Poradna duly
Jana Čurdová
tak ahoj evi!!! ![]()
a janno to je teda novinka
, ja som myslela ze uz ste svoji
, ale paradicka o druzicky teda druzicu mas postarane
![]()
inak my ten monitor dychu tiez nebudeme mat, ale urcite je to dobra vec
schvalujem ![]()
katko ja uz som si na tu sarisstinu zvykla, ale obcas sa mi tiez este podari ze im nerozumiem , hlavne tym starsim , ti rozpravaju strasne rychlo a su z malej dediny takze oni inak ani rozpravat nevedia
![]()
a dufam, ze uz ti ta choroba ustupi a budes fit ![]()
Tý jo, holky vás jsem dostala k Vánocům ![]()
Háje taky nejsou daleko. Mám tam kamarádku a autem jsem tam coby dup! ![]()
EvaH: janno mi poslala odkaz ohledně verčinýho porodu (asi si mě spletla s tebou)..takže tady : https://www.emimino.cz/modules.php?…
Werčo - děkuji moc. Tuhle diskuzi jsem četla, ale žádné podrobnosti tam nejsou. Snad budou v pořádku.
Werčo - já jsem si vás na začátku taky spletla
. Verča jako Werča - do seznámku jsem se musela kouknout ![]()
Nikco a Evi urcite se sejdem pak nejak.A az budou holky na svete tak se muzeme doplnovat atd.
Janno taky gratulace.
loost008 - beru tě za slovo
. Já budu moc ráda… nemám maminy na procházky
. A nemáš na sebe mailíka nebo ICQ? EvaH - přidáš se? ![]()
lost008 - tak to bohužel, já holčičku nečekám
Takže Kubíček bude mít aspoň budoucí nevěsty
![]()
ale defcata nie ze sa budete bavit so sebou len cez ICQ ale ze sem budete chodit aj tak ![]()
Nikola: nic si z toho nedělej.Já jsem zvyklá.Ve třídě nás bylo ve škole 5 veronik
a hlavně sama jak poctivě nepročítám,tak v nás všech mám už trošku zmatek ![]()
misurdo -jen žádný strach - jen nechci, aby mě někdo „sprdnul“ že to sem nepatří. třeba to ostatní holky nezajímá… máš pocit, že bych byla málo ukecaná
?
EvaH - Já už mám Terezu zamluvenou
. je mu sice teprv rok, ale jemu prý mladší neva… jen tatínkovi se zkušenější pro jeho dcerku nelíbí
… Stejně se nebudou mít rádi, když se kamarádí maminky a oni se budou vídat protože budou muset… tak to většinou chodí…
Werča - ale já už to vím a už se nespletu ![]()
Tead my dneska jedeme jak draci
![]()
misurdo - neboj ICQ nemám ![]()
Nikčo - tak nějak podobně to máme s Adámkem. Už máme nějaké „zájemkyně“
![]()
Nikco mam icq pak dam mam vyplej pocitac svuj jsem na pritelovym ale urcite poslu.
Evi kdyz tak nato koukam tak tveho Kubika uz si rezervuji pro nasi malou.je nejak vic holek nezda se vam?
Misurdo neboj budeme debatit i po porodu doufam. ![]()