Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5450
18.12.07 14:59

No to taky doufám. :wink: To jenom, že jsem se hrozně těšila, že zase uvidím, to naše mrně. Škoda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
18.12.07 15:01

To Stejfa: tak to jsi mě úplně vyděsila :x . Vždyť na mateřskou a rodičovskou se vztahuje zákoník práce, který byl novelizován k lednu 2007 a podle něj je to 6-8 týdnů. Ach jo, musím pořádně pohledat ve vyhláškách a novelách MZČR a snad bude ještě nějaká výjimka na těch 8 týdnů :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.12.07 07:51

Katko možné to je, ale ta naše chytrá vláda udělala tolik změn, že ani naše mzdová účetní neví ještě jak to bude všechno dělat. Když to zjistíš přesně, tak dej vědět. I když já končím těch 6 t slíbila jsem to šéfovi.

Dneska jsem zaspala do práce, ten pitomý budík mi nějak nezvonil. Ale když můžu spát, tak vstanu brzo. Zákon schválnosti. Nesnáším když musím ráno spěchat a nic nestíhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.12.07 08:32

Zdravím všechny těhulky, když jsem si uvědomila, kolik mě čeká dneska práce, raději jsem si sedla k PC. Tak to pěkně začíná.

Koukali jste včera na Ordinaci? Já pak pořád Lucinku sledovala a užívala si každý kopaneček. Vůbec si neumím představit, že by najednou nebyla. Je to i tím, že už má jméno a kolikrát se s manželem bavíme, jako by tu už byla s námi. Teď jí dokonce přál po telefonu k svátku - tak jsem dala telefon na břicho, aby z toho taky něco měla.

Jinak se hlásím k 8 kg navrch, doufám, že to moc nepřekročí těch 12, co jsem přibrala minule. I když teď ty Vánoce . . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.12.07 09:21

ahoooooooj!!!

ja som sa dnes strasne dobre vyspala :lol: :lol: :lol:

anel a co chces tolko robit? 8) ja na to ani nemyslim, ze by sa nam nieco take stalo, nechcem mat take cierne myslienky :(

stejfo a co ti povedia v praci ked tam prides neskor? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.12.07 09:39

Ahoj Misurdo, no přece uklízet. Mám dnes poslední možnost.Ne, že bych to nějak přeháněla, ale my už tu máme fakt binec. Taky jsme ještě neozdobili perníčky a musím udělat krém na jedno cukroví. Pak mě čeká upéct poslední druh - marokánky.
Zítra dopoledne hlídám neteř, odpoledne jedu k doktorovi na kontrolu, a pak ještě předvánoční nákup - takže to celý den nic neudělám. V pátek jdu do práce, odpoledne budu chystat vinné klobásy, a pak už jen takové dodělávky. O víkendu už na nic nemáknu a budu užívat vánoční pohodu.

Mám to hezky naplánované, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
19.12.07 09:46

nooooooo to teda mas!!! :lol: dufam ze ti to vsetko vyjde podla toho tvojho planu :lol:

nam robili vcera sklep a budu ho este v sobotu dorabat ; ale som strasne rada ze to mame z krku :lol: , cez sviatky tie haraburdy co mame v komore zacnem davat do sklepu a potom sa mozem vrhnut na izbicku pre katku :lol:

napecene mam uz vsetko, este vcera som robila makovnik :wink: , tak uz sa len tesim na stromcek a na vianocnu papanicu :lol: :lol: :lol:

jo a zajtra ti budem drzat palce na tej kontrole :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
19.12.07 10:18

Ahoj holky,

koukam ze to mate pekne naplanovany :) , ja jsem se zarekla, ze dneska nikam nepojedu ani za nic, pac uz jsem vcera fakt nemohla. Hezky budu dodelavat vosi hnizdecka a trochu uklizet, hlavne zadnej stres :D doufam.

Anel / ty vinny klobasy miluju, jak je delas?

Misurdo / na sklep se vyprdni tam Jezisek nepujde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.12.07 10:22

Misurdo když přídu pozdě, tak se nic neděje, mám pružnou pracovní dobu. Ale budu muset zůstat díl v práci a ted se mi to vůbec nehodí, potřebuji do města.A do pátku musím mít všechny hodiny odpracované. Pak mám dovču.

Anel takové černé myšlenky, vůbec na takové věci nemysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.12.07 10:23

Gissele, samozřejmě je nevyrábím, koupím je u našeho oblíbeného řezníka, pak je zatočím do kolečka, sepnu špejlí a dám do mrazáku. A pak už jen podle potřeby, vyndávám a peču rovnou na pánvičce. Dělají se i obalené, ale to my tolik nemusíme. Už se na ně moc těším, bez nich bych neměla Vánoce.

Jo, a plány ty mi vždycky šly, ale ta realizace už je horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
19.12.07 10:32

Anel :lol: to jsem ani nemyslela :lol: i kdyz nektere prakticke a silene zrucne zeny dokazou vsechno :lol: , ja je mam taky nejradeji jen tak s kyselim zelim a bramborama, jenom ma trochu problem s tim propichovanim, vzdycky kdyz jsem se o to pokousela tak mi pak pri peceni vytekly

S temi plany ja to mam tak ze ma kazdy rok min. 3 diare :lol: jeden takovy ten pracovni, druhy tam jsou takovy ty plany co mozna nekdy dopadnou a v tom tretim vzdusny zamky :lol: :lol: no sem trochu trhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
19.12.07 10:52

Ahoj těhulky,
koukám, že pilně píšete. Já už mám všechno cukroví OK. Uklid asi až později, protože nám přijde truhlář dnes odpol. dodělat knihovnu a takovou stěnu do obýváku ( pod šikminy). :lol: Už aby to bylo.
Co dnes budete papat ???? Já mám dnes kuřecí vývar + nudle a gulaš :-) .
V sobotu jsme byli v Německu na vánočním trhu.Bylo to krásné. Tchýňka tam skočila do obchodu a koupila první dupačky s tričkem. Jsou tak malinké a slaďoučké. :lol:
My zahájíme hlavní nákupy s Járou až v lednu. Asi pojedeme do Německa… přijde mi to tam o dost levnější. :wink:
Pohlaďte si pupíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.12.07 11:01

Ahoj Petas, ty vánoční trhy ti závidím. Taky jsme chvíli uvažovali, že se pojedeme podívat na advent do Vídně (s přespáním na Slovensku), ale pak se nám nějak nechtělo a hlavně nebylo hlídání.
A Ježíška budete mít pěkně v novém, co.

Gissele, já to propichuju špičatou špejlí a pak docela rychle peču, ale ne zase moc zprudka a v pohodě. A jíme je buď s bramborovým salátem nebo s chlebem a hořčicí, a mimo Vánoce i s bramborovou kaší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.12.07 11:29

Tak jsem konečně dodala nějaké fotky do galerky.

Tentokrát už mi to šlo lépe, ani jsem se u toho nezapotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
19.12.07 12:12

Já dnes měla kuřecí prsíčká na žampionech s hranolkami. Mňamka určitě mi pupek povyskočil o pár centimerů. Nemůžu ani dýchat. :D

Petas ty trhy nás taky napadli, ale nakonec to nedopadlo.

Anel hned se na tvoje výtvori kouknu. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital