Poradna duly
Jana Čurdová
Ten obchodák neznám, nevím jak to tam vypadá, ale podle toho jak to popisujete, asi fičák.
Dárky na vánoce taky moc neřeším, mi jsme si koupili PC, tchánovci dostali DVD, složili se všichni sourozenci. A naši bohužel jsou moc daleko, tak nic nedostanou. A je to vyřešené.
Gissele a z jaký Prahy jsi? Já na Zličín nejezdím, tam se nedostanu, ani nevím jak tam autem, ráda jezdím tam kde to znám (i s tou cestou
). Nejblíž mám Eden, Flora, pak do Letňan, hodně CČM a tak. Ten internet je fajn, jen si člověk musí vždy připočítat poštovný. Ne vždycky se to vyplatí.
A s dárkama to máme lehký. Mezi sebou si dáme věci pro Terezku (s Terezkou bysme mohli k ježíšku něco dobrýho dostat od známých). Máma je náročnější v oblečení (buď bunda za 2.000,– nebo deska na linku 5.500,– a ani jedno není jistý
) a bratr něco na pc… odbydu ho - musí to pochopit. Jemu je sice skoro 18, on dárky dostává, ale nedává, tak si nebudu lámat hlavu.
Ja jsem ze sestky, takze jak koukam uplne na druhy strane
ja zas jen tak netrefim do Letnan, ale na cernak jo.
Ja ty svatky fakt nejak nemusim, snazim se kvuli malymu, vymejslim blbosti, ale kdyz pak vidim vsechny ty sileny nakupujici davy tak mi je z tech svatku trochu blivno. U nas je to prave takovy ze vsichni nejaky darky davaj takze i dostavaj, no kazdy rok vymyslet co je fakt narocny, pristi rok vsichni dostanou backory a bude vymalovano
.
mám to podobně, jediný co budu za cukroví dělat jsou ty vosí hnízda a zbytek si hezky nafasuju, včetně bramborovýho salátu
. Ale třeba s Terezkou to bude jiný. Bude to hlavně kvůli ní.
Tak to nejsme tak daleko od sebe, koukala jsem na mapu a je to asi 10 km. Hned se cítím líp
. Čerňák máš ale hodně z ruky, ne? A kam tam nakupovat?
Gissele, máš pravdu, že z Vánoc se v poslední době stává pěkná honička. Právě proto jsme zrušili ty dárky (rodiče to sice těžko chápali, ale zavedli jsme to, až když byl Honzík, tak to vzali líp). My jim vždycky koupíme nějaké dobré víno, jen tak pro dobrou pohodu.
Takže do obchodu moc nemusíme a užíváme si pohodičku doma, úklid taky beru sportovně, letos to ani jinak nejde. A cukroví pečeme pár druhů, Jenda mi pomáhá - taky to podle toho vypadá, ale posloucháme u toho koledy a nic nás nerozhází.
Jen mi chybí trochu sněhu, to je hned jiná atmosféra.
Ono na ten cernak je to celkem v poho pac projedu tunelama,pres most a furt rovne
az jsem tam, jsme tam jezdili do Jrc myslim, byl tam taky velkej obchod s kocarky si pamatuju. Jinak nakupovat tam moc nechodim.
Anel ono je to tak asi nejlepsi, to by se mi taky libilo, jenze uz je pozde
a ten snih by opravdu mohl trochu napadnout, to je zase blata vsude.
Btw. dneska me vytacila jedna slecna ve videopujcovne tak, ze jsem z toho dojela az na ten Zlicin jak jsem byla vytocena
. Tam pohadky pucuji na 3 dny, no a malinkatym pismem tam maji na usmudlanym papiru, ze kazdej dalsi den je zase za pade, cehoz jsem si nevsimla. Takze po me chtela dalsi dve kila. Sem ji je dala, ze si priste ten film radsi koupim. Mi to mela baba rict, doufam ze si ty teletubbies uzije
fakt jsem sla normalne do vrtule
mno aspon jsem se projela
a kdyz uz jsem tam byla tak koupila trochu jidla a toaletak, kdyby me to nepreslo a dostala z toho jeste behavku ![]()
. Chudák holka. Jsem pracovala ve videopůjčovně, tak vím jak mě vytočí lidi, co si nepřečtou jak se půjčuje
. Samozřejmě nic proti
. já jsem taky byla zvyklá na jednu půjčovnu a když jsem pak šla jinam, než jsem se to naučila, platila jsem a platila a platila
.
tak to placu na spatnym hrobe
![]()
ne jako v pohode, ja to chapu, ale jasne sem to platila dopredu tak mi to mela rict a ne ted po me chtit dalsi prachy
mohla ti to říct. Nezabilo by jí to. Víš pro příště
. My jsme na filmy blázni. teď radši stahujem a kopírujem od známých - finančně by nás to zrujnovalo, ale běžně se nám stane, že se zapomeneme podívat a půjčíme si film s titulkama, což si normálně nepůjčujem, páč ten můj slovák to nestíhá číst
. A nebo stíhá a nechce se mu!
ahojte!!!!
ja som dnes unavena jak krava
, bolia ma nohy jak svina a to som sedela kde sa dalo ( tiez sme trosku behali po obchodoch )
myslim ze uz ty nohy nestihaju tym 10 kg navysse
boli sme zas pozriet na ten kocik a vazne sa nam moc paci, bud zoberieme ten cierno biely alebo ten cerveny s kvetinkami ![]()
no my si filmy poziciavame len od mojej segry, lebo oni su maniaci, takze to mame tiez zadara
![]()
a u nas je to s darcekami asi tak ze kupujeme deckam a dospeli si davaju len nejake drobnosti za 100-200 korun. babke davame tento rok nasu fotku v ramecku, dedovi klasicky pul litru rumu, sestre som kupila pribor z ikei, mame chcem dat nejake korenicky a fotra este nemam jasno, ale to se jeste vystribri
![]()
inak dobru noc ![]()
misurdo, takže jdeš do něj? Slint
. Je fakt nádherný. Budě ti slušet
.
No co čekáš - něhání po krámech není jen tak
. taháš závaží!
.
Já jsem dneska našla novou eufórii. Ležím na zádech (pak se nemůžu zvednout - bolí
), mám vytažený tričko a koukám si na holý pupík, jak se celý hýbe. I přes ty špeky. Chápete to???
. Já mám radost. Myslela jsem, že to nebude poznat, ale oni sestoupily a když mě kopne, tak se to ještě rozvlní
, takže je to krásně vidět. Je to jako droga. Úplně se mi rozlije blaho po těle. Je prostě jasný, že tam je malý človíček. Je to nádhera. Ukazovala jsem to i Márovi a byl z toho taky unešenej…
Tak pa a dobrou
.
Jo jinak misurdo - už nemáme smajlíky
. A mě se tak líbily…
heh - našla jsem jiný!!! http://www.nactileti.net/…ajlik190.gif /> http://www.moje-rodina.cz/…/G423801.gif
Ahoj těhulky,
Koukám že nakupujete, dneska se taky chystám trochu. Jsou vánoční trhy a skočím do DM a už nakoupím vložky do podprdy a nějaké blbosti. Včera jedna holčina napsala seznam co už všechno má a jen koukala. Vůbec jsem netušila, že potřebuji tolik věcí.
pro sebe mám:
3 kojo podprdy
2 kojo pyžama a 2 košile
gravimilk, fenyklový čaj,melta
odsávačku MM
porodnické vložky - 3 balíky
jednorázové poporodní kalhotky 5ks
vložky do podprsenky - 3 balíčky župan
A to tam je pár věcí, co asi nejsou zapotřeba. Celkem mazec.
Dobre rano,
smankote to je seznam, se mi z toho uplne zatocila hlava ![]()
Niki to vis ze je to videt
, me vcera zas dost vydesilo kdyz sem si lehla na zada tak bylo videt presne obrysy jak lezi
az me to vydesilo, pak se zacala otacet a vystrcila zadek do prostoru a to bylo uz moc
tak sem si radsi lehla na bok ![]()
btw. me dost boli v krizi kdyz lezim na zadech, az je mi z toho blivno ![]()
a jeste ke vsemu ty Vanoce oni uz budou za dva tydny to je sileny
a ja tady sedim na zadku u pocitace a vubec nic nedelam ![]()
Ahoj Stejfo, vypadá to docela strašidelně takhle všechno pohromadě. Nejlepší je nakupovat po kouskách - máš z toho větší radost, víc si to užiješ a hlavně to finančně tak nevyčerpá.
Jsem úplně zapomněla, že manžel udělal minulý týden velký nákup plen - v Hypernově měli v akci Pampersky, tak jich vzal asi 20 balíků - máme plnou půdu. Příští rok u nich má být vyšší DPH. Teď jsem koukala, že je mají v akci i v Makru.
Misurdo, ten Implast chceš čtyřkolku nebo trojkolku? Já už jsem od něj ustoupila, nikde jsem ho naživo neviděla, a pak jsem přehodnotila, co vlastně potřebuju a skončila jsem u Patrona. Líbili se mi vyšší kočárky, elegantní s korbičkou a budu mít nízkou kombinaci s vložnou taškou. To je život. Nechtěla jsem se vzdát přehazovací rukojeti a i kvůli Jendovi bude asi ten nižší kočárek lepší. Bojím se, aby ho nepřevrátil, až bude koukat na mimi. Ustoupila jsem i z těch otáčecích kol, ale je fakt, že u nás na vesnici bych je moc nevyužila a na cestování jsou stejně nejlepší golfky - aby to nezabralo moc místa a jsou lehké.