Poradna duly
Jana Čurdová
Baruš, ty chodíš ještě teď na depilaci? Já bych asi teď z toho už umřela
. Raději se depiluji doma sama, sice je to častěji, ale co už naděláš. V neděli už musel dělat záskok manžílek, protože si přes to břicho už nikam nevidím
. Dopadlo to celkem dobře, ale než půjdu na kontrolu, tak to musím dotvořit nebo chytne doktor amok. Asi budu muset stát před zrcadlem a tak to pitvořit
![]()
Anel, tak to budeš mít fakt skvělé, představa chlapa se zbíječkou u porodu, mám ti závidět
? No, aspoň zase můžeš řvat jak pavián a nikdo tě neuslyší
. Třeba už budeš rodit v novém boxu, nech se překvapit.
Počítám s tím, že holky se většinou rodí menší, tak snad to bobek malá unosí. Ona ani velká nemá být po kom. Já 162cm a můj 176cm. Jedině, že by po dědovi, ten se 2m, no uvidím za 14 dní na UTZ, jak jsme porostli.
Poly - mne nikdy depilace vůbec nebolela - myslím nohy. Dřív jsem byla hrdinka a chodila i na vosk na celý intimní partie, to teda trošku bolelo a už bych si to v tomhle stavu netroufla. Ale už se těším, až to zase půjde, protože to je bezkonkurenční. Žiletky nesnáším. ![]()
Ahoj děvčata, tak to čumím, vy se předháníte. Nestíhám ani reagovat.
Jednorázové kalhotky jsem koupila ale bohužel jsem si taky nevšimla, že je to XL, tak budu muset koupit menší a tyto někomu daruji.
Anel co se týká tvého porodu, hezky jsme se s kolegyní zasmáli. Dík.
Misurdo tak co nakoupila jsi?
Dobré ráno
,
tak vy jste se zase dneska rozepsaly, to je fajn, že to tady žije.
Baro, nechápu, že tě depilace nebolí, já u toho vždycky řvu jako tygr a celé těhu se tomu vyhýbám. Ale pravda je, že mi mimiš bere tolik minerálů, že mi téměř neobrůstají nohy a hlavně padají mi brutálním způsobem vlasy. Asi budu u porodu s parukou ![]()
Poly-Petas, mám koupené vecičky od velikosti 50 až po 68 celkem kompletně a potom až do 102 jen tak sem tam něco. V září jsme byli v Anglii na dovče a tam se báječně nakupovalo, za 4 libri (160 Kč) 7 bodýček. Tak jsem byla jako utržená ze řetězu a dokonce jsme museli na cestu domů koupit nový kufr
. Ale z tý 50-56 prý miminko vyroste do 1 max 2 měsíců. Matraci máme nějakou lepší 3 vrstvou - levná postýlka 1000, dražší matrace 800. Všechno máme u dědy, aby doma nebylo nic, na co se vztahují různé pověry.
Gissele, třicet je fakt síla, to je snad dražší, než když v ČR rodí nepojištěný cizinec?
Včera jsem také zahájila praní, tak budu pokačovat, koupili jsme lovelu, tekutou i v prášku, tak snad bude vyhovovat.
Tak jdu vařit, dneska se na obídek objednal manjel, už mu ty hospodský jídla lezou krkem a chce pořádnej dlabanec
.
Pa K.
Baruš, já jsem myslela taky nohy. Byla jsem na depilačku asi kolem 21.tt a mimi mi dávalo takové rany, že jsem to vzdala a teď používám jen Veet. Jinak ti strašně závidím, že chodíš na cvičení a po venku po procházkách. Co bych za to dala. Musím jen ležet, že už necítím ani záda a o kyčlích ani nemluvím. Sem tam se pohoupu na balónu a to taky nevím jestli můžu
. Kdo trpí nejvíc, tak asi náš pes, byl zvyklý, že jsem s nim chodila každý den na dvouhodinové vycházky a teď se tak smutně dívá
.
Já jsem si oblečky a vše kolem vyprala v Lovele, na doporučení ostatních mamin.
Ty kalhotky se prý mají kupovat v XL, pokud nejsi zrovna nějaký chroustík s váhou 50kg. Je to lepší, zase záleží jaká značka.
Mišurdo, doufám, že se pochlubíš, co jsi všechno pokoupila ![]()
Ahoj holky koukam koukam pekne to tady zije.
Ja mam dnes 2zkousky ze statistiky a anglictiny tak ted ani nepremejslim o tom co jeste poridit.Jinak oblecky mam taky vetci myslim,ze asi 62.Mam i mensi vecicky hodne jsme toho podedily po martinovi muj pritel ktery se narodil predcasne a mel tam i veci vetci.Tyhle veci se fakt moc kupovat asi neoplati az deti budou vetci a nebudou uz tolik rust tak pak jo.No,samozrejmne ma nase mala i saticky dokonce na tohle leto ruzove asi troje ze sekace a dokonce znackove Next atd.Ty sekace jsou fakt prima.Vlozky a kosily si musim poridit ale asi si poridim pyzamo na knofliky jsem docela zimomriva tak abych nemrzla.Jinak kojici podprsenku koupim asi az tesne pred porodem souhlasim totiz s misurdou,ze kozy nam jeste asi porostou
Jinak mame deku,rychlozavinovacku a fusak taky po martinovi s berankama a premejslim nad nejakym overalkem,ale nevim fakt jake bude pocasi.Ten poridim asi i vetci aby to mela na zimu.Prave ty nase mimina budou pres leto ve hlubokem kocarku a v zime jeste chvili asi taky tak dle toho jsme se snazily vybirat kocarek,ale rikala nam prodavacka,ze ty velikosti jsou standartni takze moc toho si clovek nevybere.Jinak kocarek se mi hrozne libil Casualplay trikombinace,ale davat za nej 20tis.se mi moc nechtelo,protoze nevim jaky raubir nase mala bude a jedna kamaradka mi sdelila,ze pro sveho prvniho musela kupovat kocarek 3krat jak ji ho nicil.
nakonec sme vybraly Xlander XT trikombinaci a vyslo nas to asi na 12tis.s tim jsme pocitaly.No nic ja se jen tak rizepsala,abych se s vama o neco podelila a zapomela na ty zkousky taky a preji vam vsem hezky den.
Misurdo doufam,ze dobre poridis.
Já fakt koukám
To se opravdu nedá s váma stíhat
Snažila jsem se to nějak všechno pročíst ale už si stejně všechno nepamatuji…ještě k těm jednorázovým kalhotkám.XL mi přijdou fakt dost velký,já jsem je nerozbalovala,takže netuším jak vypadají.Mám teď 65kg (původní váha 55) a všichni říkaj že jsem i furt stejná,že jsem nabrala jenom na břiše.Tak aby ty kalhotky na mě neplandali.Nejlepší bude jedny otevřít a omrknout je.
Co se týká té Lovely,tak jsem jí taky koupila,ale švagrová říkala,že to vůbec nepere.Potom když se prý mimčo třeba pozvrací,tak není šance to s tím vyprat.
No a včera jsem byla u doktora.Prý mám odpočívat a nic nedělat,protože mám zkrácený čípek a mohl by hrozit předčasný porod.Tak radši nic nedělám…Za 14 dní jdu na ultrazvuk,tak se moooc těším,protože po dlouhé době zase uvidím to naše štěstíčko ![]()
Werco tak to si druha myslim,ze poly taky ho ma zkraceny jestli se nemylim a musi taky odpocivat.tak radci lezte.Jeste aspon par tydnu.Jak se vubec pozna takovy zkrac.cipek.to pozna samozrejmne jenom asi doktor,ale ptam se asi hloupe co to vsechno znamena?Predcasny porod a jeste neco?
Děvčata jen žádné předbihání, pěkně si počkejte až na termín. ![]()
Nevíte na co všechno berou krev? Brali mi zase 3 ampule. V pondělí uvidím to naše mrně. Jupíííí...... ![]()
Werčo tak hezky odpočívej, nech se prdolka může hezky vyvíjet.
Lost ten čípek to spozná asi jenom dok ale asi můžeme být rádi když je takovéj jak má. Neboj taky jsem zvědavá, takže jsem ráda když se ptáš a když někdo opoví.
Pozná to jenom doktor.Ten čípek vlastně chrání dělohu,takže čím je tenčí,tím jakoby horší-laicky řečeno (tak jsem to pochopila z toho co jsem vyčetla).proto hrozí předčasný porod,ale asi to je v pohodě,protože jsem četla,že s tím těhule posílají i do nemocnice.Horší je to v nižším týdnu těhotenství,poněvadž to pak hrozí potrat…Řekla bych že tím trpí dost těhulek a dočetla jsem se,že i se zkráceným čípkem rodili klasicky až ve 40tt.Asi to není tak hrozný,ale podcenit se to taky nesmí.
Stejfa: 3 ampule?to je dost.snad mě to nečeká.Moc odběry nemusím.
Poly - to jsem nějak přehlídla, že máš problémy, to je mi líto. Chápu tě, že jen ležet je fakt na prd. Já bych z toho byla tak nervózní, že by se mi ještě i přitížilo. To bych totiž jen ležela a stresovala se, protože bych přemýšlela a hned bych věděla, že je potřeba dodělat tohle a támhle a k tomu potřebuje ještě tamto atd. atd. Ale jestli tě nic netrápí, tak pěkně lež, přečti si nějakou pěknou knížku a těš se na miminko. A pozvi si kámošky na pokec. Já předloni takhle chodila ke kamarádce skoro obden. Taky musela jen ležet, tak jsme krafali, občas jsem jí pokoupila a poklidila a pak se jí v termínu narodila krásná holčička. Držim palce, ať všechno dobře vychází.
Werča píše:Stejfa: 3 ampule?to je dost.snad mě to nečeká.Moc odběry nemusím.
Werčo myslím, že tě to nemine.
Stejfi- 3 ampule? No to snad ne
. Já jdu na odběr teda až za 14 dní, ale sestička mi říkala,že mi vezmou jen jednu, ale větší, tak dejme tomu, že 2. Oni zase znovu zjišťují z té krve, jestli jsi nedostala nějaký virus, který by mohl ohrozit škvrně a hlavně zišťují z toho jestli nemáš v sobě streptokoka. Pak už by se na odběry chodit nemělo, jen na pravidelný UTZ snad každý týden nebo co.
Werčo- můžu se zeptat jakou máš velikost toho čípku, jestli ti to doktor říkal. Já ho mám zkrácený taky na 3,6cm a do nemocnice tě povolají, když je myslím na 1cm, tak snad to nějak udržím do porodu. Představa ležení v nemocnici
.
Poly to máš pravdu představa ležení v nemocnici je hrozná. A ještě ted když musíš platit každý den. Hezky odpočívejte, at to vydržíte.