Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
11.1.08 17:02

Ahoj holky!

Tak já jsem ten překrásný dnešek využila k procházkám s rodinou. Bylo to fakt super, tak mám moc moc dobrou náladu :lol:.

misurdo - to jsem takový lepl, že jsem přehlídla, co se děje? A to tak poctivě dočítám vždycky :oops: . Ale ať je to jak chce, držím palce, ať to bolí co nejmíň. Budeme rodit, tak si tý bolesti ještě užijeme dost a dost :roll: .

Hebrey - I ty jedna detektivko :wink: . Proto jsem ti řikala, že na Vašich stránkách na to prostě nemám - nestííííháááám. Praha mi stačí a do března občas nakouknu :wink: . neboj - už si to pamatuju :D .

stejfa - my jsme lehátko zatím vynechali… na začátek máme autosedačku (zjistila jsem, že je kolíbací, tak mám radost :D ) a časem kdyby byla potřeba (jako že jsem slyšela, že je to dobrá věc) se dokoupí.

Já jsem zase dneska byla v bazárku a prostě jsem se neudržela. Jsou to věcičky už i na větší, koupila jsem i trička (vel. i 86), ale ty se neztratí. Nechtěla jsem tam nechat naprosto super věcičky a ještě ke všemu značka jako CaA, Mexx atd… Už se ale neudržím, tak to nafotím i s Vánocema a přidám do galérky, abych se pochlubila :wink: . Tak zatííím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.1.08 17:30

ahojky!!!

pise sa mi tak trosku divne bez prsta, ale da sa to nastastie mi ten prst riadne opichal 6 inekciami a necitila som nic , teraz este dufam ze vysledky z patologie budu nejake dobre, ani vlastne neviem co to bolo , teraz ma to trosku boli, ale zasivane boli, takze pohoda, musim si zvykat :wink:
jaaaaaaaaj a este ste sa pytali ze co to vlastne bolo? tak ja to tiez neviem , na ukazovaku na lavej ruke sa mi urobila ako keby taka zrazenina z krvi, myslela som si ze to zmizne samo od seba, ale po mesiaci sa nic nedialo, tak som zasla ku koznej a ta povedala ze sa to musi vyoperovat :roll: a tento tyzden mi to aj 3 krat krvacalo, tak dobre ze to mam za sebou :wink:

potom bola navsteva u babky a teraz som isla sama domov, lebo igor isiel niekam na pivo a asi 15 m od domu som spadla, ani neviem ako sa mi to podarilo, ale spadla som na kolena a zadrzala sa (nastastie ) tou zdravou rukou , nic strasne sa nestalo, mam len odrate kolena a trosku natrhnute nohavice , ale som sa zlakla a stastie ze neslo ziadne auto lebo som spadla rovno na cestu no sikovnica sikovna :roll: :oops: :roll:

vy ste mali dnes pekne pocasie? u nas bolo hrozne :roll:

katko bravcove v mrkvi? 8O tak to nepoznam, ale poznam to telefonovanie s mamou alebo babkou, ked neviem ako dalej :lol: ale teraz vacsinou volam len ked ide o knedle alebo halusky alebo domace cestoviny :lol: , ostatne uz v podstate ovladam :wink:

stejfo mali ho aj vo viedni aj v modrej farbe :wink: a ta cena je vazne OK :wink:

lost no pekne rastiete!!! gratulacie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
11.1.08 19:22

Ahoj holky, včera se mi nějak zablokoval počítač a nastartovala jsem ho až teď, tak čučím kolik jste toho opět probrali.
Lost- ty už bys mohla jít rodit, ty máš ale cvalíčka na holku. Bereš nějaké vitamíny speciální :lol: ?

Káťo- pokud bys šla císařem, tak se neboj, já jsem si tím už prošla. Opíchají ti bříško a cítíš jen takové tlaky. Trvá to asi 2-3minutky a potom ještě než tě zašijí, bolesti začneš cítit až později, ale dá se to. Dělohu, čistky, to ti vše dají pryč, takže nemusíš mít strach. Kamarádka teď byla taky císařem, začala se jí přetáčet děloha, tak musela jít nanovo, ale to se stává zřídkakdy. No a kojit začneš asi tak za 2 dny. Bolesti máš nejhorší asi tak první týden, pak se to pomaličku uklidňuje, ale dá se to vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.1.08 19:26

jeeeeeeeee poly si si pekny metrik vybrala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.1.08 19:35

Poly - vidíš - ve svý podstatě císař hrozí každýmu, nikdo neví, jak to nakonec dopadne a jsem moc ráda, že si napsala, jak to aspoň trošku probíhá, protože jsem o tom neměla ani tušení. A ty nejhorší bolesti jsou jako při porodu nebo to není tak hrozný? V každým případě díky za info :wink:

misurdo - hlavně na sebe dávej venku pozor! A radši rozbitá kolena než pád, který by mohl být špatný. Snad to s prstem bude dobrý. Nikdy mi ještě nic nešili, při porodu to bude premiéra :? , tak doufám, že to není taková katastrofa. Aspoň máš trochu průpravu :roll: . Ať se to brzo zahojí :wink:

jo - foto umístěno v galérce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.1.08 19:55

nikol paradny nakup !!! je to krasne tie pidi vecicky , ked to vidim hned by som kupovala :roll: inak my sme boli dnes tiez v tescu a ja som kupila capicku aj s rukavickami , bolo to zlacnene z 220 na 110, no nekup to!!! :lol:
ale kde su tie slubene vianocne ??? 8O 8O 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.1.08 19:58

Poly díky za informace, jsi zlatá. A může být u císaře partner?
Misurdo opatrně!! U nás je sice krásné počasí, ale mrzne, tak také nic moc, hlavně, že jsi nespadla na zadek, to by malá cítila asi víc.
Jo a dovařila jsem celkem úspěšně a dokonce i chutně :lol: jenom jsem měla nervy jako blázen…

Pa holky a přeji hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.1.08 20:00

Nikol, ještě musím pochválit věcičky, moc pěkné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
11.1.08 20:01

Mišurdo- ale že mi to dalo zabrat, připadala jsem si při tom, jak maturantka :P . Jak se cítíš, jsi o.k?

Niki- při porodu vůbec nic necítíš, protože jsi opichaná. Pokud po porodu ležíš v klidu a nehýbeš se, tak je to v pohodě, ale na záchod musíš taky někdy že jo? Z té postele lezeš skoro po čtyřech a chodíš v předklonu,to jinak ani nejde, nemůžeš se narovnat, jak tě ta jizva bolí :?. Sestřičky se snaží každou chvilku tě vyhánět z postele, abys chodila, je to děs, ale čím dřív začneš, tak si to dřív rozhýbeš. Po operaci si stejně na kapačce a nacévkovaná, tak ti dají aspoň po operaci pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
11.1.08 20:04

Káťo- partner tam být nesmí, kdyby náhodou nastala nějaká komplikace. Ale je za skleněným výklenkem a vidí na tebe. Miminko ukazují hned, jak ho vytáhnou. Pak tě může i sám odvést s lůžkem na pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.1.08 20:08

u nas noze byt partner aj pri cisaraku, teda pokial si umrtvena lokalne, ale ked je nejaky problem a musia ta uspat , tak musi ist prec :lol:

poly som uplne v pohode, len to boli, ale s tym som pocitala , je to predsa rana, ale vydrzat sa to da, skor sa bojim aby somsa do toho nejakym nedopatrenim neudrela v noci :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
11.1.08 20:16

Asi si budeš muset dát prstíček na provázek :lol:. Ono to asi v každé porodnici je jiné. Tak si představ, že jsme dnes pojezdili snad skoro celý Zlín a žádnou skříň na mimčo jsme nesehnali, já už fakt nevím. Zítra jedeme znovu, tak uvidím, snad něco. Jinak budeme muset zavítat do té Ikei. Za kolik tam měli tu skříň, ať to můžu porovnat ze Zlínem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.1.08 20:22

poly pozri:
http://www.ikea.com/…cts/90111391

ale dala som tam to zkontrolovat zasoby a je tam ze ju nemaju na sklade :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.1.08 20:39

Poly díky, ještě to pozjistím jak je to u nás. a se skříní se nestresuj, my žádnou také nemáme a ani nebudeme kupovat. Nábytek v pokojíčku je pro školáka a tak přebalovací pult si dám buď na psací stůl do pokojíčku, nebo do obýváku, kde máme pracovní kout. Vždycky se to dá nějak nahradit.
Tak dnes se s Vámi loučím, milý chce také na svoje forum, už mi tady klepe na záda.
Tak pa K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
11.1.08 20:53

Mišurdo, díky moc.
Káťo-nic by jsme nesháněli, ale my nemáme vůbec žádnou skříň,víš? Máme jen pro sebe a ta je narvaná věcma. Chceme dělat vestavěnou, ale to až příští léto, tak jen něco provizorního pro prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí