Poradna duly
Jana Čurdová
Nikol takovou do autosedačky budu muset taky koupit. Jezdíme dost autem, tak se hodí. Tato se mi líbí.
Já právě taky. Jmenuje se to „zavinovačka do autosedačky“ značka EMITEX. Strašně moc se mi líbí. Dej si to do vyhledávače a najdeš spoustu barevných kombinací. Mára pořád škemrá, že chce kombinaci béžová - žlutá ( ta co je na obr.), ale šedá-růžová prostě nemá chybu… no jo - hlavně že jsem byla proti růžový
. Tak mám radost, že se líbí. Pak jí klidně vrznu i do kočárku jako fusak. Jo a ještě má i letní verze, ale ty nic moc. My vlastně všechny budeme mít mimi v březnu… jsem trubka
.
Dík za info, nemohla jsem jí najít. asi ji koupím. Ale ještě počkám. Nemohla jsem se rozhodnout. Dík
Ahoj holky,
zdravím z Chebu. Dnes nepůjdu ani ven. Jsem nějaká nachcípaná. ![]()
Můžíček taky a proto celou noc chrápal a já se nevyspala. Mimčo se taky pořád mrskalo. Zdá se mi, že se po tbl. Hořčíku nějak probralo. ![]()
To je dobře.
Jinak zavinovačku určitě plánuji a moc se mi líbí ta od Emitexu i do autosedačky. ![]()
Holky, která ještě zobáte Magnesium tbl. a pomáhá Vám To ???
Jinak přeji krááásný den a pozor na bacily. ![]()
Nikol - držím palce s mykózou !!! Už se Ti brzy uleví.
Minule jsem Vás nějak popletla holky.SORRY. ![]()
Děvčata tak jsem přemýšlela, už by jsme si měli poslat nějaké kontakty. někoho zodpovědného kdo bude psát pak ty dobré správičky. Kdy, kdo a koho porodí. Teda jestli souhlasíte.
Petas brzo se uzdrav. Manžílek samozřejmě taky.
Stejfo napiš to pro blondýny, nevím co kontaktama myslíš
a proč to
?
Petas - taky beru magnézka. jestli to pomáhá… asi jo, když je to v poho. Občas cítím trochu tlaku, že bříško ztvrdne, ale je to taková chvilička, že to ani neregistruju ,tak to asi pomáhá
.
ahojte!!!!
tak sa hlasim po poradni
vsetko oki
a dokonca sme dostali povolenie k sexu, no po tych 6 mesiacoch uz ani neviem ako sa to robi
ale povedal, ze sa nesmieme moc divocit, len tak kludne ![]()
uz mam 74 kg, to znamena dokopy 10-11kg. kto ma viac?
![]()
ja neviem ci mi to magnezko nieco robi, ale lekar mi dnes povedal, ze to nie je naskodu a ze podla nejakych novych vyzkumov sa zistilo, ze ked to male malo malo toho horciku, ze ich potom viac umiera na tu nahlu smrt
ale to su take vyzkumy
, ja to brat urcite budem aj dalej ![]()
misurdo 10-11 kg jsem měla před měsícem, takže se nebojim, že bych měla víc než ty
.Takže určitě já
!
A gratuluji k divočení - 6 měsíců bez - nechápu jako to ten tvůj Igor vydržel. Všechna čest. Prostě láska je láska
![]()
no jasne ze som mu musela pomahat, cez ten pol rok, ale strcit si je predsa len ine
no uvidime jak nam to pojde
zajtra zreferujem, teda ked nieco bude ![]()
Nikola: Přesně takovou zavinovačku mám
Werča(nejsem přihlášená
)
Krásné ráno
Misurdo tak gratuluji, určitě jste si to užili. To je dobře, že i Katuška je v pořádku a vše je jak má. A viděla jsi Katušku na UTZ?
Nikol myslela jsem to tak, že když bude některá rodit, nebo mít problém, tak písne sms tomu našemu kontaktu a ten tu správu hodí na internet. Abychom jsme všechny věděli proč tady kdo není, komu se co narodí a tak. Já vím, že do porodu máme ještě čas, ale lepší dřív než pozdě.
Je to jenom na vás.
Jeden o blondýnkách. Já jsem taky blondýnka, takže nic proti.
Jede blondýna autem po dálnici a bouchne do kamionu předním nárazníkem.
Nasupenej řidič vystoupí, vytáhne ji ven, nakreslí na zem čtverec a řekne
„Stoupni si do toho čtverce a běda ti, jestli z něj vylezeš!“
Blondýna si tedy do něj stoupne a čeká co bude.
Kamioňák vytáhne tyč a rozmlátí jí nárazník. Podívá se
na ni, ale ona se jen blbě hihňá.
„Ty se budeš ještě smát jo?“ Tak jí vymlátí přední sklo.
A ona zase: Hihihihi. Tak se nasere a rozmlátí jí auto úplně na kaši.
Okna, kastli, prostě všechno. A ona záchvat smíchu.
Kamioňák křičí: „CO SE FURT SMĚJEŠ TY KRÁVO JEDNA?! TO NENÍ
TVOJE AUTO NEBO CO?
"A ona na to: "Ale jo je, ale pokaždé když jste se nedíval, tak
jsem z toho čtverce vystoupila.“
Dobré ranko holky, jo, tak už jsem to s tím kontaktem pochopila
. To není špatný nápad. Souhlasím s tím, jen zvolit toho pověřenýho. asi kdo má nejpozdější termín? Nebo je to jedno?
Když vtip, tak sem taky jeden hodím. Můj oblíbený
:
Jede blondýna autem po dálnici a poslouchá v rádiu ty blbé vtipy o blondýnách. Je celá rozčilená, jak jsou ti lidi pitomí, že si z nich dělají legraci, když v tom uvidí na poli v kukuřici další blondýnku, která sedí ve člunu a pádluje.
To řidičku tak naštve, že zastaví a začně jí nadávat:
„Ty krávo pitomá, kvůli retardům jako jseš ty o nás vykládají takové tipy! Kdybych uměla plavat, tak ti rozbiju hubu!!!“
Ahoj holky,
přeji pěkné ranko. Dnes jsem byla v laborce na testu na cukrovku - no, mám to za sebou. Zítra si mám zavolat k Dr. ![]()
Jinak dnes budu ležet se zábalem na krku. Snad už to bude dobrý. ![]()
Za sebe souhlasím o předání kontaktů… na později ( porod atd..). Myslím, že mám asi termín jako poslední 24.3.08
Asi Vám pak budu závidět, že už to máte za sebou. ![]()
Pěkný den a pozor na bacily. ![]()