Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
28.12.07 18:55

babky, tak sme doma z KO , katka potvrdena zase nas posunul o par dni dozadu, ale si z toho nic nerobim, skor myslim ze bude taka drobnucka a to mi celkom vyhovuje inak ma okolo 1,5 kg a vsetko je v poriadku aj s placentou aj s prietokami, len je priecne ( takze som ju dobre citila aj na pravo aj na lavo ) , tak dufam, ze sa este otoci dalsia poradna az 25.1.

to nasa katka je v noci tak unavena ako mamina a absolutne ju necitim v noci, teda este sa mi to nepodarilo este ani raz, dufam ze to tak aj zostane :lol:

decka ja by som tiez isla rada lyzovat, ale tento rok to vydrzime a buduci vypadneme niekde na par dni aj s malou a budeme si vsetci uzivat snehu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
28.12.07 22:23

Ahoj holky! Zdravím Vás po svátcích!

Naše Vánoce byly úplně neuvěřitelné. Taková pohoda jako už dlouho ne. Ani k pc jsem se nedostala, nechtěla jsem to rušit klepáním do klávesnice :lol: . Terezka samozřejmě dostala spoustu dárečků, všechno potřebný, tak jsem měla dvojnásobnou radost. Máme toho už opravdu hodně, tak jsem docela v klidu. Jsem větší a větší koule, tak se nechci spolýhat na poslední chvíli. I když jssem teď měla pohybu až běda. Na štědrý den nám zůsta ve výtahu viset člověk, tak bylo o zábavu postaráno, ale zprovoznil se až teď, tak jsem měla pořádný trénink :roll: do 5.patra. Řeknu Vám teda - pěkný záhul.

Včera v noci mě poprvé Terezka vzbudila úplně neuvěřitelnýma kreacema. Dokonce dvakrát. Řikala jsem si, co to tam provádí, že to ani nen možný. Za chvilku jsem to stejně zase zabalila, ale i z dneška mám takový pocit, že nastaly horší časy :lol: . už abysme to měly za sebou, co?

Jinak Misurdo - nevím jestli jsem ti chválila fotečku… moc moc hezká. Sluší ti to. Máš moc hezký bříško. Žádný strie (trošku závist - mám je i za tebe :evil: :lol: ). A gratuluji k úspěšné kontrole. Já mám Terezku taky trošičku menší, ale nedělám si z toho nic - to určitě dožene 8) .

A Akaco - souhlasím s manželem. Na běžky by mě teď nikdo nedostal. Jsem hrozný nemotora :roll: . Spíš jsem na tom vždycky chodila než abych je používala tak jak se to má. :oops:

Anel - a v Praze líbilo? Mraky lidí, co? My jsme vyrazili na slevy (nedám si pokoj a nedám :lol: )a nebylo nikdo k hnutí. A bylo fakt poznat, že už je normální den. Žádný svátek :roll: .

Mějte se krásně a kdybysme se už neviděli, tak Krásný Nový rok!!! pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
28.12.07 22:27

jo a prosím o radu. Chtěla jsem si koupit jednorázový kalhotky do porodnice, ale nějak o tom vůbec nic nevím. Neříkal někdo, že už je má koupený? Kolik bych jich měla asi mít? Na den jedny stačí? Díky mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
29.12.07 10:51

Všechny moooc zdravím :wink:

Nikola: já jsem kupovala to jedno balení..myslím,že by to mělo stačit..jinak jsem si místo M koupila XL (nějak jsem prostě nekoukala),tak přemýšlím co s tím,jestli to jít vyměnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
30.12.07 09:17

Ahoj holky,
zdravím z Chebu. Koukám, že Vánoce všude proběhly na 1 a to je moc fajn. Za rok si užijeme ještě víc.
Misurdo - gratujuji k OK kontrole. My jsme taky trošíčku menší, ale já to neřeším.
Mimčo mě taky budí v noci a to dost často tak to taky doháním přes den. :wink:

Mějte se krásně a odpočívejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
30.12.07 10:21

ahoj devcata
tak se taky hlasim. u nas byly Vanoce taky klidne. mela jsem doma mamku na Stedry den. vecere a darecky probehly v pohode. mimco dostalo nejvic darecku, no mela jsem ohromnou radost. jinak s jidlem to je sila, pribiram kazdym dnem. vcera jsem radsi pribrzdila.

jinak pres svatky jsem skoro nevytahla paty, uzivame si pohadky a pohodu. frmol jeste bude potom, tak proc si to neuzit.

je bezva, ze jste vsechny v pohode, a dokonce mate prehled jak mate velke mimco. ja jdu na ulz 7.ledna, tak jsem zvedava, jak to dopadne. v noci me taky nastesti nechava junior spat, ale pres den to zacina byt nekdy neprijemny, jak se tam protahuje. uz proste prestava mit dost mista. masiruje mi brisni stenu o sto sest.

jinak si prijdu jak pubertacka, na brade mam Mount Everest. clovek si mysli, ze aspon tech par mesicu nebude mit bedary a ted bych vyhrala prvni ligu :lol: :lol:

misurdo- me prijde, ze ho mam otocenyho uz dolu, protoze me tam nejvic kope, tak jsem na to zvedava.

jinak vam preji hezky NOvy i novy rok, at nam to utece a mame zdrava miminka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
30.12.07 17:32

Holky, mame prvni miminko!!!! 8O 8O 8O Verce se narodil davidek ve 30tt!!! Ma tu diskuzi predcasny porod!!!

Velka gratulace a moc a moc drzim palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.12.07 17:56

ty brdo!!! 8O 8O 8O

janno ty spionko, jak si na to dosla??? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
30.12.07 20:00

Misurda: jen jsem cetla nove diskuze a Vercino jmeno mi rozvitilo kontrolku, tak jsem koukla na seznamek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.12.07 21:19

dobre ze si to citala, inak by sme sa to asi nedozvedeli, ale je jasne ze verca ma teraz ine starosti :( :? , ked som si to citala, som sa roztriasla, snad bude vsetko v poriadku :wink: drzim vsecky prsty na nohach aj rukach :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
31.12.07 10:22

Ahoj holky,
tak dočítám co jsem zameškala a úplně mě zamrazilo !!!! Verča už má mimčo..... to teda zírám !!!! Doufám , že je vše OK !!!! Jdu se honem mrknout do té diskuse.

Držím oběma palce. Tak to je teda překvápko !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
31.12.07 10:41

Ahoj, tak to je teda brzy, ve 30 tt, ale prý už se to dá zvládnout bez komplikací. Snad to dobře dopadne.

Holky, přeji Vám štěstí a zdraví do nového roku a pořádnou oslavu.
 katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
31.12.07 11:05

Ahoj holky, Já o předčasným porodu nic nevím, ale když jsem četla v sedmým měsíci, co se mi děje v bříšku, bylo tam, že kdyby se miminko narodilo, mělo by velkou šaci na přežití. Že plýce pracujou, ale samozřejmě s placentou a ne se vzduchem… Tak snad když to bylo v sedmým, tak to bude v poho. Díky bohu technika je už natolik vyspělá, že si s tím určitě poradí. DRŽÍME PALCE!

Jinak hodně štěstí do Nového roku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
31.12.07 11:17

Taky přeji přeji všem vše nejlepší do nového roku a zdravá miminka. :lol: :lol: :lol:

Jsem docela sejmutá z Verči a Davídka, ale to je jenom šok. DOBŘE TO DOPADNE, UVIDÍTE !!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
31.12.07 12:25

No koukám na to jak z jara,ale určo bude vše v pohodě.

No a já děvčata budu mít opravdu krásnej Silvestr.Před několika dny se mi udělali genitální opary.Dělají se mi tak jednou do roka-dost nepříjemné).Když už se to dnes nedalo vydržet,rozhodla jsem se dojet k doktorovi,poněvadž jsem se dočetla,že v těhotenství můžou být dost nebezpečné a dokonce to může poškodit plod 8O .Doktor tam nebyl…tak jsem volala sestřičce co vede předporodní kurz.Ta řekla že musím ihned do nemocnice,ža se to léčí i antibiotiky a že si mě tam možná nechají…tak jsem z toho vyplesklá,protože jsem to vždy vyléčila jenom genciálkou..Vzhledem k tomu,že je Silvestr ještě počkám do zítřka a pak se vydám do nemocnice.Rozhodně bych tam nechtěla strávit dnesšní večer.Z druhý strany je to asi i nezodpovědný…Doufám,že to nebude nějak vážný,vypadá to,že by to snad už mohlo pomalu odeznívat,ale stejně se tam zítra vydám..kdybyste s tím někdo měl zkušenosti tak sím napište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí