Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
4.12.07 12:36

Nikol takovou do autosedačky budu muset taky koupit. Jezdíme dost autem, tak se hodí. Tato se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.12.07 13:36

Já právě taky. Jmenuje se to „zavinovačka do autosedačky“ značka EMITEX. Strašně moc se mi líbí. Dej si to do vyhledávače a najdeš spoustu barevných kombinací. Mára pořád škemrá, že chce kombinaci béžová - žlutá ( ta co je na obr.), ale šedá-růžová prostě nemá chybu… no jo - hlavně že jsem byla proti růžový :lol: . Tak mám radost, že se líbí. Pak jí klidně vrznu i do kočárku jako fusak. Jo a ještě má i letní verze, ale ty nic moc. My vlastně všechny budeme mít mimi v březnu… jsem trubka :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.12.07 14:13

Dík za info, nemohla jsem jí najít. asi ji koupím. Ale ještě počkám. Nemohla jsem se rozhodnout. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
4.12.07 14:17

Ahoj holky,
zdravím z Chebu. Dnes nepůjdu ani ven. Jsem nějaká nachcípaná. :cry:
Můžíček taky a proto celou noc chrápal a já se nevyspala. Mimčo se taky pořád mrskalo. Zdá se mi, že se po tbl. Hořčíku nějak probralo. :lol:
To je dobře.
Jinak zavinovačku určitě plánuji a moc se mi líbí ta od Emitexu i do autosedačky. :wink:
Holky, která ještě zobáte Magnesium tbl. a pomáhá Vám To ???

Jinak přeji krááásný den a pozor na bacily. :!
Nikol - držím palce s mykózou !!! Už se Ti brzy uleví. :lol: Minule jsem Vás nějak popletla holky.SORRY. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
4.12.07 15:12

Děvčata tak jsem přemýšlela, už by jsme si měli poslat nějaké kontakty. někoho zodpovědného kdo bude psát pak ty dobré správičky. Kdy, kdo a koho porodí. Teda jestli souhlasíte.

Petas brzo se uzdrav. Manžílek samozřejmě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.12.07 15:27

Stejfo napiš to pro blondýny, nevím co kontaktama myslíš :lol: :oops: a proč to :oops: :lol: :lol: :lol: ?

Petas - taky beru magnézka. jestli to pomáhá… asi jo, když je to v poho. Občas cítím trochu tlaku, že bříško ztvrdne, ale je to taková chvilička, že to ani neregistruju ,tak to asi pomáhá :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
4.12.07 16:50

ahojte!!!!

tak sa hlasim po poradni :lol: vsetko oki :wink: a dokonca sme dostali povolenie k sexu, no po tych 6 mesiacoch uz ani neviem ako sa to robi :lol: ale povedal, ze sa nesmieme moc divocit, len tak kludne :wink:
uz mam 74 kg, to znamena dokopy 10-11kg. kto ma viac? :lol: :lol: :lol:

ja neviem ci mi to magnezko nieco robi, ale lekar mi dnes povedal, ze to nie je naskodu a ze podla nejakych novych vyzkumov sa zistilo, ze ked to male malo malo toho horciku, ze ich potom viac umiera na tu nahlu smrt :roll: ale to su take vyzkumy :roll: , ja to brat urcite budem aj dalej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.12.07 17:38

misurdo 10-11 kg jsem měla před měsícem, takže se nebojim, že bych měla víc než ty :lol: .Takže určitě já :lol: !
A gratuluji k divočení - 6 měsíců bez - nechápu jako to ten tvůj Igor vydržel. Všechna čest. Prostě láska je láska :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
4.12.07 19:24

no jasne ze som mu musela pomahat, cez ten pol rok, ale strcit si je predsa len ine :lol: :lol: :lol: no uvidime jak nam to pojde :roll: :oops: :roll: zajtra zreferujem, teda ked nieco bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.12.07 21:13

:lol: :lol: :lol: nebojim se, že by nešlo :oops: . Tak pa a dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.12.07 21:49

Nikola: Přesně takovou zavinovačku mám :wink: Werča(nejsem přihlášená :-) )

• Citovat
  • Upravit
5450
5.12.07 07:49

Krásné ráno

Misurdo tak gratuluji, určitě jste si to užili. To je dobře, že i Katuška je v pořádku a vše je jak má. A viděla jsi Katušku na UTZ?

Nikol myslela jsem to tak, že když bude některá rodit, nebo mít problém, tak písne sms tomu našemu kontaktu a ten tu správu hodí na internet. Abychom jsme všechny věděli proč tady kdo není, komu se co narodí a tak. Já vím, že do porodu máme ještě čas, ale lepší dřív než pozdě.
Je to jenom na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
5.12.07 07:52

Jeden o blondýnkách. Já jsem taky blondýnka, takže nic proti.

Jede blondýna autem po dálnici a bouchne do kamionu předním nárazníkem.
Nasupenej řidič vystoupí, vytáhne ji ven, nakreslí na zem čtverec a řekne
„Stoupni si do toho čtverce a běda ti, jestli z něj vylezeš!“
Blondýna si tedy do něj stoupne a čeká co bude.
Kamioňák vytáhne tyč a rozmlátí jí nárazník. Podívá se
na ni, ale ona se jen blbě hihňá.
„Ty se budeš ještě smát jo?“ Tak jí vymlátí přední sklo.
A ona zase: Hihihihi. Tak se nasere a rozmlátí jí auto úplně na kaši.
Okna, kastli, prostě všechno. A ona záchvat smíchu.
Kamioňák křičí: „CO SE FURT SMĚJEŠ TY KRÁVO JEDNA?! TO NENÍ
TVOJE AUTO NEBO CO?
"A ona na to: "Ale jo je, ale pokaždé když jste se nedíval, tak
jsem z toho čtverce vystoupila.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
5.12.07 10:31

Dobré ranko holky, jo, tak už jsem to s tím kontaktem pochopila :lol: . To není špatný nápad. Souhlasím s tím, jen zvolit toho pověřenýho. asi kdo má nejpozdější termín? Nebo je to jedno?

Když vtip, tak sem taky jeden hodím. Můj oblíbený :lol: :lol: :lol: :

Jede blondýna autem po dálnici a poslouchá v rádiu ty blbé vtipy o blondýnách. Je celá rozčilená, jak jsou ti lidi pitomí, že si z nich dělají legraci, když v tom uvidí na poli v kukuřici další blondýnku, která sedí ve člunu a pádluje.
To řidičku tak naštve, že zastaví a začně jí nadávat:
„Ty krávo pitomá, kvůli retardům jako jseš ty o nás vykládají takové tipy! Kdybych uměla plavat, tak ti rozbiju hubu!!!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
5.12.07 11:02

Ahoj holky,
přeji pěkné ranko. Dnes jsem byla v laborce na testu na cukrovku - no, mám to za sebou. Zítra si mám zavolat k Dr. :)
Jinak dnes budu ležet se zábalem na krku. Snad už to bude dobrý. :wink:
Za sebe souhlasím o předání kontaktů… na později ( porod atd..). Myslím, že mám asi termín jako poslední 24.3.08 :P Asi Vám pak budu závidět, že už to máte za sebou. :lol:

Pěkný den a pozor na bacily. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital