Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6156
9.1.08 10:23

Mišurdo- tak sleduji, že nespíš. Jaká váha? Kolik jsi přibrala od začátku těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
9.1.08 10:38

30 euro? tak to čumím, koukala jsem u nás a tady stojí 1500 a víš. To mi příde dost. Potila bych se ráda, ale bohužel musím pracovat. No ty 2 apůl týdne budu muset ještě vydržet.
Já mám 9,5 kg doufám, že už to nepude nějak rapídně nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
9.1.08 10:40

Stejfi a ty jsi nechtěla jít na nemocenskou nebo ti ji nedali, že jsi pořád v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
9.1.08 10:59

Ahoj,
koukám, že zase píšete jako steklý. Dnes se musím pochválit… cvičila jsem podle DVD! Zázrak, protože jindy jsem strašně líná !!!
Jituš - musím smeknout, protože pracovat a studovat … ty brďo!!! Jsi dobrá !!! :lol: Jinak závidím, že už máš změřené mimčo 35cm a 1,88 kg to je krásné. Gratuluji !!! :lol: :lol: :lol:
Stejfko - zkus si dát zábal na krk a kdyby to nepomohlo tak zkus Preventan ( na posílení imunity). :( Ale bude to vše OK…uvidíš. :wink:
Misurdo - mrkla jsem do galerky … no to je náááádheraaa !!! Krásné a závidím. :lol:
Kuře … musím se kouknout do trouby, nebo jsem dnes hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
9.1.08 11:01

Holky,
kdo z Vás půjde první na oficoš mateřskou ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
9.1.08 11:07

Holky, ráda bych si z někama stáhla tak krásnou grafiku, jak máte vy. Poradíte mi. Já jsem na tyto věci úplný laik :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
9.1.08 11:09

To je zase novinek. Nějak nestíhám , právě jsme dodělali inventuru, musím letět do města ještě něco vyřídit a nakoupit, pak na manikůru a zase zpátky do práce.
Misurdo - fakt moc pěkný věcičky. Aspoň ti už ubyly nějaké starosti.
Já pojedu objednat kočárek a postýlku asi příští týden. Už se taky těšim.
TAk zatim papa a odpo se na vás zase přijdu kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.08 12:42

poly ja som bola dnes hore uz o piatej 8O 8O 8O , ale uz som si na to zvykla , asi o siedmej som este hodinku podriemla a teraz som zehlila, lebo to hrozne flakam :oops: :oops: :oops:
no neviem co som pribrala za tie 2 tyzdne od poslednej poradne ale naposledy to bolo 75,5 kg tj plus nejakych 12-13kg, myslim ze tie nohy maju co robit aby ma uniesli :?

stejfo ja som tiez na tie lehatka kukala doma len na zlacnene, lebo 1500, 2000 a viac sa mi zdalo strasne vela, za tie prachy by som ho nekupovala a to iste odsavacka : ta stala nejak 55, a ten kos vysiel na 35 :wink: ja by som to vedela vsetko najst aj lacnejsie, ale to by bolo niekde z nemecka a neviem ci posielaju na SK ana druhej strane co sme usetrili na kociku, aspon sme mohli dat za ine veci :wink:

petas to si dobra s tym cvicenim :wink: , ja som myslela ze nieco budem robit, ale zo zaciatku som nemohla a teraz ked by som uz mohla, tak sa mi uz do nicoho nechce :roll: , no snad si to vynahradim potom :lol:

poly a s cim chces pomoct ? s tym metrikom? ked tak napis sz a ja ti to podrobne vyvetlim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
9.1.08 13:09

Poly já jsem na nemocenskou nechtěla a mne by chyběl kontakt s lidmi a doma zatím ani nemám internet. I když už na tom pracujeme. Bude někdy v únoru, teda doufám, musíme nechat udělat pevnou linku. Bohužel přez WiFi nemáme signál.

Misurdo ten kočárek vůbec neznám. co to je za značku?

Petas já nastupuji 25.1. už se celkem těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.08 13:18

stejfo je to nurse, alebo baby nurse? :roll: look a vyraba to asi jane, lebo je to v papieroch, 8O
nasla som ho aj na nete ale v trochu inych farbach, v cechach vyjde na nieco cez 13000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
9.1.08 13:32

říkala jsem si že má podobnou korbičku jako jane. Je hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.1.08 13:36

misurda- kočárek moc pěkný, hodí se ti k pleti :wink: … známý valil oči, že jsme dali 13000 za kočík, že jme měli říct a on by zajel do Polska a že bysme hodně ušetřili… njn, ale kdo to mohl vědět… a bůh ví kdy by to bylo… takhle si radši připlatíme a i s případnou reklamací by neměl být problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.08 14:24

inak dakujem vsetkym za pochvaly :lol: :lol: :lol: ja si myslim ze 13000 neni az tak strasna polozka, su aj ovela drahsie a vy tiez planujete mat aspon 2 deti, nie? no tiez dufam , ze ten kocik vydrzi vozit 2 deti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.1.08 14:29

misurda - no je to nejdraží co jsme koupili… ani komody nedávají takovou sumu… ale dvě děti bysme časem chtěli, takže to není tak hrozný… jen jsem konstatovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
9.1.08 14:35

jééé yv zase jedete,fakt vám nestíhám :D

Poly: doktoro mi neříkal jak ho mám zkrácený.Ale do nemocnice bych už nechtěla.Byla jsem ve 22tt 10dní kvůli močáku a stačilo…
Jinak na mateřskou půjdu asi za 14dní..

no jdu pročítat a taky mrknu do galerky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí