Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
15.1.08 20:09

jitus gratulujem k skuske!!! je jedno jak, hlavne ze ju mas :wink:

a ja som obvjavila pliesen v sobotu :evil: , doteraz sme doma moc nebyvali, tak to byla pohoda,ale tym ze sa tu teraz vari a perie sa nam urobila v kuchyni a zacli sme to riesit, totizto doteraz ked sme vetrali tak sme vetrali vacsinou v spalni a obyvacke, lebo obyvak mame prepojeny s kuchynou, ale odteraz si uz budemem na to davat pozor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.1.08 20:13

akaca - no teda. Máš pravdu… za začátku to chce klid a jakmile si lidi zvyknout, chce to se pro:,–(it, protože pak bys neměla nikdy nic. Ani ten klid. jinak taky sis prožila svoje. Já půjdu v tvých stopách,jsem na to připravená. Máma je redaktorka a celý život se zabývá rekonstrukcí v domě, takže okna jsou jí dobře známá a navíc jí nikdo neošulí nesmyslama, tak se do toho spolu pustíme. Navíc jsem přesvědčená, že se ty naše se i hnuly, páč ze začátku přes ně nešel hluk a teď je to horší, než když tam byly ty starý :? . Ale půjdu do toho, protože jsem si na ně brala půjčku a nestály zrovna málo.
jituš - :wink: i na tohle jsem připravená, že mi budou řikat, ale jelikož přítel je kuřák, s větráním problém není.
Prostě tam vznikly tepelný mosty, kvůli kterým se ta plíseň dělá, uniká teplo (plastová okna = šetříme :? ) a rosí se. Jen se musím proti nim pořádně vyzbojit :twisted: … A s věcičkama pro mimi máš pořád ještě čas :wink: . Ještě to na světě není :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.1.08 20:15

misurda - kuchyň a koupelna, když se pravidelně vaří, to je taky peklo. Držim palce, ať se to zachrání. Páč když se to rozjede, je to pěkný vopruz :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
15.1.08 20:16

Ahoj holky tak se taky hlasim zmozena a namozena po zkouskach.Jednu mam a tu druhou se dovim az v patek ale snad to je ok.

Jinak doctu si vas zitra dnes uz nato nemam silu ale jinak s tim kontaktem ok.Ja mam uz i icq na Nikcu ma nekdo z vas jeste icq?Jinak klidne cislo poslu neni problem.Nakonec az porodime muze martin sem vlezt a napsat to sem taky moznost.Jestli se vrati teda z hospody driv nez za tyden. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.1.08 20:29

Jituš a lost, gratuluji šikulky.
Jituš až budeš mít čas a chuť, rozepiš se malinko, jak je to s učením dítěte mluvit rovnou ve dvou jazycích. Něco jsem o tom načetla, něco od známých, ale ty jsi na to fundovaná :D , tak prosím napiš jak je to správně. Děkuji moc K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.1.08 20:48

lost tak to tiez gratulujem :wink: :wink: :wink: neboj aj tu druhu mas urcite v kapse :wink:

ja nemam ICQ. :wink: katko a ty by si chcela hovorit na babo dvoj jazycne? a to akoze ako? po cesky a ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.1.08 21:51

Misurdo, česky a anglicky. Chtěla bych, aby se malá rovnou učila dvojí řeč, ale nechci jí plést hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.1.08 21:59

akaca - všechna čest a klobouk dolů. Ani nevíš, co všechno pro to dítě tím uděláš a ono to půjde úplně samo. Moje sestřenice má araba a na dcery mluví česky a arabsky. Nemá to chybu a dítě jak kdyby bylo nadprůměrně inteligentní. Tomuhle hrozně fandím. Bude to mít o to lehčí a půjdou mu dobře jazyky… jsi šikulka :potlesk: . Jéé, tohle kdybych uměla, neváhala bych!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
15.1.08 22:05

jo, proto to chceme, aby se lépe učila cizí jazyky, ale já v tom taky takovej odborník nejsem. Jednoduché věty dám v AJ dohromady, ale zbytek vsázím na Petra a školku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.1.08 22:21

a myslíš, že to půjde, když nejste úplně profíci (jako že v tom úplně nežijete, přízvuk a tak)… v každým případě, ty základy, když půjdou od malička, bude to úplně něco jinýho… u mýho bratra úplně stačil počítač a mluví jak blázen (a ještě odborně 8O ) no mazec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
16.1.08 08:53

Ahoj holky,
tak jsem včera rozeslala SZ s tel.číslem. Ještě se musím dohrabat na SZ pro Janno,Dajma,Kristýna. Několik stránek nepřispívaly … tak budu muset chvilku hledat. :wink:
Jituš, Lost - gratuluji ke zkouškám :dance: Jste fakt dobrý. :-)

S plísněma mám taky zážitek. Máme teď asi rok nový byt v cihlovém domě. Vše je zde nové… rozvody,el,plyn,podlahy,okna,omítky atd..
A v koupelně jsem asi před měsícem musela stříkat Savem proti plísním ve spárách.Jak byla zima… tak jsem přestala často větrat oknem a už to bylo.Mám poučení. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
16.1.08 09:01

Holky,
máme objednaný kočárek černo-oranžový( + uvnitř malinko šedý). Včera jsem náhodou koupila oranžovou deku do kočárku. Nechci si kupovat klasické plymo.Je to sportovní kočár. Tak myslím, že stačí mimčo v rychlozavonovačce popř. fusak a deka.Co myslíte ???
Kolik máte rychlozavinovaček? Myslela jsem tak 2. Jednu na doma a druhou ven. Jednu mám už zelenou. Druhou bych chtěla takovou tu s nožičkama asi od Emitexu.Nebo od jiné firmy je to jedno.Znáte nějakou jinou?
Jakou by jste vybraly barvu ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
16.1.08 09:07

Hezké ráno, těhulky.

Nikolo, my máme plastová okna asi 6 let a nikdy žádný problém a to větráme docela málo, ale je to novostavba. Naši si tehdy dávali jedno do koupelny a dělají se jim plísně - ale na stěnách, takže tam je to spíš špatně izolovanými zdmi. Jinak fakt hodně záleží přímo na kvalitě těch oken.

Katko, s jazyky je to dost těžké - sestra to taky zjišťovala, protože strávila nějaký čas v Německu, tak chtěla malou taky od začátku učit, ale prý se doporučuje, aby na dítě mluvil tou cizí řečí vždy jeden rodič (nebo i někdo jiný) ale pořád, jinak je z toho zmatené. Tak nevím, pak asi u větších už by to šlo - udělat si cizojazyčné dny.

Jituš - gratuluju ke zkoušce, ať se ti daří i dál, hlavně abys už měla klid

Misurdo - vy jste se do toho tedy pustili, už se těšíš až ty nové věcičky narovnáš do nového pokojíčku, viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
16.1.08 09:53

Ahoj holky!!!!!!!
Petas- budeme nejspíš rodit stejně, já mám pro mimi do kočárku tu zateplenou zavin. od Emitexu a teplou deku. Fusak nemám, kdyby náhodou byla exrémní zima, v což nedoufám, tak by se dokoupil. A pak má jednu zavinovačku do postýlky.
Nevím, co čekáš, ale byla by pěkná třeba nějaká vanilková barva, sytě žlutá, i neutrální hnědá, třeba kávová… Já si myslím, pokud na tom kočírku máš převahu černé barvy, tak by se ti tam mohlo hodit cokoliv :P. To jsem ti moc neporadila že?

Včera večer mě tak začalo bolet břicho, že jsem vůbec nevěděla co se děje. Takové pichání, no fůůůůůůůůj :x. Trvalo to asi do 3h. do rána než jsem usnula a teď naštěstí dobré, ale raději si půjdu lehnout a hodím nožky navrch.

Děvčata gratuluji ke zkouškám, šikulenky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
16.1.08 10:08

Ahoj holky,

tak koukam ze uz mate nakoupene veciciky pro mimca, zkousky probehly v poradku GRATULUJU :-) , briska rostou :lol:

Co se me tyce tak se snazim pripravit Milise na segru, zase chodi do skolky (huraaa) aby si pohral taky s jinyma detma nez jenom se mnou :lol: (uz nekdy fakt nemuzu) a zatim se celkem dari, jenom me vcera prekvapil kdyz chtel po tatovi ukazat pindika 8O (opravdu netusim co ctyrlety kluci ve skolce delaj, ale doufam ze je to normalni) . Takze veciciky na malou jeste porad zadne nemam, doufam ze tak za tyden ctrnact dni se do toho budu moct pustit. Mezitim obiham stavebni firmy a objizdim pozemky kvuli stavbe, holt je toho trosku vic. Jinak bricho taky roste, mala se zda zatim v poradku, porad je teda trosku nestabilni, chvilku hlavou dolu pak zase nahoru, napric no ja nevim co jeste vymysli, ale doufam ze nakonec ji ta hlavicka preci jenom prevazi a bude pekne hlavickou dolu.

Petas /diky za zpravu, posilam ti i svoje (mam taky termin 24.3. tak kdyby nahodou :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí