě nechala na holičkách - chudák její 5-ti letý syn koukal jako blázen, proč teta tetě sahá na břicho… jako by to bylo divný či co
). Tak jsi mě prostě uklidnila…
A stresu tolik nemám - lidi jsou okolo mě super, jen mě někdy dokáže moje rodina tak vytočit, že to není ani možný… kdybych tam bydlela, tak už rodim… ![]()
PETAS - neznám nic horšího než otravný sousedy. Já jsem kouřila a v těhu přestala, prostě to přišlo samo. A teď jsem z toho kouření taky hotová… prostě mi to smrdí a dusí mě to… to by do mě nikdo neřekl… ale třeba po kojení zase začnu…
MISURDA - gratulace - já byla taky bez kazu!!! - stejně bych si asi nenchala nic dělat - zbytečný stres a bolest
.
Vyčerpávající
.
no nikolooo ty sa nezdas, takto poctivo vsetkym odpovedat, to ma este nenapadlo robit si poznamky
nikolo ohladom tych smajlikov ti to poslem na ss, aby som tu zbytocne neplnila forum, ale dnes sa mi uz nechce, tak zajtra,jo? ![]()
ja mam doma tiez rotoped, ale riskovat zbytocne nebudem, ked mam ten kludovy rezim, staci ze aj tak chodim von ako keby sa nechumelilo ![]()
a ja som rozhodne tiez za EPI, si hovorim naco zbytocne trpiet ked to ide aj lahsie ![]()
Byla jsem tu jen ráno, pak jsem se vykecávala a když jsem viděla, co mám před sebou, tak jsem se rozhodla, že to nebude sranda…
, tak jsem to vzala od podlahy
. Se smajlíkama, jak se ti bude chtít. Když zapomeneš, nebudu se na tobe zlobit
. Prostě mi ty téma přišly zajímavý, ale chápu, že tahle rozepisovat bych se neměla - kdo to potom má číst, že
?
Tak pa a dobrou. ![]()
Ahoj těhulky, tak vy píšete jak o život.
Včera to byl den, cvičení jógy jsem nenašla, takže nic nebylo. Šikovná já si nevzala sebou žádnou adresu, telefon no nic. Takže jsem se prošla a jela domů. Přijedu domů, nebo spíž nepřijedu. Nevyjela jsem poslední kopec a zůstala jsem tam uvězněná. Ještě že máme dobré sousedy. Nakonec jsem zjistila, že mi utekl pes. Byl v útulku. A aby toho nebylo málo Petrovi v Praze vykradli auto. No den blbec.
no pekne stejfo!!!!
a to vsetko za par hodin
to je dost dobre !!!!! dufam, ze uz si sa z toho vyspala
a co vam ukradli z auta?
moj znamy sa pred par dnami vratil z trojmesacneho hrania na lodi, a na ceste domov sa stavil v bratislave v nakupnom centre a tam mu niekto ukradol z penazenky 7000 eur a penazenku mu vratil prazdnu.
![]()
Cauves,
teda Stejfo to si mela dost zajimevy den, kazdopadne mas aspon na co vzpominat ze
, a to mu vymlatili okna nebo znicili zamky? Ja ty zlodejicky nenavidim, me uz trikrat jen tak vybili okno a ani si nic nevzali pac tam nic nebylo, kdo to ma furt uklizet a to sklo taky neni nejlevnejsi ze. Je to k vzteku.
To chce coko. Nebo vinnou klobasku se zelim (nam nam sem si vcera udelala).
Nikolo
to je dobry to me taky nenapadlo
ono ten vpich vpodstate vubec necitis, si proste lehnes na bok, skrcis se do klubicka a je to, jenom je to neprijemny kdyz na to myslis kam ti to picha, ale jinak nic. A s tim tlacenim, to citis moc dobre to se neboj
Petas - a co jim tam takhle otevrit poradne okno jestli ho na chodbe mate, ze by jim tam jako nebylo takovy teploucko
pac asi jsou lini chodit v zime ven a doma to zahuleny mit nechtej, nebo proste se obratit na nejaky domovnika, spravce
A dneska je zima brrrr.
No tak jestli to necítím, chápu, určitě to bude „trošičku“ bolet
, tak bych do toho šla… proč zbytečně trpět. Jestli to má jenom samý plusy… já fakt nevím… doufám, že ten porod bude rychlý - chtěla bych tak dvacet min nanejvíš - to je dobrý, ne?
. Si to představte… pak by všichni rodili jak na běžícím páse… a nebyly by pro nás žádný dávky, protože by si to cikáni všechno vybrali
![]()
20min dobrych, ja bych potrebovala aby to byly tak ty 3 hod, protoze jestli se mi zacne chtit rodit ve spicce tak bych taky mohla rovnou rodit doma
no driv to zensky taky zvladly ze jo.
Neboli to vubec, jenom ucitis malinky pichnuti, jak kdyz ti jdou brat krev.
ja sa tiez priklanam k tym co by to chceli mat za 20min za sebou
, ale asi budem rada ked to nepotrva 2 dni
![]()
ja sa tej epi nejak nebojim, skor toho aby to stihli dat ![]()
… pravda, na cestu jsem zapoměla - měním výpověď - myslím, že hodina bude až až… i když tak do půl hodky bych mohla být v porodnici… mám to kousek
musím se Vám pochlubit
co jsem koupila Terezce a za jakou cenu… už jste někdy slyšely o tom, že si vybereš oblečení a podle váhy to zaplatíš? Ceny jsou za kilo oblečení… byla jsem z toh úplně hotová… za 105 Kč jsem koupila super věcičky… líbí?
![]()
http://img.fotoalba.centrum.cz/…551855_4.jpg
Úplně jsem dostala transfuzi krve, že nebudu muset kupovat 1 dupačky za 250 Kč… budu to muset hlídat… jo a řikala jsem, žádnou růžovou, ale když to tak vidím, tak budeme hodně růžoví
![]()
Tak já jen tak…
krasneeeeeeeeeeeeeeee a za tu cenu
no nekup to
a to akoze v sekaci alebo kde?
Nikol dobréj kup.
A kde to takhle prodávají?
Na dodávce mu rozflákali okno a ukradli rádio. Které jsi koupil asi před půl rokem. Děvčata ale já byla tak zmrzlá a vsteklá, že jsem se ještě v posteli klepala zimou. Ale zato jsem usnula jak mimino i Verunka byla celú noc v klidu. I když ona spinká každou noc.
Co se porodu týče asi každá to chceme mít rychle za sebou. I když co je rychle?