Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tady to jede docela.
Akaco taky mam nejaky liny den.I kdyz jsem byla venku.
Ale pak jsem se zacala ucit a po 15min.jsem spinkala jak mimino.Taky na vas posledni dobou jde vic unava?
Stejfo dr.ma asi pravdu,ze se s tim nic nenadela.Moje kamaradka byla opuchla i v obliceji a na nohach a nic s tim neslo moc delat.Musela to preklepat.ale ty nohy nahoru snad pomuzou.
Nikco Baro nebudete to mit lehky ach jo ani se nikco nedivim,ze jsi nastvana.A hlavne kdyz si chces neco zjistit tak dotycna osoba tam na urade nikdy neni. ![]()
Katko hezky brisko kolik kg jsi nabrala?Nejaky podobny pandero budu mit taky a nabrala jsem 13kg. ![]()
Nikco nechci videt co bude nakonci.Uz se tesim az zacnu trochu posilovat ted to totiz nejde. ![]()
Lost mám navíc 14 kg. Doma jsem byla nejdřív maxi mamka, potom vorvaň, teď slonice a Petr se pasoval na ošetřovatele slonů. Každej večer mi totiž masíruje nohy, mám celulitidu od podpaždí až ke kolenům…fuj, ale podle dr je to voda.
A díky z apochvaly, někdy vám vyfotím, jak vypadá obr jizva po piercingu na pupíku. to je skoro stejně veliké jako ten pupík.
akaca - nad tím jsem taky přemýšlela. Šel ven kvůli těhu nebo už nebavil? Já mám pearcing v jazyku,ale na porod ho asi vyndám… a hned po ho zase šoupnu zpátky ![]()
Katko to ja jsem doma velryba mobidik nebo jak se to pise.Mame totiz tu divadelni hru Hrdy Budzes s Barou Hrzanovou a odsud jsem dostala tu prezdivku. ![]()
hi, hi, já jsem myslela, že jsme jediný, co mají přezdívky
. Ale je to hezký. U nás teď nejvíc převládá melounek
. A pozor, manžu by to ani nenapadlo. To vymyslela matka a normálně mi tak řiká
. A on se hned chytil
… Jinak jsem bývala Fionka… z královskýho zámku. Nedávno to předělal. Já jsem stará Fiona, z močálu a bažin a Terezka je jeho Fionka, z královskýho zámku… ujetý, co?
- no holt u nás pořád jede Shrek…
Nikol, už je dávno venku, jednou mi dr řekla, že to mám přímo uprostřed nervového kříže a že bude fajn, jestli budu mít někdy děti. Nějak v tý době jsem poznala i Petra, on slušňák sportovec, vysokoškolák a já hulila 20 denně, děläla v tý době servírku, pila a s piercingem. Tak jsem změnila trochu styl a prodala sbírku naušnic.
A přezdívky jsou náhodou super!!!!!!
akaca - tý jo
. takhle změna stylu kvůli chlapovi? Já jsem to brala tak, že když se to líbí mě, je to můj názor a když si někoho najdu, prostě to mít budu a on už si nato zvykne… protože u bývalýho přítele jsem to měla striktně zakázáno
…
Takže jsi měla štěstí, že jsi ho měla dobře píchnutý?
Ale když jsi se takhle změnila, tak proto, že jsi chtěla, ne? A ne, že by na tebe někdo tlačil… Já to mám taky tak. Až budu chtít ho sundat, sundám (ale jsem hrozná srababa a když už jsem to píchnutí vydržela, tak ho jen tak nesundáááám)
Katko, krásný bříško - přímo výstavní. A s tím převlékáním - to už snad ani nemělo cenu, ne? ![]()
Nikol a Baro - tomu se říká fakt smůla, myslím, že se k vám brzy přidám. Fakt nechápu, proč udělali povinnou zrovna 4-letou rodičovskou, když říkají jak je to nestandartní - v žádné zemi tak dlouhou dobu nemají.
Gissel - tiše závidím. . . Honzík by taky vydržel asi v pohodě, ale pražským prarodičům se právě moc nechce, stačí jim podívat se a zase pryč.
ahojda devcata,
tak se zase hlasim. dnesni zkousku mam uspesne za sebou, jsem taky uspesne vyrizena. vcerejsi test jsem asi nenapsala, ale nezblaznim se kvuli tomu. z toho dnesniho litani- jeste jsem byla v praci a na kontrole- me tvrdlo bricho, tak mam brat magnesium. rikal, ze jeste dva tydny musim vydrzet a pak ze uz je to jedno, kdyz se prtous narodi. aspon neco
![]()
ke kilum navic, ja mam 10. zatim. u zkousky mi radili, at si jeste udelam jednu tezkou postupovou, ale kdyz se zeptali, kdy mam termin, tak se divili, protoze mysleli, ze az tak v cervnu. jak jsem vysoka, tek to bricho pusobi mensi. uz jsem se dlouho nefotila, musim to dohnat a ukazat vam
pupiky mate jinak vsechny moooc pekny
![]()