Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky loost - Tak ať ti zkoušky dobře dopadnou
! Řikala jsem, že budu online, ale přišla máma mi trošku pomoct s prací a to víš - nebyla to žádná ulejvárna
. Ale jak budeš mít chviličku, zase pokcáme - neboj
…
Sny? Mě se dneska zdálo, že jsem u nás v baráku chtěla jet dolů výtahem a než sjem nastopila, tak otevřel soused dveře a dal mi koš s odpadkama, že když jdu dolů, tak ať mu to vyhodím.
. A já jsem se se sousedem bavila snad jednou v životě
… a pak jsme seděli u nás v pátým patře na schodech a třídili jsme nějaký brouky, který furt lezly… no asi jsem na hlavu
![]()
Nikco tak to sem rada ze nejsem sama na hlavicku.Taky slusny sen. ![]()
devcata to je zabava
![]()
lost taktiez ti budem drzat palce
![]()
ja musim ist dnes ku koznej , lebo na tej ruke co mi tam rezali sa mi medzi prstami zacal robit nejaky ekzem
, este to nie je nejake strasne, ale musim to podchytit a tu vam posielam jak vyzera ten moj ohlodany prst
, dufam ze nemate nejake slabe zaludky
![]()

misurda - ježiš
, to jestli ti sroste, tal tam budeš mít velkou jizvu… nebo ti to zůstane takhle vykouslý? Je fakt, že jsem zrovna jedla, ale zvládla jsem to
…
loost - to teda sama nejsi
![]()
tak dufam, ze som ti nesposobila nejake nahle nechutenstvo
prepac!!!! ![]()
ja som tiez zvedava, ci to tak zostane, ale aj keby, tak mi to nejak hrozne nevadi, hlavne ze s tym prstom mozem fungovat dalej
![]()
misurda - nééé - neboj - jsem šikulka
… Mára řiká: Ženu mám, dítě čekám, tak co…
samozřejmě humor… tak si to tak taky pověz
… estetika je estetika, ale když to jinak nejde, tak co s tím, ne? Jsou i horší věci
…
Ahoj holky, tak jsem tu zase na skok.
Nějak pořád nestíhám.
MIsurdo - to ti teda nezávidím, nevypadá to moc dobře, ale snad se to v pořádku zahojí.
A držím palce ke zkouškám.
Nám dneska odpadl kurs, docela mě to mrzí, ale příští týden ho budem mít v úterý i ve středu. Taky jsem byla dneska u kadeřnice. Takže mám takový lepší pocit ze sebe.
Už mi volali i z obchodu, že mi přišla moje objednaná postýlka a přebalovací pult, ještě čekám na ten košík a vyzvednu si to všechno najednou. Stejně ještě musím napsat seznam, co všechno potřebuju a pak to zase najednou nakoupit.
Jaký budete mít pro mrně teploměr? Normální, digitál nebo ten ušní?
Ahoj těhulky, tak vůbec nestíhám. Zaučujem náhradnici, už jsem upovídaná, až docházím o hlas. Dnes v noci jsem nemohla vůbec spát, někde ve 12,30 jsem se zbudila a už jsem nemohla usnout. Až ve 3 a v 6 jsem musela vstávat. Tak jsem jak omáčka, no hotová.
Misurdo tak to je teda povedený prstík, kým se vdáš podruhé, tak se to zahojí.
Poly gratuluji ke kontrole, to je dobře, že se to sklidnilo a drobec se otočil.
Já naštěstí čekat u doktora nemusím, maximálně čekám tak 10-15 min. Teda aspoň ted co jsem těhotná.
Petas pak se musíš pochlubit s pokojíčkem. Určitě se vám to povede, tak jako Misurde.
Nikol co to ten tvůj manžel vyváděl za nezmysli? Že ráno zaspal?
Ahoj Báro, já jsem pořídila digitální a včera jsem se byla kochat v obchodě a koupila jsem potištěnú plenu a dvě osušky a pláštěnku na hluboký kočárek. Koukala jsem i na pláštěnku k autosedačce ale jsou to normální vyděrači stojí o 100 více než na hluboký a je o polovinu menší. Tak to nechápu.
Vidíš, Stejfo, pláštěnky hned zapisuju do seznamu. Na ty jsem při nákupu kočárku úplně zapomněla.
Tu pláštěnku na autosedačku si asi taky kupovat nebudu. Když to tak vezmu, tak mi to přijde vcelku i zbytečné, protože autosedačku budu mít v autě, budu v ní přenášet mimčo z a do auta a na podvozku s ní budu jezdit třeba v nákupním centru. TAkže žádné dlouhé procházky, kdy by dítě mohlo zmoknout snad nebudou. Ale od Emitexu ty pláštěnky snad tak drahé nejsou, ne? To jsi koukala na originálky?
Ahoj, díky za psychickou podporu s tím mým troubou, za to jsem ho dneska pěkně vystrašila. Od rána bolesti zad přecházející do podbřišku, nejdřív asi 4 x za sebou po 10 minutách, do toho mě začalo natahovat na zvracení a záda tak moc bolet, že jsem nemohla stát, ležet ani sedět. Tak jsem mu to vytmavila, že to mám z něj a ze stresu a jela k doktorce. Samozřejmě děložní kontrakce, ale zatím ne na porod. Tak jsem dostala magne a příkaz ležet a být šťastná… žádný stres. Jestli se to do 3 dnů nezlepší, tak znova k doktorce. Mám za sebou 2 UTZ a prohlídku a natáčení a kromě těch kontrakcí tam žádné nenormální zvláštnosti nejsou.
Ale alespoň už mám jistotu, že je malá hlavou dolů.
Misurdo, dělá plastový tanky, miluje historii 2.sv.války a vždycky po ukončení závodní sezony si chtěl slepit jen tak něco pro radost. No a teď mu to nějak zůstalo a nechce se od toho odtrhnout. Ale to se mi prostě nelíbí. Včera jsem mu řekla, že je tlustej, ať začne něco dělat, tak snad to zabere. Protože teď najíždím na klidový režim já a prdim na něj. O víkendu bude muset i vařit. ha.A ten prstík máš opravdu „vykousnutý“, tak snad bude brzy OK.
Lost - držím palce a zase vystrkuj bříško, třeba to zabere.
Jo a abych vás ještě pobavila - kdo myslíte, že se vezl k doktorce? Já sama - milý pracoval, ale dalo se to, od nás do JB to trvá asi jenom 10 min cesty.
Zatím pa K
stejfa - byly to samý nesmysly, prostě
![]()
já taky chci koupit pláštěnku na autosedačku i nánožník na autosedačku. Koukala jsem na internet a pláštěnka byla za 131 a nánožník za 193 Kč - vše od emitexu - je to takový obyč, ale účel to splní. Kdybyste někdo chtěl odkaz, stačí říct
…
Akaca - ty jsi blázen! Máš děložní kontrakce a vezeš se sama? No i když - já bych to asi taky musela odřídit, jen bych určitě někomu hned volala, abych nejela sama… Tyhle děložní kontrakce už měla taky jedna holka na jiným fóru, ale trvao to asi týden a její Dr. se na ní pěkně vybodla. Snad to bude dobrý. Ještě nění čas
. A mě Dr. řikala, že už to tvrdnutí může být o bolestivý, že by to mohly být poslíčci… třeba je někdo má takhle brzo a pak bude ještě měsíc klid… Hoď si nožky nahoru a manža ať se stará
. Chce to klid, klid, klid!!!
Nikol, tady to je jiný než v Praze. Já jedu vozem z konce LB na začátek JB, jedu po silnici, kde nejsou semafory, celou dobu po hlavní, tak je to v poho. Kdybych měla projíždět přes město a kotrolovat dopravu a ještě sebe, asi bych si to nelajsla.
Já jsem dala za ní 190,–
Mějte se hezky, já frčím domů, mám toho plné kecky.Papa