Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
20.12.07 19:28

ahoj tehulky,
tak zase docitam jako diva
ja dneska byla naposled ve skole a vcera v praci. teda alespon pro letosek. jestli zustal odchod na matereskou 8 tydnum tak se hlasim dobrovolne mezi prvni. udelam v praci klasifikaci a nazdar :P :P v lednu mam asi stopadesat zkousek, tak at to mimco a ja prezijem ve zdravi :lol: :lol:

jinak vitam vsechny nove prirustky, na fotecky se za chvili podivam. zdravotni problemy mame kazda svoje. ja jsem zatim v pohode s kopanim a krecema, ale zase nevydrzim dlouho stat nebo pri prudcich pohybech se mi hrozne rozbusi srdce a je mam pocit, ze sebou svihnu. proto jsem letos neupekla ani ň. staci mi stat chvili u masa nebo skrabani brambor. jeste, ze kdyz je ten muj muzskej doma, tak to se postara. navari a donese az pod nos :lol: :lol:

jinak uz nevim kdo tu psal o praci behemmatersky. s kamoskou hodlame dodelat skolu i s miminama. ona rika, ze bysme zkvokately. je fakt, ze zamestnavat mozek je nedky potreba. vsak uvidime jak se nam to povede. ale nebudeme ani porvni ani posledni, ze jo?? :lol: :lol:

anel- o Patronu jsem taky uvazovala, je moc pekny, ale na me moc nizky
katko-fotky proste uzasny, tise zavidim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
20.12.07 19:33

jinak kvokatim uz ted, ani psat uz neumim, ale vy jste holky chytry a prelouskate to, ze jo?? :lol: :lol:

jinak mam takovou nemoc, kterou nazyvam tehotenska demence. byla jsem ve skole pro zadani jedne prace a uz ve dverich jsem netusila, jestli mam rozebrat text na pul nebo ctvrt stranky, takze jsem musela psat mail a udelat ze sebe pitomce a sypat si na hlavu popel :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
20.12.07 20:52

Ahojky holky!

Tak se zase hlásím až večer - mám ze sebe radost! Už nejsem lenoch!!! Teda až do zítřka :P . To je poslední den a pak je kurzík hotov. Má těhotenská demence je naprosto dokonalá. Nejen že mi to řiká rodina, ale ve škole jsem taky docela slušně perlila. Ale měli pochopení :lol: .

Akaco - ve svatebním ti to moc slušelo :wink: a manža taky dobrý :D . UTZ vipadá jako by to byla fotomontáž :D . je to neuvěřitelný, že se takhle usměje.

Anel - snad je všecno v pořádku… a s kočíkem má všechno svoje pro a proti. Oni vědí, proč některý dělají nižší. Každýmu to prostě jinak vyhovuje. A je to fajn. Představte si, že by každý měl stejný :? . Ani nejde tak o vzhled, ale o to omezení si vybrat…

Tak zase pa pa pa zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.12.07 08:10

Hezké mrazivé ráno -8,5. Brrrrrrrrrrr............

Tak jak jste se vyspali. Mne se vůbec nechtělo vstávat, ale že to bylo letos naposled, tak jsem to překousla. :D

Dva týdny vás tu asi nebudu moc navštěvovat, bude mi za váma smustno. :cry: Ale co se dá dělat. Doufám, že po novém roce mi nainstalují ten internet. Jinak úplně zakrním.

Jitko závidím, že nastupujete na mateřskou už 8 týdnů předem, já chci zůstat díl, jenom kvůli prémiím. V únorové výplatě máme celoročné. A slíbila jsem to šéfovi. Ale to nějak vydržím.

Nikol s kočárkamui máš pravdu, výběr můsí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.12.07 08:35

Ahojda, holky díky ještě jednou za pochvaly-svatba byla zatím nejlepší den v mém životě a Petr je báječnej chlap. A úsměv Rózika není fotomontáž, máme to i na DVD :D

Včerejší večer jsme měli vskutku úspěšný. Jak přestavujeme, tak máme i novou obrovskou skříň v předsíni a chtěli jsme si na ni nalepit mléčné sklo (2 ks 2500 Kč). No a já špatně koukala, špatně jsme nalepili a když jsme chtěli odlepit, tak to samozřejmě prasklo. Takže dnes si beru půl dne dovču a jedu po Liberci po sklenářích zajišťovat nové. Dávat 2500 za originál se mi moc nechce. To bylo asi v 8, od půl deváté jsem začala dělat vosí hnízda, Petr věci do práce a tak jsme mlčky v naštvání na sebe sama trávili večer v kuchyni a v obýváku :? . Snad budu dneska úspěšná, jinak mě klepne. Tolik výčitek v jeho očích už dlouho nebylo.

No a co vy? Jak večer doma v kruhu rodinném? Co zpěv, nebylo to falešně :D ??

Tak hurá do posledního pracovního dne

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
21.12.07 09:37

dobre rano tehulky :lol:

stejfo-ja jeste uvidim, ale uz ted jak litam po skole me to zmaha a obcas se i rozciluju, tak to spis zabalim v tech 8 tydnech. znamky budou uzavrena, tak budu mit cisty stul. premie chapu, taky bych zustala. ja s mym pidi platem na castecny uvazek-to je jedno. i kdyz je pravda, ze do porodu nebudu mit skoro nic. az mi spocitaji tech X procent z platu,tak splacu nad vydelkem. ale na socialce mi rekla, ze po porodu mi budou doplacet na vysku rodicaku

kacko-tak to by me asi omyvali. to je teda pech, ale stane se. nic si z toho nedelej, jsou horsi veci vecer v kruhu rodinnem se u me nekonal. ten muj je na tri dny pracovne pryc.

je u vas taky tak hnusne? tady je inverze, stromy a plot jsou ojinene jako v Mrazikovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
21.12.07 09:39

jeste prikladam jednu webovku, kde je trochu mene stresovy seznamek zakladni vybavicky na prtouse: http://www.babyonline.cz/…/vybava.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
21.12.07 10:41

Tak jsem zatím všechno obvolala a nic asi budeme na svátky bez skla…

Jituš obdivuji tě, že učíš. Já bych to nezvládala, i když je pravda, že na VŠ jsou všichni už rozumnější, ale stejně je to asi dřina.
A ty prémie, ty už mám, tak můžu spokojeně na odpočinek. U nás to je v poslední výplatě. Myslela jsem, že letos utřu nos, byla jsem v tom největším shonu doma a ublinkávala kde se dalo, ale vida, moje šéfka ocenila návrat do práce a tři měsíce dřiny. Stejfo, tobě se také nedivím, že zůstáváš, každá koruna se hodí.
Tak pa, já až možná večer, budu sama, tak bude čas na forum. Jdu pomalu na O a potom vyrážím do sklenářství.
 K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
21.12.07 11:02

kacko- ja se na vysoke ucim, ale jinak ucim na zakladce. ale bavi me to. kdyby nebylo te novely, ze si jazykari musi dodelat vzdelani, tak bych vesele ucila na plny uvazek dodneska. tak s tim bojuju a jeste nejakou chvili budu. ted jsem ve tretaku a uvidim jak to zkombinuju s prtousem. ale ono to nejak dopadne. jinak drzim palce s tim skelnarstvim, at poridis. ja take vyrazim po obchodech, nejake ty darecky, vajicka a co jeste bude potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.12.07 12:25

Katko tak to je pech s tím sklem.V pátek před vánocemi to bude asi těžké něco sehnat, ale on tě miláček vezme na milost. Neboj.

Jitko tak když máš cistý stůl, tak to zabal a užívej si to ještě. Pak už se budeš jenom starat a učit.

Misurdo včera to muselo být, když si se ještě dneska neukázala. To jste tak řádili? nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.12.07 14:57

Těhulky koukám, že tady nikdo není. Tak vám chci aspoň popřát krásné Vánoce a štastný Nový rok. Hodně štěstíčka, lásky a hlavně zdravíčka. toho není nikdy dost. Krásně si to všechny moc, moc užíjte a za 2 týdny se zase na vás přídu podivat. A pište nech mám co číst, když se vrátím.

Opatrujte miminka v bříšku a pohladte je za mne. Papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
21.12.07 15:16

stejfo ani som nestihla zatial vsetko precitat, prave sme sa vratili ale rychlo pred tym nez skoncis v robote som ti chcela este zazelat krasne vesele vianoce a stastny novy rok :lol: :lol: :lol: uzi si to................... a budes nam chybat :cry: :wink:

utekam varit...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
21.12.07 15:21

Ahoj těhulky,
nebyla jsem tu asi 3 dny a měla jsem co dočítat. Jste pilné včeličky. :lol: :lol: :lol:
Dnes jsem byla na kontrole a HURÁ zatím vše OK !!!! :D
Stejfko - krásné Vánoce a šťastný nový rok… a těším se až se zase napíchneš !!!
Jinak máme týden plný katastrof.Jára má službu v práci tak se moc nevyspíme… samé SMS, telefony, PC v posteli atd… ALE co- živý nás to dobře … tak mlčím!!!
Truhlář… dodělal obývák, ale málem jsem ho zavraždila… pomocte mi vynést materiál(bydlíme ve 3.patře one výtah!),pomoc přidržet něco,Járovi PŘEFÉZOVAL RUKU … jeli jsme na chíru, kouřil před bytem a nechal mi na rohožce 2 špačky… VRCHOL DRZOSTI !!!! :evil:
Včera večer v domě…volal soused, že je horká trubka od plynovodu !!!
Super… zavřít hlavní přívod plynu do domu,evakuace,plynová pohotovost… a nakonec ..... do trubky od plynu pobíjel el.proud z jednoho bytu… nemají revizi elekriky asi 20 let…SUPER…mohli jsme vyhořet nebo bouchnout!!!! :evil:
Tak jsem se teda nenudila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
21.12.07 15:41

Děvčata děkuji taky krásné svátky. A 7 se zase uvidíme, teda napíšeme si. Nevím jestli na mne neleze horečka, nějak mi začal hořet obličej. Jen to ne. Tak ještě jednou papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
21.12.07 16:23

Ahoj holky!

Stejfo -KRÁSNÝ VÁNOCE !!! http://www.nactileti.net/…ajlik172.gif /> a šťastný Nový rok!!! http://www.nactileti.net/…ajlik163.gif /> ať máš šťastné a radostné chvíle v kruhu rodinném!

Petas - :roll: Ty ses teda vůbec nenudila.Asi bych taky běsnila :evil: . Kor, když někdo kouří a nejen že nebere ohledy na ekuřáka, ale že si pálí zobák před těhulí. Neuvěřitelný. Snad máš manžu v poho a ty už jsi taky v klidu. S plynem je to blbý, no. Taky ho máme. Někdy mívám halucinace jestli nesyčí :roll: :! …

akaca - to by mě taky naštvalo, škoda peněz, ale stalo se a určitě to nebylo naschvál, ne? Peníze budou a my nebudeme :wink: .

Já mám pod stromečkem překvapení. Mára byl dneska nakupovat a udělal obr nákup pro Terezku… dokonce je tak šikovnej, že si vzal i seznámek!!! Tak předpokládám, že to jsou všechno užitečný věci… A co vy a dárečky? Už to máte všechno, že jo.
Jo jen tak mimochodem - to cukroví do kterýho jsem se tak vrhala je upečený v miskách a tím to skončilo :roll: :( . Ale ještě mám na to dva celý dny, tak se to třeba povede :lol: :lol: :lol: .

Pa pa Zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital