Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1346
6.1.08 21:38

Nikola: jj,je to pravda,když se někde dobře nepostaraj o prcka i o rodičku,tak to hezké prostředí nezachrání…tohle je státní nemocnice v jindřichově Hradci.Ale bacha,je to nově zrekonstruovaný takže se tam dost platí..třeba za tu vanu 200,– , za epidurál se taky platí (výjmka je když je to třeba kvůli zdravotnímu stavu),další osoba u porodu 500,– , no jsem zvědavá na co ještě přijdu…ale celkem se tam těším..prý i personál by měl být v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
6.1.08 21:56

Werča - personál prostě nevlivníš. Proto se názory na porodnice tak liší, protože všechno je to o lidech a v tu chíli budeme potřebovat podporu i od personálu a hlavně profesionální práci… Za doprovod u porodu se platí všude, ne? U Apolináře teda určitě a o Podolí jsem to slyšela taky… je to tam opravdu krásný. Vzhled tý porodnice mi moc nepomáhá. Řikala jsem si, že z toho tam budu mít hroznou depku. A nikdy jsem v nemocnici neležela, takže ani tak nevím co mě čeká. Možná proto mám taky strach… Kdyby se mi to Podolí povedlo, třeba bych se tam i těšila… takhle nic moc… Když budu mile překvapená, tím líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
6.1.08 22:20

Nikola: člověk se nesmí stresovat takhle předem.já na to ani nemyslím,prostě až to přijde tak to přijde abude to takový jaký to bude…co se týká toho placení další osoby u porodu.Já třeba chodím na cvičení (ale v prachaticích) a poněvadž mám ten kurz zaplacený už se tam neplatí za další osobu u porodu.Původně jsem měla rodit tam ,ale bydlím teď u rodičů,takže to bude hradec.I když kdo ví.Furt cestuji sem tam a přepadnout mě to může kdekoli…U těch porodnic bych si asi nejvíc zjišťovala přístup personálu a kvalitu péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.1.08 22:59

ty brdo werco to je vazne jak zo zurnalu :lol: , budes to tam mat supeeeeeeeeeeeer :lol: :lol: :lol: urcite by som sa tam citila jak v bavlnke a ta velicajzna postel 8O 8O 8O :lol:
ja tu nasu nemocnicu vlastne uz poznam, takze zazraky necakam, rada by som isla na nadstandart, ale byva furt preplneny, takze uvidime az potom. inak u nas sa tiez plati : osoba pri porode 300, a epi 2000 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
6.1.08 23:05

Holky,teda ty porodní sály, no to je náááádhera a ty barvičky, oranžovou přímo zbožňuji. Že bych si dojela zarodit z Moravy do Čech, no nevím. My jdeme s kurzem na takovou exkurzi porodnice 24.ledna, tak jsem na to děsně zvědavá. Doufám, že to bude stejné pěkné, ono hezké prostředí dělá divy. Jinak, já epidural asi ne, vidím injekci a jdu do mdlob :( . Co se týká polohy, tak bych ráda zkusila stoličku, prý je to přirozenější než na stole, uvidíme podle situace.
Sestra ten čaj z maliníku začala pít od 36.tt a porody oba dva měla zmáknute během hodinky,ale jestli to bylo tím čajem, čert ví. Někomu je dané, že odrodí hladce, některé z nás budou trpět 8O :( . TO ZVLÁDNEME.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.1.08 23:17

a ty budes rodit v zline??? alebo mas aj nejaky iny vyber???

ja som rozmyslala aj o kyjovje,lebo tam robi aj moj gyndos, ale asi by sa to len skomplikovalo, takze zostanem na sk :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
6.1.08 23:30

Misurda-já budu ve Zlíně rodit určitě. Sice plno lidí na tu porodnici strašně nadává, ale to jen kvůli personálu(sestřičky), ale PA jsou tam špičkové. Před dvěma lety, když jsem musela jít na předč. ukončení porodu a ještě císařským řezem, tak jsem si nemohla stěžovat,opravdu se o mě moc pěkně starali a to mě chodili kontrolovat každou hodinu, jestli jsem v pořádku. A kdyby se náhodou něco u porodu vymastilo, tak vím, že u nás je teď špičkově vybavená JIP pro novorozeňata, tak by malou nikam nepřeváželi a postarali se o ni tam a hlavně hned. To je takové malé uklidnění,ale doufám, že bude vše o.k.
Kámoška rodila teď v Kyjově a říkala, že super, tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.1.08 23:39

proboha a to jaky si mala problem? :( :( :( a teraz ti budu zasa robit cisarak?

no kyjov je urcite super, lebo je to tam rekonstruovane, ale neviem ako by to bolo s platenim, jak slovenka si tam asi nemozem len tak zajst a potom by mohol byt este problem pri vyplateni toho prispevku prvorodickam :roll: nejak to zvladneme aj v skalici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.1.08 23:45

idem skusit spat, aj ked som dnes 3 krat zadriemala u rozpravok, snad sa podari zaspat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
6.1.08 23:52

To víš, že to zvládneš :D .
Víš, ono to bylo trošku složitější. On mi to od začátku zavinil můj bývalý gynekolog. Od samého počátku jsem měla špatné testy,nic s tím nedělal. Na ultrazv. ve 20.tt mi primář zjistil nějaké nedostatky, že je mimi moc malé a orgány se mu nezdály a tvar tvářičky. Tak jsem šla na amnioc., ta mi vyšla na 100% v pořádku, tak to nechali tak. Nechali mě dojít až do 33.tt,sama jsem se objednala do Brna na ten UTZ a tam mi řekli, že mimi musí jít okamžitě pryč, že není slučitelné se životem. Myslela jsem, že mě v tem moment odvezou. Pak jsem rodila 2dny,klasickým porodem to nešlo,tak mě vzali císařem. :(
Víš co, doktor mě strašil, že jsem adeptka na císaře, ale říkal,že bych mohla jít i normálně tak uvidím. Byla bych raději pro klasiku, protože po dvou císařích jít do druhého mimča to by byl risk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
6.1.08 23:55

Taky jdu zkusit zadřímnout, tak dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
6.1.08 23:58

pane boze 8O 8O 8O 8O 8O 8O :( :( :( :( :( :( to je uplne strasne, cim ste si museli projit :( :( :( , to mna strasne mrzi, ale teraz sa uz urcite tesite :lol: a vsecko dobre dopadne :wink:
nechapu jak ta amnio mohla vyjit dobra, myslela som si ze to je na 100 % spolahlive 8O 8O 8O

musim uz ist lebo manzel uz zazera, tak este raz dobru!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
7.1.08 07:29

Ahoj těhulky tak jak jste se měli? chyběli jste mi. Musím vás dočíst, abych zjistila co je nového. Já se mám dobře, vánoce jsem přežila i když mám zase nějaké to kilečko navíc. Věcičky mám vyprané a vyžehlené. Zaregistrovala jsem nějakou novou těhulku, tak tě tady výtám. Takže jdu číst a pak budu reagovat. Zatím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
7.1.08 08:37

cau holky tak ja jsem nakukuji pujdu se pak sprtat zitra mam dve zkousky tak pevne doufam,ze mi to daji aspon kvuli tomu brichu :D

Nikco tebe jsem nekde ztratila nevim kde te mam.Vubec si se me neukazala v seznamku.Tak mi kdyztak posli svoje icq a ja te nejak dostihnu snad.

Misurdo u nas osoba u porodu za 500,– a epi 4700,– :roll:

Werco mas naprostou pravdu kdovi kde nas to prepadne,ale na tvem miste bych se zdrzovala pobliz ty vase krasne porodnice.To u nas v Krci v Praze takovy prepych urcite nebude.

Poly s tema doktorama je to nekdy tezke.Vubec nevim proc hlavne prvorodicky strasi takovejma vecma nekdy bych,kazdy meri nejakou jinou vymozenost neco maleho ti najdou a pak jenom silime.Nasi maly nasly na utz.zvetcene mozkove komurky jmenuje se to ventriculomegalie tak jsem to pak hledala na netu a nikde o tom nebyla ani carka.Kdyz jsem se ptala kamaradek jak jim to dopadlo tak vsechny na me koukaly co jsem si to vymyslela.A nejhorsi nato jsou pak genetici ti pak vidi vsude nejake geneticke vady atd.Jinak mela vse ok a za 14dni na kontrolnim utz uz byla v pohode a ty komurky se ji zmensili.Ze pry je to zpusobene i prodelanymi zanety u me mocak atd.A predtim utz jsem nejaky zanet mela to jsem porad litala na wc.ale ty stresy co ti nekteri dr.zpusobi no hruza. 8O

Tak jo preji vam vsem hezky den krasna a zdrava miminka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
7.1.08 09:12

Mišurdo, to nic, už je to za nama a snad jsme si to špatné vybrali dopředu a teď už budeme mít všechny zdravá miminka. Aspoň vidíš, že doktoři nejsou na stejné úrovni, jak by být měli. Ale zase si říkám,asi to tak mělo být a měli jsme s manželem zažít i toto hrozné období. Teď je malá v pořádku, tak snad :D.
Jinak jsem se dívala, ty máš termín porodu 4.3.? To je krásné datum, já ten den slavím 30.-tiny. Budu sice rodit o 14 dní později, ale ten dáreček za to stát bude.

Lost, jak sama říkáš,doktoři a genetici jsou vážně...... :? Ale co už naděláme. Je pravda, že nás zbytečně stresují a pak ty mimča nemají být tak hyperaktivní. I s tím otěhotněním. Nemohla jsem otěhotnět nějakých 15měsíců a to jsem nebrala antikonc. Bývalý gynek. mi řekl, že je to normální, že mě na žádné vyšetření posílat nebude a máme se snažit dál :( . Tak jsem přestoupila k jinému, ten mi hned zjistil, že mám moc malé vaječníky, na:,–(il mi hormony a do 4 měsíců jsem byla těhotná. JOJO to je ten přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí