Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
450
14.11.07 13:33

Tak Stejfo drzim pesti at ti to dobre dopadne. Ja jedu dneska taky, ale s manzou pac stale a porad jeste nemam prezuto a celkem to tu klouze (spis to tak nejak jako primrza 8O ). No vlastne tam budem vsichni tri tak doufam ze se dr. nelekne :lol: .

Btw. k te vaze ja mam 61 na 165 :lol: :lol: jsem mala zenska ale s velkym srdcem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.11.07 13:57

teda holky, kam na ty čísla chodíte? 8O 8O 8O Že si je přikrašlujete? :lol: :wink: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.11.07 13:58

teda holky, kam na ty čísla chodíte? 8O 8O 8O Že si je přikrašlujete? :lol: :wink: :wink: :lol:

(se mi to sem hodilo víckrát a smazet mi to nejde :oops: :cry: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.11.07 14:07

Gissel já že s velkýma kozama. :D
Nikol já mám zas křivý nos, strie na zadku, ale depku kvůli tomu nemám. Musíš to brát s nadhledem. Nic a nikdo není dokonalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.11.07 14:08

Gissel taky budu držet pěstě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 14:47

baby drzime vam palce obom, hlavne nech su babetka zdravucke :wink: :wink: :wink: , ja som musela dnes pc nechat trosku igorovi, lebo sa mu nepacim kolko casu tu u toho travim, tak sa ozvu az budem mat viac casu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.11.07 15:07

já už dávno nedepkařím, jen jsem konstatovala. To bylo na začátku. Přece kvůli tomu nebudu mít depkoidní mímo :lol: . Nebojte holky… nejsem schíza. Strie na zadku mám taky a na břiše a na prsou - heč :lol: … prostě když se to má udělat, tak se to udělá. Mám 3 různý krémy a nepomáhá nic - jen je kůže vláčnější… prostě to k tomu patří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.11.07 15:20

Tak asi za hodinku teda jestli najdu tu ordinaci, budu ležet na UTZ.
Ale to počasí mě děsí, začal foufat nějaký vítr a pořád padá sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 15:28

stejfo tak hlavne opatrne !!!! zajtra budem netrpezlivo cakat na spravy!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 15:33

nikolo a tie strie na brusku sa ti spravili uz teraz, alebo si ich mala pred tym? ja si tiez myslim ze je to nejak geneticky dane s tou kozou, ja si nemozem nejak stazovat, len mam celulitidu na bruchu, ale teraz ju vobec nevidno, lebo je to brusko natiahnute :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
14.11.07 16:18

devcata,
musim konstatovat, ze se vyborne bavim. ani nemuzu psat komentare vsem, tak proste pro vsechny - jen tak dal at mame vesely miminka

k tomu kopani. ja ho mam uz vcelku pravidelne, ve dne v noci. nekdy casteji nekdy mene. treba vcera jsem byla na seminari ze syntaxu(nikomu to nepreju) a jak jsem byla z toho paf a soustredila se, abych aspon neco pochopila, tak se Jenicek ani nehnul a to jeste dve hodiny potom. az jsem do nej stouchala at se probere. chudera
to dneska v praci zase skakal a tukal at se nerozciluju. dneska ti skolaci meli ukecany den, tak jsem je musela rovnat

jinak mi prijde, ze mi taky zacina tect trochu mlezivo mam na nocni kosili puntik a obcas mam desne citlivy bradavky. no, lepsi to nebude :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.11.07 16:54

misurda :D - já jsem měla strie trošičku vždycky, protože jsem rychle tloustla a pak rychle hubla a ta kůže to prostě nestíhala. Ale byly už blý malý… teď se to rozhodlo pokračovat a pohled na ně není moc přijemný. Každý se zhorzí, když to vidí… no ale co nadělám. Víc než to, že to mažu s tím neudělám. Kamarádka taky radila, že co nejdřív po porodu - nejlépe ještě v nemocnici, abych si břicho obvazovala - pevně, aby se ta kůže stáhla, ovšem jestli to pomůže přímo na ty strie, to nevím - spíš na tu elasticitu břicha… co nadělám. Chlapa mám - dítě čekám, tak co bych ještě chtěla…

Jinak s cestováním opatrně - já už jsem 3 dny nevytáhla paty z domu :lol: … Prý je tam nechutná zima…

Jituš - jj, třeba to bude ono, ale když jen v noci, to je ještě dobrý… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 17:03

mozno aj mne nejake narastu, ale to neva, chceme babo? chceme, :wink: takze to patri k tomu, myslim ze sa nikto nad tym nepozastavuje, sak to je normalna vec :wink:

tam u vas je to s tou zimou nejake divoke :roll: , u nas sa to celkom da, ale hlasia ze to bude este horsie, uz by som si mala konecne kupit nejaku tu bundu na velke brucho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.11.07 17:04

Tak jsem na to prisla, nevim jestli mi neco tece nebo ne protoze nemam nocni kosili. Teda mam pyzamo, ale vzdycky kdyz si jdu lehnout tak ho musim sundat protoze se v nem proste nemuzu vyspat, jak se to krouti a tak :lol:

Strie mno tak ty mam taky (kdo ne ze :twisted: ) uz se jich zbavit nejde, snad prej nejakym leisrem, ale je to hrisne drahy (myslim ze kolme 10 - 15 tisic ) a to nevim za jak velkou cast tela :lol: . Mam je klasicky na bocich, stehnech.

Nikolaa - ti zavidim ze uz jsi 3 dny nikam nemusela :lol: venku je fakt nechutna zima, ze by ani psa nevyhnal, jenom to moje dite me porad vyhani a jeste nuti behat :x

Tak ja za chvilku jedu, doufam ze tam nebudu moc cekat, to nemam rad :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 17:09

gissele tak dufam ze nas este dnes poinformujes co a ako :lol: :lol: :lol:
tak este raz drzime vsecky prsty :! :! :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí