Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj tehulky,
tak zase docitam jako diva
ja dneska byla naposled ve skole a vcera v praci. teda alespon pro letosek. jestli zustal odchod na matereskou 8 tydnum tak se hlasim dobrovolne mezi prvni. udelam v praci klasifikaci a nazdar
v lednu mam asi stopadesat zkousek, tak at to mimco a ja prezijem ve zdravi
![]()
jinak vitam vsechny nove prirustky, na fotecky se za chvili podivam. zdravotni problemy mame kazda svoje. ja jsem zatim v pohode s kopanim a krecema, ale zase nevydrzim dlouho stat nebo pri prudcich pohybech se mi hrozne rozbusi srdce a je mam pocit, ze sebou svihnu. proto jsem letos neupekla ani ň. staci mi stat chvili u masa nebo skrabani brambor. jeste, ze kdyz je ten muj muzskej doma, tak to se postara. navari a donese az pod nos
![]()
jinak uz nevim kdo tu psal o praci behemmatersky. s kamoskou hodlame dodelat skolu i s miminama. ona rika, ze bysme zkvokately. je fakt, ze zamestnavat mozek je nedky potreba. vsak uvidime jak se nam to povede. ale nebudeme ani porvni ani posledni, ze jo??
![]()
anel- o Patronu jsem taky uvazovala, je moc pekny, ale na me moc nizky
katko-fotky proste uzasny, tise zavidim
![]()
jinak kvokatim uz ted, ani psat uz neumim, ale vy jste holky chytry a prelouskate to, ze jo??
![]()
jinak mam takovou nemoc, kterou nazyvam tehotenska demence. byla jsem ve skole pro zadani jedne prace a uz ve dverich jsem netusila, jestli mam rozebrat text na pul nebo ctvrt stranky, takze jsem musela psat mail a udelat ze sebe pitomce a sypat si na hlavu popel
![]()
Ahojky holky!
Tak se zase hlásím až večer - mám ze sebe radost! Už nejsem lenoch!!! Teda až do zítřka
. To je poslední den a pak je kurzík hotov. Má těhotenská demence je naprosto dokonalá. Nejen že mi to řiká rodina, ale ve škole jsem taky docela slušně perlila. Ale měli pochopení
.
Akaco - ve svatebním ti to moc slušelo
a manža taky dobrý
. UTZ vipadá jako by to byla fotomontáž
. je to neuvěřitelný, že se takhle usměje.
Anel - snad je všecno v pořádku… a s kočíkem má všechno svoje pro a proti. Oni vědí, proč některý dělají nižší. Každýmu to prostě jinak vyhovuje. A je to fajn. Představte si, že by každý měl stejný
. Ani nejde tak o vzhled, ale o to omezení si vybrat…
Tak zase pa pa pa zítra
Hezké mrazivé ráno -8,5. Brrrrrrrrrrr............
Tak jak jste se vyspali. Mne se vůbec nechtělo vstávat, ale že to bylo letos naposled, tak jsem to překousla. ![]()
Dva týdny vás tu asi nebudu moc navštěvovat, bude mi za váma smustno.
Ale co se dá dělat. Doufám, že po novém roce mi nainstalují ten internet. Jinak úplně zakrním.
Jitko závidím, že nastupujete na mateřskou už 8 týdnů předem, já chci zůstat díl, jenom kvůli prémiím. V únorové výplatě máme celoročné. A slíbila jsem to šéfovi. Ale to nějak vydržím.
Nikol s kočárkamui máš pravdu, výběr můsí být.
Ahojda, holky díky ještě jednou za pochvaly-svatba byla zatím nejlepší den v mém životě a Petr je báječnej chlap. A úsměv Rózika není fotomontáž, máme to i na DVD ![]()
Včerejší večer jsme měli vskutku úspěšný. Jak přestavujeme, tak máme i novou obrovskou skříň v předsíni a chtěli jsme si na ni nalepit mléčné sklo (2 ks 2500 Kč). No a já špatně koukala, špatně jsme nalepili a když jsme chtěli odlepit, tak to samozřejmě prasklo. Takže dnes si beru půl dne dovču a jedu po Liberci po sklenářích zajišťovat nové. Dávat 2500 za originál se mi moc nechce. To bylo asi v 8, od půl deváté jsem začala dělat vosí hnízda, Petr věci do práce a tak jsme mlčky v naštvání na sebe sama trávili večer v kuchyni a v obýváku
. Snad budu dneska úspěšná, jinak mě klepne. Tolik výčitek v jeho očích už dlouho nebylo.
No a co vy? Jak večer doma v kruhu rodinném? Co zpěv, nebylo to falešně
??
Tak hurá do posledního pracovního dne
Katka
dobre rano tehulky ![]()
stejfo-ja jeste uvidim, ale uz ted jak litam po skole me to zmaha a obcas se i rozciluju, tak to spis zabalim v tech 8 tydnech. znamky budou uzavrena, tak budu mit cisty stul. premie chapu, taky bych zustala. ja s mym pidi platem na castecny uvazek-to je jedno. i kdyz je pravda, ze do porodu nebudu mit skoro nic. az mi spocitaji tech X procent z platu,tak splacu nad vydelkem. ale na socialce mi rekla, ze po porodu mi budou doplacet na vysku rodicaku
kacko-tak to by me asi omyvali. to je teda pech, ale stane se. nic si z toho nedelej, jsou horsi veci vecer v kruhu rodinnem se u me nekonal. ten muj je na tri dny pracovne pryc.
je u vas taky tak hnusne? tady je inverze, stromy a plot jsou ojinene jako v Mrazikovi
jeste prikladam jednu webovku, kde je trochu mene stresovy seznamek zakladni vybavicky na prtouse: http://www.babyonline.cz/…/vybava.html
Tak jsem zatím všechno obvolala a nic asi budeme na svátky bez skla…
Jituš obdivuji tě, že učíš. Já bych to nezvládala, i když je pravda, že na VŠ jsou všichni už rozumnější, ale stejně je to asi dřina.
A ty prémie, ty už mám, tak můžu spokojeně na odpočinek. U nás to je v poslední výplatě. Myslela jsem, že letos utřu nos, byla jsem v tom největším shonu doma a ublinkávala kde se dalo, ale vida, moje šéfka ocenila návrat do práce a tři měsíce dřiny. Stejfo, tobě se také nedivím, že zůstáváš, každá koruna se hodí.
Tak pa, já až možná večer, budu sama, tak bude čas na forum. Jdu pomalu na O a potom vyrážím do sklenářství.
K
kacko- ja se na vysoke ucim, ale jinak ucim na zakladce. ale bavi me to. kdyby nebylo te novely, ze si jazykari musi dodelat vzdelani, tak bych vesele ucila na plny uvazek dodneska. tak s tim bojuju a jeste nejakou chvili budu. ted jsem ve tretaku a uvidim jak to zkombinuju s prtousem. ale ono to nejak dopadne. jinak drzim palce s tim skelnarstvim, at poridis. ja take vyrazim po obchodech, nejake ty darecky, vajicka a co jeste bude potreba.
Katko tak to je pech s tím sklem.V pátek před vánocemi to bude asi těžké něco sehnat, ale on tě miláček vezme na milost. Neboj.
Jitko tak když máš cistý stůl, tak to zabal a užívej si to ještě. Pak už se budeš jenom starat a učit.
Misurdo včera to muselo být, když si se ještě dneska neukázala. To jste tak řádili? nebo co?
Těhulky koukám, že tady nikdo není. Tak vám chci aspoň popřát krásné Vánoce a štastný Nový rok. Hodně štěstíčka, lásky a hlavně zdravíčka. toho není nikdy dost. Krásně si to všechny moc, moc užíjte a za 2 týdny se zase na vás přídu podivat. A pište nech mám co číst, když se vrátím.
Opatrujte miminka v bříšku a pohladte je za mne. Papa ![]()
stejfo ani som nestihla zatial vsetko precitat, prave sme sa vratili ale rychlo pred tym nez skoncis v robote som ti chcela este zazelat krasne vesele vianoce a stastny novy rok
uzi si to................... a budes nam chybat
![]()
utekam varit...........
Ahoj těhulky,
nebyla jsem tu asi 3 dny a měla jsem co dočítat. Jste pilné včeličky.
![]()
Dnes jsem byla na kontrole a HURÁ zatím vše OK !!!! ![]()
Stejfko - krásné Vánoce a šťastný nový rok… a těším se až se zase napíchneš !!!
Jinak máme týden plný katastrof.Jára má službu v práci tak se moc nevyspíme… samé SMS, telefony, PC v posteli atd… ALE co- živý nás to dobře … tak mlčím!!!
Truhlář… dodělal obývák, ale málem jsem ho zavraždila… pomocte mi vynést materiál(bydlíme ve 3.patře one výtah!),pomoc přidržet něco,Járovi PŘEFÉZOVAL RUKU … jeli jsme na chíru, kouřil před bytem a nechal mi na rohožce 2 špačky… VRCHOL DRZOSTI !!!! ![]()
Včera večer v domě…volal soused, že je horká trubka od plynovodu !!!
Super… zavřít hlavní přívod plynu do domu,evakuace,plynová pohotovost… a nakonec ..... do trubky od plynu pobíjel el.proud z jednoho bytu… nemají revizi elekriky asi 20 let…SUPER…mohli jsme vyhořet nebo bouchnout!!!! ![]()
Tak jsem se teda nenudila. ![]()
Děvčata děkuji taky krásné svátky. A 7 se zase uvidíme, teda napíšeme si. Nevím jestli na mne neleze horečka, nějak mi začal hořet obličej. Jen to ne. Tak ještě jednou papa.
Ahoj holky!
Stejfo -KRÁSNÝ VÁNOCE !!! http://www.nactileti.net/…ajlik172.gif /> a šťastný Nový rok!!! http://www.nactileti.net/…ajlik163.gif /> ať máš šťastné a radostné chvíle v kruhu rodinném!
Petas -
Ty ses teda vůbec nenudila.Asi bych taky běsnila
. Kor, když někdo kouří a nejen že nebere ohledy na ekuřáka, ale že si pálí zobák před těhulí. Neuvěřitelný. Snad máš manžu v poho a ty už jsi taky v klidu. S plynem je to blbý, no. Taky ho máme. Někdy mívám halucinace jestli nesyčí
…
akaca - to by mě taky naštvalo, škoda peněz, ale stalo se a určitě to nebylo naschvál, ne? Peníze budou a my nebudeme
.
Já mám pod stromečkem překvapení. Mára byl dneska nakupovat a udělal obr nákup pro Terezku… dokonce je tak šikovnej, že si vzal i seznámek!!! Tak předpokládám, že to jsou všechno užitečný věci… A co vy a dárečky? Už to máte všechno, že jo.
Jo jen tak mimochodem - to cukroví do kterýho jsem se tak vrhala je upečený v miskách a tím to skončilo
. Ale ještě mám na to dva celý dny, tak se to třeba povede
.
Pa pa Zatím