Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
9.1.08 14:41

ja idem na matersku 22.1. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nikol pohoda, ja by som ten kocik tiez radsej mala od nas kvoli moznym reklamaciam, ale zas do viedne to nemame az tak daleko. ale tuktuktuk, snad to bude fungovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.1.08 14:46

Já jdu na mateřskou 17.1. - je to podle mého prvního TP - ten je 28.2., ale podle velikosti mimi sázím na ten druhý termín (4.3.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
9.1.08 14:57

Misurdo, s tím kočárkem ti to opravdu moc sluší, a co teprve až tam bude malá Katuška.
A ta výbavička - moc hezké barvičky, všechno nádherně sladěné. Lehátko je dobrá věc, mně se moc osvědčilo - mimi to pak už v postýlce nebaví a z lehátka krásně může sledovat okolí.

Stejfo, přeju ti brzké vyléčení - s nemocí je to otrava, zvlášť v těhu.

Petas - přeju výdrž se cvičením, taky jsem se jednou dokopala a zacvičila si podle časopisu s balonem (dostala jsem ho k Vánocům), ale pravidelně se nedonutím. A přitom by to bylo asi prospěšné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
9.1.08 15:03

Holky, vy mi děláte takovou radost s tím termínem 4.3. No není to nejkrásnější datum? Na moje narozeniny, asi puknu pýchou.

Stejfi- tak to se ti ani nedivím, já kdybych mohla být v práci, tak tam ještě jsem, ale ono, když děláš pod státem, tak je to trošičku složitější.

Werčo- to vůbec nevadí, včera jsem si tak zabrouzdala na stránkách a o tom zkráceném čípku jsem si dost početla. Do nemocnice půjdeš, pokud se ti zkrátí na 2,5cm, tak snad to v klidu a pohodě ty naše škvrňata donosíme do termínu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.1.08 16:09

Uff, tak konečně chvilku klid. Akorát jsem dorazila z města. Byla jsem se kouknout na přebalovací pulty a vaničky a mám zase dilema. Koukaly jste na ten koupací kyblík? Prý je to pro malé mimčo tak do 7 měsíců úplně nejlepší. Tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.08 16:21

baro, jedni pisu tak, ini tak. na tvojom mieste by som si kupila co tebe bude viac pasovat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.1.08 16:31

Misurdo - dík za radu :twisted: To mi fakt pomohlo. Jak asi můžu vědět, co mi bude víc pasovat???? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.08 16:34

tak aspon si myslis ze ti bude pasovat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
9.1.08 16:37

Baro, já se přikláním k té vaničce, myslím, že si mimi tu koupel víc užije a přijde mi to i snazší pro mámu. Dítě leží na lehátku a máš k němu dobrý přístup, ale v tom kyblíku ho asi musíš jednou rukou přidržovat. A hlavně bych řekla, že ten kyblík se mimču bude líbit hlavně ze začátku, ale pak ocení spíš ten prostor ve vaničce. Známí ho využili akorát na dovolené, že jim to nezabralo tolik místa v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
9.1.08 16:40

Tak holky ja ziram clovek tady neni den a tady to lita no pekny. :D

Anel jo studovat budu i kdyz se mala narodi mam to dalkove a v praze 1den v tydnu takze to zkusim.Po porodu parkrat vynecham,ale jinak bych nechtela prerusovat preci je mi uz 31 a to uceni uz nejde tak jak driv.Jinak Anglina dopadla ok a matiku snad taky sice s odrenyma usima ale snad to za tri zvladnu.No necham se prekvapit.

Poly bricho jsem vyvalovala na anglinctinare tak snad mi to pomohlo. :D

Misurdo krasny vecicky,lehatko je vyborna vec si myslim taky neco takoveho chceme poridit.Vidis ani bych nerekla,ze v Rakousku clovek tak nakoupi.

Materska u me nevim v patek jdu do poradny a na ten utz tak uvidime a zeptam se co a jak.

Jo Poly tebe jsem se chtela zeptat neodrazuji vas lidi od toho,aby jste davali maly jmeno Sara?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
9.1.08 16:57

Jo holky a jeste jsem chtela pripsat,ze bych taky rada neco vyfotila,ale pujcily jsme kamaradovi pred 2tydny na dovolenou fotak a jemu se ho podarilo utopit takze nam bude kupovat novy,ale asi hned tak to nebude.no,ale snad to bude do ty doby nez se mala narodi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.08 18:52

lost, tak to je parada :lol: :lol: :lol: takovy kamarad sa oplati :lol: :lol: :lol: , ale asi by mi do smiechu moc nebolo :roll:

ja som zaspala jak drevo, no zase sa asi v noci nevyspim :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.1.08 19:39

ahoj devcata,
tak jsem dneska uplne hotova, byla jsem v praci dyl,protoze se pomalu balim, pristi tyden jdu na materskou-16.1. naposled jdu do prace v patek, tak chci doladit znamky a vsechno predat. pristi tyden mam asi tri zkousky, tak jsem zvedava jak to sladim

misurdo-taky chvalim vecicky, lehatko je fakt super

jinak ja se taky priklanm spis k vanicce. sice se pry citi lepe v kybli,ale ty malinky jeste nedrzi hlavicku a neumim si predstavit jak ho drzim nekde pod krkem?? a taky si rikam,kdyz mimcu chcete poradne umyt zadek, tak jak to udelate,kdyz ho ma na dne kybla?? treba jsem blba a nedochazi mi to. :lol: :lol:

ja mam akorat kocarek a zakladni vybavu, tak ted koukam po komode, abych mohla zacit prat. ale bud jsou hnusny, nebo desne drahy. ale jeste jsem toho tolik neprosla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.08 19:47

jitus takze ty uz jdes do finale :lol: :lol: :lol:
ty brdo ale sa nam to riadne krati 8O

my kupujeme nabytok v ikei : myslim ze uz lacnejsie to ani nejde :lol: :lol: :lol:
http://www.ikea.com/…43779_S4.jpg /> http://www.ikea.com/…77068_S4.jpg /> http://www.ikea.com/…94324_S4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.1.08 19:59

misurdo - moc krásný nábytek. My jsme taky vybavení z Ikey. Vlastně celý byt včetně doplňků a Terezka bude taky taková. Cenově je to úplně ideální. Postýlku máme normoš - bílou, ale přímo takhle přebalovací pult jsme nekupovali. Mám doma fakt kutila, takže to spojíme s komodou a deskou od stolu… foto pro představu…
http://img.fotoalba.centrum.cz/…552769_4.jpg /> Samozřejmě než se to upevní, tak deska bude natočená tak abych mimi neměla z boku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí