Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
20.11.07 12:40

Ahoj děvčata, tak jsem spět, KO dopadla dobře, poslouchali jsme srdíčko. Bije jako zvon. U kožné jsem podstoupila malou operaci. Výrustek mi normálně bez varování ustřihla. Bez umrtvení a varování. Krve jak z vola. Ale ted je to už dobré, už to nebolí.

A co se kočárku týče, pověrčivá nejsem a mám ho doma.

Nechte si chutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
20.11.07 12:56

Ahoj, :-)
hlásím se z Chebu … je tu pošmourno.To jste se zase rozepsaly od včera. Jinak jsem ráda, že čtu, že jste s pohybyma jako já … když nic moc tak taky plašíte a když se děcka melou hodně tak taky blázníte. To jsem ráda.

Nikolo - gratulace k svátku :-) a hlavně, že je mrňousek OK. Jsem ráda, že jsi zašla k Dr. alelspoň budeme v klidu. Hodná holka.

Misurdo - krásné fotečky krásné slečinky… gratuluji :dance:
Gissel - přeji hodně silné nervy se stavbou, ale zmáknete to! :lol:
Stejfko- to jsou teda hustý, že to udělali bez varování a bez umrtvení.
Jsi statečná holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
20.11.07 13:13

Peto nic jiného mi nezbylo. Doktorka řekla, že i tak do mně nemůže nic píchat, tak to udělala rychlostí šoku. ale jsem ráda, že to mám zasebou, trochu jsem se toho bála, že by mi to mohlo vadit u kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
20.11.07 14:43

Tak tady je ten náš nový kočárek

doufám, že se vám bude líbit. Škoda, že jsem nevyfotila podvozek s autosedačkou, to vypadá taky dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
20.11.07 18:33

Bry vecir preju,

veceri uz mam uvarenou (taky spagety pro zmenu bolonsky), uz jenom porad nekdo vola :twisted: co po me chteji ??

Anel - ty kanadske domy jsou drevostavby, s tim rozdilem ze jsou cele dovezene z Kanady (mimo sanity u nekterych firem), jsme hrozne dlouho hledali dum ktery by se libil nam oboum az jsme narazili na toto, puvodne jsme chteli klasicky zdeny, ale porad nam to nejak nesedelo
sem dala fotku do galerky jaky jsme si vybrali tak muzete zkritizovat :D

Stejfo - pro me si hrdina :D ja jsem hrozny srabik v tomhle
kocarek je krasnej, urcite bude lehounkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.11.07 20:50

Ahoj holky, tak jsem se prokecala až do večera a rovnou jsem dostala barvičku na hlavu. Je to nádhera. Budu kočka (s oparem :roll: - ale mám na tom průhlednou náplast 1 opar = 195,– za náplati :roll: ) :lol: . Jsem blondýna, ale vespodu to mám jasně červený…

A děkuju moc za přání k svátku!!! Dostala jsem od kamarádky nádherný růžový dupačky, tak jsem zamáčkla slzu.

Stejfo - souhlasím s Gissele! Jsem fakt srab - ufiknout a bez varování! Bléééé. Na bradavce se mi taky udělala trošičku vystouplá piha, ale jsem přesvědčená, že to nic nebude a k doktorovi mě s tím nikdo nedostane. Dřív jsem nebyla u doktora ani nepamatuju… A kočárek moc moc mňam. Je krásný! Já jsem pro klasiku, ale je fakt moc moc hezký… A jestli na úpověry nevěříš, tak jenom dobře. O starost míň. Mě to náááhodou docela ba (myslím pověra s kočárkem… jinak nic)

pa pa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
21.11.07 10:39

ahojda devcata,
tak ja nestacim vubec docitat 8O 8O :lol: :lol: to jste sikulky

misurdo-nadherny fotky. ja z toho normalniho ulz mam video a oblicej tam je na chvilicku videt, ale to se vubec tomu tvemu neda rovnat

stejfo-statecna holka!! kocarek taky pekny a vypada, ze ma prostornou korbu, to je dobre

dneska se pokusim dat fotku briska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
21.11.07 11:08

Krasnou stredu preju :)

Nikolaa - taky uz potrebuju novou barvu na vlasy, jenze nemam vubec cas a prostor jit ke kadernici, takze to asi bude muset vyresit barva z drogerie a z toho mam trochu hruzu, nebo budu blondyna s mega odrosty (a to je uplne sileny) takze tezka zavist :)

chjo nemate nejaky typ na kvalitni barvu? potrebuju zesvetlit hlavne odrosty, smarja to bude sileny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.11.07 11:29

Gissele, já jsem ani nepočítala s tím, že mi to chytne, měla jsem s tím na začátku problem a úplně v poho… měla jsem od Pallete z Rosmana… mají tam teď akci, tak jsem za to dala 90 Kč… takový test, jestli se to povede… Dřív jsem používala Londu, ale když je to cenově skoro stejný, značka je značka… (doufám, že to teď nebyla skrytá reklama http://www.sirmi.ic.cz/smajl/32.gif - jsem četla obecný pravidla na diskuzi a docela jsem zírala, jak je to přísný)… a taky jsem to vyřešila drogérií a úsporou peněz i času… i když odrosty - to dá práááci http://www.sirmi.ic.cz/smajl/23.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
21.11.07 11:35

Supr dik, uz tam jedu, zkusim teda Palette, nj se to jenak vsakne, mam to ostrihany na tokovyho toho boba :DD takze nastesto to nemam tak dlouhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.11.07 11:52

http://www.sirmi.ic.cz/smajl/35.gif - snad jsem ti poradila dobře… mamka u toho stojanu stojí vždycky 3 hodiny http://www.sirmi.ic.cz/smajl/56.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
21.11.07 12:29

:lol: jo se to smeje kdyz ti nic nehrozi co :lol: :lol: :lol:

koupila jsem nejakou Palette Blond ultra intenzivni zestvetleni, pod tim je napsano pro vlasy plne zivota a lesku :lol: :lol: tak doufam ze to teda prezijou, jenom zase klasicky nevim jestli to stihnu dnes, vidim to az na zitra

jo a jeste tam pisou ze Palette - nejlepsi volba pro bavbu vasich vlasu :lol: :lol: tak uvidime

moje mati taky travi hodiny u stojnu (ze ji to bavi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.11.07 12:46

http://www.sirmi.ic.cz/smajl/35.gif nechápu, že je to baví… no tak když blond, tak blond… taková ta imitace - žlutá versus blond - to je katastrofa…já si barvím jen tu červenou dole… jinak vlasy ne, i když mi říkají, že by to chtělo melírek…mno… v létě to není potřeba a na zimní depréze se to nehodí http://www.sirmi.ic.cz/smajl/21.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.11.07 12:52

Ahoj děvčata, tak vy si barvíte vlasy. Dříve jsem si taky barvila na blond, ale ted to už nechávám přírodně. I tak jsem skoro blondýnka.

Koukám, že tady dneska nebyla ještě Misurda. co je s tebou?
Bradavka se hojí, už to naštěstí nekrvácí a nemusím to mít ani zalepené. Tak jsem ráda.
Jitko tak hod fotečku, pochlub se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.11.07 12:54

baby ja musim dnes struhat..................dobrotu, takze pisat mozem len tak trosku :? vcera som dostala vynadane :roll: , drazila som nieco na MMB a potom si robila poriadom v outlooku a takto to dopadlo :roll:

ja som sa barvila na blond asi 10 rokov a to stale nejakym zosvetlovacom roznych znaciek a vysledok bol skoro vzdy rovnaky, prve dni som bola zrzava 8) 8) 8) , potom sa to pomaly vypravalo :roll:

stejfo kocarek mooooooooooooc pekny!!!! nestiham na vsetko reagovat, snad az ho poslem niekam na nakup :roll: :roll: :wink:

tak idem struhat dalej......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital