Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, jo asi mi je taky jedno, jestli se malá ještě otočí nebo ne, možná u císaře hrozí i míň komplikací, než u normálního porodu, jenom je to pro mě prostě neznámá situace. Ani nevím, jak je to potom u druhého těhu a porodu a jestli se po císaři tělo čistí jako po porodu a tak. Musím pozjistit něco na netu. Nebo holky, tady už je někdo z Vás po císaři, že jo? Napište poznatky, prosím.
Dneska mi donesl můj milý kytičku domů, jen tak, abychom byly s Rosárkou šťastný, tak mi zase ukápla slza
, ach jo, je prostě báječnej. ![]()
Ahojky Vy tu…
Tak já zas nakukuju
…
Nikolaao Ty se nezdáš holka … ¨2 fóra takhle hbytě nezvládám ani já ![]()
Stejfo
Ále, jiná planeta… Jiné stránky, jiné fórum, já když to napsala, tak mi to ale vyznělo skoro jako bych říkala, že jsem přiletěla z Marsu
Jsem běžně k vidění na Tehotenstvi.com, ale pod jinou přezdívkou, tu mi to u Vás nechtělo vzít.
KOukám, že jste tu probíraly výbavičky a tak. Tak v tom jsem pěkně pozadu. Mám spoustu oblečků, pár drobností, vaničku, přebalovák a jinak nic…zatím. ![]()
Hezké pátečné ráno dámy. Tak jak jste se vyspali? Já o něco hůř než včera, pořád jsem se vrtěla. Nějak jsem se nemohla uložit. Ten můj čokl mi zase udělal večer nervy. Když jsem dorazila domů asi tak v osum, tak nebyl zase doma. S Petrem jsme ho jeli hledat, ale neměli jsme štěstí. Útulek už byl zavřenéj a k veterináři nikdo nevolal. Tak už jsem myslela na nejhorší.
Nechali jsme otevřené vrátká, kdyby náhodou se chtěl vrátit. A on milost pán si přišel o čtvrt na jedenást domů. Stratil obleček co mněl na sobě a vodítko. Nebo mu to spíž někdo vzal. Ale i tak jsem byla hrozně ráda, že ho mám doma. Jinak bych asi ani neusnula.
A v Tesku jsem nakonec koupila jenom prostěradlo na postel, 2 osušky a 2 trika jedno za 57,–. Ale pro mimi nic, co ještě potřebuji to v akci neměli.
Ahoj Stejfo, ty si s tím pejsánkem tedy užiješ. Ale zase je to dobrá průprava na dítě, to už tě nic nepřekvapí.
Taky jsem takhle nedávno hledala našeho jorkšíra (nechala jsem ho u našich, když jsem jela pryč), už se mi dělalo úplně zle, že ho najdu někde přejetého, a pak jsem zjistila, že byl mezitím doma manžel a pustil ho k nám domů - bydlíme s našima vedle sebe. Takže já lítala jako blázen po vesnici a Jessinka si v pohodě lebedila doma v pelíšku.
Závidím ti, že už máš vypráno - já na tom stále pracuju. Nějak se mi sešlo těch oblečků moc, ani to snad neunosíme. Jen když to bude zase mrňousek jako Honzík - ten nosil 56 dva měsíce a na začátku mu fakt plandala.
Anel taky mám tech oblečků víc, taky to asi neunosíme. Jenom doufám, že se nám nenarodí žádný obr človíček.
ahojte tehosky!!!
stejfo to su stresy s tym vasim hafanom
![]()
no vidis ani u nas v tescu nemaju zlavy na tie mini veci
, ale sak oni to zlacnuju kazdu chvilu
, si holt chvilu pockame ![]()
ja idem zachvilu na tu " akoze " operaciu, tak mam trosku bobky, ale ked chcem rodit, tak preco by som nevydrzala toto, ze???
no som hrdinka
![]()
tak vas holky zdravim a preji hezky den.
Tak ja a mala mame po kontrole i s velkym utz.Tak ja jsem ted normalne 30+3.Mala vypada na 32+3 a ma 2100gr.Takze pekny buclik ale asi ma narok.Na otazku jestli by se teda rodilo driv mi doktorka rekla ze to byt nemusi.Jinak vsechno ma na svem miste jak ma byt a je hlavickou dolu.No a uvidime jestli se neotoci jeste ale nato jakej je buclik tak snad asi ne.Ja nabrala dotedka 12kg.jinak mam info co do porodnice tak vam to sem ted hodim.Pro informaci budu rodit v krci v praze tak to jen aby jste vedeli.
Nutne-Doklady vyplneny dotaznik o jmene ditete takze jak to vypada musi se psat dopredu jak sme se o tom bavily
DOPORUCENE
K porodu-maminka
Tatulda
Mimino
Pro pobyt v nemocnici-vse pro mimino je k dispozici-obleceni kosmetika,plenkove kalhotky cca.do 4dne pobytu v nemocnici.
Nutne psaci potreby!(tomu moc nerozumim ale asi nebudou chtit aby mimino psalo.
Co na cestu domu-plenkove kalhotky na 1pouziti 2-3ks.
PROSIME NEBERTE SI MOC PENEZ,DRAHE SPERKY A VECI A MOC OBJEMNA ZAVAZADLA:
tak holky to by bylo k tomu asi vse doufam,ze jsem vas tim moc neobtezovala,ale chci at vite taky neco a nejste nejiste jako ja jeste vcera.Jeste mam tady list kdy do porodnice tak kdo bude mit zajem tak to naskenuji a zkusim poslat nebo to sem svihnout.
Tak se zatim mejte a hezky den preji. -
Misurdo tak nech ti operace dobře dopadne. A taky to budeš mít bez umrtvení, jako já ten výrustek na bradavce? Tak nech to bolí co nejméně.
Misurdo, drž se, ať to máš rychle za sebou.
Lost, to je tedy vyčerpávající, ale ono je to stejně v každé porodnici trochu jiné. Já si vzpomínám, že jsem taky musela mít všechny ty doklady, ale pak je potřeboval stejně manžel, když šel na matriku.
Je tu nějak klidno, tak jdu zase chvíli žehlit ty pidioblečky. Pa
Ahojda při pátku,
Misurdo, ať to moc nebolí, a co Ti vlastně budou dělat? Asi jsem to nějak přehlédla.
Stejfo, psík je někdy jako mimi
, alespoň budeš mít trénink na to malé, co příjde do domu.
Lost, fajn seznámek, alespoň pro představu co připravit. Jinak myslím, že každá porodnice to má jiné.
A co vy dneska?
U nás je krásné počasí a já pořád doma. Tentokrát jsem vyfásla do nosu antibiotika, tak snad pomůžou. Tak se zabavuji alespoň vařením. Nejsem v tom zase tolik zběhlá, celkem dobře peču a minutky mi také jdou, ale dneska jsem se dala do vepřového v mrkvi. Nejen že jížka je problém, ale ono ty omáčky jsou taky problém
snad to nějak dopadne. Mámu mám na telefonu, ta má ze mě srandu a já se potim u sporáku. Hrůza, děs…
Tak se mějte hezk a já jdu zase mrknout jak se daří masíčku.
K
Lost gratuluji ku KO. Prdelka je už kus. Přez 2 kila, to jde. SEznámek hezkéj. ![]()
Katko tréning to je docela dobréj, ale kdo má mít ty nervy nato. Ten stres, jestli ho ještě někdy uvidím, jestli se mu něco nestalo. 100 000 město není žádná vesnice, všude hrozný provoz. No už asi vím jak se musela máma vždycky bát, když jsem se omylem někde zdržela.
![]()
Misurdo včera jsem se byla ještě dívat na lehátka a natrefila jsem na stejné jak jste koupili vy. Ale měli ho jenom v modré barvě. A i ta cena celkem šla 990,–. Tak nad ním přemýšlím.
stelfo diky za gratulace.a muzes mi prozradit kde si to lehatko videla jestli to neni velky tajem?Taky chceme neco takoveho poridit,ale jeste jsme nestihli kouknout kde. ![]()
V Liberci, ale mají poslední, tak nevím jestli ti to zdělím. ![]()
Myslím, že se to jmenuje PET-PETO nebo tak nějak. A odkud jsi ty?
no ja do liberce kvuli tomu nepojedu proto se nemusis bat.Ja Praha takze tady neco snad vysonduji. ![]()