Poradna duly
Jana Čurdová
babky, tak sme doma z KO , katka potvrdena zase nas posunul o par dni dozadu, ale si z toho nic nerobim, skor myslim ze bude taka drobnucka a to mi celkom vyhovuje inak ma okolo 1,5 kg a vsetko je v poriadku aj s placentou aj s prietokami, len je priecne ( takze som ju dobre citila aj na pravo aj na lavo ) , tak dufam, ze sa este otoci dalsia poradna az 25.1.
to nasa katka je v noci tak unavena ako mamina a absolutne ju necitim v noci, teda este sa mi to nepodarilo este ani raz, dufam ze to tak aj zostane ![]()
decka ja by som tiez isla rada lyzovat, ale tento rok to vydrzime a buduci vypadneme niekde na par dni aj s malou a budeme si vsetci uzivat snehu ![]()
Ahoj holky! Zdravím Vás po svátcích!
Naše Vánoce byly úplně neuvěřitelné. Taková pohoda jako už dlouho ne. Ani k pc jsem se nedostala, nechtěla jsem to rušit klepáním do klávesnice
. Terezka samozřejmě dostala spoustu dárečků, všechno potřebný, tak jsem měla dvojnásobnou radost. Máme toho už opravdu hodně, tak jsem docela v klidu. Jsem větší a větší koule, tak se nechci spolýhat na poslední chvíli. I když jssem teď měla pohybu až běda. Na štědrý den nám zůsta ve výtahu viset člověk, tak bylo o zábavu postaráno, ale zprovoznil se až teď, tak jsem měla pořádný trénink
do 5.patra. Řeknu Vám teda - pěkný záhul.
Včera v noci mě poprvé Terezka vzbudila úplně neuvěřitelnýma kreacema. Dokonce dvakrát. Řikala jsem si, co to tam provádí, že to ani nen možný. Za chvilku jsem to stejně zase zabalila, ale i z dneška mám takový pocit, že nastaly horší časy
. už abysme to měly za sebou, co?
Jinak Misurdo - nevím jestli jsem ti chválila fotečku… moc moc hezká. Sluší ti to. Máš moc hezký bříško. Žádný strie (trošku závist - mám je i za tebe
). A gratuluji k úspěšné kontrole. Já mám Terezku taky trošičku menší, ale nedělám si z toho nic - to určitě dožene
.
A Akaco - souhlasím s manželem. Na běžky by mě teď nikdo nedostal. Jsem hrozný nemotora
. Spíš jsem na tom vždycky chodila než abych je používala tak jak se to má. ![]()
Anel - a v Praze líbilo? Mraky lidí, co? My jsme vyrazili na slevy (nedám si pokoj a nedám
)a nebylo nikdo k hnutí. A bylo fakt poznat, že už je normální den. Žádný svátek
.
Mějte se krásně a kdybysme se už neviděli, tak Krásný Nový rok!!! pa pa pa
jo a prosím o radu. Chtěla jsem si koupit jednorázový kalhotky do porodnice, ale nějak o tom vůbec nic nevím. Neříkal někdo, že už je má koupený? Kolik bych jich měla asi mít? Na den jedny stačí? Díky mějte se!
Všechny moooc zdravím ![]()
Nikola: já jsem kupovala to jedno balení..myslím,že by to mělo stačit..jinak jsem si místo M koupila XL (nějak jsem prostě nekoukala),tak přemýšlím co s tím,jestli to jít vyměnit…
Ahoj holky,
zdravím z Chebu. Koukám, že Vánoce všude proběhly na 1 a to je moc fajn. Za rok si užijeme ještě víc.
Misurdo - gratujuji k OK kontrole. My jsme taky trošíčku menší, ale já to neřeším.
Mimčo mě taky budí v noci a to dost často tak to taky doháním přes den. ![]()
Mějte se krásně a odpočívejte.
ahoj devcata
tak se taky hlasim. u nas byly Vanoce taky klidne. mela jsem doma mamku na Stedry den. vecere a darecky probehly v pohode. mimco dostalo nejvic darecku, no mela jsem ohromnou radost. jinak s jidlem to je sila, pribiram kazdym dnem. vcera jsem radsi pribrzdila.
jinak pres svatky jsem skoro nevytahla paty, uzivame si pohadky a pohodu. frmol jeste bude potom, tak proc si to neuzit.
je bezva, ze jste vsechny v pohode, a dokonce mate prehled jak mate velke mimco. ja jdu na ulz 7.ledna, tak jsem zvedava, jak to dopadne. v noci me taky nastesti nechava junior spat, ale pres den to zacina byt nekdy neprijemny, jak se tam protahuje. uz proste prestava mit dost mista. masiruje mi brisni stenu o sto sest.
jinak si prijdu jak pubertacka, na brade mam Mount Everest. clovek si mysli, ze aspon tech par mesicu nebude mit bedary a ted bych vyhrala prvni ligu
![]()
misurdo- me prijde, ze ho mam otocenyho uz dolu, protoze me tam nejvic kope, tak jsem na to zvedava.
jinak vam preji hezky NOvy i novy rok, at nam to utece a mame zdrava miminka
![]()
Holky, mame prvni miminko!!!!
Verce se narodil davidek ve 30tt!!! Ma tu diskuzi predcasny porod!!!
Velka gratulace a moc a moc drzim palce!!
Misurda: jen jsem cetla nove diskuze a Vercino jmeno mi rozvitilo kontrolku, tak jsem koukla na seznamek…
dobre ze si to citala, inak by sme sa to asi nedozvedeli, ale je jasne ze verca ma teraz ine starosti
, ked som si to citala, som sa roztriasla, snad bude vsetko v poriadku
drzim vsecky prsty na nohach aj rukach ![]()
Ahoj holky,
tak dočítám co jsem zameškala a úplně mě zamrazilo !!!! Verča už má mimčo..... to teda zírám !!!! Doufám , že je vše OK !!!! Jdu se honem mrknout do té diskuse.
Držím oběma palce. Tak to je teda překvápko !!!!
Ahoj, tak to je teda brzy, ve 30 tt, ale prý už se to dá zvládnout bez komplikací. Snad to dobře dopadne.
Holky, přeji Vám štěstí a zdraví do nového roku a pořádnou oslavu.
katka
Ahoj holky, Já o předčasným porodu nic nevím, ale když jsem četla v sedmým měsíci, co se mi děje v bříšku, bylo tam, že kdyby se miminko narodilo, mělo by velkou šaci na přežití. Že plýce pracujou, ale samozřejmě s placentou a ne se vzduchem… Tak snad když to bylo v sedmým, tak to bude v poho. Díky bohu technika je už natolik vyspělá, že si s tím určitě poradí. DRŽÍME PALCE!
Jinak hodně štěstí do Nového roku!!!
Taky přeji přeji všem vše nejlepší do nového roku a zdravá miminka.
![]()
Jsem docela sejmutá z Verči a Davídka, ale to je jenom šok. DOBŘE TO DOPADNE, UVIDÍTE !!!! ![]()
No koukám na to jak z jara,ale určo bude vše v pohodě.
No a já děvčata budu mít opravdu krásnej Silvestr.Před několika dny se mi udělali genitální opary.Dělají se mi tak jednou do roka-dost nepříjemné).Když už se to dnes nedalo vydržet,rozhodla jsem se dojet k doktorovi,poněvadž jsem se dočetla,že v těhotenství můžou být dost nebezpečné a dokonce to může poškodit plod
.Doktor tam nebyl…tak jsem volala sestřičce co vede předporodní kurz.Ta řekla že musím ihned do nemocnice,ža se to léčí i antibiotiky a že si mě tam možná nechají…tak jsem z toho vyplesklá,protože jsem to vždy vyléčila jenom genciálkou..Vzhledem k tomu,že je Silvestr ještě počkám do zítřka a pak se vydám do nemocnice.Rozhodně bych tam nechtěla strávit dnesšní večer.Z druhý strany je to asi i nezodpovědný…Doufám,že to nebude nějak vážný,vypadá to,že by to snad už mohlo pomalu odeznívat,ale stejně se tam zítra vydám..kdybyste s tím někdo měl zkušenosti tak sím napište