Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6156
7.1.08 12:22

Akačo, souhlasím s Lost, prý by se kosmetika do půl roku měla omezit. Když jsme se o tom bavili na kurzu,tak bohatě stačí čistá voda. Prý je dobrá na vlásky Nivea a na tělíčko bohatě stačí buď ten olivový olejíček nebo ti i v lékárně namíchají nějaké bylinkové pro mimi. A taky nám říkala PA, že stačí i na tělíčko obyčejná modrá indulona. Johnson's moc nedoporučují, prý jsou hodně parfémované. Ale kámoška tu značku používá a nestěžuje si. No a na zadeček buď ten Bepanthen nebo obyčejnou Rybilku.

Holky,střídavá péče, no to musí býýýýýýýt :lol:, jinak si manžílci neužijí. Kámoška má takového manžela,který místo ní stává v noci, malého hušká a dokonce přebaluje, no není to nádhera. Problém je v tom, že musí vstávat teď pořád, ona je trošku potvůrka vypočítavá :? .

Mišurdo, já mám vaničku podobnou,ale mám ji jen se sedátkem navrchu, jinak volnou,aby mělo mimi dost místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.1.08 12:23

akaca - dávám dohromady časopis, který máma vydává. Nikdy by rodinu nezaměstnala, ale tíseň jí donutila a docela to klape… sice dělám tak za polovinu normálního platu v tomhle oboru (rodina :? ), ale i tak jsou grafický práce docela dobře zaplacený… a kdyby bylo nejhůř a chtěla bych vydělávat a dělat kariéru, vždycky můžu jít někam „dřít“. Takhle na mě berou ohled, že nejdřív se postarám o mímo a když bude spinkat nebo jak bude čas, budu pracovat…
Jinak jedna kamarádka maluje (jsou to takový hrozný kýče - ruský bábušky, na který maluje kreslený postavičky) a druhá šla prostě do práce a babička hlídá.

Jo a pleny máme taky dvoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
7.1.08 12:30

Nikol, to zní vážně zajímavě, musím něco pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
7.1.08 12:31

Děvčata já vůbec nestíhám. Vy jste teda toho napsali.
Verčo tak to byl fofr gratuluji a přeji vám aby to všechno dobře dopadlo. Budu držet palečky.

3 nové těhulky jsem úplně mimo a budu se muset pomalu zorientovat. Ještě jsem nestihla dočíst, první den v práci a práce jak na kostele.

Zítra jdu na krev a příští týden na UTZ, už se těším. Jsem zvědavá jak je Verunka otočená. ale mám takový pocit, že je příčně, ne úplně ale nohy má někde naboku.
Liberečandy rodíte některá v JBC? Chci tam zavolat a domluvit si prohlídku, ale levné to asi nebude.

Výbavičku musím taky doladit, ještě mi chybí hodně věcí. Veciček jsem dostala tolik, že určitě některé ani neoblečeme.
Spíž mi chybí věci jako deka, fusak, přebalovák a tak.
Kozmetiku pro miminko taky nebudu kupovat, jenom nějaký olejíček. Uvidím co budou používat v porodnici a pak to dokoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
7.1.08 12:37

Stejfo, já jdu do JBC. Snad příští týden bych se tam dostala nasepsání porodopisu. Musíš se tam objednat na tel: 483 345 511 od PO do PÁ 8,00 - 11,00 hodin. A s sebou RČ matky a otce, průkazka, doklady o vzdělání M+T, místo narození M+T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
7.1.08 12:39

Ahoj holky,
jsem v pozitivním šoku !!! 8O Vůbec jste nezahálely.
Vítám všechny nováčky a jsem ráda, že je nás zase víc . :dance:
Janno - veliká gratulace ke svatbě :-)
Jinak mi jsme dostali od Ježíška monitor dechu a jsem opravdu moooc ráda.Stejně bych si ho šla koupit - jsem totiž plašan !!!
Werčo - krasné foto z porodnice. Já jsem si vybrala porodnici v Domažlicích ( 120 km od nás) a vypadá to tam podobně… strašně dobře to tam na mě působilo. Hlavně aby jsme to potom stihli. :wink:
Stejfko - vítej zpět po přestávce … už jsi nám tu chyběla :lol:
Misurdo - jak to vypadá s otokama a jak se cítíš ??? :srdce:
Dočítala jsem Vás asi 1 hod. a tak se musím posilnit … rozhodně nejste teda líné !!

Přeji všem dobrou chuť k obědu a krááásnýýý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
7.1.08 12:42

Porodopis??? Holky, to se musí odevzdávat v každé porodnici? Mám v tom jakýsi hokej. Asi se budu muset za ty 3 týdny zeptat na té prohlídce v porodnici co po nás vlastně budou chtít. Říkala mi kamarádka, že jak rodila, že u toho asistovali i učenky, no nervy moje. Přitom to můžete odmítnout, ale ona to nevěděla :oops:. Ta představa :( . Ale ono to člověk snad ani nevnímá přes tu bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
7.1.08 12:42

Holky ještě jedna info k zubařům. Těhotné ženy mají nárok na 2 preventivní prohlídky za rok zdarma. Mě čeká někdy v lednu ta druhá a náhodou jsem zastihla prez. dentistů v TV v sama doma :lol: :lol:

Já fakt u TV zdegeneruji :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
7.1.08 12:49

Stejfko, já jsem měla malou otočenou příčně asi do 28.tt, jsem ráda,že se umoudřila a je hlavičkou dolu. Nemohla jsem vůbec spávat,když jsem se otočila na bok,tak mě začala hned kopat. Asi jsem madam zavazela nebo co.
Může těhotná ženská ke konci těhotenství spát na zádech. Každý říká něco jiného. Prý se tím odebírá kyslík mimču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.1.08 12:52

achich - zubař :-( - mě vypadla plomba, takže bude vrtání, ale nevím jesti se tam dokopu než porodím - nesnášm vrtačku…

Poly - já na zádech ani spát nemůžu - bolí, ale četla jsem že se na nich spát nemá. Nevím o kyslíku pro mímo, ale že děloha tlačí na páteř 8O !!! Zní to hrozně, tak kdybych na těch zádech mohla, asi by mě tohle přesvědčilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
7.1.08 12:58

Zubaře nebrat :evil:. Pokud nebudu mít problémy,tak tam ani nepůjdu. Čeká mě ve středu akurát prevent. prohlídka kvůli razítku do těhot.průk. Někteří posílají i na plicní, tak jsem zvědavá,jestli mě tam pošle. Jdu si na chvíli hodit nožky nahoru, začíná mě cosi tvrdnout bříško. Zatím pa pa pa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
7.1.08 13:06

Já jsem slyšela, že na zádech se může, ale musí být více pod hlavou, aby se lépe dýchalo. Já bohužel jinak ani nespím, tak doufám, že to neubližuje mimiši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
7.1.08 13:17

Poly na zádech se může,když ti to nevadí. Doktor říkal, že jak miminko tlačí na páteř, tak se tam něco ucpe. Ale, že se nemůsíš bát, když se to stane, tak na zádech ani nevydržíš a automaticky ani abys to věděla, tak se otočíš. Takže se nemůže nic stát.
Nikolo vypadlou blombu ti nezávidím. Vrtání je jediná bolest, kterou bez injekce nevidržím. :D
Katko a kdy máš termín, že už jdeš do porodnice? Já myslela, že se objednám až když budu na mateřské. Myslíte, že to je už pozdě? A na co doklady o vzdělání? To se budou podle toho k vám správat, nebo proč? Nerozumím tomu.

Tak a zase padá sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.1.08 13:24

Já byla u zubaře už někdy na podzim, jen tak mě prohlídl, naimpregnoval krčky, protože je mám hodně citlivé a teď přemýšlím, jestli se ještě náhodou nemám objednat na tu druhou. Zase možná lepší teď než pak s malým.
S tou střídavou péčí v noci to musí být super. Jsem zvědavá, jak to bude u nás, ale myslím, že budu mít mimčo na krku já. Manžel nerad vstává, ráno ho dostávám z postele tak ve třičtvrtě na osm, že má co dělat, aby do osmi stihl seběhnout dolu do práce. a o víkendu vyleze až tak po desáté. Teda pokud nejede třeba na závody, to vstává i v šest a bez řečí. Jo a jen tak ho něco nevzbudí. Takže pochybuji.
Ještě k tomu tvrdnutí bříška - pořád se mi zdálo, že se mi nic takového neděje, ale posledních pár dní asi jo. Ale nebolí to. Jen tak to jakoby ztuhne, že kolikrát bych si toho třeba ani nevšimla, kdybych si na něj zrovna nešáhla. Je to špatný nebo ne? Já jen jestli mám zvýšit magnézium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
7.1.08 13:26

stejfo já mám volat do podnice ve 35.týdnu a teprv si domluvit schůzku, pak jdu ještě jednou ke svojí gynekoložce a pak už do porodnice. A máš pravdu, že to už budu na mateřský. Vidiš - ani mi to nedošlo… A o dokladu o vzdělání nic nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí