Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2139
25.1.08 15:13

Holky Vám tolik vadí žehlení?
Já to mám ráda, vždycky si pusím oblíbenej film a mám to roztahaný třeba celej večer a do toho si dávám dobrůtky a vínko. Jenom teď už žehlení neustojím, tak většinou finišuji v sedě. Ale jinak mi to problém nedělá. Dříve jsem přes utěrku žehlila i ponožky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
25.1.08 17:26

ahoj holky tak dnes jsem byla neco nakupovat a dopadlo to asi takhle:
Koupila jsem si 2materske podprdy a jednu kojici nocni kosili ma takove 2diry na prsa ktere se daji popripade zasit a bude to kosile normalni.
Pak jsem si chtela koupit kojici veci jako jsou prsni vlozky a odsavacku atd.ale lekarnik mi to vse vymluvil,ze mam v klidu pockat jestli budu vubec kojit a at zbytecne zato ted nevyhazuji penize ze se to da dokoupit pak vsechno.Do porodnice at si vemu plenu a kdyz budu kojit tak mi to nekdo donese.Ja jsem pochopila ze ma asi pravdu napisu si seznam a pak popripade vyskrtnu co jo a co ne.
A veci na malou jsem poridila zatim jenom teplomer,1lahvicku, pak opthalmoseptonex na ocicka a gazicku na ty ocicka a jeste ten lih na pupik.Rikal at nekupuji zadnou kosmetiku zatim ze se uvidi po porodu jestli mala nebude mit nejake kozni projevy a jestli nebude alergicka tak at pockam.Rektalni rourku na prdiky mam zatim taky nechat ze pry holcicky nejsou natom s nadymanim tak spatne jako kluci tak uvidime.A dudlik jeden sme dostali a ze pry taky zalezi pak na diteti jestli ho bude chtit nebo ne.No tak asi fakt pockam asponh s tema kojicima vecma protoze je fakt ze nevim jak to bude,ale samozrejmne a doufam ze kojit budu.

Tak doufam ze sem vas tim nezatizila ale rada bych znala vas nazor.Mejte se hezky a ja sem zase juknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.1.08 17:49

ahoj decka!!!!

dnes som zas nejak nestihala, konecne som ale oprala minivecicky a aj som zehlila veci co mi tu stali uz asi tyzden :lol: , ja asi jak katka zehlim celkom rada, je to taky relax, vytiahnem dosku v obyvaku, :,-(nem si na gauc a kukam, teda vlastne pocuvam telku :wink:

nikol jasne, ze mi to nebude vadit s tym malovanim izbicky :wink: :wink: :wink: , neviem k hnedej by som urcite dala nejaku ruzovu a fialovu,( inak aj my mame tu ruzovu kvetinku-svetlo z ikei :lol:) ale myslim ze k hnedej pasuju hocijake farby, takze zalezi na vas :wink:

werco ja mam takisto 163 cm :lol: :lol: :lol: a obvod kolem pupka 110 cm :lol:

inak ja som sa teraz vratila z poradne, sono mi nerobil, takze neviem kolko mala vazi :roll: , len mi povedal ze mam skrateny krcok a ze citi malej hlavicku, tz. ze by uz mala byt natocena dobre :wink: povedal ze sa mam setrit a dal mi este magnezko , ze mam brat 2×3denne :roll: , buduca poradna 8.2. a to tam budem uz lezat 20 minut na tom monitore :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
25.1.08 18:28

Misurdo, to je dobře, že je vše v pohodě. Včera jsem se objednávala na ten monitor a krásně jsem v telefonu slyšela, jak tam zrovna někoho mají - to srdíčko bilo pěkně nahlas.

Lost - taky už jsem nakupovala, koupila jsem košili s takovým překříženým výstřihem - nebyla přímo kojící, ale prodavačka říkala, že si je maminy hodně berou. Pak nějaké hygienické potřeby do porodnice, abych nemusela pak balit všechno na poslední chvíli, tak budu mít raději něco dvakrát - ono se to neztratí (kartáček, pasta apod.) . Taky myslím, že je zbytečné kupovat vše dopředu, ale třeba ty tampony do podprsenky se neztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
25.1.08 18:33

Anel- to myslím o té sušičce psala Bára, takže v tomto já ti neporadím. Jsem mimo obraz.
Dajmo- je pravda, že u nás do vody se rodí, dokonce jsme o tom mluvili včera v té porodnici, některá holka říkala, že by to ráda zkusila. PA říkala, že to využívá strašně málo maminek, že tomu nedůvěřují kvůli infekci, atd. a že hlavně málo maminek si ve vodě od bolestí uleví a nevydrží ve vodě tak dlouho. Ty bys chtěla jet rodit k nám, přemýšlíš o tom?

Sleduji, že s tou výškou nás má problém víc. Já mám taky 162cm a přes bříško 110cm, už pomalu funím jak lokomotiva. Ale ty bříška máte holky překrásné :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
25.1.08 19:48

Ahoj,
lost taky už jsem přepadla lékárnu, mě tam teda nepříjemná mladá slečna moc neporadila, ale co, na rady mám Vás. :lol:
Do očí prý stačí jenom převařená voda, uvidím tomu se mi nechce věřit, mám i tu rektální rourku, stojí to do 20 Kč, tak i kdyby to mělo doma ležet nepoužité. Vložky do podprsenky jsem koupila 3 balení, ve slevě, ale žádnou odsávačku, podprdu, zatím nic. Nevím přesně jestli se rozkojíme. Jinak ještě buničiné tamponky, odsávačku do nosu, ortodentální dudlík, líh, bepanthen a rybilku. To je vše.
tu noční košili mám také s dvouma dírama na kojení - vypadá směšně.
Tak pa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
25.1.08 19:50

Jej, Poly tak to promiň, nějak jsem to popletla. Musím příště chytit Báru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
25.1.08 21:07

Ahojky holky! Tak jsem odpoledne psala a psala a pak se mi nechutně kousnul počítač a nastartova jsem ho až teď :roll: :roll: :roll: .

Misurda - http://www.moje-rodina.cz/…/G423669.gif jsi zlatá. Fialovou mám už z dřívejška, bude to vypadat super a růžovou jsem koupila. Taky žlutou a zelenou a oranžovou, ale nechci to přeplácat, tak si z toho jen vyberu… vyzkouším a uvidíme. Jeslti to budou kytičky, tak jen tři nebo čtyři. Nad postýlkou a přebalovacím pultem. Jinak nic velkýho… když jsem koukala, kolik stojí samolepící lišta :roll: … tak to si to radši namaluju… :D . No a ta kytička byla moc pěkná,viď? Řikali jsme, že buď tu a nebo nic. Ty ostatní se mi nelíbily a ani nehodily…

akaca - :wink: jestli tě žehlení baví, zvu tě na vínko a haldu vypranýho prádla :wink: :lol: :lol: :lol: . ba ne. Jsi moc daleko, tak tě nebudu tahat až do Prahy :wink: :lol:

stejfa - to mě mrzí, že se nalýváš vodou :cry: , ale pak se zase odvodníš, ne?
Anel - holky, nemáte mi co závidět. Jednou se mi to zastavilo, ale to neznamená, že ten poslední měsíc to bude dvojnásobek :roll: . A celkově jsem stejně malinko přesáhla 100, takže se nemám už vůbec co stydět. Je to spíš hrůza…

Holky, jdu ještě trochu pourovnat věci do skříně a dneska budu konečně spát jako zabitá!!! Mějte se krásně a pohlaďte bříška :wink: Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
25.1.08 21:29

Cauves holky,

koukam ze Stejfu uz jsem asi nestihla, ale kdyby jeste jo, tak se mej hezky a hlavne odpocivej :)

S tim zehlenim to sem na tom tak nejak jako, ze zehlit musim, pac manza nosi porad do prace obleky a kosile (to je kazdej den jedna min. :evil: ), svoje veci, malyho veci, obcas se vyprdnu na povleceni :oops: a rucniky uz jsem taky vzdala, nekdy me to bavi, ale vetsinou z toho moc nadsena nejsem :D , kazdopadne u toho musim koukat aspon na televizi, rozjimat bych u toho nedokazala :D

Werco pekny brisko mas, ja mam taky nejakych 163/5 nevim presne a kolem pupku mam ted 97, a zadek ten mi narost na 107 jsem prave zjistila 8O tak nevim kde to dite vlastne nosim :? mozna se tak jako rozlozila, kazdou nohu do jedny pulky nebo tak neco :idea: njn ono se to pak nejak vybeha 8)
Zadny nausnicky v pupiku ani tetovani nemam, jsem strasnej srabik, ale libi se mi to, takze na jare a v lete maluju hennou

Lost ten tvuj lekarnik te teda setri :D , jestli muzu poradit tak bych si urcite alespon ty vlozky do podprsenky koupila, pac pak to tece temer nekontrolovatelne kdyz se ti nalijou (teda ja jsem to tak aspon mela, ani ty vlozky to obcas nezvladaly a mela jsem za chvilku uplne mokrou kosili, coz je dost neprijemny kdyz jsi v porodnici 14dni a nepocitast s tim, ze budes potrebovat na kazdy den jednu, pac ten muj muz neni schopen vyprat :lol: ), odsavacka se mi taky na zacatku celkem hodila, pac mi to dost ulevilo kdyz se prsa nalily, ale v porodnici ti pujci jejich
Btw. jsem si koupila pyzamo, jeste jedno :D nahore na knofliky

Jo jinak, ja si vetsinu veci objednavam z lekarna.cz, muzu si tam v klidku vybrat, maji vsechno, od plenek pres ty rourky, odsavacky, vlozky, kalhotky ja nevim :lol: a privezou mi to postou domu, to mi vyhovuje a musim rict, ze jsou celkem spolehlivy.

Jinak s Milisem jsme porad nemocny, nejaka virozka, boli v krku a Milis uz zase kasle, na manzu uz to taky leze, v po jdu na utz, mereni panve a monitor tak doufam ze se nerozkaslu taky aby tam mala nenadskakovala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
25.1.08 22:41

http://i232.photobucket.com/…_2008005.jpg

bříško z dnešního večera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
25.1.08 23:33

Jeee :D to je kraaasny brisko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
26.1.08 10:55

CHVÁLÍM BŘÍŠKO! :wink: :wink: :wink: Moc krásný. A žádný strie 8O . Závidííííím :cry: :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
26.1.08 11:31

dobre rano!!! teda obed :wink:
dnes sme si prispali, lebo igor prisiel domov az o tretej rano a ja som na neho cakala :wink: a doteraz som este zehlila vecicky, jak som to pozehlila tak sa mi toho zda nejak malo :roll: , ale som si povedala, ze kupovat uz nebudem nic, ze ked bude malo , dokupim potom :wink:

katko kraaaaaaasne brusinko!!! :wink: :wink: :wink:

a werco to s tou kerkou to si ty? :lol: vyzera to super, ale muselo to urcite boliet :roll: a ta kocka???? to patri tiez tebe? myslim aj s tym chlapom? :lol:

inak ja hlasim vahu po vcerajsku 78, to je zatial + 14-15kg, takze sa to este da, dufam, ze tento posledny mesiac nepriberiem este 5 kg :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
26.1.08 13:08

Teda Misurdo ty jsi pracovita po ranu :D, vaha je super, ono se vetsinou ten posledni mesic nepribira (i kdyz :lol: )

U nas porad virozka, dnes jsme meli tiche dopoledne ponevadz si to nejak sedlo na hlasivky a ani ja ani manzel jsme nemohli mluvit, takze jsme jenom septali, jenom Milis porad neco kricel a to v noci skoro vubec nespal (my samo taky ne) ja to nechapu kde ty deti berou porad tu energii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
26.1.08 13:18

Kááááááááčo- teda ty máš ale pěkné břůůůůšenko :P. Já teda strie na bříšku taky nemám, ale udělaly se mi děsné na stehnech a zadku. To už dolů nedám, jedině plastika 8O.

Mišurdo- z těch kil si nic nedělej, kilo sem, kilo tam, na tom už nesejde, jak nejdeš přes 20kg, tak je to o.k.

Jinak na obídek jsem dnes dělala plněné vepřové kapsy s hermelínem a šunkou s pečenými brambůrky, no balada. Nevím, kdo byl víc zaliskaný, jestli já nebo manžílek. Každopádně psovi to taky chutnalo, tak se nám asi podařilo.
Už mi konečně došli poslední věci,co jsem objednala z internetu, tak jdu prat a čekají na mě 3 koše prádla, tak jdu žehlit. Manžel ten už začal, tak je hodný,že mi pomůže i v tomto. Tak zatím pa pa pa :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí