Poradna duly
Jana Čurdová
katko gratulujem ku kontrole, a nic sa neboj, aj moja je priecne, mne je to v podstate uplne jedno ako porodim, strach mam len z toho aby bola malicka zdrava ![]()
no a to akoze 14kg je moc?
, sak to by aj mne museli zakazat jest, ale sucitim s tebou a lutujem ta ze musis zaspavat s prazdnym zaludkom
inak mne na to igor tiez furt repta , ked si davam este nieco o desiatej alebo jedenastej vecer, ale co mam so sebou robit ![]()
lost - no to bych ráda… nejradši bych rodila už teď. Mimi už je vyvinutý, tak co
. Ale chápu, že si musím vyžrat ještě ten poslední měsíc. A jsem moc ráda, že bych měla rodit mezi prvními pěti (možná ještě dřív). Za prvý se už moc těším (denska mi napsal manža, že už se moc těší na Terezku, že už abysme jí měli - si musel vyželit, že jsem kvůli jeho chrápání musela spát v obýváku
) a za druhý chci mít porod za sebou co nejdřív za sebou…
misurdo - to jsou takový nesmysly, bez kterých by se vztah neobešel. Taky máme takový prkotiny a zhádáme se kvůli tomu do krve. A je fajn, že to jsou takový nesmysly. Naštěstí, když je potom nějaký důležitý problém na řešení - držíme spolu a spolu to vyřešíme… Bez hádek by to nešlo, tak buď ráda, že to jsou prkotiny a ne důležitý věci
. A jinak jsem taky brečící. a to jsem si na začátku řikala, že jsou ty těhule praštěný, že brečej kvůli každý kravině. To já ne, taková nebudu. Když to bude blbost a bude se mi chtít brečet, tak to prostě vydržím a bude…
Opak je pravdoua jsem uřvanějí než jakákoliv jiná těhule - prostě hormony - no. Takže já bych se buď urazila a nebo rozbrečela
… Doufám že po porou se mi to vrátí zpět a budu zase „normální“
…
akaco - držim palce ať to co nejdřív vyležíš - je to fakt vopruz - mě to naštěstí už pustilo. A Sinupret ti teda nezávidím
. to je hnus, co?
Já se zase vracím k práci, ale budu to sledovat
nebojte. Páááá
Ahoj těhulky
koukám, že rozebíráte porody, mne se už o nich zdá snad každou noc.
Já se snažím Petra přemluvit aby s náma k porodu šel. Je pravda, že na začátku protestoval, ale ted se s tím už pomalu vyrovnává.
Katko té polohy miminka se taky bojím, mám pocit, že je nějak napříč. Pořád kope někde na boku. Ale v pondělí to budu vědět jistě. No uvidíme.
Co se mé nemoci týče, není to až tak hrozné, v krku mne už nebolí ale odpoledne mám vždycky pocit, že mám horečku. Ne nějak vysokou a do nosu si stríknu jenom na noc. Dneska jsem naštěstí spala jak mimino. To bude tím brzkým vstávaním.
Misurdo tak to tě chápu, taky se mnou hormony mávají. Ale někdy se musí přečistit vzduch, aby se dalo zase krásně dýchat.
Anel, co mám dělat, být v klidu je dobré alespoň pro mimi… ![]()
Jinak dnes už 2 x volali z práce, že něco nemohou u mě najít. Ha, kostlivci začínají vylézat
. Připravovala jsem sama 3 poslední pracovní plesy a teď 18. 1. má být čtvrtý a holky samozřejmě nevědí dost podrobností, které jsem jim neřekla a ani nikam nepsala. Člověk, když to dělá, tak na spoustu věcí příjde sám, ale všechny informace předat dál, to se fakt nedá. Na hodně věcí se dá zapomenout. Doufám,že už volat nebudou, je mi vždycky trapně, že jsem si opět nechala něco pro sebe.
Ježíši, jak já ráda pracovala!!!!!!
Katko taky si myslím, že když to tady zabalím, tak budou volat. Ono se to nedá zařídit všechno, vždycky se na něco zapomene.
Ahoj holky,
u nás vylezlo sluníčko a začíná tát ta strašná ledovka. Hurá. Dopoledne jsem radši ani nikam nevyjížděla a seděla pěkně na netu a hledala si věcičky. Ale teď asi vyrazim do města. U nás ve švadlence by už snad mělo být otevřeno po inventuře, tak jsem si chtěla koupit nějaké látky a něco na miminko ušít. Našla jsem ve staré Burdě střihy, tak to zkusím. V poslední době jsem na to neměla vůbec čas, ale dřív mě to moc bavilo, tak uvidíme.
Jinak to vypadá, že postupně zaleháváte
Už by to snad stačilo, ne? Já jdu na velký ultrazvuk příští pátek, tak jsem zvědavá. Občas se snažím nahmatat polohu mimča a mám takový tušení, jak tam asi leží, ale nejsem si na 100 procent jistá. Pokud by vyšly moje předpoklady, tak je tam malej zkroucenej úplně ukázkově, tak jak by to mělo být. V oblasti mojeho pupíku mě tlačí nejspíš prdelkou (no ale klidně by to mohla být ihlavička
) Počkáme na přístroje a uvidíme ![]()
Báro tak to smekám, já bych se do šití nikdy nepustila. Nemám na takové věci nadání.
Po práci se jdu podivat do Teska mají 70% slevy, tak jsem zvědavá.
Ahoj holky,
tak jsem dočítala asi 6 stran! Dnes jdu večer na další předporodní kurz… tak jsem zvědavá. Jára mi před chvilkou odjel do Rakouska na lyže a vrátí se až v neděli večer. Tak mu hrozně závidím. ALE ZA ROK SI TO VYNAHRADÍM !!!
Jinak mi máme taky dost barevný byt. Obývák máme dohromady s kuchyní 2× sv.zelená 2X sv.žlutá,ložnice žlutá,předsíň oranžová,koupelna bílá káva s tm.hnědou a pokojíček uvidíme až se taťka vrátí z hor ???
Těhulky dávejte všechny na sebe pozor … něco lítá ve vzduchu… všichni kolem jsou marodný +průjem a zvracení !!! ![]()
O děts.Dr. jsem taky slyšela, že se má zařírit před porodem.Tak to taky budu zkoumat.
Mějte se krásně a pohlaďte si pupíky.
![]()
Stejfo - V Tescu je to super. Mára mě vždycky musí páčit heverem
. Naposledy se ale aám neudržel a koupil Terezce punčocháče. fakt slaďoučky. Koupila bych tam každou druhou věc, fakt je mají moc krásnýýýý. Pak se pochlub co jsi nakoupila
. Paaa
Tak jsem zase tady byla jsem se projit a narazila na nejaky sekacek tak jsem maly poridila bundicku at ma neco az pujdem z porodnice.Nevite asi zadna z vas jake pocasi ma byt v breznu ze? ![]()
No vcera me jedna prodavacka na Chodove ujistovala,ze urcite bude teplo jen abych tam koupila tenkou bundicku za 1000,–.No a dnes jsme v sekaci obevily dve bundicky jednu za 110 oboustranou a jednu za 150.A obe znackovy.Ty sekace jsou fakt super.
Akaco souhlasim s Misurdou je jedno jak tam mala je a jak pujde ven hlavne at mate Rosarku zdravou. ![]()
A to preji nam vsem samozrejmne. ![]()
baro si vazne sikulka s tym sitim ![]()
inak u nas pisu tiez ze su zlavy v tescu , ale zlavnene nie su tie mini vecicky
, ale sak oni ich zasa niekedy zlavnia. ja uz asi ani moc nakupovat nemusim, myslim ze mam toho dost a az bude nieco chybovat dokupim, len este musim kupit nejaku teplu ciapku, myslim ze do konaca aprila moze byt este dobra kosa
a este chcem objednat fusak z emitexu , ten 3 v 1, len este neviem aku farbu, asi zoberiem cierno-biely, lebo ten cerveny moze byt uplne iny odtien jak je to v kociku a to by ma potom asi stvalo
( clovek niekedy rozmysla nad strasne nepodstatnymi sprostostami
)
lost tu drahu ste ale snad nekupili
, keby som mala na rozhadzovanie tak asi tiez budem kupovat znackove a nove, ale tie nosene su super, myslim ze tie deticky z toho rychlo vyrastu, preto su aj tie vecicky casto pekne zachovane ![]()
Misurdo to vis ze jsme ji nekoupily jen me pobavilo jak me presvedcovala,ze bude teplo.Kdovi jak bude. ![]()
no bola to dobra predavacka, jej sef by mal z nej radost
![]()
ja som este stale v sekaci nebola , a to tu mam jeden pod nosom, ale urcite tam zacnem chodit
, treba prekonat ten prvy krat............
zatial som kupovala len na MMB
Nikol, MMB jsou stránky mimibazaru - myslím, že už tě tam holky odkazovaly na ten kapsář. Mají tam fakt pěkné věci. Zrovna dneska mi přišla objednaná kombinézka - zateplená sametová s růžovými hrošíky - myslím, že v ní půjdeme z porodnice a do kočárku bude super. Jestli nás tedy počasí nepřekvapí nějakým horkem, ale v půlce března těžko.
Báro, máš můj obdiv, šití a podobné věci - na to jsem nikdy neměla buňky.
Petas - taky mi dnes manžel odjel do Rakouska na lyže, ti chlapi si to ale umějí zařídit. Tak aspoň nejsem jediná slaměná vdova.