Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
15.1.08 16:43

Ty brďo, Poly, škoda, ž také nejsem tak natěšená na porod. Já mám spíš veliký respekt z neznáma, ale určitě se těším na mimčo :lol: .
Anel, budeme mím fun system, potřebovala jsem se s kočárkem dostat do výtahu v paneláku. Barva hnědo - oranžová s proužkem. To nám budou ještě v říjnu dělat nové výtahy a my jsme v 6 patře a v kočárkárně stojí sousedova motorka. To budu asi do šestky hopsat schod po schodu i s nákupem :roll: :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.1.08 16:48

Ahojky! :wink:

já jsem věděla, že to budete řešit ještě jednou :cry: . už jednou jste mi to vysvětlovaly a já jsem řikala, že jsem to pochopila. Když jsem to dneska dočítala, zase jsem se do toho zamotala, ale jestli jde o můj kontakt, klidně ho dám a až mi někdo napíše že rodí, hned píšu sem. Nemám s tím problém - vysedávám u pc skoro neustále… až bude mimi, určitě se sem dostanu aspoň na chvilku, v tom bych problém taky neviděla.Jen mi někdo musíte říct, komu mám poslat SZ se svým telefonem… a když jde o mě, klidně napíšu číslo i sem… pochybuju, že by to nějaká mamina zneužila… a i kdyby - šlo by o mimi, takby mi to ani tolik nevadilo…

Na jiných fórech mají holky svojí weboku, kde mají napsaný něco o sobě a kontakt na sebe… kdyby přišla i nová těhule, takhle nás pozná a bude tam i kontakt - samozřejmě pro toho, do ho chce dát. Mě se to náhodou docela líbí, jen neumím základní webovky vytvořit (učili jsme se to, ale prostě neumím :oops: ) a umístit na net a doplnit… co vy na to? To by taky nebyl špatný nápad, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.1.08 16:58

Stejfo a budeš teda rodit v Jablonci? Máme skoro stejný termín, to se tam asi potkáme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.1.08 17:01

anel - co se týče MD na 3 roky, nejde o smlouvu, ale o to, jestli jsi splnila podmínku účasti na nemocenském pojištění po dobu alespoň 270 dnů v posledních dvou letech před porodem. Pak máš mít nárok na PPM. Já jsem myslela, že taky nebudu mít nárok, ale řikali že jo - nějaký drobný (lepší než nic a státu to přece nenechám - není důvod :twisted: )… a to jsem vlastně od začátku těhu na pracáku…

akaca - obdivuju tvojí toleranci :roll: . U mámy byla v baráku motorka a musela okamžit pryč, páš to smrdělo… my máme kočárkárnu v suterénu (výtah 1×1m) a jediný místo vedle dveří (abys nemusela dvakrát denně drncat dolů a nahoru) si zabrala jedna arogantní PODNÁJEMNICE. Místo mi ani na dobu šestinedělí nepřenechá, páč si to tam začala dávat jako první :evil: … tak jsem se naštvala a až bude domovní schůze - nebude tam mít kočár prostě nikdo. jako vlastník mám na to větší právo než ona a chtěla jsem to na chvilku a ne napořád… jsem hodně zlá :cry: ? Když ona je tak nepříjemná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
15.1.08 17:23

Anel- děkuji, myslela jsem, že jsem jediná postižená s tím porodem :P. Já vám tak závidím, že už budete po porodu a já budu ještě 14 dní čekat, kdy to nastane. No, s tím mojim zkracováním čípku bych se ani nedivila, kdybych rodila dříve než vy :lol: 8O.

Niki- to máš fakt na prd takové sousedy, ony ty paneláky to je jedna verbeš. Já vím, když jsme ještě bydleli v paneláku, jaké tam byli věčné hádky a dohady. No zlatý rodinný dům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.1.08 17:25

tak konecne som si lahla :roll: , malovali sme izbicku pre katku, ale sme len v polovici, zajtra dokoncujeme. strasne ma to bavilo, az to bude hotove poslem fotky :wink:

ja neviem ale u nas je MD 3 roky, u vas je to jakesi divne 8O

a ja co viem tak male deticky by nemali byt na priamom slniecku aspon prve 3 roky :roll: jasne ze mozu byt v tieni , ale hlavne davat pozor na to priame slnko, rakovina koze sa totizto prejavi az po nejakych 10-15 rokoch :? my sa chystame v septemri na par dni do tatier , to uz by sa mala snad mohla nosit aj tych ruksakoch, alebo ako sa to vola na nosenie deti, este uvidime, podla toho ako bude sikovna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
15.1.08 17:27

Nikolo, myslím, že nejsi zlá, jen spravedlivě rozlobená - taky by mě to štvalo. A s tím číslem - už jsem na několika diskuzích četla, že někdo dokáže takové bližší info dobře zneužít - samozřejmě, že to není žádná mamina. Dokonce tady myslím mají zrovna loňské březnovky diskuzi „zamčenou“, protože měly nějaký problém.
A díky za naději s tou mateřskou - mně ani nejde o ty peníze, ale hlavně že bych si pak mohla vybrat délku rodičovské, protože jestli to jen trochu půjde, tak chci jít po třech letech do práce - už teď mám pocit, že se zblázním.
Katko, mně se líbil myslím Mistral, ten Fun system je myslím spíš do města, tak už se těším na fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.1.08 17:28

inak to je pravda, mozna budu tie co su na konci rodit skorej nez my co sme na zaciatku :evil: :evil: :evil: ale dufam ze nie :lol:

nikol, vazne to mate hlupe :roll: , my mame vytahy 2 a z toho je jeden nakladny , takze s kocikom problem ziadny nemam a doma mam tiez dost miesta kde mu spravim mistecko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.1.08 17:30

inak to s tou web strankou je dobry napad, ale ja take carodejnicke kusy na PC robit neviem :roll: :? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.1.08 17:52

anel - díky za podporu. Když byla v šestinedělí, neřekla jsem ani slovo a divila jsem se, že ostatní to tak nechají. Dokonce bych se i zastala. Ono šestinedělí je šestinedělí, ale co ona si dovoluje, to je hrozný. myslí si, že si z ní všichni ostatní sednou naprdel. a to je v podnájmu.
Jinak nejsme v paneláku, ale ono to je úplně jedno. Přez zeď je slyšet snad o to víc. Mám pocit, že jsem poslední dobou fakt nespokojená (nový plasťáky a rosení a plíseň pod nima :roll: ) a prostě předseda vlastníků mi dává najevo, že ho s tím otravuju :cry: . Je to hroznej barák, ale darovanýmu koni se nemá hledět na zuby. Teď jsem asi trošku vzpurnější, protože tu bude Terezka a nehodlám jen kvůli blbý plísni a odfláknutým oknům, aby trpěla alergiemi nemocemi nebo čím vším :evil: .

misurda - moc se mi to líbilo. Z toho výtahu jsem zoufalá :cry: :cry: :cry: . rok výroby 67, dovedete si představit… prostě barák v centru Prahy :roll: :roll: :roll: . Ale časem si plánujeme pěkný klidný hnízdečko lásky :wink: …

HOLKY, NEUMÍTE NĚKTERÁ TVOŘIT WEBOVÝ STRÁNKY? Stačí základ - nic extra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.1.08 17:54

jo a co s tím číslem? Mám ho někomu posílat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
15.1.08 18:01

Ahoj holky,
tak jsem doma z vycházky.Koupila jsem si rozepínací noční košily do porodnice a kójo podprsenku.
Nikol - to jsou teda paka… ty sousedi !!! :evil: Zlá rozhodně nejsi a ta baba je pěkně vofouklá !!! :evil: :twisted:
Jo, máte někdo zkušenost… nic to není… udělali se mi na bradavce takový pidi pupínky, ale jen na jedné… asi to mám podrážděné z krajkové podprsenky ??? Tak mažu Bepanthem mast a uvidíme ???

Jinak Vám všem pošlu SZ s mojím číslem. AŤ UŽ NA TO NEMYSLÍM. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.1.08 19:52

Nikol, nejsi zlá a já zatím musím být tolerantní. Přišla jsem do toho paneláku jako přistěhovalec k původním nájemníkům. Takže zrovna já tady musím držet pusu a krok, ale jakmile bude nouze hodlám se ozvat. kdyby se náhodou od té motorky něco stalo, pojišťovna nikomu z nás nic nezaplatí. Můj argument, jenom čekám až ho budu moci vytáhnout.
A k oknům, to máme taky svoje zažito. Máme je už 3 roky, a plísně jsou uvnitř v rámu. Několikrát u nás byla firma, na naši reklamaci reagovali, že okna jsou špatně očištěna a že reklmaci zamítají a tak jsme se nedali a přes soudního znalce v oboru vady díla rozjeli kauzu. No a v červnu snad budeme mít okna nové. Prý, že to předělají v únoru, tak to jsem zamítla, ale v tom červnu už to snad zvládneme. To ještě nevědí, že mám zjištěné, že podle občansk. zák. § 598 (tuším) máme nárok na uhrazení vzniklých škod, takže si nechám znova vymalovat a úklid bude na úklidové firmě, já na to už nešáhnu. Ty firmy jsou teď fakt strašný, ta naše reklmace se vyřizovala skoro rok.

Misurdo, u nás je od nového roku reforma veřejných financí, díky které se můžeme rozhodnout na jak dlouho chceme na mateřskou. Kdo chce jít na 2 roky, musí snad i doložit výši příjmu v zaměstnání asi 16 500 hrubeše a má i vyšší mateřskou, tuším, že kolem 11 500, 3 roky jsou potom finančně jako před reformou a čtvrtý poslední rok je za 3 600 měsíčně.

Jinak ty webovky neumím, snad někdo jiný.
K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.1.08 20:01

ahoj devcata.
tak se hlasim, mam za sebou jednu zkousku a zapocet. zkousku mi dala z milosti, placala jsem tam nesmysly. to v patek mi to jen tak neprojde.

jinak koukam, ze jste vetsinou pekne pilne. ja jsem rada, ze uz jsem skoncila v praci. bud se ucim nebo uz zacinam zarizovat kolem mimca. pliny, osusky a tak. snad i zacnu prat. chtela jsem az bude komoda, ale ta je zatimv nedohlednu. moje mamka sehnala deku na mimi a bude sit povelceni, tak to jsou takove male radosti. obleceni mam snad dost. ted jsem koupila cuper cepicky.

Nikoll- l tem plastovym oknum. nekdy se tava, ze se poti, protoze se malo vetra a topi. jak jsou malo prospustny, tak se srazi vlhkost a te se zbavis jenom topenim a vetranim, jinak ne. ale nevim, jestli to je tvuj pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.1.08 20:01

Anel, ten mistral se mi také líbil, ale ten bych vozila ve výtahu složený. Fun je taj na půl. Má 4 kola, ale ty dvě přední jsou menší.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital