Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1426
15.11.07 20:41

Určitě bych to řešila s nějakým správcem, nebo dokonce s poldama. Též nekouříme a zvlášť v těh. je mi to strašně napříjemné-na udušení :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.11.07 21:38

Ahoj holky! Tak jsem si musela dělat výpisky, abych zvládla na všechno odpovědět - těch témat je mraky, ale jenom dobře - já jsem se dneska rekrealovala a prskala na kamarádku, abych vyčistila bacily.

ANEL - všude jsem četla, že ježdění na kole se v těhu nedoporučuje, tak bych se s někým poradila…

JITUŠ - jo,jo to jsem byla já. Na smajlíky jsem úchyl - hrozně mě baví a misurda je fakt profík - slintám když je vidím - zajímalo by mě, kde je bere a jak na to. Zkoušela jsem to, ale dokud mi někdo neporadí, budu ztracená… nejde mi to okoukat 8O 8O 8O :wink:

GISSELE - epidural - rozhodně bych byla pro, ale prý se to píchá vedle míchy, tak mám z toho trochu strach - při odběru krve se taky dělají modřiny :( . A pak se bojim toho, jak bych ovládala spodek - jako tlačení, když mě to nebude bolet… netlačí se potom hůř - nevím, jsem prvorodička, tak to mám pozbíraný z doslechu :oops: …

DAJMA - moc moc moc děkuju za vysvětlení a vlastně i za uklidnění. No, když je to dneska dobrý - kope zase jako vzteklá (mimochodem dneska pěkně stávkovala. Chtěla jsem se pochlubit kamardce, jaká je to fotbalista a normálně mě nechala na holičkách - chudák její 5-ti letý syn koukal jako blázen, proč teta tetě sahá na břicho… jako by to bylo divný či co :lol: :lol: :lol: ). Tak jsi mě prostě uklidnila…
A stresu tolik nemám - lidi jsou okolo mě super, jen mě někdy dokáže moje rodina tak vytočit, že to není ani možný… kdybych tam bydlela, tak už rodim… :evil:

PETAS - neznám nic horšího než otravný sousedy. Já jsem kouřila a v těhu přestala, prostě to přišlo samo. A teď jsem z toho kouření taky hotová… prostě mi to smrdí a dusí mě to… to by do mě nikdo neřekl… ale třeba po kojení zase začnu…

MISURDA - gratulace - já byla taky bez kazu!!! - stejně bych si asi nenchala nic dělat - zbytečný stres a bolest :evil: .

Vyčerpávající :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.11.07 22:33

no nikolooo ty sa nezdas, takto poctivo vsetkym odpovedat, to ma este nenapadlo robit si poznamky :lol: nikolo ohladom tych smajlikov ti to poslem na ss, aby som tu zbytocne neplnila forum, ale dnes sa mi uz nechce, tak zajtra,jo? :wink:

ja mam doma tiez rotoped, ale riskovat zbytocne nebudem, ked mam ten kludovy rezim, staci ze aj tak chodim von ako keby sa nechumelilo :wink:

a ja som rozhodne tiez za EPI, si hovorim naco zbytocne trpiet ked to ide aj lahsie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.11.07 22:38

Byla jsem tu jen ráno, pak jsem se vykecávala a když jsem viděla, co mám před sebou, tak jsem se rozhodla, že to nebude sranda… :lol: :lol: :lol: , tak jsem to vzala od podlahy :lol:. Se smajlíkama, jak se ti bude chtít. Když zapomeneš, nebudu se na tobe zlobit :wink: . Prostě mi ty téma přišly zajímavý, ale chápu, že tahle rozepisovat bych se neměla - kdo to potom má číst, že :lol: ?
Tak pa a dobrou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
16.11.07 08:14

Ahoj těhulky, tak vy píšete jak o život.
Včera to byl den, cvičení jógy jsem nenašla, takže nic nebylo. Šikovná já si nevzala sebou žádnou adresu, telefon no nic. Takže jsem se prošla a jela domů. Přijedu domů, nebo spíž nepřijedu. Nevyjela jsem poslední kopec a zůstala jsem tam uvězněná. Ještě že máme dobré sousedy. Nakonec jsem zjistila, že mi utekl pes. Byl v útulku. A aby toho nebylo málo Petrovi v Praze vykradli auto. No den blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.11.07 08:34

no pekne stejfo!!!! 8O 8O 8O a to vsetko za par hodin 8O 8O 8O to je dost dobre !!!!! dufam, ze uz si sa z toho vyspala :wink: a co vam ukradli z auta?

moj znamy sa pred par dnami vratil z trojmesacneho hrania na lodi, a na ceste domov sa stavil v bratislave v nakupnom centre a tam mu niekto ukradol z penazenky 7000 eur a penazenku mu vratil prazdnu. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
16.11.07 10:08

Cauves,

teda Stejfo to si mela dost zajimevy den, kazdopadne mas aspon na co vzpominat ze :D , a to mu vymlatili okna nebo znicili zamky? Ja ty zlodejicky nenavidim, me uz trikrat jen tak vybili okno a ani si nic nevzali pac tam nic nebylo, kdo to ma furt uklizet a to sklo taky neni nejlevnejsi ze. Je to k vzteku.

To chce coko. Nebo vinnou klobasku se zelim (nam nam sem si vcera udelala).

Nikolo :D to je dobry to me taky nenapadlo
ono ten vpich vpodstate vubec necitis, si proste lehnes na bok, skrcis se do klubicka a je to, jenom je to neprijemny kdyz na to myslis kam ti to picha, ale jinak nic. A s tim tlacenim, to citis moc dobre to se neboj

Petas - a co jim tam takhle otevrit poradne okno jestli ho na chodbe mate, ze by jim tam jako nebylo takovy teploucko :) pac asi jsou lini chodit v zime ven a doma to zahuleny mit nechtej, nebo proste se obratit na nejaky domovnika, spravce

A dneska je zima brrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.11.07 10:19

No tak jestli to necítím, chápu, určitě to bude „trošičku“ bolet :roll: :o , tak bych do toho šla… proč zbytečně trpět. Jestli to má jenom samý plusy… já fakt nevím… doufám, že ten porod bude rychlý - chtěla bych tak dvacet min nanejvíš - to je dobrý, ne? :lol: . Si to představte… pak by všichni rodili jak na běžícím páse… a nebyly by pro nás žádný dávky, protože by si to cikáni všechno vybrali :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
16.11.07 10:24

:lol: :lol: 20min dobrych, ja bych potrebovala aby to byly tak ty 3 hod, protoze jestli se mi zacne chtit rodit ve spicce tak bych taky mohla rovnou rodit doma :lol: :lol: no driv to zensky taky zvladly ze jo.

Neboli to vubec, jenom ucitis malinky pichnuti, jak kdyz ti jdou brat krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.11.07 10:36

ja sa tiez priklanam k tym co by to chceli mat za 20min za sebou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , ale asi budem rada ked to nepotrva 2 dni :lol: :lol: :lol:

ja sa tej epi nejak nebojim, skor toho aby to stihli dat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.11.07 10:41

:lol: :lol: :lol: … pravda, na cestu jsem zapoměla - měním výpověď - myslím, že hodina bude až až… i když tak do půl hodky bych mohla být v porodnici… mám to kousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.11.07 11:46

musím se Vám pochlubit :-) co jsem koupila Terezce a za jakou cenu… už jste někdy slyšely o tom, že si vybereš oblečení a podle váhy to zaplatíš? Ceny jsou za kilo oblečení… byla jsem z toh úplně hotová… za 105 Kč jsem koupila super věcičky… líbí? :oops: :wink:

http://img.fotoalba.centrum.cz/…551855_4.jpg

Úplně jsem dostala transfuzi krve, že nebudu muset kupovat 1 dupačky za 250 Kč… budu to muset hlídat… jo a řikala jsem, žádnou růžovou, ale když to tak vidím, tak budeme hodně růžoví :lol: :lol: :lol:
Tak já jen tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.11.07 12:04

:lol: :lol: :lol: krasneeeeeeeeeeeeeeee a za tu cenu 8O 8O 8O no nekup to :lol: :lol: a to akoze v sekaci alebo kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
16.11.07 12:12

Nikol dobréj kup. :) A kde to takhle prodávají?

Na dodávce mu rozflákali okno a ukradli rádio. Které jsi koupil asi před půl rokem. Děvčata ale já byla tak zmrzlá a vsteklá, že jsem se ještě v posteli klepala zimou. Ale zato jsem usnula jak mimino i Verunka byla celú noc v klidu. I když ona spinká každou noc.

Co se porodu týče asi každá to chceme mít rychle za sebou. I když co je rychle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
16.11.07 12:12

Hezky to je takovy roztomiloucky jak je to malicky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie