Poradna duly
Jana Čurdová
Mišurdo- tak sleduji, že nespíš. Jaká váha? Kolik jsi přibrala od začátku těhu?
30 euro? tak to čumím, koukala jsem u nás a tady stojí 1500 a víš. To mi příde dost. Potila bych se ráda, ale bohužel musím pracovat. No ty 2 apůl týdne budu muset ještě vydržet.
Já mám 9,5 kg doufám, že už to nepude nějak rapídně nahoru.
Stejfi a ty jsi nechtěla jít na nemocenskou nebo ti ji nedali, že jsi pořád v práci.
Ahoj,
koukám, že zase píšete jako steklý. Dnes se musím pochválit… cvičila jsem podle DVD! Zázrak, protože jindy jsem strašně líná !!!
Jituš - musím smeknout, protože pracovat a studovat … ty brďo!!! Jsi dobrá !!!
Jinak závidím, že už máš změřené mimčo 35cm a 1,88 kg to je krásné. Gratuluji !!!
![]()
Stejfko - zkus si dát zábal na krk a kdyby to nepomohlo tak zkus Preventan ( na posílení imunity).
Ale bude to vše OK…uvidíš. ![]()
Misurdo - mrkla jsem do galerky … no to je náááádheraaa !!! Krásné a závidím. ![]()
Kuře … musím se kouknout do trouby, nebo jsem dnes hlady.
Holky, ráda bych si z někama stáhla tak krásnou grafiku, jak máte vy. Poradíte mi. Já jsem na tyto věci úplný laik
.
To je zase novinek. Nějak nestíhám , právě jsme dodělali inventuru, musím letět do města ještě něco vyřídit a nakoupit, pak na manikůru a zase zpátky do práce.
Misurdo - fakt moc pěkný věcičky. Aspoň ti už ubyly nějaké starosti.
Já pojedu objednat kočárek a postýlku asi příští týden. Už se taky těšim.
TAk zatim papa a odpo se na vás zase přijdu kouknout.
poly ja som bola dnes hore uz o piatej
, ale uz som si na to zvykla , asi o siedmej som este hodinku podriemla a teraz som zehlila, lebo to hrozne flakam
![]()
no neviem co som pribrala za tie 2 tyzdne od poslednej poradne ale naposledy to bolo 75,5 kg tj plus nejakych 12-13kg, myslim ze tie nohy maju co robit aby ma uniesli ![]()
stejfo ja som tiez na tie lehatka kukala doma len na zlacnene, lebo 1500, 2000 a viac sa mi zdalo strasne vela, za tie prachy by som ho nekupovala a to iste odsavacka : ta stala nejak 55, a ten kos vysiel na 35
ja by som to vedela vsetko najst aj lacnejsie, ale to by bolo niekde z nemecka a neviem ci posielaju na SK ana druhej strane co sme usetrili na kociku, aspon sme mohli dat za ine veci ![]()
petas to si dobra s tym cvicenim
, ja som myslela ze nieco budem robit, ale zo zaciatku som nemohla a teraz ked by som uz mohla, tak sa mi uz do nicoho nechce
, no snad si to vynahradim potom ![]()
poly a s cim chces pomoct ? s tym metrikom? ked tak napis sz a ja ti to podrobne vyvetlim ![]()
Poly já jsem na nemocenskou nechtěla a mne by chyběl kontakt s lidmi a doma zatím ani nemám internet. I když už na tom pracujeme. Bude někdy v únoru, teda doufám, musíme nechat udělat pevnou linku. Bohužel přez WiFi nemáme signál.
Misurdo ten kočárek vůbec neznám. co to je za značku?
Petas já nastupuji 25.1. už se celkem těším.
stejfo je to nurse, alebo baby nurse?
look a vyraba to asi jane, lebo je to v papieroch, ![]()
nasla som ho aj na nete ale v trochu inych farbach, v cechach vyjde na nieco cez 13000
misurda- kočárek moc pěkný, hodí se ti k pleti
… známý valil oči, že jsme dali 13000 za kočík, že jme měli říct a on by zajel do Polska a že bysme hodně ušetřili… njn, ale kdo to mohl vědět… a bůh ví kdy by to bylo… takhle si radši připlatíme a i s případnou reklamací by neměl být problém…
inak dakujem vsetkym za pochvaly
ja si myslim ze 13000 neni az tak strasna polozka, su aj ovela drahsie a vy tiez planujete mat aspon 2 deti, nie? no tiez dufam , ze ten kocik vydrzi vozit 2 deti ![]()
misurda - no je to nejdraží co jsme koupili… ani komody nedávají takovou sumu… ale dvě děti bysme časem chtěli, takže to není tak hrozný… jen jsem konstatovala ![]()
jééé yv zase jedete,fakt vám nestíhám ![]()
Poly: doktoro mi neříkal jak ho mám zkrácený.Ale do nemocnice bych už nechtěla.Byla jsem ve 22tt 10dní kvůli močáku a stačilo…
Jinak na mateřskou půjdu asi za 14dní..
no jdu pročítat a taky mrknu do galerky ![]()