Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
13.12.07 22:40

ahojky! Tak mě se povedlo přihlásit se až teď. jela jsem nakoupit na to cukroví a skončila jsem u kamarádky a nakonec ještě u jiný kamarádky… tak mi celý den pc běžel a nic… a to jsem se ani neučesala. Jela jsem přece jenom nakoupit :-)).

Stejfo - pořád se mě to drží a už se na to těším.Nevím co se ve mě najednou zlomilo a řikala jsem, že si to hezky všechno nafasuju… ale ještě nemám vyhráno :-)). Uvidíme, jak to dopadne, každopádně dám vědět.

Werčo - zkoumala jsem to u sebe v nastavení, jak jsem to udělala, a ta moje adresa vypadá nějak takhle (hmm, neukážu - je tam ta Terezka - mění se mi adresa za to písmo…) já jsem nic jinýho teda nemazala… jo a po tý adrese toho metříku mám řádek volný… tak třeba je tam chybička… nejseš antitalent! Jen je tam nějaká drobnost… určitě…
Jo a potom, co si do toho okýnka na tý stránce dáš to jméno, tak klikneš na Grab it! a zkopíruješ Code for Forums je tam to URL - tak by to pak mělo jít… zkus to ještě :wink: .

My máme s jménama jasno… Jemně jsem Márovi vložila do hlavy Terezku a on pak přišel, že ho napadla Terezka :lol: :lol: :lol: . Řekla jsem: Šikulka… a jsem spokojená :lol: .
Myslím že ani jeden si nedovedeme představit, že bysme to najednou měli měnit, když jsme si na to už zvykli… ale úplně na začátku tam byla taky Anetka… jen už to máme ustáleno…

Mějte se krásně a zítra pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.12.07 07:50

Hezké ráno těhulky,
tak u nás padá sníh a fouká tam hrozný vítr. Dneska vnoci jsem byla sama, Petr odjel do Francie na otočku. Trochu jsem se i bála, ale naštěstí jsem usnula celkem rychle. Jak nejsem zvyklá spát sama, tak je to nepříjemné.
A už zase víkend, to letí. Vánoce, Nový rok a porod. To je fofr. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
14.12.07 10:00

Ahoj těhulky,
přeji kráásnýýý pátek. Dnes k nám má přijít truhlář - udělat nábytek v obýváku a předsíň. Tak uvidím… zda vůbec dorazí? Zatím nevolal.
Zkusila jsem dát foto do galerky… tak se kdyžtak mrkněte.
Včera večer jsem konečně zabalila všechny dárky… HURÁ !!!!
Odpol. jdu na vycházku, pak zajedeme s Járou do Karlových Varů a večer večeře s tchánáma a švagrem v restauraci… tak mi to dnes asi uteče. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
14.12.07 10:04

Co dnes kuchtíte ??? Já dnes peču králíka, listový špenát a místo brambor. knedlíku zkusím gnoocchi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.12.07 10:12

Petas tak jsem koukala tak pupík máš už taky pěkný. Tak nech se ti vydaří dnešek. Já pudu večer asi do bazénu si trochu zaplavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.12.07 10:27

ahoj baby!!!

petas tak ty si ina kucharka :wink: , na kralika by som si asi netrufla :? zelam pekny rodinny vecer :wink:

stejfo a to ten tvoj muz chodi casto na take vylety? snad bude mat dobre pocasie na cestu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.12.07 11:19

Dobré dopoledne holky!

Stejfo - mě to povídej. Já jsem na toho svýho taky příšerně zvyklá, takže když jedou za čas spím sama, polovinu noci nemůžu usnout a přemýšlím co dělá ta moje druhá půlka :roll: .

Petas - taky se za svoje bříško nemusíš stydět :lol: . A s králíkem všechna čest. Úplně vidím, jak to bude vypadat :-) . Radši to nebudu manžovi řikat, aby nezjistil, že něco takovýho ůbec existuje :lol: .

Zapoměla jsem, že jsem se vlastně taky odfotila, tak jsem tam svůj pupík taky hodila :oops: . Ale mám dost velký strie, je to fuj, tak jsem si nechala svoje mňam tepláky (vůbec neškrtí, jak kdybych je na sobě neměla) :lol: :lol: . No a já jdu na to cukroví :twisted: .

Oběd = gulášová polývka ze včerejška :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.12.07 12:15

Misurdo zatím to není vůbec časté, ale od nového roku mění práci a to už bude asi častěji prič. Mám o něho strach pořád, když sliším co se děje na cestách. Ale už jsem se naučila na to tolik nemyslet, jinak bych se zblázdnila.

Já dneska měla řízek s bramborem, ale dělat jsem ho nemusela. Naštěstí.

Nikol taky jsem se v půl páté zbudila a už jsem nemohla pořádně zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.12.07 14:27

jo - vzbudila jsem se a nemohla jsem usnout… jsem myslela, že to bylo Terezkou, ale nejspíš tušení. Nám odtáhli auto :roll: :roll: :roll: . A prý si měšťáci pospíšili :evil: . I tý dispečerce to přišlo divný :x . Stání v křižovatce… Ach jo, parkování je u nás věčný problém :evil: . Praha - centrum :roll: . A ostatní si vesele stojí :cry: . Tak budeme zase o 1500 lehčí :roll: .
Ale včera jsem Terezce nakoupila další tašku oblečení v tom mým super sekáčku, tak jsme to všechno skoukly a konstatovaly jsme, že co se týče oblečení, mohlo by to stačit (stejně mě to nezastaví :wink: , ale třeba aspoň trochu zklidní…). Pa zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.12.07 15:10

Nikol a to nemáte nějakou kartu, když tam bydlíte? Ale horší by bylo kdyby vám ho ukradli. 8O
Pupík taky dobrý! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
14.12.07 15:15

Nikolko,
super pupík. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.12.07 15:21

Těhulky hezký víkend, opatrujte bříšká a v pondělí se zase uvidíme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
14.12.07 16:25

stejfo - nee. Jestli myslíš to halo co bylo s parkovacíma kartama, tak to tě jen opravňuje k zaparkování auta,(ale to je úplný centrum + Pha3) ale ne že máš svoje místo. To si už musíš urvat sama :roll: :twisted: .

Díky za pochvalu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
17.12.07 09:31

Ahoj těhulky, koukám, že tady o víkendu nikdo nebyl. Copak povinnosti?

Kámošce jak jsem s ní chodila cvičit se v sobotu v noci narodila holčička. Takovéj drobeček 2,75kg a 47 cm.
Plavat jsem byla, ale byla mi tam hrozná zima a už jsem si tam připadala jak velryba. Naštěstí jsem nebyla jediná těhotná. Perníčky jsem ozdobila ale žádný umělec ze mne nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.12.07 09:45

Ahoj ženy,
zdravím Vás s malou kopající beruškou :D
To Stejfa: bazén v LB, tam byla vždycky strašná zima brrr…

PS: už máte nakoupenou výbavu? Já snad ani nevím, co všechno potřebujeme do začátku, jaké velikosti a tak. Mám tolik věcí kolem, že těhotenství a studie mateřství moc nestíhám… prosím, poraďte :srdce:
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital