Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
9.1.08 20:02

nam se tenhle styl domu vubec nehodi. ja mam doma spis drevo a nabytek v uplne jinem stylu. bylo nejlepsi sehant tmavsi drevo i hezky lamino by slo,protoze komodu budu mit v obyvaku, kde budem stejne nejvic. loznici mame v patre, tak tam bude prtous jenom na noc. ja hledam na internetu v inzeratech, protoze takhle se nam zadaril kocarek,ale moc nejsou. vetsinou si je asi nechavaji jako kus nabytku. chapu, taky to tak udelam :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
9.1.08 20:02

Mišurdo- ten nábytek, to je balada, my teď sháníme taky skříň pro prcka, ale nejblíž to máme do Brna do Ikei. A s tím, že mám zakázané trajdat autem, tak nevím, jak to vymyslíme. Manžel si vzal vyjímečně volno v práci v pátek, tak musíme pokoupit vše ostatní, jinak já jsem bez auta jak bez ruky. Snad někde něco seženeme, ale v té bílé, to je opravdu balada. Postýlku máme stejnou :lol: .

Lost- ani mi nemluv. Já jsem chtěla víc Elišku, ale manželovi se strašně líbí Sára. Mě se teda líbí obě dvě jména, tak je mi to celkem jedno. Ale někdo nám říká, že je to židovské jméno,ať ho nedáváme. Ale ono už se to tak nebere teď, jak dřív. Moje mamka ta z toho nadšená taky není, ale je naše, tak ať si děláme co chceme. Myslela jsi toto nebo to má mít jiný význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.08 20:06

tak kutil to sa hodi vzdy :lol: :lol: :lol: , ja chcem izbicku vymalovat vo farbach, preto chcem biely nabytok :lol: , inak vcera tam mali krasne zostavy pre babetka, ale hroozne drahe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.1.08 20:10

A víte co bych potřebovala? Vůbec nikde nemůžu sehnat takový ty závesný kapsy na zeď. Nejdřív jsem to chtěla do koupelny (v rámci úspory místa), ale pak jsem si řikala, že by se mi to líbilo a nad ten můj přebalovák, kdyby to nějak dobře vypadalo. Jen to nikde nemůžu sehnat. Spolýhala jsem se na tu Ikeu, ale tam jsem nic takovýho nenašla. Jen jsem koupila takový dva boxy - akorát na krémy a takový stojací lahvičky… Nevíte někdo, kde bych mohla ty kapsy sehnat? (Dřív to bývalo v takových těch panelákových kopelnách jediný možný úložný prostor…)?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.1.08 20:13

to muze byt pekny bily nabytek k barevnym zdem. ja mam k tomu drevu taky ruzne barvy. nekde jednu stenu, nekde tri nekde vsechny. obyvak teda jeste neni dodelany, to uz se nestihlo, ale to udelam kdyztak v lete. loznici mam v podkrovi a tu nejvetsi zed jsem namichala broskvovou s cervenou a jeste se opakuje kolem okna a k tomu do barvy koberec a dvere. loznici mame po babicce z brizy, ale je docela pekna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.08 20:13

jitus , tak to ti drzim palce aby ste nieco zohnali :wink: sak to skuste nejak tak vymysliet jak nikola , ci ani samotne drevene komody sa nedaju najst? ale drevene maju nejake v ikei, ale asi to nie je tvoj styl, co? :?

poly tak nech tam manzel zajde sam :wink: alebo mu neveris??? :lol: :lol: :lol: inak my ked chceme nejaky nabytok tak po tychto nasich nabytkoch nechodime, lebo tam maju len vyrobky z lamina :roll: , nechapem preco nevyrobia niekedy aj nieco z dreva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.08 20:19

nikol viem co myslis, ale neviem kde by si to nasla a nemas nejaku znamu co sije? mohla by si si kupit latku a dat to usit, moja babka take nieco podobne robila sestre :wink:

jitus, my sme tiez farebny maniaci :lol: , obyvak terra a oranzova, kuchyna je vanilka a nieco medzi zltou a oranzovou, spalna hneda a kupelna bielo cervena :lol: :lol: :lol: a detsku chcem zeleno-oranzovo-ruzovu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.1.08 20:22

ttomu rozumim-kuchyn merunkova, koupelna modro zluta, pokojicek zluty s modrym kobercem. obyvak chci dve zdi takovou zlutooranzovou, ale takovy ty smouhy. dreveny komody delaji, ale stoji od sesti tisic nahoru a nektery jsou i dost hnusny. anebo to je drevo,ale vubec se nam to nehodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.1.08 20:24

nikoll. tady jsem ti neco nasla, tak mrkni: http://www.mimibazar.cz/…tografie.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
9.1.08 20:26

Mišurdo- no pokud v pátek nic neseženeme,tak budu muset vyslat manžílka samotného. Co už? Děkuji za nápovědu těch měřítek, mám v tom strašný hokej, ale musím si na to pořádně sednout a nějak to zkusím, snad se to povede.

My jsme si přes léto taky vymalovali celý barák, poněvadž jsme přistavovali podkroví. Obývák oranžový s vanilkovým stropem, kuchyň žlutá, jídelna žluto-oranžová,ložnice světle modrá s tmavší modrou a dětský to ještě nevím.

Kapsy?? Kde já jsem je viděla. Někde na internetu, ale kdybych si vzpomněla, kde. Zkusím zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.1.08 20:26

nikol, tak takle to nefunguje, ono to neprepise presne tu stranku. ale zadej si tam prodam, od vsechn inzerentu, text - kapsar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.1.08 20:31

devcata, vedeli jste, ze jeste pred narozenim ditete si musite dohodnout s pediatrem ke kteremu chcete chodit, ze vas veme a nahlasit priblizny den porodu?? to bude jeste behani, az zjistim co je potreba. na tom kurzu v porodnici nam dali papir-prohlaseni z matriky, kvuli rodnemu listu. skoro nevim kde zacit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.1.08 20:42

jitus tak to som teda nevedela 8O 8O 8O , ja vlastne este ani neviem ci budem vobec dostavat ten rodicovsky prispevok, ale snad ano :wink:

poly kazda sme sa tym trosku trapili, ale nakoniec sme z toho vsetky s nejakou cudzou pomocou vysli, ale mas pravdu treba si na to najst cas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
9.1.08 21:12

Jituš- já jen vím, že toho doktora bys měla mít podchyceného asi tak měsíc před porodem. Jsem zvědává jak to bude tady u nás, jsou tady naprosto neschopní dětští lékaři. Je tady jedna bezva doktorka, ale ta má tak narváno, že mám strach aby nás ještě vzala. Budu tam muset zajet co nejdřív,ať pak nelítám a nesháním. Mimčo se může narodit dřív a co potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
9.1.08 21:30

Ahojky!

Jituš jsi zlatá! něco podobnýho jsem myslela, ale aspoň už vím, pod jakým názvem to mám na internetu hledat. Díky :wink: .
A o pediatrovi vím. Zrovna včera jsem si dělala seznam nejbližších petiatrů (na netu to jde prostě samo) a mám jich vybraných 5, tak to vezmu podle místa (víc o nich nevím :? ) a v případě problémů bych šla jinam a jinam… Řikali mi, že abych s miminkem nemusela daleko (protože budu ze začátku chodit každý týden), mám si ho najít zatím podle místa…

A s barvama taky experimentujeme. Je to teď moderní. taky se hodně nosí mít jednu stranu tmavší než všechny ostatní. My máme obývák azurově modrý (mišurdina barva obýváku je na řadě až se bude malovat podruhý), ložnice je lehce meruňková (večer hezká, ale přes den není vidět, takže potom bude taky změna - třeba hnědou má kamarádka a nevypadá to vůbec špatně) a předsíň s kuchyní není ještě dodělaná (barevně), ale barvičky budou mít taky…

jdu hledat kapsáááář :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital